ΒΓΗΚΑΝ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ

Η φτώχια φέρνει γκρίνια. Κόντρα και σκληρή αντιπαράθεση προκάλεσε μεταξύ δύο στελεχών του συνδυασμού Με τους Πολίτες Μπροστά, η χαμηλή προσέλευση μελών του συνδυασμού στη συγκέντρωση της περασμένης Κυριακής.
Η ηγετική ομάδα του συνδυασμού αναζητούσε ευθύνες για το ποιος ήταν υπεύθυνος να προσκαλέσει τα μέλη, αλλά κανείς δεν ήταν δυνατόν να αντιληφθεί ότι η χαμηλή προσέλευση και ανταπόκριση είναι αποτέλεσμα της απογοήτευσης και των παλινωδιών της δημοτικής αρχής.
Σύμφωνα με πληροφορίες την Κυριακή υπήρξε σκληρή κόντρα μεταξύ των Χρήστου Μίχα -του ανέθεσε ο Κώστας Λογοθέτης μια κατ’ εξοχήν πολιτική θέση, αυτή του γραμματέα του συνδυασμού- και του Τάκη Σκλία -εγκατεστημένου στο δεύτερο όροφο της Ιάσωνος.
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι έχοντας έλλειψη πολιτικής παιδείας και γνώσης διαχείρισης της επικοινωνίας, όχι μόνο οι εξελίξεις, αλλά και τα πάντα έχουν πάρει από κάτω το δεύτερο όροφο της Ιάσωνος, δεδομένου ότι κριτήριο υπηκόων και αυλοκολάκων είναι το βόλεμα.
Το «παρεάκι» του Κώστα Λογοθέτη μαζί με όποιους άλλους εμπλέκονται στον τομέα της επικοινωνίας, έχει αποτύχει παταγωδώς, γεγονός που καυτηριάστηκε έντονα τόσο στη σύγκλιση του συνδυασμού, όσο και ακούγεται έντονα τις τελευταίες ημέρες στην Ιάσωνος.
Είτε αρέσει, είτε όχι αυτή είναι η πραγματικότητα και με τις επιλογές νέων προσώπων που ακούγεται ότι ετοιμάζεται να κάνει ο Κώστας Λογοθέτης, η κατάσταση οδηγείται ακόμη σε πιο χειρότερα επίπεδα.
Κώστας Λογοθέτης κι όλοι αυτοί που τον περιστοιχίζουν και του λένε αβασάνιστα ναι για να απολαμβάνουν της φιλίας και της συναναστροφής του, αδυνατούν να αντιληφθούν τι πραγματικά συμβαίνει, αδυνατούν να αφουγκρασθούν τις αντιδράσεις και τον παλμό της τοπικής κοινωνίας και θεωρούν ότι η σημερινή δημοτική αρχή με τρεις μήνες θητεία, έχει ολοκληρώσει πλέον τον πολιτικό της κύκλο.

«Πάει κι αυτός, πάμε για τον επόμενο»

Χαρακτηριστικό είναι ότι στην κεντρική λεωφόρο η ατάκα που κυριαρχεί, αναφερόμενη στον Κώστα Λογοθέτη είναι: «Πάει κι αυτός, πάμε για τον επόμενο».
Σε καμία περίπτωση δεν αναφέρονται σε πρόσωπα του παρελθόντος που τα θεωρούν τελειωμένα για την τοπική πολιτική σκηνή, τονίζοντας την καταρράκωση των ποσοστών τους στην τελευταία εκλογική αναμέτρηση.
Έκλεισε ο κύκλος τους ισχυρίζονται και ο τόπος έχει ανάγκης φρέσκων ιδεών και νοοτροπιών. Ακόμη, έντονη είναι η δυσφορία της κοινής γνώμης για τους χειρισμούς που κάνουν σε σημαντικά θέματα οι άνθρωποι του Κώστα Λογοθέτη, με τη δημοτική αρχή να αδυνατεί να αντιληφθεί τις επιπτώσεις, επιλέγοντας περί άλλων να τυρβάζει.
Ο Κώστας Λογοθέτης την περίοδο αυτή πρώτα απ’ όλα επιχειρεί αφενός να αμβλύνει και αφετέρου να φέρει κοντά του στελέχη του συνδυασμού που έχει δυσαρεστήσει, δημιουργώντας έτσι παρενέργειες στη λειτουργία γενικότερα της δημοτικής αρχής, δεδομένου ότι από τη μία λόγω σύγχυσης δημιουργείται αδράνεια και από την άλλη προκαλούνται αλληλοεπικαλύψεις.
Ιδιαίτερη δυσφορία υπάρχει για το πρόσωπο του Κώστα Λογοθέτη υπάρχει και για τον εγκλωβισμό του από πρώην δήμαρχο που εκτιμούν ότι θεωρεί το πολιτικό πεδίο το πλέον πρόσφορο για να επανέλθει στα πράγματα. Εκτιμούν ότι με τη στάση του αυτή τον πάει όπου θέλει και τον έχει φθάσει στο χείλος του γκρεμού. Την κατάλληλη ώρα πιστεύουν ότι θα τον αδειάσει για να καρπωθεί ο ίδιος οφέλη.
Την αιτία αυτή τη θεωρούν σημαντική και καθοριστική στο αρνητικό κλίμα που έχει διαμορφωθεί σε βάρος του με ευθύνη του ίδιου του Κώστα Λογοθέτη. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν περιμένουν και δεν γίνεται να περιμένουν με τη νοοτροπία που διαθέτει. Όλοι έχουν πάρει απόφαση ότι χάνονται για τον τόπο να κινηθεί προς το μέλλον, άλλα τρία χρόνια.

