Η ΑΜΕΤΡΟΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ
ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ


Η ημερομηνία που ο Κώστας Λογοθέτης ανέλαβε τα ηνία της Λουτράκι Α.Ε. μαζί με τα νέα μέλη του διοικητικού συμβουλίου ήταν η 19η Ιανουαρίου 2011.
Δύο ημέρες ακριβώς μετά, σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki-press τα εξαπτέρυγά του συγκαλούν έκτακτη σύσκεψη του συνδυασμού, η οποία πραγματοποιείται στο γραφείο δημάρχου.
Η συζήτηση διεξήχθη σε υψηλότατους τόνους και εντονότατο ύφος ζητώντας τα εξαπτέρυγα από τον Κώστα Λογοθέτη να απολογηθεί γιατί στη θέση του πολίτη στο διοικητικό συμβούλιο της Λουτράκι Α.Ε. με προοπτική εκλεγεί και αντιπρόεδρος προωθήθηκε ο Δημήτρης Κοντός.
Σύμφωνα πάντοτε με τις ίδιες πληροφορίες του loutraki-press την κουβέντα έσυρε και τις υψηλότατες απαιτήσεις πρόβαλε ο συγκεντρώσας χαμηλό αριθμό ψήφων, 139, αναδεικνυόμενος στην τελική κατάταξη 22ος, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Μίχας που ζητούσε το λόγο γιατί δεν τοποθετήθηκε αυτός αντιπρόεδρος της Λουτράκι Α.Ε. Στη συνέχεια ο Κώστας Λογοθέτης για να του μετριάσει τις αντιδράσεις του τον τοποθέτησε γραμματέα του συνδυασμού, με συνέπεια να αδυνατεί να πραγματοποιήσει έστω και μία πετυχημένη συγκέντρωση, αλλά θέλει να μπει καπετάνιος στο μεγάλο καράβι του Λουτρακίου! Δηλαδή, το τυρί κουμπάρε…
Τότε, ο Κώστας Λογοθέτης του αντέτεινε, ότι σε έξι μήνες θα τους φάω (εννοώντας τη γενική συνέλευση της εταιρείας στα τέλη Ιουνίου, αναφερόμενος στους Δημήτρη Κοντό και Μπάμπη Δοσσαρά) και θα τοποθετηθείς εσύ αντιπρόεδρος στη Λουτράκι Α.Ε.
Το loutraki-press είναι ανοικτό να δημοσιοποιήσει οποιαδήποτε επώνυμη διάψευση ή αντίθετη άποψη, αρκεί να μην αναφέρονται ποινικά κολάσιμοι χαρακτηρισμοί.
Κώστα Λογοθέτη τα προαναφερόμενα είναι αλήθεια ή ψέματα;
Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του για το ποιόν όλων αυτών που συναγελάζονται περί τον Κώστα Λογοθέτη…

(270411)




Ο ΚΩΣΤΑΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ «ΤΡΩΕΙ» ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΛΥΚΟΦΡΥΔΗ;

Με το χειρότερο τρόπο διασύρει ο δήμαρχος Λουτρακίου & Αγ. Θεοδώρων Κώστας Λογοθέτης ακόμη και τον οικογενειακό του φίλο Δημήτρη Γλυκοφρύδη.
Όπου σταθεί κι όπου βρεθεί ο δήμαρχος λέει ότι δεν τον θέλει στο διοικητικό συμβούλιο του Πνευματικού Πολιτιστικού Κέντρου Λουτρακίου. Κώστα Λογοθέτη δεν είναι πιο έντιμο και ηθικό να τους πεις ευθέως ότι δεν θέλεις τις υπηρεσίες του, από το να τον διασύρεις σ’ ολόκληρη την πόλη χρησιμοποιώντας την προσφιλή σου τακτική της λάσπης.
Παράλληλα, έντονα ακούγεται ότι εκεί τη σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου θέλει κι επιδιώκει να την καταρτίσει ο γραμματέας του συνδυασμού Με τους Πολίτες Μπροστά, Χρίστος Μίχας.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press ο Χρίστος Μίχας δεν θέλει και είναι αντίθετος να δοθεί η προεδρεία του Πνευματικού Πολιτιστικού Κέντρου Λουτρακίου στο συνεργαζόμενο δημοτικό σύμβουλο του Κινήματος Ενεργών Πολιτών Λουτρακίου, Νίκο Λόη. Υπενθυμίζεται η οργανωμένη και ομαδοποιημένη αντίδραση που εκδηλώθηκε στο πρόσωπο του απόντος Νίκου Λόη, στη συγκέντρωση του κατακερματισμένου συνδυασμού, πριν περίπου ένα μήνα στο Πνευματικό Πολιτιστικό Κέντρο Λουτρακίου.
Μένει να διαπιστωθεί αν τελικά θα πεισθεί ο Κώστας Λογοθέτης από τον Χρίστο Μίχα και θα πάρει η θάλασσα άλλη μία υπόσχεση και δέσμευσή του.

