ΠΝΙΓΗΚΑΝ ΟΙ ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΟΙ ΣΤΗ ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ

Ένα ενδιαφέρον e-mail απέστειλε στο loutraki-press, κάτοικος των Αγ. Θεοδώρων και τέως ψηφοφόρος του συνδυασμού του Γιώργου Σοφία.
Έχοντας αφενός γνώση του καθεστώτος που επικρατεί με τη βρώμα στο Λουτράκι, αφετέρου διαβάζοντας και την προχθεσινή καταγγελία των κατοίκων της οδού Καραϊσκάκη.
Ο εν λόγω κάτοικος αναφέρει τα ακόλουθα:
«Ξέρεις γιατί εδώ, οι σύμβουλοι της δική μας δημοτικής αρχής της Νέας Πνοής του Γιώργου Σοφία, έτρεξαν να πάνε με το συνδυασμό της δημοτικής αρχής της Δημοτικής Ανανεωτικής Παρέμβασης Πολιτών του Γιώργου Γκιώνη;
Γιατί και οι δύο δήμαρχοι με τους συμβούλους τους, στόχο έχουν να μας πνίξουν στη βρώμα και το σκουπίδι. Για κάποιο λόγο, που αυτοί γνωρίζουν, έχουν σκοπό την πλήρη καταδίκη και μαράζωμα των δύο πόλεων; Αν δεν εκτελούν κάποιο σχέδιο, οι άνθρωποι είναι μάλλον επικίνδυνοι;
Η συνένωση που προχώρησαν οι σύμβουλοι των δύο συνδυασμών, δημιουργεί ότι πιο καταδικαστικό υπάρχει για το μέλλον των δύο πόλεων. Απορώ κυριολεκτικά, πώς πιστεύουν ότι οι συμπολίτες μου ή η πλειοψηφία των συμπολιτών μου ότι θα τους εμπιστευθεί μετά από αυτά που έχουν κάνει στους Αγ. Θεοδώρους; Όχι μόνο με τα σκουπίδια, τα παιχνίδια που έχουν παιχθεί με τα αυθαίρετα και τους οικισμούς, την παντελή αδράνεια της δημοτικής αρχής και την εγκατάλειψη της πόλης μας;
Είναι ανάγκη τόσο το Λουτράκι όσο και οι Αγ. Θεόδωροι με τη ψήφο μας να σταματήσουμε την καταστροφή που επιχειρείται σε βάρος των δύο πόλεων και του νέου δήμου μας.
Τέλος επειδή στο Λουτράκι ρίχνεται εκατομμύρια ευρώ στην άσφαλτο, δεν στέλνεται λίγη άσφαλτο και σε μας, που οι δρόμοι μας είναι σαν βομβαρδισμένη, με τη δημοτική αρχή να μην συγκινείται.
Σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία και βοηθήστε στον αγώνα μας.»
(120910)




ΣΤΗΝ ΑΧΡΗΣΤΙΑ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΚΑΔΟΙ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ

Λίγο περισσότερο από ένα χρόνο στο κέντρο του Λουτρακίου τοποθετήθηκαν οι νέοι κάδοι απορριμμάτων, οι οποίοι είναι αισθητικά ωραιότεροι των προηγουμένων.
Ωστόσο, σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, άρχισαν να γίνονται ακατάλληλοι και να οδηγούνται στην αχρηστία. Ο λόγος. Σπάνε τα καπάκια στα απορριμματοφόρα κατά την αποκομιδή των σκουπιδιών, με συνέπεια οι κάδοι να παραμένουν ανοικτοί και να αναδύεται μπόχα, δεδομένου ότι παραμένουν άπλυτοι και για πολλές ημέρες.
Επισημαίνεται ότι κατά την υποβολή της παραγγελίας από το δήμο Λουτρακίου Περαχώρας, η προμηθεύτρια εταιρεία ζήτησε τις διαστάσεις των απορριμματοφόρων για να προσαρμόσει και τα καπάκια τους. Όπως είναι φυσικό, από τη δημοτική αρχή της μειοψηφίας, ουδείς έδωσε σημασία στο αίτημα της εταιρείας, με αποτέλεσμα οι κάδοι να οδηγηθούν στην αχρηστία.
Μήπως είναι ώρα να δοθεί λίγο πριν την αποχώρησή τους κάποια νέα παραγγελία και να βουλιάξουν ακόμη περισσότερο στο χρέος το δήμο;
Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην δήμαρχος Γιάννης Γιωτάκης, είχε δημιουργήσει συνεργείο αποκατάστασης βλαβών στους κάδους απορριμμάτων. Αυτό λοιπόν να επαναλειτουργήσει άμεσα και να αποκατασταθούν οι βλάβες και σε όλους τους υπόλοιπους κάδους, που έχουν εγκαταλειφθεί σε αχρηστία και να τοποθετηθούν σε οικισμούς και χωριά του δήμου που λείπουν για τους κατοίκους τους, χωρίς να υπάρχει ανάγκη να αγορασθούν καινούργιοι.
(120910)
Return top