ΚΟΥΪΖ 1

Ο υφυπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Σπύρος Βούγιας, είναι προσωπικός φίλος του δημάρχου Λουτρακίου & Αγ. Θεοδώρων Κώστα Λογοθέτη, όπως ο δεύτερος διατείνεται;
(090411)




ΚΟΥΪΖ 2


Ποιος έχει μεσολαβήσει για να έλθει ο Σπύρος Βούγιας στο Λουτράκι;
(090411)




ΚΟΥΪΖ 3


Ποιος συμφοιτητής του, αλλά και φίλος του έχει δώσει την πληροφόρηση στον Σπύρο Βούγια για την τύχη του προαστιακού σιδηροδρόμου σε σχέση με το Λουτράκι;
(090411)




ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ, ΕΒΓΑΛΕ
ΚΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΗΣ


Είναι απορίας άξιον πως όλοι οι αιρετοί μόλις το όνειρό τους γίνει πραγματικότητα, έχουν την αίσθηση ότι το αξίωμα που κατέλαβαν μετατρέπεται σε προσωποπαγές και θα κατέχουν τη θέση δια βίου;
Το σύνδρομο αυτό διακατέχει και τη δημοτική αρχή ή καλύτερα σημαντικό μέρος των αιρετών οι οποίοι έχουν τη λανθασμένη αίσθηση ότι είναι αυτοί και κανένας άλλος. Με αφορμή το γεγονός ότι σώνει και καλά πρέπει κι επιβάλλεται να πνιγούμε στα κόπρανα» της Βόρειας Κορινθίας, κυκλοφορούν μία άποψη που πιστεύουν ότι τετραγώνισαν τον κύκλο.
Από τη μία μ’ αυτά που λένε και με στομφώδες ύφος μάλιστα για να σε πείσουν ή σε βγάζουν από τα ρούχα σου ή τους πιο ψύχραιμους τους πιάνουν τα γέλια, ενώ όταν σκέφτεσαι ότι οι άνθρωποι αυτοί θα αποφασίζουν για τρία ακόμη χρόνια, σε πιάνουν τα κλάματα.
Το ανέκδοτο του συνδυασμού (ο γράφων το είχε ακούσει από συγκεκριμένο άνθρωπο και δεν έδινε σημασία) που κάνει γύρους στην πόλη είναι:
«Είναι καλύτερα να διαχειριζόμαστε εμείς το αποχετευτικό δίκτυο της Βόρειας Κορινθίας, γιατί δεν έχουμε εμπιστοσύνη πως θα διαχειριστούν αύριο οι επόμενοι ένα βιολογικό καθαρισμό που θα τοποθετηθεί στη Βόχα. Έχοντας επιτύχει να είμαστε εμείς οι διαχειριστές των σκατών της Βόρειας Κορινθίας, θα είμαστε σίγουροι ότι δεν πρόκειται να μολυνθεί ποτέ η θάλασσά μας και δεν θα κινδυνεύσουμε να κάνουμε ποτέ μπάνιο στα σκατά»!
Όπως αντιλαμβάνεται και ο πλέον αδαής, δεν έχουν αντιληφθεί τι συζητάει και πως τους αξιολογεί το Λουτράκι, με αποτέλεσμα να θεωρούν σίγουρο ότι θα επανεκλέγονται για πάντα.
Αν θα λειτουργήσετε με τη δημοκρατικότητα που τους διέπει κι έχει αρχίσει να εισπράττει μέχρι σήμερα η τοπική κοινωνία, είναι υπέρ του δέοντος σίγουρο επισημαίνει πρώην κορυφαίος θεσμικός παράγοντας ότι «αυτοί θα είναι οι πρώτοι που θα πνίξουν τον τόπο στα σκατά και δεν θα προλάβει κανένας άλλος».
Αλήθεια τι σας κάνει να πιστεύετε ότι η επόμενη δημοτική αρχή που θα έλθει, θα επιδείξει την ίδια ευαισθησία για την αποτελεσματική λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού που ισχυρίζεσθε ότι θα επιδείξετε εσείς;
Αν κρίνει κανείς μάλιστα από τις αντιδράσεις του Κώστα Λογοθέτη και τον τρόπο που προωθεί τα θέματα που σωρεύονται στο γραφείο του, μάλλον θα είσθε οι υπεύθυνοι για την καταστροφή του τόπου γιατί θα περιμένουμε να αντιδράσει και να δράσει ο δήμαρχος και το κακό θα διευρύνεται;