(270411)




ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΑΘΟΣ...

Του Δημήτρη Καραπατά*

Εμβρόντητους αφήνει τους πολίτες η ανακολουθία λόγων κι έργων, αλλά και οι αντιφάσεις που πέφτει συχνά πυκνά ο Κώστας Λογοθέτης για τον προαστιακό σιδηρόδρομο.
Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στο δημαρχιακό μέγαρο με τον περιφερειακό σύμβουλο των Οικολόγων Πράσινων, Λάμπρο Μπούκλη, για τον προαστιακό σιδηρόδρομο, ο Κώστας Λογοθέτης με τις θέσεις του έπεφτε σε αντιφάσεις.
Έτσι λοιπόν, στην αρχή της συζήτησης ο δήμαρχος Λουτρακίου & Αγ. Θεοδώρων, έλεγε ότι πρέπει να πείσει την κοινωνία (που στην ουσία τον θέλει) για τον προαστιακό σιδηρόδρομο, αλλά στη συνέχεια μόνος του παραδέχτηκε ότι από τη στιγμή που υπερψηφίστηκε ο συνδυασμός του έχοντας την έλευση του προαστιακού σιδηροδρόμου στο πρόγραμμά του, οι πολίτες του δήμου Λουτρακίου & Αγ. Θεοδώρων είναι ως να τον έχουν εγκρίνει. Σ’ άλλο σημείο της συζήτησης, τόνισε ότι η οικονομική συγκυρία είναι δύσκολη και ότι το έργο κοστίζει εκατομμύρια ευρώ και δεν ξέρει αν μπορεί να επιτευχθεί χρηματοδότηση;
- Απορίας άξιο είναι πώς ο Κώστας Λογοθέτης έφθασε στο κατασκευαστικό μέρος του έργου, όταν προηγείται κατ’ αρχήν η μελέτη;
- Αλήθεια για τα 38 εκατ. ευρώ που δόθηκαν -ορθά- πριν λίγο καιρό για συμπληρωματικά έργα στην γραμμή Αθήνα - Κιάτο γιατί δεν προβληματίζεται ή δεν ανησυχεί πώς δόθηκαν;
- Γιατί δεν αντιδρά πώς δόθηκαν τα 100 εκατ. ευρώ στο Μέγαρο Μουσικής από το πράσινο κράτος του ΠΑΣΟΚ που είναι στέλεχος ο Κώστας Λογοθέτης;
- Γιατί δεν λέει την αλήθεια ότι είναι εφικτό σε συνεργασία με τον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Άμυνας Παναγιώτη Μπεγλίτη και τον αντιπεριφερειάρχη Κορίνθου Γιώργο Δέδε να υποβληθεί συμπληρωματική μελέτη, η οποία θα χρηματοδοτηθεί από το ΕΣΠΑ;

Διευκρινίζεται ότι σύμφωνος προς αυτή την κατεύθυνση είναι τόσο ο Πάνος Μπεγλίτης, όσο ταυτόσημη ήταν και η άποψη και του τέως περιφερειάρχη Πελοποννήσου Φώτη Χατζημιχάλη, πέρυσι στην Τρίπολη παρόντος του Κώστα Λογοθέτη!
Παρ’ όλα αυτά ο Κώστας Λογοθέτης συνεχίζει την παρελκυστική τακτική του προκαλώντας έντονη θυμηδία, όταν προφασίζεται ότι υπάρχει ο κίνδυνος η παραλία Λουτρακίου να γεμίσει με κόσμο που θα κουβαλάει μαζί του και τα τάπερ με το φαγητό του. Οι κατάπτυστες δικαιολογίες υπονοούν ότι το Λουτράκι θα επισκέπτονται πλέον, χαμηλής ποιότητας και χαμηλής εισοδηματικής τάξης κόσμος, αδυνατώντας όχι μόνο να αποδείξει τους ισχυρισμούς του, αλλά στοιχειωδώς να τους υποστηρίξει!
Ανησυχητικό σ’ όλες αυτές τις προφάσεις είναι ότι κρύβει τεχνηέντως τα τεράστια πλεονεκτήματα (πραγματικά κι όχι σαν το κατά φαντασίαν τεράστιο έργο του Κώστα Λογοθέτη) όπως η οικιστική, η τουριστική, η οικονομική ανάπτυξη, η επίλυση του κυκλοφοριακού που σήμερα υποβαθμίζει την ποιότητα ζωής στην πόλη.
Οι έωλοι ισχυρισμοί του Κώστα Λογοθέτη ότι τάχα προσπαθεί να δει τον αρμόδιο υπουργό και δεν τα καταφέρνει στερούνται σοβαρότητας γιατί:
Πρώτον, ολόκληρος ο κρατικός μηχανισμός είναι ομοϊδεάτες του Κώστα Λογοθέτη από το ΠΑΣΟΚ, κόμμα από το οποίο προέρχεται και υποστηρίζεται.
Δεύτερον, ο γράφων ως απλός πολίτης έκλεισε συνάντηση (όπου παραβρέθηκε ο Κώστας Λογοθέτης και ήταν ένθερμος υποστηριχτής προεκλογικά όμως) με τον τότε περιφερειάρχη Πελοποννήσου.

