Η «ΧΟΥΝΤΑ» ΤΗΣ ΙΑΣΩΝΟΣ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ

Η αποφράς 21η Απριλίου για τους φύλακες της Δημοκρατίας, είναι η ημερομηνία που διεγείρει το ένστικτο των διαφόρων φασιστοειδών, τους παρασύρει να ξεκρεμούν το κεντροαριστερό προσωπείο τους και να επιδεικνύουν τις ακραίες αντιλήψεις τους με το αλήστου μνήμης «αποφασίζομεν και διατάσσομεν».
Έτσι, ακριβώς, συνέβη και μ’ ένα κατ’ επίφαση δημοκράτη του 2ου ορόφου της Ιάσωνος, μετρ της λογοκρισίας, ο οποίος γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων του την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου του πρώην δήμου Λουτρακίου Περαχώρας, ισχυρίστηκε ότι «η στάση του προαστιακού σιδηροδρόμου θα γίνει στο Βασιλόπουλο, ενώ ο προαστιακός δεν πρόκειται να έλθει στο Λουτράκι και σ’ όποιον αρέσει!..»
Όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας, οι στενοί συνεργάτες και δημοκράταροι υπήκοοι και αυλικοί του Κώστα Λογοθέτη, ο οποίος τους περιθάλπτει εν λευκώ, έχουν πάρει τις αποφάσεις τους σε βάρος του τόπου και των πολιτών του.
Προηγουμένως, κατά την προεκλογική περίοδο, λέγοντας κι έχοντας ως σημαία τους το ψέμα, αφού άλλα τελικά πίστευαν, δήλωναν υπέρμαχοι της έλευσης του προαστιακού σιδηροδρόμου μέχρι την οδό Αιγαίου, εξαπατώντας κατ’ ουσίαν την κοινή γνώμη, για να της υποκλέψουν -όπως και το επέτυχαν- τη ψήφο.
Έτσι, όπως εξελίσσονται τα πράγματα, πρώην θεσμικός παράγοντας που του ετέθη το θέμα για να διατυπώσει την άποψή του ισχυρίσθηκε ότι: «Κάτω από αυτές τις συνθήκες δεν μπορούμε να αποκλείσουμε ότι μπορεί να υπάρχουν κι άνομες συμφωνίες και κάποιοι να ενστερνίζονται τώρα αυτές τις απόψεις με το αζημίωτο;»

(240411)




ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΟΥ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ

Οι ανταλλαγές ευχών του γράφοντος με μέλη του συνδυασμού Με τους Πολίτες Μπροστά, επεφύλασσαν και απρόσμενο δώρο για το loutraki-press.
Τέσσερα μέλη, εκ των οποίων οι δύο εκλεγμένοι σύμβουλοι κι ο ένας μεταξύ αυτών αξιωματούχος, αναφέρθηκαν στην αποστροφή που τους δημιουργεί ο Κώστας Λογοθέτης με τη συχνή αναφορά του σχεδόν μυξοκλαίγοντας ότι έχει οικονομικό πρόβλημα, ισχυριζόμενος ότι έχει πάρει δάνεια και τα € 4.800 που είναι η αποζημίωση του δημάρχου δεν του φθάνουν. Μάλιστα, ισχυρίζεται ότι πίστευε η μηνιαία αποζημίωση του δημάρχου να είναι € 10.000 περίπου.
«Τι να πούμε κι εμείς έλεγαν με τα € 1.000 ή € 1.200 που είναι τα εισοδήματά μας; Πώς να ζήσουμε; Ειρωνεία δεν είναι που διαμαρτύρεται ο Κώστας Λογοθέτης, όταν μάλιστα μπαίνει και δεύτερος μισθός στο σπίτι κι ας μην είναι σαν του δημάρχου; Δεν είναι πρόκληση; Τι να πουν κι αυτοί που καθημερινά παρέχουν την υπηρεσία τους επί οκτάωρο και δεν αμείβονται λόγω νομοθεσίας, ενώ πληρώνουν κκαι ααπό την τσέπη τους; Ακόμη και κάποιοι άλλοι που δεν έχουν εισπράξει, αν και δικαιούνται ούτε ένα ευρώ;»
«Αν τον Κώστα Λογοθέτη δεν τον φθάνουν τα € 4.800 μηνιαία αποζημίωση, ας τα παρατήσει και να γυρίσει στη δουλίτσα του που προφανώς έβγαζε περισσότερα», επεσήμαιναν κάποιοι από τα μέλη του συνδυασμού του. «Τι πιστεύει; Η χαιρετούρα γίνεται δωρεάν; Τι να κάνουμε; Έχει κι ένα κόστος αν θέλει να την απολαμβάνει. Δεν τον έβαλε κανείς να γίνει δήμαρχος; Μόνος του δεν το αποφάσισε;..»

(240411)
Return top