ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ




ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ




ΚΟΥΪΖ

Ο διασπαστής του ΠΑΣΟΚ την προεκλογική περίοδο των δημοτικών εκλογών (ουδέποτε διαψεύσθηκε, ουτέποτε υπήρξε διαμαρτυρία), Κώστας Λογοθέτης, σύμφωνα με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας, στην παρούσα φάση, με ποια εφημερίδα έχει δούναι και λαβείν και είναι η μόνη που παίρνει(;) χρήματα από το δήμο Λουτρακίου & Αγ. Θεοδώρων;
(010511)




ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΟΣΟ
ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ;


Ο κλοιός για το δήμαρχο Λουτρακίου & Αγ. Θεοδώρων Κώστα Λογοθέτη έχει σφίξει πολυμετωπικά και πολυεπίπεδα, με συνέπεια να τρέχει πλέον ασθμαίνοντας πίσω από τα γεγονότα, χωρίς να προλαβαίνει τίποτε, ενώ οι στενοί του συνεργάτες αιρετοί ή μη, πρώτοι και καλύτεροι εκθέτουν συλλήβδην τη δημοτική αρχή, καθιστώντας ευδιάκριτο το έλλειμμα ηθικής και αξιών.
Ο δήμαρχος Λουτρακίου & Αγ. Θεοδώρων, αν και σήμερα ολοκληρώνονται τέσσερις μήνες διαχείρισης της εξουσίας, δεν έχει ακόμη αντιληφθεί πώς ασκείται η διοίκησή της, πως γίνεται η αξιολόγηση και πως προσδιορίζονται οι προτεραιότητες. Συνέπεια, η ροή της καθημερινότητας να είναι σαν την καταιγίδα χτυπημάτων στο ρινγκ, γεγονός που τον αναγκάζει να συμπεριφέρεται σαν το ζαλισμένο μποξέρ που παραπατάει κρατούμενος στα σχοινιά για να μην πέσει στο καναβάτσο.
Ο Κώστας Λογοθέτης, όσο κι αν διαβάζεται παράξενο, βρίσκεται πλέον στην κόψη του ξυραφιού καθ’ ότι δεν περισσεύει ο χρόνος για τη Λουτράκι Α.Ε. που απειλείται πλέον με λουκέτο.
Ειρήσθω εν παρόδω με την άλωση της Λουτράκι Α.Ε. και την κατάληψη των πλέον νευραλγικών θέσεων, φλερτάρουν τα εξαπτέρυγα του Κώστα Λογοθέτη, τα οποία δεν διαθέτουν και τα κατάλληλα προσόντα. Μεθοδεύουν και εισηγούνται τον αποκεφαλισμό μελών του διοικητικού συμβουλίου για να καταλάβουν θέσεις που στην κυριολεξία παίζεται το μέλλον του τόπου! Την εκκαθάριση - αναμέτρηση τη μεθοδεύουν και θέλουν να την κάνουν στη γενική συνέλευση της εταιρείας τον προσεχή Ιούνιο.
Ο πρόεδρος της εταιρείας καλείται όχι μόνο να προωθήσει για να αναστραφεί η καταδικαστική προοπτική της Λουτράκι Α.Ε. - εκτός αν υπηρετεί συγκεκριμένο σχέδιο αλλότριων συμφερόντων, αλλά και να επισπεύσει όλες εκείνες τις διαδικασίες που απαιτούνται, ώστε να αναδειχθούν οι υπαίτιοι της κατάρρευσης της εταιρείας που απειλεί να συμπαρασύρει μαζί της σημαντικά περιουσιακά στοιχεία του τόπου.
Η μεγαλύτερη πρόκληση που θα αναδειχθεί και το ποιόν του Κώστα Λογοθέτη, είναι όχι μόνο τι θα πράξει, αλλά και πόσο αποτελεσματικά θα σταθεί έναντι της Club Hotel Casino προκειμένου να διεκδικήσει ο τόπος όλα αυτά που του ανήκουν, οριοθετώντας τις γραμμές των αμοιβαίων σχέσεων. Η κοινωνία με τη δημοσιοποίηση των γεγονότων έχει αρχίσει πλέον να μαθαίνει και να αναζητεί πρόσθετη πληροφόρηση, έτσι ώστε να μπορεί με ίδια γνώμη κι όχι παρασυρόμενη να εξάγει τα συμπεράσματά της για το ποιος υπερασπίζεται και ποιος απεμπολεί τα συμφέροντα του τόπου.
Η περίοδος που τα συμβαίνοντα και τα διαδραματιζόμενα στο εσωτερικό της Λουτράκι Α.Ε. φυλάσσονταν ως να έχουν συμβεί σε κάποια Στοά, έχει περάσει ανεπιστρεπτί και ο Κώστας Λογοθέτης θα είναι ο πρώτος δήμαρχος που θα πρέπει κατά καιρούς να λογοδοτεί στην κοινή γνώμη, που κατ’ επέκταση είναι και μέτοχος της εταιρείας. Εξάλλου, ο «Καλλικράτης» και οι αποφάσεις του υπουργείου Εσωτερικών Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, επιβάλλουν οι αποφάσεις να δημοσιοποιούνται με την ανάρτησή τους στον ιστότοπο της κάθε δημοτικής εταιρείας στο διαδίκτυο.

(010511)
Return top