ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΓΙΑ ΛΗΘΗ
ΠΟΥ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ;


Έχει ανακρούσει πρύμναν ο δήμαρχος Λουτρακίου & Αγ. Θεοδώρων Κώστας Λογοθέτης σε σχέση με τις προεκλογικές του δεσμεύσεις να έλθουν όλα στο φως και να πληροφορηθεί η κοινωνία τι πραγματικά συνέβαινε.
Ο δήμαρχος της πόλης διαμηνύει σε συνεργάτες, αλλά και σε επισκέπτες του ότι είναι προτιμότερο να μπει λήθη και να μην σκαλίζουμε τι έχει προηγηθεί, ρίχνοντας το βάρος στο σήμερα και στην παραγωγή του «τεράστιου έργου» που αρέσκεται να επαναλαμβάνει.
Ο Κώστας Λογοθέτης με αυτά που ισχυρίζεται όχι εμμέσως, αλλά αμέσως -αν δεν το αντιλαμβάνεται- κάνει λόγο για συγκάλυψη και κουκούλωμα, δεδομένου ότι δεν μπορεί να ισχυρισθεί ότι δεν γνωρίζει.
Αντίθετα μάλιστα, έχει περιέλθει στα χέρια του ως προέδρου της Λουτράκι Α.Ε. η μηνυτήρια αναφορά του έγκριτου νομικού Κορίνθου Περικλή Μπαλοδήμου. Ακόμη στα χέρια του Κώστα Λογοθέτη έχει περιέλθει η γνωμοδότηση του νομικού συμβούλου της εταιρείας Γιώργου Πέτρου, ο οποίος αναφέρεται σε αδικήματα, αλλά και «χαμένες» εισροές κεφαλαίων από την Club Hotel Casino Loutraki που μπορούν να διεκδικηθούν.
Μ’ αυτά που λέει και προτείνει ο Κώστας Λογοθέτης, όταν πλέον έχει διαπιστωμένη γνώση, αντιλαμβάνεται ότι απεμπολεί τα συμφέροντα του τόπου κι από εκεί και πέρα δίνει το δικαίωμα στον καθένα να μπορεί να ισχυρισθεί σε βάρος του ότι θέλει. Ο
Κώστας Λογοθέτης θα πρέπει να αντιληφθεί ότι καλώς ή κακώς εξελέγη πρώτος πολίτης και κορυφαία υποχρέωσή του είναι να υπερασπισθεί και να διεκδικήσει τα συμφέροντα του τόπου. Δεν είναι πλέον ο απλός σύμβουλος και δη της αντιπολίτευσης που ότι κι αν πει ή ότι κι αν κάνει δεν έχει κανένα απολύτως κόστος.
Ο δήμαρχος της πόλης μπορεί να έχει κάνει τις οποιεσδήποτε συμφωνίες και να απεκόμισε τα μέγιστα. Αυτές είναι θεμιτές και δικαίωμά του να ανταποκριθεί, όταν δεν αντιβαίνουν και δεν συγκρούονται ευθέως με τα συμφέροντα του τόπου.
Επομένως, η βουτιά και η διαφάνεια στο παρελθόν και να έλθουν όλα στο φως, είναι εκ των ων ουκ άνευ και δεν αντέχουν σε καμία συζήτηση περί του αντιθέτου, γιατί απλά θα είναι συνένοχος σε κουκούλωμα άνομων σε βάρος του τόπου πράξεων.
Ο Κώστας Λογοθέτης θα πρέπει να αντιληφθεί ότι όποιος αποπειράται να συγκαλύψει απατεωνιές και κατά το κοινώς λεγόμενο «λαμογιές», έχει και ο ίδιος στο μυαλό του πως θα βρει την κατάλληλη ευκαιρία για να αρπάξει.
Καλόν λοιπόν είναι, ο δήμαρχος να αποφύγει και να ξορκίσει τέτοιου είδους κακοτοπιές, γιατί κάλιο το μάτι παρά το όνομα όταν διαθέτεις ηθική κι όχι ψευτοηθική και είσαι έντιμος άνθρωπος.

