ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ




Ο ΚΩΣΤΑΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΔΙΕΛΥΣΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ «ΠΑΡΕΑΚΙ!»

Λέγεται ότι το σύνδρομο διάλυσης που διακατέχει τον Κώστα Λογοθέτη -είναι διαλυτικό στοιχείο και δεν διαθέτει ομαδικό πνεύμα- συνέβαλε να σπάσει ακόμη και το «παρεάκι», με συνέπεια η μία εκ των δύο -η κυρία που είχε αναλάβει τι ρόλο της γραμματέως- να τα βροντήξει και να φύγει. Κώστα Λογοθέτη είναι αλήθεια ή ψέματα;
(230411)





ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟΘΕΤΗ

Η πρόταση του loutraki-press για παραίτηση του Κώστα Λογοθέτη δεν είναι ουρανοκατέβατη, αλλά ούτε έχει εξαχθεί και αβασάνιστα. Πρόκειται για προϊόν ώριμης σκέψης, θεωρώντας ως δεδομένο που οδηγείται η σημερινή τοπική πολιτική κατάσταση. Πρόκειται για φυσικό αποτέλεσμα μελέτης και ανάγνωσης του χαρακτήρα του Κώστα Λογοθέτη, βάσει της καθημερινής συμπεριφοράς και των αντιδράσεών του.
Το ποιόν του Κώστα Λογοθέτη ο γράφων το διέγνωσε πριν περίπου τρεις μήνες, όταν σε ανάρτηση είχε καταγραφεί ότι αν τον αγαπούν οι οικείοι του θα πρέπει να του συστήσουν να αποσυρθεί, προφασιζόμενος λόγους υγείας.
Το loutraki-press πριν ακόμη αναλάβει τα καθήκοντά του ο Κώστας Λογοθέτης είχε διαγνώσει ότι η αλήθεια του βγαίνει μετά δυσκολίας από το στόμα, ενώ η πολιτική σκέψη οδηγούσε στο συμπέρασμα ότι το ναυάγιο που ήδη έχει ξεκινήσει.
Αυτά τα πράγματα για τους μη μυημένους δεν είναι ευδιάκριτα, με αποτέλεσμα τα στελέχη του συνδυασμού του, να αδυνατούν να τα αντιληφθούν με την τακτική που κινείται ο Κώστας Λογοθέτης.
Περίπου τρεις μήνες μετά από εκείνη την ανάρτηση, τα στελέχη του συνδυασμού του, αντιδήμαρχοι, πρόεδροι και δημοτικοί σύμβουλοι έχουν αντιληφθεί πλέον ότι το καράβι μπάζει από παντού κι έχουν να αντιμετωπίσουν πλέον δύσκολες καταστάσεις, λαμβανομένου υπόψη ότι όλοι ανεξαιρέτως -πλην εκείνων που έχουν άνομα σχέδια- αντιδρούν σε ήπιους τόνους για την εμπειρία που έχουν αποκομίσει κι ως εκ τούτου γίνονται αντιληπτά τώρα, όλα αυτά που αναφερόταν πριν από μήνες από το loutraki-press.
Ωστόσο, τη διορατικότητα αλλά και το ρόλο στο πίσω μέρος του μυαλού του που είχε σκοπό να παίξει ο Κώστας Λογοθέτης και αποκάλυπτε το loutraki-press, έρχεται κι επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο το ιστολόγιο loutrakione. Ως γνωστόν, το εν λόγω ιστολόγιο είναι άρρηκτα δεμένο με στενό συνεργάτη και καθημερινό συνομιλητή του Κώστα Λογοθέτη, γεγονός που δυσχεραίνει πολλαπλάσια τη θέση του δημάρχου Λουτρακίου & Αγ. Θεοδώρων.
Ο Κώστας Λογοθέτης, παρά τη συνεργασία του συνδυασμού του με το Κίνημα Ενεργών Πολιτών Λουτρακίου, προεκλογικά ακόμη, είχε εξαπολύσει δια μέσου του περιβάλλοντός του πόλεμο λάσπης -γεγονός που επιβεβαίωσε και ο δημοκράταρος συνεργάτης του Δημήτρης Σκλίας με το ανύπαρκτο γραφείο Τύπου- με σκοπό την απαξίωση του γράφοντος τόσο ως επαγγελματία, όσο και από πλευράς αξιοπιστίας. Το πρόβλημα για τον Κώστα Λογοθέτη γίνεται ιδιαζόντως ε4ξοργιστικό, όταν η ανάρτηση του loutraki-press είτε αναδημοσιεύεται από άλλα ιστολόγια, είτε μέρος της αναδημοσιεύεται σε τοπικές εφημερίδες.
Οφείλω λοιπόν να ευχαριστήσω δημόσια το συνεργάτη του Κώστα Λογοθέτη που επιβεβαιώνει πλήρως τα όσα καταμαρτυρούνται από το loutraki-press, ενώ το ιστολόγιο επιβεβαιώνεται πλέον πλήρως και από τους συνεργάτες του Κώστα Λογοθέτη.
Η πρόταση του loutraki-press να παραιτηθεί, να αποσυρθεί ο Κώστας Λογοθέτης, γίνεται, δεδομένου ότι η κοινωνία, οι πλατιές μάζες δεν τον έχουν αντιληφθεί και η έξοδός του μπορεί να γίνει με ψηλά το κεφάλι. Διαφορετικά, αν θα παρέλθουν ακόμη τρεις μήνες, έχει παρέλθει το καλοκαίρι και το χρονικό σημείο του εορτασμού της Παναγίας Γιάτρισσας, τότε μοιραία ο Κώστας Λογοθέτης θα έχει περάσει στην ανυποληψία της πόλης και κανείς πλέον όχι μόνο δεν θα τρέχει να τον χαιρετίσει που του αρέσει, αλλά θα τον αγνοεί κι επιδεικτικά.
Τότε ο Κώστας Λογοθέτης θα χάσει τ’ αυγά και τα καλάθια και πρέπει να θεωρείται υπέρ του δέοντος σίγουρο ότι θα έχει να αντιμετωπίσει άλλου είδους προβλήματα.
Το φρόνιμο για τον ίδιο είναι να αναλογισθεί τα προαναφερόμενα, να τον βοηθήσουν και οι οικείοι του και να λάβει σφίγγοντας τα δόντια τη μεγάλη απόφαση, αποχωρώντας από την πολιτική τουλάχιστον με το κεφάλι ψηλά.

(230411)
Return top