ΟΡΓΗ ΠΕΤΡΙΤΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ
ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Έντονότατα και σε οξύτατους τόνους αντέδρασε για δεύτερη φορά ο υποψήφιος δήμαρχος Λουτρακίου Περαχώρας, λόγω της αναίτιας εμπλοκής του ονόματός του σε ξένο προς τον ίδιο πολιτικά χώρο, με τον οποίο δεν έχει καμία απολύτως σχέση.
Το loutraki-press είχε επικοινωνήσει μαζί του, δεδομένου ότι φαινόταν αδιανόητο ο Γιώργος Πετρίτσης να έχει εμπλακεί άμεσα ή έμμεσα, σε μια τέτοια διαδικασία. Δέχθηκε τη διάψευση και τη δημοσιοποίησε.
Επιβάλλεται να διευκρινισθεί στον Γιώργο Πετρίτση, ότι δεν επρόκειτο για δήθεν πληροφορία, αλλά για ισχυρισμό επικεφαλής κομματικού ψηφοδελτίου, ενδεχομένως λόγω του αδιεξόδου που είχε βρεθεί, για να αποφύγει την πίεση που του ασκείτο!
Επίσης, επιβάλλεται να γίνει αντιληπτό, ότι η χθεσινή δημοσιοποίηση των γεγονότων από το loutraki-press, δεν είχε σκοπό επ’ ουδενί να εμπλέξει τον Γιώργο Πετρίτση, δεδομένου ότι επρόκειτο για γεγονότα που έχουν δημιουργήσει αίσθηση στην τοπική κοινωνία κι έχουν ανακατέψει -όχι από τη δημοσιοποίησή τους- ένα ολόκληρο κομματικό χώρο.
Το loutraki-press αταλάντευτα τάσσεται υπέρ της δημοσιοποίησης των γεγονότων, έτσι ώστε η τοπική κοινωνία να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο ενημερωμένη.
Από την πλευρά του ο Γιώργος Πετρίτσης, σε σημείωμά του προς το loutraki-press επισημαίνει τα ακόλουθα:
«Διαψεύδω με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο όλα αυτά που ακούγονται για εμπλοκή του ονόματος μου στην διαδικασία επιλογής υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων στο ψηφοδέλτιο του Πέτρου Τατούλη.
Με τις περιφερειακές εκλογές ειλικρινά δεν έχω ασχοληθεί καθόλου, καθόσον γνωρίζετε και είναι αυτονόητο ότι εμένα προσωπικά με ενδιαφέρει η κατάρτιση του ψηφοδελτίου μου, η συγγραφή του προγράμματος του συνδυασμού μας, η οργάνωση των εκλογικών κέντρων και ότι άλλο έχει να κάνει με τις δημοτικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.
Παρακαλώ πολύ όπως αποκαταστήσετε την αλήθεια, αφού και σε τηλεφωνική επικοινωνία το βράδυ της 22ας Σεπτεμβρίου που είχατε μαζί μου, όταν μου αναφέρατε αυτή την φήμη, σας το διέψευσα κατηγορηματικά.
Παρά όμως, την κατηγορηματική μου διάψευση, εσείς κρίνατε σκόπιμο να μεταφέρετε τη δήθεν πληροφορία που είχατε και στο τέλος μόνο να γράψετε ότι εγώ το διέψευσα.
Εκτιμώ ότι αυτή την προεκλογική περίοδο πρέπει τα δημοσιεύματα να είναι πολύ προσεκτικά γιατί δημιουργούνται εντυπώσεις που δυστυχώς δύσκολα μπορείς να ανατραπούν.»

Καζάνι που βράζει το ΠΑΣΟΚ Λουτρακίου
Η ένταση των στελεχών του ΠΑΣΟΚ Λουτρακίου συνεχίσθηκε και χθες με ιδιαίτερη ένταση κι όλοι αναζητούν τι πραγματικά έχει συμβεί και ποια είναι η αίτία που τα πράγματα έχουν φθάσει σ’ αυτή την κατάσταση.
Σύμφωνα πάντως με νεότερες πληροφορίες, στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Λουτρακίου, προτίθετο να απευθυνθεί στον Γιώργο Δέδε και να του ζητήσει να εντάξει αυτόν στο κομματικό ψηφοδέλτιο, λαμβανομένου υπόψη ότι την υποψηφιότητά του θα στηρίξουν άλλα είκοσι άτομα.
Η τροπή αυτή έγινε γνωστή σε άλλο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που επίσης ενδιαφερόταν για να είναι υποψήφιος στην αντιπεριφέρεια Κορίνθου, με συνέπεια να προκληθεί ένταση μεταξύ των δύο.
Όπως επεσήμαιναν πάντως, στελέχη του συγκεκριμένου κομματικού χώρου, αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις.
(250910)

Return top