Πότε επιτέλους θα εκστομίσεις αλήθειες;
Στην ίδια συνάντηση με τον Λάμπρο Μπούκλη, ο Κώστας Λογοθέτης προσέβαλε και υποτιμούσε τον γράφοντα, χαρακτηρίζοντάς τον παρορμητικό, ενώ αν και πρόσθεσε μία λέξη δεν ολοκλήρωσε την πρότασή του, αφήνοντας να ακουσθεί κάτι για ιδιαιτερότητες.
Φυσικά, αυτό δεν αποδεικνύει το ποιόν του Κώστα Λογοθέτη, λόγω της εκμετάλλευσης που υπέστην προεκλογικά από το σημερινό δήμαρχο, καθαρά και μόνο για ψηφοθηρικούς λόγους.
Ωστόσο, ο Κώστας Λογοθέτης, δεν σταματά μόνο εκεί.
Όχι μόνο δεν ήρθε, όπως διατεινόταν και πρόβαλε, ο αρμόδιος υφυπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Σπύρος Βούγιας στο Λουτράκι, αλλά διαρκώς επαναλαμβάνει αναληθώς, ότι ήταν ο μόνος που έβαλε στο προεκλογικό του πρόγραμμα την έλευση του προαστιακού σιδηροδρόμου, ως την οδό Αιγαίου.
Ο Κώστας Λογοθέτης φέρνει θέμα στο δημοτικό συμβούλιο για να γίνει το Λουτράκι ο βόθρος της Βόρειας Κορινθίας, με τη δικαιολογία ότι είναι η τελευταία ημέρα της προθεσμίας και όταν διαπιστώνει ότι το θέμα δεν θα υπερψηφιστεί, έχοντας κατ’ ουσία υποστεί πολιτική ήττα, ζητά αναβολή!
Ζητούμενο είναι, πώς θα επανεισάγει το συγκεκριμένο θέμα προς συζήτηση στο διοικητικό συμβούλιο για υπερψήφιση δεδομένου ότι θα είναι εκπρόθεσμο, αυτό μόνο ο ίδιος μπορεί να το δικαιολογήσει. Τώρα, όλοι μαζί πρέπει να διερωτηθούμε αν ο Κώστας Λογοθέτης εκείνο το βράδυ έλεγε την αλήθεια ή κάτι άλλο παιζόταν;
Επίσης, όλοι πρέπει να διερωτηθούμε πότε λέει αλήθεια ο Κώστας Λογοθέτης και ποιες είναι οι πραγματικές του θέσεις για τον προαστιακό σιδηρόδρομο.
Πιο συγκεκριμένα, στην τοπική εφημερίδα «Πρώτη» ο δήμαρχος Λουτρακίου & Αγ. Θεοδώρων, χαρακτήριζε εγκληματική την προοπτική κατασκευής σταθμού στη θέση Βασιλόπουλος. Απορίας άξιο είναι το γεγονός, όταν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Κατερίνα Φαρμάκη και Άγγελος Μανωλάκης μετέφεραν στην Βουλή το θέμα με μορφή ερώτησης, ο ίδιος δεν αντέδρασε καθόλου κι άφησε το θέμα να περάσει έτσι, δημιουργώντας νέες εντυπώσεις, αλλά αφήνοντας και τον ανάλογο απόηχο.
Η στάση του αυτή, όπως ήταν φυσικό, δημιούργησε πάμπολλα ερωτήματα, δεδομένου ότι οι ατυχείς ερωτήσεις καταδικάστηκαν από σύσσωμη την πόλη μέσω των αναγνωρισμένων φορέων της και τα πολιτικά πρόσωπα όλων των συνδυασμών, πριν τουλάχιστον τεσσάρων που είναι ως ώρας γνωστοί κι έχουν εκδηλωθεί από το συνδυασμό του Κώστα Λογοθέτη.
Ο γράφων, επιθυμεί να θέσει στον Κώστα Λογοθέτη έξι ανοικτά ερωτήματα:
1 Έχει υπόψη του ότι σιωπών σε πολιτικά εγκλήματα γίνεται αυτομάτως συνένοχος;
2 Τι έχει να πει για τέσσερις συνεργάτες του που συνεχίζουν με δημόσιες τοποθετήσεις τους το έγκλημα, όπως το χαρακτήρισε ο δήμαρχος Λουτρακίου & Αγ. Θεοδώρων;
3 Μήπως Κώστα Λογοθέτη εφαρμόζετε το σχέδιο πρώτα σταθμός στον Ισθμό και σε λανθασμένη θέση κι ύστερα από 10 - 15 χρόνια να τερματίζει ο προαστιακός σε χώρο κοντά στο καζίνο, στην οδό Παπανικολάου;
4 Γιατί μέσα στο συνδυασμό σας όλοι περί άλλων τυρβάζουν όταν γίνεται αναφορά στον προαστιακό σιδηρόδρομο, αφού τον έχετε εντάξει στο πρόγραμμά σας;
5 Μήπως έχετε επιβάλει ομερτά;.
6 Ή μήπως ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα οι ισχυρισμοί κάποιων που λένε ότι τελικά με την ακολουθούμενη πολιτική Λογοθέτη εξαπάτησαν τους πολίτες;