(060411)




ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ


Η κοινή γνώμη ανησυχεί ιδιαίτερα αυτή την περίοδο με την πρόθεση του Κώστα Λογοθέτη να συγκεντρώσει στο Λουτράκι τα σκ… της Βόρειας Κορινθίας, την ώρα που οι πληροφορίες θέλουν ότι σ’ αυτή την προοπτική ήταν και είναι αντίθετος στην ουσία και ο δήμαρχος Κορίνθου Αλέκος Πνευματικός.
Οι πολίτες του Λουτρακίου μιλάνε με ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα για άλλο ένα θέμα - αναφορά θα γίνει τις αμέσως επόμενες ημέρες, ενώ ο Κώστας Λογοθέτης αδυνατεί να αντιληφθεί τι τον περιμένει…
Ο δήμαρχος Λουτρακίου & Αγ. Θεοδώρων φαντάζεται ότι θα γράψει ιστορία, αλλά δεν μπορεί να υπολογίσει ότι αυτή θα γραφεί με μελανά γράμματα, γιατί θα επιφέρει την καταδίκη του τόπου στο διηνεκές.
Κανείς δεν αμφισβητεί ότι πρέπει να γίνει εκσυγχρονισμός και αναβάθμιση και τριτοβάθμια επεξεργασία των λυμάτων. Ήδη, η προοπτική προς αυτή την κατεύθυνση έχει προχωρήσει και αναμένεται η τέταρτη υπογραφή συναρμόδιου υπουργού.
Οι απαραίτητες μελέτες είναι ήδη ολοκληρωμένες και το έργο έτοιμο να ενταχθεί προς χρηματοδότηση στο ΕΣΠΑ.
Ενημερωμένοι πλέον οι πολίτες για αυτό που υπάρχει κίνδυνος να συμβεί στον τόπο, όχι μόνο δεν πείθονται, αλλά και γελάνε με τους νέους ισχυρισμούς που επιχειρεί καθημερινά να περάσει η δημοτική αρχή και «παπαγαλίζουν» στελέχη της. Στο πλαίσιο αυτό θέτουν τα ακόλουθα ερωτήματα με πάρα πολλά υπονοούμενα που τα συνοδεύουν για το έργο των 50 εκατ. ευρώ.
-
Ποιοι είναι αυτοί οι κύριοι που λένε de facto ότι το έργο δεν πρόκειται να ενταχθεί και να χρηματοδοτηθεί από το ΕΣΠΑ;
-
Ποιοι είναι αυτοί οι κύριοι που στερούν όχι μόνο στην τοπική και στα ταμεία του δήμου, αλλά και στην ελληνική οικονομία την ευρωπαϊκή χρηματοδότηση;
-
Ποιοι είναι αυτοί οι κύριοι που μεθοδεύουν ένα έργο τερατούργημα να το εντάξουν «μαϊμού» στο ΕΣΠΑ, χωρίς έγκριση περιβαλλοντικών επιπτώσεων;

(060411)




Κουίζ


Ποιόν αξιωματούχο της Ιάσωνος αποκαλούν στην «πιάτσα» ρουφιάνο του Λογοθέτη για το τι συμβαίνει στα διάφορα στέκια;

(060411)
Return top