ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ


Η διαλυτική νοοτροπία, αλλά και η αναβλητικότητα του δημάρχου Λουτρακίου & Αγ. Θεοδώρων και επικεφαλής του συνδυασμού Με τους Πολίτες Μπροστά, Κώστα Λογοθέτη, έκαναν τις επιπτώσεις τους αντιληπτές στα μέλη του συνδυασμού, πλην εκείνων που όταν κάποιος τους φτύνει νομίζουν ότι ψιχαλίζει!..
Χαρακτηριστικό ήταν ότι στη συγκέντρωση δεν προσήλθαν περίπου οι μισοί που συγκροτούσαν τον ευρύτερο συνδυασμό προεκλογικά, ενώ πιο αισθητή ήταν η απουσία μελών από τις δημοτικές κοινότητες Ισθμίων και Αγ. Θεοδώρων.
Ο Κώστας Λογοθέτης απέφυγε να αγγίξει σε βάθος και να διευκρινίσει τα καυτά θέματα που συζητούνται, έχουν δυσαρεστήσει και προκαλούν δυσφορία στα μέλη του συνδυασμού του, αναζητώντας… εξιλαστήρια θύματα, όπως στην περίπτωση για το καυτό θέμα της επέκτασης του βιολογικού καθαρισμού και της πρόθεσής του να μετατρέψει το Λουτράκι σε (συγνώμη και πάλι) «σκαταποθήκη» της Βόρειας και Βορειοανατολικής Κορινθίας.
Κι αυτό γιατί το μυαλό του αδυνατεί να αντιληφθεί τις επιπτώσεις, αλλά και τις σκοπιμότητες που κρύβονται, πίσω από τις πρωτοβουλίες που τον εγκλώβισαν να αναλάβει και υποστηρίζει χωρίς να αντιλαμβάνεται τους κινδύνους που διακυβεύονται!

Η αλεπού (Μπάμπης), το αλεπόπουλο (Κώστας)

Έτσι, στοχοποίησε τον μόνιμα «εχθρό»(;) του το τελευταίο διάστημα Μπάμπη Δοσσαρά, ο οποίος παρά τον όγκο του έκανε τον ορθότατο σλάλομ και επέστρεψε την «καυτή πατάτα» στις τεχνικές υπηρεσίες του δήμου, οι οποίες είναι οι μόνες αρμόδιες.
Ο Κώστας Λογοθέτης δεν σταμάτησε εκεί, αλλά συνέχισε την κόντρα με τον Μπάμπη Δοσσαρά.
Ο δήμαρχος φαίνεται να ξεχνάει τη λαϊκή σοφία που λέει εκατό η αλεπού (Μπάμπης) εκατόν δέκα το αλεπόπουλο (Κώστας), γίνεται δεν γίνεται;
Τον προκάλεσε να αναφερθεί στις δραστηριότητες της ΔΕΥΑΛΠ και πολύ ορθά ο Μπάμπης Δοσσαράς του αντέτεινε ότι η εταιρεία δεν υπάρχει ως θέμα στην ατζέντα της συγκέντρωσης και δεν μπορεί να μιλάει στον αέρα, χωρίς στοιχεία.
Το loutraki-press εκτιμά ότι ο Κώστας Λογοθέτης θα πρέπει να σταματήσει εδώ αυτή την κόντρα κι όχι μόνο που έχει με τον Μπάμπη Δοσσαρά, γιατί ποτέ δεν πρόκειται να τον φθάσει σε πολιτική σκέψη, αλλά και ψυχική παλικαριά.
Μάλιστα, να μην ξεχνάει σε ποιόν οφείλει ότι είναι σήμερα δήμαρχος κι απολαύνει τον τίτλο του πρώτου πολίτη με ξένες πλάτες…

Οξύτατη αντίδραση των μελών του συνδυασμού

Ο Κώστας Λογοθέτης αναφέρθηκε επιδερμικά στη συνάντησή του με τον Ισραηλινό μεγαλομέτοχο Yigal Zilka. Είπε ότι ήταν μια εθιμοτυπική συνάντηση και τίποτε περισσότερο.
Το γεγονός αυτό προκάλεσε μεταξύ των μελών ερωτήματα:
-
Τι επεδίωκε να πετύχει μόνος του;
-
Γιατί απομόνωσε τους στενούς του συνεργάτες και πήγε σε μια συνάντηση στα τυφλά;

