Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΩΝΗΣ ΠΡΟΑΝΗΓΓΕΙΛΕ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,
ΟΜΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ!

Πλανώνται πλάνην οικτρά, όσοι νομίζουν ότι μια αντιγραφή είναι εύκολη υπόθεση δίνοντας λύση και διέξοδο, σε όσους επιδιώκουν να καλύψουν αδυναμίες και ανικανότητα, για να παραπλανήσουν τους συνανθρώπους τους και τους συμπολίτες τους.
Στην πρωτοβουλία αυτή προέβη η «παιδική χαρά του παλατιού» αντιγράφοντας συνταγές του παρελθόντος που η ίδια κατήγγειλε, προκειμένου να διασκεδάσει αφενός την ανικανότητά της που επέδειξε επί σαράντα πέντε πλέον μήνες, αφετέρου να ρίξει στάχτη στα μάτια και να παραπλανήσει την κοινή γνώμη λέγοντας ψέματα ή κρύβοντας την αλήθεια.
Στόχος η διαμόρφωση μιας εικονικής πραγματικότητας στην τοπική κοινή γνώμη και σκοπός η υφαρπαγή της ψήφου λόγω του θολού τοπίου, ενόψει των προσεχών δημοτικών εκλογών του Νοεμβρίου.
Η «παιδική χαρά του παλατιού» με την ανύπαρκτη νοημοσύνη, απεφάσισε να εκδώσει ένα έντυπο ανάλογο με αυτό που είχε εκδώσει ο τέως δήμαρχος Παύλος Παύλου, αποχωρώντας από το δήμο Λουτρακίου Περαχώρας, δεδομένου ότι είχε ηττηθεί στις εκλογές από τη σημερινή δημοτική αρχή.
Ο Παύλος Παύλου το έντυπο αυτό το είχε εκδώσει αρχές Δεκεμβρίου του 2006, ενδεχομένως για να το αφήσει πίσω του ως παρακαταθήκη, με το Γιώργο Γκιώνη να του επιτίθεται καταγγέλλοντάς τον ότι κατασπαταλάει το δημοτικό χρήμα, διευρύνοντας το χρέος του δήμου Λουτρακίου Περαχώρας.
Σήμερα, δύο μήνες πριν τις εκλογές του Νοεμβρίου και τρεις μήνες πριν την αποχώρησή του από το τιμόνι του δήμου, ο Γιώργος Γκιώνης εξέδωσε ακριβώς το ίδιο έντυπο υπερχρεώνοντας ακόμη περισσότερο τη ΔΑΕΤ Α. Ε., η οποία μετά δυσκολίας θα μπορέσει να πληρώσει τις αμοιβές του προσωπικού της, ενώ αδυνατεί να ολοκληρώσει έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Προανήγγειλε την ήττα του ο Γιώργος Γκιώνης
Με την έκδοση του εντύπου αυτού, στην ουσία ο Γιώργος Γκιώνης προαναγγέλλει την ήττα του, διεκδικώντας να λάβει ένα αξιοπρεπές ποσοστό στις εκλογές του Νοεμβρίου για τον ίδιο και την «παιδική χαρά του παλατιού», καθώς κι εκείνων που έσπευσαν να προσαρτηθούν, ενδεχομένως για να ακολουθήσουν την ίδια πολιτική με τη ΔΑΕΤ Α. Ε., έτσι ώστε να συμβάλλουν στην οικονομική καταρράκωση και κατάρρευση του δήμου Λουτρακίου Περαχώρας και Αγ. Θεοδώρων.
Ο Γιώργος Γκιώνης στο έντυπο που εξέδωσε:
- δεν λέει λέξη γιατί έχει υπερχρεωθεί ο δήμος Λουτρακίου Περαχώρας και οι εταιρείες του,
- δεν λέει λέξη για τις υπερβάσεις σ’ όλα ανεξαιρέτως τα έργα,
- έχει καταπιεί τη μεγάλη προεκλογική του υπόσχεση απέναντι στο λαό του δήμου Λουτρακίου Περαχώρας, που δεν είναι άλλη από τη διαφάνεια,
- δεν αναφέρει λέξη για την προεκλογική του σημαία, την κατασκευή του Τουριστικού Λιμένα Λουτρακίου, για τον οποίο ο ίδιος …ρίχνει λάσπη να θαφτεί,
- δεν λέει λέξη για το έκτρωμα που έφτιαξε ως αλιευτικό καταφύγιο, καταστρέφοντας τη γραφική εικόνα της πόλης,
- δεν εξηγεί στους συμπολίτες του τη μαγική κίνηση πως πήρε από το ταμείο της ΔΑΕΤ Α. Ε. τα 150.000 ευρώ με το έτσι θέλω, τα οποία επέστρεψε μετά ένα χρόνο χωρίς τους τόκους τους,
- δεν ξέχασε να διαφημίσει το ασύρματο δίκτυο στον κεντρικό ιστό της πόλης, αξίας 65.000 ευρώ.
Αλήθεια, Γιώργο Γκιώνη σε ποια τσέπη είναι τα 65.000 ευρώ που λείπουν από το ταμείο της ΔΑΕΤ Α. Ε.;

