ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΓΚΙΩΝΗΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ,
ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ!..

Τελευταία στην τοπική πολιτική κονίστρα, έχει πέσει ένας μύθευμα.
Πρόκειται για επικοινωνιακά τρικ, των οποίων αποκλειστικός στόχος είναι να παραπλανήσουν και να υποτιμήσουν το αισθητήριο της κοινής γνώμης.
Να υποτιμήσουν τη νοημοσύνη της.
Προσπαθούν να απαξιώσουν τον ίδιο τον πολίτη!
Εμπνευστές; Δεν χρειάζεται φιλοσοφία…
Ο εξωθεσμικός μυστικοσύμβουλος του Γιώργου Γκιώνη, που δίνει τον υπέρ πάντων αγώνα για να εκτρέψει το …ποτάμι που πνίγει το Γιώργο Γκιώνη και τη δημοτική αρχή της μειοψηφίας του μορφώματος της «Δημοτικής Ανανεωτικής Παρέμβασης Πολιτών».
Σκοπός του μυθεύματος, είναι να προφυλάξει το προφίλ του Γιώργου Γκιώνη, ρίχνοντας τις ευθύνες για τα τετραετή δεινά που υπέστη ο τόπος στο δημοτικό συμβούλιο, το οποίο επιχειρούν να πείσουν ότι είναι κατώτερο των περιστάσεων.
Προτού τεθεί το μύθευμα, ένα ερώτημα:
«Αφού ο Γιώργος Γκιώνης, είναι υψηλότερου επιπέδου πολιτικός έναντι των μελών του παρόντος δημοτικού συμβουλίου, γιατί δεν το τραβάει πάνω, έτσι ώστε να αναβαθμισθεί το επίπεδό του;
»Οι υπερβάσεις που έχουν γίνει σε όλα ανεξαιρέτως τα έργα, οφείλονται στο υψηλό επίπεδο του Γιώργου Γκιώνη, που τον ακολουθεί και στα κατασκευαστικά κόστη;»
Δυστυχώς, ο δήμαρχος είναι το «βαρίδι» του δημοτικού συμβουλίου, επισημαίνει στο loutraki-press, τέως κορυφαίος θεσμικός παράγοντας.

Το μύθευμα
Επιχειρείται παντοιοτρόπως, να περάσει το μήνυμα στην τοπική κοινωνία ότι ο Γιώργος Γκιώνης δεν ευθύνεται για τίποτε, απλά εκτελεί τις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου.
Δηλαδή, τα «κακά» μέλη του δημοτικού συμβουλίου ευθύνονται που δεν παίρνουν καλές αποφάσεις και ο δήμαρχος δεν μπορεί να κάνει τίποτε διαφορετικό, παρά μόνον να εκτελέσει αυτές τις αποφάσεις.
Είτε καλές να ήταν οι αποφάσεις, είτε κακές, ο δήμαρχος της μειοψηφίας έχει αυτές τις αποφάσεις γραμμένες στα παλαιότερα των υποδημάτων του, επισημαίνει ο τέως κορυφαίος θεσμικός παράγοντας.
«Ο Γιώργος Γκιώνης λοιπόν, τι έχει κάνει για τη μαρίνα; Τι έχει κάνει για τον προαστιακό; Προσέλαβε σύμβουλο του για την πράσινη στροφή στο δήμο Λουτρακίου Περαχώρας;
Τι έκανε ο δήμαρχος γι’ αυτά τα τρία κορυφαία ζητήματα που απασχολούν τον τόπο διερωτάται ο τέως θεσμικός παράγοντας;
«Έχει σεβαστεί τις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου»;
Νομίζουν ότι θα παραπλανήσουν την κοινή γνώμη ή με τους λιγδωμένους κονδυλοφόρους που αναφέρετε θα την αποπροσανατολίσουν και με τη λάσπη που θα πετάξουν, θα κάνουν τους πολίτες να το πιστέψουν;
(020910)




ΚΟΥΪΖ

Ποιό είναι το διευθυντικό στέλεχος της Club Hotel Casino Loutraki που διατηρεί στη Αθήνα «γραφείο ευρέσεως εργασίας»;
Φυσικά, με την πολιτική που ακολουθεί η κοινοπραξία, σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, όλως τυχαίως, προτιμάται το προσωπικό που προτείνει, το διευθυντικό στέλεχος, έναντι ζητούντων εργασία του δήμου Λουτρακίου Περαχώρας;
Αλήθεια, ο Γιώργος Γκιώνης, γνωρίζει κάτι; Έχει υπόψη του τίποτε;
(020910)
Return top