Στο συγκεκριμένο θέμα μέλη του συνδυασμού περίμεναν από τον Κώστα Λογοθέτη να αναφέρει στοιχειωδώς ότι θα προβεί σε διάψευση για ανάρτηση ιστολογίου ως προς τα άτομα που μεσολάβησαν να κλεισθεί η εν λόγω συνάντηση.
Δυστυχώς, απογοητεύθηκαν μη δυνάμενοι να αντιληφθούν αν τελικά ήταν αληθής ή ψευδής η ανάρτηση. (Πάντως το loutraki-press αναμένει τη διάψευση προκειμένου να τη δημοσιοποιήσει, ζητώντας ταπεινά συγνώμη).
Αντίδραση στα μέλη του συνδυασμού προκάλεσε και η επιδερμική του αναφορά στην Λουτράκι Α.Ε., πρώην ΔΑΕΤ, γιατί όλοι είναι πεπεισμένοι ότι προσπαθεί να κρύψει ολόκληρο το αμαρτωλό πολιτικό παρελθόν του τόπου.
Με τη στάση του, υποστήριζαν, έδειξε ότι αποφεύγει να το αγγίξει για να μην ακουμπήσει κι ενοχλήσει συγκεκριμένα άτομα σαν να εξοφλεί προεκλογικές επιταγές. Από την πλευρά τους τα μέλη του συνδυασμού δεν δίσταζαν να κατονομάζουν συγκεκριμένο πρόσωπο, εκφράζοντας την απορία γιατί ο επικεφαλής του συνδυασμού τους φοβάται να αποκαλύψει γεγονότα και αλήθειες.

Άδειαζε η αίθουσα όταν μίλαγαν οι αντιδήμαρχοι

Ο γράφων, παρά την προσωπική διαβεβαίωση του Κώστα Λογοθέτη που διερρήγνυε με τον τρόπο του τα ιμάτιά του για να γίνει πιστευτός ότι ex officio επιβάλλεται να παρίσταται ως μέλος του συνεργαζόμενου πολιτικά «Κινήματος Ενεργών Πολιτών Λουτρακίου», για άλλη μια φορά δεν προσκλήθηκε!..
Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έφθασαν στο loutraki-press, ο Κώστας Λογοθέτης άκουσε σκληρές τοποθετήσεις για την ανεπάρκεια και το ταξίδι στα τυφλά της δημοτικής αρχής, αλλά και γιατί οι αντιδήμαρχοι δεν επικοινωνούν είτε με τους επιλαχόντες συμβούλους, είτε με τα μέλη του συνδυασμού.
Χαρακτηριστικό είναι ότι τη στιγμή που έκαναν παρεμβάσεις οι αντιδήμαρχοι, τα μέλη του συνδυασμού έβγαιναν από την αίθουσα για να κάνουν τσιγάρο, δείχνοντας κατ’ αυτό τον τρόπο τη δυσφορία τους στο πρόσωπό τους.
Ο Κώστας Λογοθέτης έχει χάσει κάθε έλεγχο, του λείπει η πολιτική σκέψη, χρησιμοποιεί ξεπερασμένα πολιτικά τεχνάσματα που του υποδεικνύονται, με συνέπεια ήδη να αποτελεί ο ίδιος το βασικό στοιχείο που έχει οδηγήσει στην αρνητική περιδίνηση τη δημοτική αρχή, έχοντας κλείσει θητεία μόλις τριών μηνών!..
Φαντασθείτε, διερωτώντο, τι έχει να γίνει για να φθάσουμε μέχρι το Φθινόπωρο.
Το μήνυμα που προέκυψε, αν ο επικεφαλής του συνδυασμού δεν το έχει αντιληφθεί ήταν ότι στην επόμενη ή μεθεπόμενη συνεδρίαση αν δεν έχει αλλάξει πρακτικές και τακτική, στη συγκέντρωση που θα προκαλέσει, τότε δεν θα υπάρχουν ούτε οι μισοί από τους προχθεσινούς παρισταμένους.
Οι υποσχέσεις και οι δεσμεύσεις που έχει δώσει κι αναλάβει έναντι του κόσμου όλο το προηγούμενο διάστημα, θα του γίνουν μπούμερανγκ και θα μεταβληθούν στους χειρότερους εχθρούς του, γιατί έφθασε το πλήρωμα του χρόνου και πρέπει να ικανοποιηθούν, αλλά εκ των πραγμάτων αυτό δεν μπορεί να γίνει!