(100411)




Η ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ(;) ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΣΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΠΑΥΛΟΥ


Είναι θεμιτό και ο γράφων τάσσεται αναφανδόν υπέρ, ο κάθε εργαζόμενος στα πλαίσια των δυνατοτήτων που υπάρχουν κάθε φορά στην εκάστοτε επιχείρηση να διεκδικεί αύξηση αποδοχών, βελτίωση συνθηκών εργασίας, εξέλιξη στην ιεραρχία όταν διαθέτει τα απαιτούμενα προσόντα και γενικότερα βελτίωση των προϋποθέσεων για να επιτυγχάνει καλύτερες συνθήκες διαβίωσης.
Πρόκειται για απάντηση σε φίλο με αφορμή την ισχνότατη αύξηση αποδοχών και τη μετάθεση που επέτυχε από το Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο στο Thermal Spa Λουτρακίου, η εργαζομένη στη Λουτράκι Α.Ε. Κατερίνα Παύλου Πέτρου.
Απεναντίας, έχει προκαλέσει ιδιαίτερα αρνητικά σχόλια η τακτική και μεθόδευση που ακολουθήθηκε από τον δήμαρχο Λουτρακίου & Αγ. Θεοδώρων και πρόεδρο της Λουτράκι Α.Ε., Κώστα Λογοθέτη.
Δημοτικοί παρατηρητές επαναλάμβαναν αφενός την υποτέλεια που επέδειξε ο Κώστας Λογοθέτης έναντι του προγενέστερού του Παύλου Παύλου, στη συγκεκριμένη συνεδρίαση, όπως είχε επισημανθεί από μέλη του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας, αφετέρου διερωτώντο πόση είναι πλέον η εξάρτησή του και πόσο έχει δεσμευθεί απέναντί του, δεδομένου ότι σύμφωνα πάντοτε με την πληροφόρησή τους, ο Κώστας Λογοθέτης δεν ενημέρωσε το διευθυντή του Thermal Spa Λουτρακίου, ούτε και το διοικητικό συμβούλιο της Λουτράκι Α.Ε. ως είθισται.
Υπάλληλοι της Ιάσωνος επικοινωνώντας με το loutraki-press σχολίαζαν με τον πλέον αρνητικό τρόπο τη σπουδή που επέδειξε ο Κώστας Λογοθέτης να μην δυσαρεστήσει τον Παύλο Παύλου, ενώ επεσήμαιναν ότι η δημοτική αρχή θα είχε διαφορετική αποτελεσματικότητα αν ο Κώστας Λογοθέτης προωθούσε με την ίδια ένταση και σπουδή τα άλλα θέματα που σωρεύονται στο γραφείο του.

(100411)




ΣΟΥΠΕΡ ΔΗΜΟΚΡΑΤΑΡΟΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΝ ΣΚΛΙΑΝ


Δημήτρη Σκλία, αντιλαμβανόμενος τις άκρως δημοκρατικές σας ευαισθησίες, το πιθανότερο είναι ότι δεν έχετε λάβει την απάντησή μου με μήνυμα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Διαπιστώνοντας ότι εκεί στην Ιάσωνος εργάζεσθε σκληρά και εκδίδετε ανακοινώσεις ακόμη και ημέρα Κυριακή (όπως αυτή στην επόμενη ανάρτηση), ενώ θα μπορούσε να έχει εκδοθεί από την περασμένη Δευτέρα, αφορμής λοιπόν δοθείσης σας αποστέλλω εκ νέου στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας την απάντησή μου στην καθ’ όλα απείρου ήθους και δημοκρατικών αρχών κι ευαισθησιών ανάρτηση στο προσωπικό ιστολόγιό σας.
Είμαι σίγουρος, επειδή ως άνθρωπος δημοκρατικών πεποιθήσεων -όπως ισχυρίζεσθε, αλλά πώς τις ερμηνεύετε;- ότι διαθέτετε τουλάχιστον στοιχειώδη ηθική, έχετε τουλάχιστον στοιχειώδεις αξίες και αρχές, μάλλον είστε έντιμος άνθρωπος, κατόπιν όλων αυτών θα πρέπει και εσείς μάλλον να πιστεύετε ότι ο κατηγορούμενος έχει κι αυτός στοιχειωδώς το δικαίωμα να απολογηθεί και να υπερασπισθεί τον εαυτό του, εκτός αν ο κατήγορός του είναι όργανο φασιστικών και ολοκληρωτικών καθεστώτων και ο ίδιος ένας δεινός φασίστας και ψυχρός εκτελεστής.
Επειδή δεν θέλω ούτε καν να περνάει από το μυαλό μου ότι στην Ιάσωνος μπορεί να εντρυφούν τέτοιου είδους απόψεις και πρακτικές, στέλνω εκ νέου την απάντησή μου -που ήδη έχει αναρτηθεί μετά την πρώτη αποστολή της στο loutraki-press- αναμένοντας ότι θα τη δημοσιεύσετε με την παράληψή της, σεβόμενος τις δημοκρατικές αρχές που ισχυρίζεσθε ότι σας διακρίνουν και τις αξίες που διατείνεσθε ότι υπηρετείτε.
Απλά θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι η περισπούδαστη ανοιχτή επιστολή σας, είχε αποκλειστικό και μόνο σκοπό την εξύβρισή μου, την κατασυκοφάντησή μου, την προσβολή της προσωπικότητας και αξιοπρέπειάς μου.

