ΚΟΥΪΖ

Ποιο είναι το πρόσωπο που περιφέρει στην Ιάσωνος ολοκληρωμένη πρόταση για τον τουρισμό αιτώντας αποζημίωση 50.000 ευρώ;

(140411)




ΔΗΜΟΚΡΑΤΑΡΟΝ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΝ ΣΚΛΙΑΝ


Ένοικε του 2ου ορόφου της Ιάσωνος, η εμπλοκή σας στα τοπικά πολιτικά δρώμενα είχε σκοπό την κοινωνική προσφορά ή να αποκτήσετε μηνιαία αντιμισθία;
Είναι αλήθεια ή ψέματα η αναμονή επιστροφής από την περιφέρεια Πελοποννήσου της αποδοχής του διορισμού σας, όπως εσείς ο ίδιος διαδίδετε, Δημήτρη Σκλία;
Ο γράφων, πάντως, που τον βρίζατε εν χορώ μαζί με άλλα «δημοκρατικά ευαίσθητα» άνοα στρατιωτάκια, έχει προσφερθεί να προσφέρει αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του, λόγω της κακής οικονομικής κατάστασης της Λουτράκι Α.Ε.
Είναι απορίας άξιο, πως είναι δυνατόν χωρίς να υπάρχουν συμβάσεις, υπήκοοι και αυλικοί να παρέχετε υπηρεσίες ανασφάλιστοι στην Ιάσωνος;
Αν για παράδειγμα μπει το ΙΚΑ τι θα γίνει; Έχετε σκεφθεί όλοι εκεί μαζί αν γίνει ένα ατύχημα, ποιες θα είναι οι επιπτώσεις σε βάρος του δήμου Λουτρακίου & Αγ. Θεοδώρων;
Αλλά τι σημασία έχει αν συμβεί κάτι στραβό; Το μισθό μας να εξασφαλίσουμε κι ας καεί το πελεκούδι!
Ευθιξία υπάρχει ή την έχει πάρει ο Μαΐστρος;
Ο αξιοπρεπής πολιτικός ή ο εκκολαπτόμενος, που διαθέτει ηθική και αξιοπρέπεια, σ’ αυτές τις περιπτώσεις παραιτείται!
Εσείς τι κάνετε και τι πολιτικό κοστούμι φοράτε;

(140411)




ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΟΛ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΝΑ
ΡΙΞΕΙ ΑΠΛΕΤΟ ΦΩΣ ΣΤΑ ΕΤΗ 2005 & 2006 ΣΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΔΑΕΤ Α.Ε.


Το loutraki-press θα αρχίσει κατά διαστήματα να δημοσιοποιεί πρόχειρα κι επίσημα πρακτικά διοικητικών συμβουλίων, αποφάσεις και υπηρεσιακά σημειώματα της πρώην ΔΑΕΤ Α.Ε., εκ των οποίων άλλα υπάρχουν στο αρχείο της κι άλλα όχι.
Αυτό έχει γνωστοποιηθεί και στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας, δεν της δημιουργούν ζημιά και υστερήσεις στον ανταγωνισμό, με αποτέλεσμα καθ’ ότι διαχειριζόταν δημόσιο - δημοτικό χρήμα, να επιβάλλεται να έλθουν όλα στο φως.
Η δημοσιοποίησή τους έχει σκοπό να ενημερωθεί η κοινή γνώμη τι συνέβαινε στην εν λόγω εταιρεία, αλλά η ουσία είναι σε άλλη διάσταση.
Το loutraki-press βάζει στα χέρια του δημάρχου Λουτρακίου & Αγ. Θεοδώρων και εξ officio προέδρου της Λουτράκι Α.Ε. Κώστα Λογοθέτη, την «καυτή πατάτα», λαμβανομένου υπόψη ότι ο ίδιος έχει πει προεκλογικά κι έχει δεσμευθεί έναντι της τοπικής κοινωνίας ότι θα ρίξει άπλετο φως σε κάθε υπόθεση.
Εξάλλου, αυτό ήταν ένα από τα επιχειρήματά του για να δελεάσει και να αποσπάσει τη ψήφο των συμπολιτών του.
Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα…