Πότε Γιώργο Γκιώνη θα απαντήσετε στους συμπολίτες σας για αυτά τα χρήματα;
Πότε Γιώργο Γκιώνη τα χρήματα αυτά θα επιστραφούν στο λαό του δήμου Λουτρακίου Περαχώρας;
Πότε Γιώργο Γκιώνη θα δικαιολογήσετε τις υπερβάσεις που έχουν σημειωθεί σ’ όλα τα έργα, την ώρα που όλες οι διαπραγματεύσεις στα τεχνικά έργα γίνονται με μειωμένα κοστολόγια;
Πότε Γιώργο Γκιώνη θα εξηγήσετε πώς το κόστος κατασκευής του δευτέρου ορόφου της δημοτικής αστυνομίας ανήλθε στις 8.000 ευρώ περίπου το τετραγωνικό μέτρο;

Ο δήμαρχος της μειοψηφίας Γιώργος Γκιώνης, ωστόσο, δεν σταματάει μόνο εκεί…

Εξαφάνισαν ένα ολόκληρο δημοτικό οργανισμό
Όπως αποδεικνύεται από το έντυπο που εξέδωσε ο Γιώργος Γκιώνης για να φεσωθεί ακόμη περισσότερο η ΔΑΕΤ Α. Ε., με μαγικό τρόπο έχει εξαφανίσει έναν ολόκληρο δημοτικό οργανισμό.
Πουλήθηκε;
Μας τον έκλεψαν;
Άνοιξε η Γη και τον κατάπιε;

Φαίνεται ότι δεν γνωρίζουν ποιοί είναι οι οργανισμοί και οι δημοτικές εταιρείες. Με άλλα λόγια, συμπεριφέρονται ως να μη γνωρίζουν τι είναι αυτό που διοικούν. Ομολογούν ότι δεν ξέρουν τι τους γίνεται στο δήμο Λουτρακίου Περαχώρας.
Τι πραγματικά συμβαίνει λοιπόν και ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης Λουτρακίου Περαχώρας, δεν περιλαμβάνεται στο έντυπο που εξέδωσε;
Μήπως, επειδή είναι πρόεδρός του ο επικεφαλής του Κινήματος Ενεργών Πολιτών Νίκος Λόης που σας άδειασε αποδεικνύοντας ότι δεν κάνατε τίποτε από τις δεκατέσσερις θέσεις που είχατε δεσμευθεί και αποτέλεσαν και τη βάση του προεκλογικού προγράμματος σας του 2006, γιατί όπως αποδεικνύεται δεν είχατε τίποτε ως πρόγραμμα;
Μήπως, γιατί στην ουσία δεν θέλατε και δεν είχατε σκοπό να κάνετε ουσιαστικό έργο, να προασπίσετε και να διεκδικήσετε τα συμφέροντα του τόπου σας; Σίγουρα πετύχατε να παραπλανήσετε το λαό που σας εμπιστεύθηκε, ευελπιστώντας σε μια καλύτερη ημέρα.
Τελικά το γύρισμα σελίδας που επαγγελόταν ο Γιώργος Γκιώνης, αποδείχθηκε μαύρη σελίδα για τον τόπο, με το μέλλον του να βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή και το πισωγύρισμα να είναι δεκαετιών.
Το χειρότερο όλων είναι, ότι ο Γιώργος Γκιώνης έχει παραδώσει τα «κλειδιά της πόλης» εκχωρώντας σε τρίτα πρόσωπα τη διοίκησή της που εξυπηρετούν ξένα προς τα συμφέροντα του τόπου συμφέροντα, όπως έχει καταγγείλει τέως κορυφαίος θεσμικός παράγοντας και ουδέποτε έχει διαψευσθεί.

Επιβεβλημένη η απαλλαγή του τόπου
Γιώργο Γκιώνη αν και δεν είστε πολιτικός όπως έχετε δηλώσει, αλλά έχετε εμπλοκή σε μια κατ’ εξοχήν πολιτική διαδικασία, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ο έντιμος και αξιοπρεπής πολιτικός που θέλει να έχει ενεργό ρόλο και συμμετοχή στο γίγνεσθαι του τόπου του, αναγνωρίζει, σέβεται και τιμά τόσο το συνεργάτη του, όσο και τον αντίπαλό του.
Εσείς μαζί με την «παιδική χαρά του παλατιού» αδυνατείτε να αναφερθείτε ακόμη και σ’ ένα οργανισμό που πρόεδρός του ήταν δημοτικός σύμβουλος, συνεργαζόμενος με το μόρφωμα πια της «Δημοτικής Ανανεωτικής Παρέμβασης Πολιτών».
Ο καθένας λοιπόν, μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του και να συμβάλλει, έτσι ώστε να σας σπρώξει όλους μαζί έξω από την πόρτα της πολιτικής ζωής του τόπου.
Η απαλλαγή αυτή του τόπου και το τέλος της ταλαιπωρίας του, θα επιτευχθεί αν η κοινωνία επιλέξει και αποφασίσει να μην σας προκρίνει στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών!

(170910)
Return top