(100411)




ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ


Λόγω του χαμένου χρόνου, ανεπαρκειών και αναποτελεσματικότητας, τα δύσκολα ακόμη δεν έχουν φανεί, τρέχουν και δεν φθάνουν για θέματα που έπρεπε να έχουν προκαθορισθεί πολύ καιρό πριν κι να εκδίδονται ανακοινώσεις για διαδικαστικά θέματα, τα οποία απαιτούν μόνο προγραμματισμό κι εκδίδονται ανακοινώσεις ημέρα Κυριακή, αλήθεια τι φόρτος εργασίας υπήρχε κι αυτό δεν έγινε Παρασκευή άντε και Σάββατο;
Θεμιτό θα ήταν το γραφείο Τύπου να δίνει απαντήσεις σε κορυφαία τοπικά πολιτικά θέματα ή θέματα που αφορούν τις πρακτικές του πρώτου πολίτη ή ακόμη των αξιωματούχων του δήμου.
Έχετε παρεξηγήσει προφανώς το ρόλο του γραφείου Τύπου κι έχετε την αίσθηση ότι αρμοδιότητά του είναι να προωθεί ανακοινώσεις, εργασία που μπορεί να την κάνει και μια απλή γραμματέας.
Αρμοδιότητα και κύρια δουλειά του γραφείου Τύπου είναι η παραγωγή πολιτικής και όλοι αναμένουν με ενδιαφέρον να αρχίσετε να τοποθετείσθε.

Η ημερήσια διάταξη
Τα θέματα που θα συζητηθούν στη συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής την προσεχή Τρίτη στις 09.30 π.μ. είναι τα ακόλουθα:
1 Εισήγηση επί των προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων της οδού Παπανικολάου στο Λουτράκι (συμπληρωματική μελέτη).
2 Περί της λειτουργίας του εργοστασίου της εταιρείας «ΚΑΓΚΛΗΣ ΧΗΜΙΚΑ Α.Ε.», στη θέση «Σουσάκι» δήμου μας.
3 Περί της εγκατάστασης της χημικής βιομηχανίας «SUSSAKI LOGISTICS A.E.» στη θέση «Σουσάκι» δήμου μας.
4 Περί της τοποθέτησης ανεμογεννητριών (δημιουργία αιολικού πάρκου) στην περιοχή «Πράθι» δήμου μας.
5 Περί της ύπαρξης - λειτουργίας κεραιών κινητής τηλεφωνίας σε Αγίους Θεοδώρους, Περαχώρα και Σχοίνο.
6 Λήψη Απόφασης για παραπομπή στο Δημοτικό Συμβούλιο, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 73 του Ν. 3852/2010, του θέματος της αξιοποίησης - διαχείρισης του αλσυλίου «Λιάντρο” στους Αγ. Θεοδώρους».
(100411)
Return top