Έχουν πλάκα που κατασκευάζουν τους εχθρούς τους
Η σημερινή δημοτική αρχή, λόγω της αναβλητικότητας, αναποφασιστικότητας, αναποτελεσματικότητας, καθημερινά κάποιος θα της φταίει γιατί δεν προχωράει τίποτε και τα προβλήματα ορθώνονται βουνό.
Κυριότερο πρόβλημά τους είναι πώς όλα αυτά φθάνουν και τα ενημερώνεται ο κακός δημοσιογράφος που θέλει το κακό της δημοτικής αρχής και την πολεμάει από την πέμπτη ημέρα.
Έχοντας πολλοί από αυτούς υπέρμετρη αλαζονεία, αδυνατούν να προχωρήσουν στην αυτοκριτική τους και να αναζητήσουν τι φταίει και είναι η κατάσταση πάρα πολύ χειρότερη από αυτή που ήταν για τον Γιώργο Γκιώνη έξι μήνες πριν τις εκλογές, ενώ η δημοτική αρχή βρίσκεται στον τέταρτο μήνα της θητείας της;
Έφθασαν στο σημείο αυλικοί και υπήκοοι του αυτοκράτορα να ισχυρίζονται στο δεύτερο όροφο της Ιάσωνος ότι τις διαρροές τις κάνει ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιώργος Κακαβάς.
Μέχρι εκεί φθάνει το θράσος και η ανικανότητά τους, για έναν άνθρωπο που δεν σταματάει να μαζεύει γκάφες και βλακείες και τους προστατεύει από μεγαλύτερο διασυρμό.
Επειδή ενοχοποιείται κόσμο ότι διαρρέει όλες τις αρνητικές σας μοναδικές επιτυχίες, ψαχτείτε μεταξύ σας που βγαίνετε στους δρόμους πιστεύοντας ότι οι βλακείες είναι κατορθώματα και τις διαφημίζετε;
Ο γράφων είναι περίεργος πότε θα αντιληφθείτε ότι εσείς οι ίδιοι είστε ο χειρότερος εχθρός του εαυτού σας και δεν υπάρχει καμία απολύτως ανάγκη να τοποθετηθεί κάποιος απέναντί σας.
Σταματήστε λοιπόν να φτιάχνετε εχθρούς, γιατί όπως το πάτε σε λίγο εχθρός σας θα νομίζετε ότι είναι ολόκληρος ο δήμος!

(090411)




ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΑΚΟΥ
ΓΙΑ ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΤΖΕΝΤΑ


Ο δήμαρχος (εκεί στο γραφείο Τύπου θα πρέπει να μάθετε ότι πάντοτε ακολουθεί και η ονομασία του δήμου) Λουτρακίου & Αγ. Θεοδώρων Κώστας Λογοθέτης και η Δημοτική Κοινότητα Λουτρακίου προσκαλούν πολίτες, φορείς και παρατάξεις σε λαϊκή συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17/4 και ώρα 11.00 στο Πνευματικό Κέντρο Λουτρακίου.
Η παρουσία σας στην συζήτηση - ενημέρωση για τα ζητήματα που αφορούν το δήμο μας είναι πολύτιμη.
Ποια είναι τα ζητήματα που αφορούν το δήμο μας;
Γιατί δεν τα προαναγγέλλετε;
Είναι κρυφά και θα τα αποκαλύψετε στη συνέλευση;
Μήπως είναι το πασχαλινό δώρο για τους κατοίκους και το φυλάτε για έκπληξη;
Πρέπει κι επιβάλλεται πάντως να είμαστε όλοι εκεί!