Απρέπειες και ανεντιμότητα;

Μια ομάδα του συνδυασμού που έχει άποψη για τον Πολιτισμό αντιτασσόταν και αντιτάχθηκε πάλι σθεναρά, στην προοπτική ο αντιπρόεδρος - εκτελών χρέη προέδρου του Πνευματικού Πολιτιστικού Κέντρου Λουτρακίου (ΠΠΚΛ), μέλος του Κινήματος Ενεργών Πολιτών Λουτρακίου και δημοτικός σύμβουλος - συνεργαζόμενος Με τους Πολίτες Μπροστά να προταθεί για πρόεδρος του ΠΠΚΛ.
Είναι προφανές, ότι ο επικεφαλής του συνδυασμού Κώστας Λογοθέτης δεν έχει ενημερώσει τα μέλη για τις συμφωνίες που έχει κάνει και πώς έφθασε στη συνεργασία και απέσπασε τη στήριξη.
Η συμφωνία, αλλά και η δέσμευση του Κώστα Λογοθέτη προβλέπει ο Νίκος Λόης να αναλάβει την προεδρεία του Πνευματικού Πολιτιστικού Κέντρου Λουτρακίου, ενώ μέλος του διοικητικού συμβουλίου θα είναι και ο Λάκης Τσούγκος.
Αυτά προς ενημέρωση, καταγραφή της πραγματικότητας και για να υπάρχει γνώση περί ποίων πραγμάτων πάντοτε ομιλούμε.
Όσον αφορά το γράφοντα, αναμένεται πρώτα η ανοιχτή τοποθέτηση του Κώστα Λογοθέτη για το περιεχόμενο των δεσμεύεσεών του και θα επανέλθουμε, γιατί κάποιοι θα τρίβουν τα αυτιά και τα μάτια τους.
Το loutraki-press καλοπροαίρετα θεωρεί ότι όλοι αυτοί που αντιδρούν, δεν έχουν γνώση των συμφωνιών και δικαιολογούνται. Αν στην περίπτωση, όμως, που διαθέτουν γνώση, πρόκειται για απατεωνιά, εμπαιγμό και αχαριστία έναντι αυτών που συνέβαλαν στην εκλογή του συνδυασμού.

Το ναυάγιο στη στεριά των κατά φαντασίαν επικοινωνιολόγων

Σκληρή κριτική, αλλά και σκληρούς χαρακτηρισμούς δέχθηκαν όλοι αυτοί που θέλουν να παραστήσουν το επικοινωνιακό τιμ, πρότερα του συνδυασμού και τώρα της δημοτικής αρχής.
Στην κυριολεξία σφυροκοπήθηκαν για την ανεπάρκεια και ανυπαρξία τους κι αν κάποιος διαθέτει αξιοπρέπεια, μετά από αυτό τον καταιγισμό παραιτείται και αναζητεί κάποιο άλλο αντικείμενο για να δικαιολογεί το μισθό του και τις πολιτικές φιλοδοξίες του.
Πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι κάποιος που είναι υπάλληλος τηλεπικοινωνιών δεν μπορεί και δεν έχει τη δυνατότητα να γίνει επικοινωνιολόγος, λόγω του κοινού λήμματος, είτε επειδή επισκέπτεται τα διάφορα ιστολόγια και καταγράφει ανώνυμα είτε τη μπουρδολογία του, είτε την κακεντρεχή κριτική του, είτε κάνει service στον επικεφαλής του για την εξασφάλιση μιας θεσούλας άμισθης ή έμμισθης, προκειμένου να ικανοποιήσει το πολιτικό ταλέντο που φαντάζεται ότι διαθέτει.
Ούτε κάποιος που μπορεί να ανήκει και να είναι οργανωμένο μέλος ενός κόμματος μπορεί να γίνει εξ' αυτού του λόγου πολιτικός.
Τα πειθήνια στρατιωτάκια μπορούν να χρησιμεύσουν μόνο είτε ως τηλεκατευθυνόμενα βλήματα, είτε ως «παπαγαλάκια» που φιλοδοξούν κατά τη φαντασία τους να μεταβληθούν σε εκπαιδευόμενους γκαιμπελίσκους.
Τα σκεπτόμενα πολιτικά όντα δεν διστάζουν να διαφωνήσουν, να συγκρουσθούν, να προκαλέσουν ρήξεις, να συνθέσουν και να διατυπώσουν ολοκληρωμένη και τεκμηριωμένη πρόταση.
Δυστυχώς, για τον Κώστα Λογοθέτη μεταξύ των υπηκόων και αυλοκολάκων του συναντά κανείς μόνο την πρώτη περίπτωση, ενώ δεν υπάρχει ένας για δείγμα από τη δεύτερη περίπτωση.
Επομένως, όλοι αυτοί που επιδιώκουν να παίξουν ρόλο πολιτικών ιδιοφυιών, ας περιορίζονται στις δυνατότητές τους, γιατί τα μεταξωτά βρακιά θέλουν κι επιδέξιους κ…..

Ούτε ο γράφων λόγω της ιδιότητάς του, έχοντας πλήρη γνώση και συναίσθηση δεν αποπειράται να το παίξει διαφημιστής, παρά τη συγγένεια των δύο ιδιοτήτων, δεδομένου ότι συνυπάρχουν παράλληλα στον ίδιο τομέα.
Ο καθείς στο είδος του και ο Λουμίδης στους καφέδες…

(050411)
Return top