Οι αρνητικές επιπτώσεις από την πρακτική του Κώστα Λογοθέτη
Εν κατακλείδι Κώστα Λογοθέτη με το να διώχνετε αναπτυξιακά έργα σαν τον προαστιακό σιδηρόδρομο, αντιλαμβάνεσθε ότι εμποδίζετε την εύκολη και οικονομική πρόσβαση επισκεπτών από το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» και την Αθήνα;
Συνεπώς:
- Θα συμβάλετε στο κλείσιμο των επιχειρήσεων, στην αύξηση της ανεργίας, στον οικονομικό μαρασμό της πόλης.
- Θα εμποδίσετε την εύκολη επικοινωνία ανάμεσα στους πολίτες του Λουτρακίου και των Αγ. Θεοδώρων.
- Θα διευκολύνετε το μονοπώλιο στις υπεραστικές συγκοινωνίες.
- Οδηγείσθε στην κατασπατάληση δημοτικού χρήματος για κατασκευή πανάκριβων χώρων στάθμευσης αυτοκινήτων.
- Απαγορεύετε την πρόσβαση στα άτομα που έχουν κινητικές δυσκολίες.

Η δημοτική αρχή του Κώστα Λογοθέτη με ψέματα, με ανακρίβειες πάει να στερήσει ένα μεγάλο αναπτυξιακό έργο διαπράττοντας πολιτικό έγκλημα.
- Διασπείρει ψευδείς ειδήσεις για να διχάσει και να επιφέρει σύγχυση στους πολίτες.
- Παραβαίνει τα καθήκοντά της, καθώς από το πουθενά μέχρις στιγμής, δεν προκύπτει ότι έχει κάνει την παραμικρή κίνηση προς την σωστή κατεύθυνση. Αντίθετα, υπάρχουν σοβαρά στοιχεία ότι πάει να υλοποιήσει το σχέδιο της προηγούμενης δημοτικής αρχής, που κατηγορήθηκε από τον Παύλο Παύλου για υποτέλεια στο καζίνο. Και ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά να μην έρθει τώρα ο προαστιακός στο Λουτράκι, αλλά μετά από χρόνια, όταν θα έχει κτιστεί το Λιβαδάκι για να τερματίζει σε χώρο κοντά στο καζίνο στην οδό Παπανικολάου.
Το σχέδιο αυτό που χαρακτηρίστηκε εγκληματικό, μ’ όλα τα στοιχεία, ενδέχεται να τεθούν υπόψη ανώτατων εισαγγελικών λειτουργών, αν δεν αλλάξει στάση ο Κώστας Λογοθέτης, για να στοιχειοθετηθεί το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος ,της απιστίας του δήμου για λογαριασμό τρίτων και της διασποράς ψευδών ειδήσεων με ενδεχόμενο δόλο για να προκληθεί αναστάτωση και σύγχυση ανάμεσα στους πολίτες.

* Ο Δημήτρης Καραπατάς, είναι επικεφαλής της Πρωτοβουλίας Πολιτών Λουτρακίου για τον προαστιακό σιδηρόδρομο.

(270411)
Return top