(090411)




ΔΗΜΟΚΡΑΤΑΡΟΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗΝ ΣΚΛΙΑΝ

Δημήτρη Σκλία, όποιος διαθέτει τη στοιχειώδη ηθική, έχει αξίες και αρχές, είναι έντιμος άνθρωπος, δίνει το δικαίωμα στον κατηγορούμενο να απολογηθεί, εκτός αν ο ίδιος είναι όργανο φασιστικών και ολοκληρωτικών καθεστώτων.
Επειδή δεν πιστεύω κάτι τέτοιο από τα προαναφερόμενα να είσαι εσύ, σου υπενθυμίζω ότι στο ηλεκτρονικό σου ταχυδρομείο υπάρχει απάντηση στην περισπούδαστη ανοιχτή επιστολή σου, που είχε αποκλειστικό και μόνο σκοπό την εξύβρισή μου, την κατασυκοφάντησή μου, την προσβολή της προσωπικότητας και αξιοπρέπειάς μου.
Η επιστολή σου Δημήτρη Σκλία ήταν μνημείο δημοκρατικών αρχών, δημοκρατικού ήθους και δημοκρατικών αξιών, αξιόλογη προς παίδευση και παραδειγματισμό των νέων γενεών.
Αν παρ’ ελπίδα δεν έχεις λάβει την απάντησή μου παρακαλώ πολύ να μου το επισημάνεις με όποιον τρόπο αντιλαμβάνεσαι και καλύτερα γνωρίζεις για να την στείλω εκ νέου.

(090411)




ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΖΗΤΙΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ
ΔΙΟΔΙΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΚΑΙ ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ


Συνεδριάζει τη Δευτέρα το βράδυ η Δημοτική Κοινότητα Αγ. Θεοδώρων για λήψη απόφασης σε επτά θέματα, τα οποία στη συνέχεια θα εισέλθουν προς ψήφιση στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Λουτρακίου & Αγ. Θεοδώρων.
Κυρίαρχο θέμα είναι η κατάργηση καταβολής διοδίων από τους αυτοκινητιστές ιδιώτες και επαγγελματίες στο εσωτερικό των ορίων του δήμου Λουτρακίου & Αγ. Θεοδώρων.
Σ’ ένα σημείο έχει ενδιαφέρον το κείμενο της πρόσκλησης που εξέδωσε το γραφείο Τύπου των επικοινωνιολόγων του Κώστα Λογοθέτη. Σας καλούμε όπως προσέλθετε στο Δημοτικό κατάστημα (πρώην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου άνωθεν του Πολυιατρείου της Δημοτικής Κοινότητας) την 11η Απριλίου 2011, ημέρα Δευτέρα και ώρα 20:00 (παιδιά εκεί στο γραφείο Τύπου όταν γράφουμε ώρα 20:00 ποτέ δεν βάζουμε το μ.μ. γιατί σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να είναι το πρωί) για Τακτική Συνεδρίαση σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων του Ν.83,88,89 του Ν.3852/10 για την συζήτηση και λήψη των παρακάτω θεμάτων ημερήσιας διάταξης:

1
Υποβολή Πρότασης προς το δημοτικό συμβούλιο για την κατάργηση των διοδίων εντός ορίων του Δήμου Λουτρακίου - Αγίων Θεοδώρων.
2
Προέγκριση για χορήγηση άδειας ίδρυσης και Λειτουργίας καταστήματος «πρατηρίου άρτου - είδη ζαχαροπλαστικής - μίνι μάρκετ» του Περικλή Κουράκου του Σωτηρίου.
3
Χορήγηση ή μη άδειας πώλησης νερού, για μεταφορά εντός διοικητικών ορίων δήμου Λουτρακίου & Αγίων Θεοδώρων.
4
Χορήγηση ή μη άδειας πώλησης νερού, για μεταφορά εκτός διοικητικών ορίων δημοτικής κοινότητας Αγ. Θεοδώρων.
5
Υποβολή Πρότασης προς το δημοτικό συμβούλιο για την κατασκευή Αιολικού Σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από την εταιρεία «ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ ΑΙΟΛΙΚΗ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ Ο.Ε.» στη θέση Μακρυά Ράχη - Παναγία Πράθι - Βράχος Μονής της δημοτικής κοινότητας Αγ. Θεοδώρων.
6
Αιτήσεως Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού.
7
Αιτήσεως Σάκουλη Γεωργίου.
(090411)




Ο ΣΠΥΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ


Πρόεδρος στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής τοποθετείται ο αντιδήμαρχος Σπύρος Νικολάου.
Αυτό προβλέπει απόφαση που υπέγραψε χθες ο δήμαρχος Λουτρακίου & Αγ. Θεοδώρων Κώστας Λογοθέτης.

(090411)
Return top