Δεν τόλμησε να τραβήξει μπροστά
Ο προκάτοχός του Γιώργος Γκιώνης, δεν τόλμησε και εισέπραξε τις ανάλογες επιπτώσεις.
Αν ο Κώστας Λογοθέτης δεν τολμήσει, θα προσθέσει άλλο ένα αρνητικό στοιχείο στο καταρρακωμένο προφίλ του, η εικόνα του οποίου θα δικαιολογούσε δήμαρχο που ολοκληρώνει τη δεύτερη θητεία του κι αποσύρεται από τα κοινά!
Η εκκίνηση στην αναζήτηση της έρευνας του loutraki-press στα άδυτα της «Λουτρακιώτικης Στοάς» -οι συζητήσεις στην οποία ήταν επτασφράγιστο μυστικό- θα ξεκινήσει από ένα φρεσκάρισμα σε όσα είχε αποκαλύψει, όντας ενάμισι χρόνο δήμαρχος ο Γιώργος Γκιώνης και δίστασε να προωθήσει αρμοδίως.
Ωστόσο, η υπόθεση αυτή ποτέ δεν έκλεισε, αντίθετα είναι διάπλατα ορθάνοιχτη, δεδομένου ότι ο γράφων είχε φροντίσει να την προωθήσει από τρεις διαφορετικές πλευρές, προκειμένου να κινούνται παράλληλα, να διασφαλίζεται το ενδεχόμενο αλληλοεπικαλύψεων και να μην κινδυνεύσει η υπόθεση να ξεχαστεί σε κάποιο δικαστικό συρτάρι.

Τι είχε γίνει

Στις 26 Ιουνίου 2008, στη γενική συνέλευση της ΔΑΕΤ Α.Ε., ο τέως πρόεδρος της εταιρείας Γιώργος Γκιώνης, είχε αναγνώσει προς το σώμα το πόρισμα του ΣΟΛ που είχε παραγγείλει ο ίδιος για τα έτη 2005 και 2006, περίοδο κατά την οποία δήμαρχος ήταν ο Παύλος Παύλου.
Σ’ εκείνη τη συνεδρίαση, ο Γιώργος Γκιώνης είχε ανακοινώσει μέρος των ευρημάτων στις οποίες διαπιστώνονταν παρατυπίες, παραβάσεις, παρανομίες και υπερβάσεις στα κόστη των έργων, εκ των οποίων κάποια σύμφωνα πάντοτε με τις απόψεις έγκυρων νομικών κύκλων είναι και σε βαθμό κακουργήματος, δεδομένου ότι τα ποσά υπερβαίνουν το ύψος των 75.000 ευρώ.
Υπάρχει η βεβαιότητα ότι ο Κώστας Λογοθέτης δεν έχει ιδέα για το συγκεκριμένο πόρισμα του ΣΟΛ κι αναμένεται η αντίδρασή του ή τουλάχιστον να ενημερωθεί περί τίνος πρόκειται και να συμβάλλει αναλόγως, έτσι ώστε να πέσει άπλετο φως σε υποθέσεις που η κοινή γνώμη έχει αναρωτηθεί πάρα πολλές φορές, αλλά ουδέποτε έχει πάρει απαντήσεις.
Από τη στάση του Κώστα Λογοθέτη θα εξαρτηθεί αν επιβεβαιώνεται η φημολογία που κυριαρχεί στην τοπική κοινωνία για την πολιτική σχέση που διατηρεί με τον πρώην δήμαρχο Παύλο Παύλου ή θα διασκεδασθούν όσα έζησαν σε συγκεκριμένο διοικητικό συμβούλιο τα μέλη της Λουτράκι Α.Ε.;

(140411)
Return top