ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΥΛΟΥ: «ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΚΙΩΝΗ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΩΝ ΑΔΕΣΜΕΥΤΩΝ»!
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΩΝΗΣ: «ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ»


Καταπέλτης ήταν στην παρέμβασή του στα προ Ημερήσιας Διάταξης θέματα της χθεσινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, το τέως στέλεχος της πάλαι ποτέ Δημοτικής Ανανεωτικής Παρέμβασης Πολιτών, Γιώργος Παύλου.
Σε οξύτατο καταγγελτικό ύφος προς το μόρφωμα πλέον της «Δημοτικής Ανανεωτικής Παρέμβασης Πολιτών» τόνισε ότι: «με εξαπατήσατε».
Το φιλικά διακείμενο προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου, λαμβανομένου υπόψη ότι και ο αντιπρόεδρος Θανάσης Γεωργίου θα είναι υποψήφιος με τη δημοτική αρχή της μειοψηφίας, τον διέκοπτε διαρκώς και δεν τον άφηνε να ολοκληρώσει την παρέμβασή του.
Τελικά, επέτυχαν να τον εκνευρίσουν, να χάσει τον ειρμό της σκέψης του να τον προκαλούν ακόμη περισσότερο και αποχωρώντας αναγκάστηκε επιδεικνύοντας το κείμενο των «ανένταχτων δημοσιογράφων να ισχυρισθεί ότι τα έπαιρναν από το γραφείο του Γιώργου Γκιώνη».
Η καταγγελία του δεν αποτέλεσε έκπληξη για κανέναν από τους παρισταμένους, απλά ακούσθηκε… Ο δήμαρχος της μειοψηφίας Γιώργος Γκιώνης ανταπάντησε ότι αυτά να τα καταθέσεις κάπου αλλού. Είναι προφανές, ότι πρόθεση του δημάρχου της μειοψηφίας είναι να του κάνει μήνυση και ο Γιώργος Παύλου αυτά που είπε στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, να τα καταθέσει στη Δικαιοσύνη.
Ο Γιώργος Παύλου του ανταπάντησε ότι τέτοιου είδους πολιτικοί είσαστε που κρύβεστε πίσω από μηνύσεις. Ο πολιτικός απαντάει πολιτικά, τον προέτρεψε ο Γιώργος Παύλου, αλλά φαίνεται να ξέχασε ότι ο Γιώργος Γκιώνης έχει δηλώσει ότι δεν είναι πολιτικός!
Με την καταγγελία του αυτή ο Γιώργος Παύλου φαίνεται να δείνει μάλλον την απάντηση στο ερώτημα του loutraki-press, που παραμένει μόνιμα αναρτημένο για διάστημα μεγαλύτερο του ενός έτους.
Αναμένεται πλέον να δούμε την επίσημη καταγγελία καταδίκης των ανένταχτων και των ανώνυμων δημοσιογράφων.
(290910)




ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΤΟΥ ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ «ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ» ΣΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΤΗ ΔΑΕΤ

Δυσχεραίνει ακόμη περισσότερο το μέλλον και την προοπτική του τόπου, η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου που λήφθηκε από τη δημοτική αρχή της μειοψηφίας και τα εξαπτέρυγά της για τη μετατροπή και στην ουσία τον ευνουχισμό της ΔΑΕΤ ΑΕ, όπως επιτάσσει ο «Καλλικράτης» για τους νέους δήμους.
Η χθεσινή απόφαση θα πρέπει να βρεθεί τρόπος να προσβληθεί, γιατί αν η δημοτική αρχή της μειοψηφίας δεν διαθέτει το στοιχειώδη νου να εξασφαλίσει και να διαμορφώσει τις προοπτικές για το μέλλον του τόπου, ο νέος δήμος Λουτρακίου Περαχώρας και Αγ. Θεοδώρων θα έχει απολέσει ένα βασικό του όπλο για να πορευθεί στο μέλλον.
Ο Γιώργος Μάρκελλος προβλέποντας την τύχη της ψηφοφορίας, απευθύνθηκε σε όσους ήταν έτοιμοι να ψηφίσουν θέτοντάς τους το ερώτημα: «Έχετε αναλογισθεί τι θα παραδώσετε στις επόμενες γενεές; Ο πολιτικός πρέπει να δρα και να προβλέπει το μέλλον, ενώ ο πολιτικάντης διαχειρίζεται το σήμερα. Εσείς είστε πολιτικάντηδες».
Η πραγματικότητα είναι ότι ο τόπος απεμπολεί άνευ λόγου ένα ουσιαστικό πλεονέκτημα που διέθετε έναντι των άλλων δήμων, λόγω του αναπτυξιακού χαρακτήρα που είχε η ΔΑΕΤ.
Από την πλευρά του ο αρχηγός της αντιπολίτευσης έφερε ως παράδειγμα τι έχουν κάνει άλλοι δήμοι που διαθέτουν εταιρείες-εργαλεία ανάπτυξης, αλλά η δημοτική αρχή της μειοψηφίας ως να επεδίωκε την καταδίκη του τόπου κώφευε.
Χαρακτηριστικό είναι ότι ο νομικός σύμβουλος της εταιρείας Γιώργος Πέτρου, αδυνατούσε να αντιληφθεί και να κατανοήσει τα πολύ απλά, μασημένα λόγια, που τον προέτρεπε η δημοτική σύμβουλος της Αδέσμευτης Δημοτικής Κίνησης και έγκριτη νομικός Εβίτα Κούτμου.
Μάλιστα, μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας που «ευνούχισε» τη ΔΑΕΤ Α. Ε., η Εβίτα Κούτμου τον προέτρεψε από την επομένη να αρχίσουν την επανάληψη σε όλα τα Δίκαια, που διδάσκονται στις νομικές σχολές των πανεπιστημίων.
Ζητούμενο είναι και αναπάντητο ερώτημα για όσους διαθέτουν νου, τί υποκρύπτεται και γιατί ελήφθη τέτοιου είδους απόφαση που είναι σε βάρος του μέλλοντος του δήμου Λουτρακίου Περαχώρας και Αγ. Θεοδώρων, όπως σχολίαζαν πρώην κορυφαίοι θεσμικοί παράγοντες.

(290910)

Return top