ΚΟΥΪΖ

Γιατί δεν αντιδρά ο Κώστας Λογοθέτης με τον αντιδήμαρχο που είχε «χρηματισθεί»; Δεν θα πρέπει να ζητήσει εδώ και τώρα την παραίτησή του; Όποιος καλύπτει «λαμογιές», τι λέει ο λαός ότι είναι και ο ίδιος;
(290411)




Ο ΚΩΣΤΑΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΑΝΕΡΥΘΡΙΑΣΤΑ ΕΛΕΓΕ ΨΕΜΑΤΑ
ΓΙΑ ΥΠΑΡΞΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΠΟΥ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΛΗΦΘΕΙ!

Άλλη μια συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Λουτρακίου & Αγ. Θεοδώρων που δεν χρειάστηκε ο πρώτος πολίτης Κώστας Λογοθέτης να καταβάλλει προσπάθεια για να πείσει τους παριστάμενους ότι έχει διαζύγιο με την αλήθεια.
Αφορμή η συμμετοχή του δήμου Λουτρακίου & Αγ. Θεοδώρων με ποσοστό 16% (€ 80.000) στη χορηγία των € 500.000 της Club Hotel Casino Loutraki προς την Αρχαία Φενεό.
Εύστοχο το ερώτημα της δημοτικής συμβούλου της αξιωματικής αντιπολίτευσης Μαρίας Πρωτοπαππά: «Με μια απόφαση συμμετέχει ο δήμος Λουτρακίου & Αγ. Θεοδώρων στην εν λόγω χορηγία;» και τον Κώστα Λογοθέτη, εντελώς ανερυθρίαστα να προσπαθεί να διαφύγει του στριμώγματος, επικαλούμενος προφάσεις οι οποίες ουδεμία σχέση είχαν με την πραγματικότητα, αλλά και ως προς την αλήθεια των γεγονότων. Μάλιστα οι νοήμονες, αντελήφθησαν ότι ο Κώστας Λογοθέτης με αρκετή τέχνη θεάτρου, προσπαθούσε να αναδείξει ότι η Μαρία Πρωτοπαππά δεν αντιλαμβανόταν τι της γινόταν!
Ο δήμαρχος Λουτρακίου & Αγ. Θεοδώρων αυτοδιαψεύστηκε αποφεύγοντας να καταθέσει την πραγματικότητα, κάτι που τον καθιστά υπόλογο έναντι της κοινής γνώμης σε σύγκριση πάντοτε με τις κατ’ αυτόν αλήθειες.
Ο Κώστας Λογοθέτης, όταν η Μαρία Πρωτοπαππά τον πέταξε στο καναβάτσο, ισχυρίστηκε ότι υπάρχει απόφαση στη Λουτράκι Α.Ε., (περίοδος στην οποία συμμετείχε στο Δ.Σ. η ερωτούσα) αλλά αυτό τελικά αποδείχθηκε προφάσεις εν αμαρτίαις, γιατί τέτοια απόφαση ουδέποτε έχει ληφθεί από την πρώην ΔΑΕΤ.

(290411)




Η ΚΑΛΠΙΚΗ(;) ΗΘΙΚΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ

Ο δήμαρχος Λουτρακίου & Αγ. Θεοδώρων, Κώστας Λογοθέτης, καθημερινά συκοφαντεί το γράφοντα για τη γνωστή υπόθεση που ο ίδιος εξέθεσε και προσέβαλε τη σύζυγό του.
Στη χθεσινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου συμπεριφέρθηκε με απερίγραπτο, αχαρακτήριστο και προσβλητικό τρόπο κατά της δημοτικής συμβούλου της αντιπολίτευσης Μαρίας Πρωτοπαππά, λέγοντάς της με επιτιμητικό ύφος ότι πριν μιλήσεις θα πρέπει να κοιτάζεσαι πρώτα στον καθρέφτη.
Αυτές οι τοποθετήσεις δεν εκφέρονται από ανθρώπους που διατρανώνουν τους κανόνες ηθικής που ακολουθούν, αλλά μάλλον από ανθρώπους που ασπάζονται τους κώδικες ψευτοηθικής. Τελικά τι συμβαίνει με τον Κώστα Λογοθέτη;

(290411)
Return top