Ο ΓΚΙΩΝΗΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ
ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ


Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα για το δήμαρχο που θα εκλεγεί το Νοέμβριο, λόγω ότι δεν υπάρχουν χρήματα και θα είναι δύσκολο να τα καταφέρει!
Ποιός εκστόμιζε αυτή την πρόβλεψη; Ποιός άλλος φυσικά; Μα φυσικά, ο Γιώργος Γκιώνης. Ο βασικότερος υπεύθυνος της υπερχρέωσης του δήμου στην ιστορία του. Το προκλητικό είναι, ότι δεν σταματούσε εκεί, αλλά είχε και το θράσος να θεωρεί τον εαυτό του καταλληλότερο να διαχειριστεί αυτή την κρίση.
Δηλαδή, που θέλει και πόσο επιδιώκει να καταβαραρθρώσει οικονομικά το δήμο, σύμφωνα με τα μέχρι σήμερα δείγματα γραφής του;
Πόσο δηλαδή, πρέπει να φθάσει το χρέος του δήμου για να αντιληφθεί ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί των υποχρεώσεων της συγκεκριμένης καρέκλας με την απαιτούμενη επάρκεια; Σημειωτέον ότι παρά την υπερχρέωση, όλα τα έργα του δήμου έχουν μείνει στη μέση, λόγω έλλειψης κονδυλίων να συνεχισθούν, από τις αλόγιστες υπερβάσεις.
Τα πιο πάνω, ο δήμαρχος της μειοψηφίας Γιώργος Γκιώνης, τα έλεγε την περασμένη εβδομάδα σε καφέ της κεντρικής λεωφόρου και οι παρόντες τον κοιτούσαν έκπληκτοι με όσα έλεγε, αδυνατώντας να πιστέψουν στα μάτια και τα αυτιά τους.
«Φαίνεται ότι δεν έχουν συναίσθηση», σχολίαζε πρώην θεσμικός παράγοντας που πληροφορήθηκε τα νέα αποφθέγματα Γιώργου Γκιώνη, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Η κατάσταση έχει ξεφύγει πραγματικά από κάθε έλεγχο, έχουν πάρει δρόμο όλοι μαζί. Όπως το πάνε, η κατάσταση γίνεται επικίνδυνη για τον τόπο. Δεν φθάνει που έχει …παραδώσει τα κλειδιά της πόλης, θέλει επίσης να είναι αυτός που θα ολοκληρώσει το έργο της οικονομικής καταστροφής του τόπου»;
Είναι δυνατόν, διερωτάτο ο πρώην κορυφαίος θεσμικός παράγοντας του Λουτρακίου, «ένας δήμαρχος που έχει ομολογήσει κακουργηματική πράξη με τα 150.000 ευρώ της ΔΑΕΤ -άσχετα αν τα επέστρεψε με απολεσθέντες τους τόκους, δικάζεται με το ελαφρυντικό της μεταγενέστερης μεταμέλειας, στην πραγματικότητα ομολόγησε ότι δεν σέβεται νόμους, θεσμούς, αρχές- να έχει το απύθμενο θράσος να διεκδικήσει εκ νέου τη διοίκηση του δήμου»;
Επίσης διερωτάτο: «Πώς είναι δυνατόν όλοι αυτοί οι -πρώην και νυν- δημοτικοί σύμβουλοι να στριμώχνονται να ενταχθούν στο συνδυασμό του, όταν γνωρίζουν τι έχει προηγηθεί, τον έχουν ζήσει στο δημοτικό συμβούλιο, όλοι ανεξαιρέτως τον έχουν κατακρίνει, ξέρουν τι εστί Γιώργος Γκιώνης;
»Αλήθεια, θα βγουν να μας πουν ποιό είναι το μεγαλείο του ανδρός, να αλλάξουμε κι εμείς γνώμη και να ζητήσουμε ταπεινά συγνώμη για το λάθος που κάναμε και δεν μπορέσαμε να διακρίνουμε τις αρετές του;
»Έχουν το σθένος όλοι αυτοί μαζί να βγουν και να πουν στην κοινωνία, ποιος είναι ο πραγματικός λόγος, ποιό όνειρο είδαν ξύπνιοι… και επέλεξαν να ενταχθούν στο συνδυασμό του Γιώργου Γκιώνη;
«Κατακαημένο Λουτράκι τι σου ’μελε να πάθεις»…
«Δεν μπορώ να φανταστώ, ότι οι συμπολίτες μου θα τους δώσουν πάλι τη ψήφο και θα γίνουν συνεργοί στην καταστροφή του τόπου», σημείωσε με ιδιαίτερη έμφαση.
«Καλύτερα, ίσως που όλοι αυτοί μαζί συνωστίζονται στο ίδιο ψηφοδέλτιο, για να τους εξαφανίσει η κοινωνία, να απαλλαγεί μιας δια παντός οριστικά και η πολιτική ζωή του τόπου», κατέληξε!

(100910)




ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ… ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΤΑΞΗ…

Παντελή ανομία και αναρχία στην λειτουργία στους πάγκους της πανηγύρεως καταγγέλλεται από κατοίκους της οδού Καραϊσκάκη, ενώ οι άνθρωποι βίωσαν την απόλυτη βρώμα και δυσωδία επί τέσσερις ημέρες.
Άλλη μία ομάδα πολιτών που καταγγέλλει ευθέως την ανυπαρξία της δημοτικής αρχής της μειοψηφίας του μορφώματος της «Δημοτικής Ανανεωτικής Παρέμβασης Πολιτών» και προσωπικά του Γιώργου Γκιώνη.
«Για μια ακόμα φορά οι δημότες, οι επισκέπτες και οι κάτοικοι Λουτρακίου μένουν έκθαμβοι από την αναλγησία, την ανικανότητα και την ανυπαρξία της δημοτικής αρχής και του δημάρχου.
Με αφορμή τον εορτασμό για την Παναγία τη Γιάτρισσα τελείται ετησίως πανήγυρις μεγάλου όγκου που καταλαμβάνει όλη την οδό Καραϊσκάκη μήκους άνω των 1.000 μέτρων. Οι περίοικοι και οι χιλιάδες επισκέπτες βιώνουν καθημερινά την απόλυτη ανομία και την πλήρη απουσία δημοτικής και κάθε άλλης αρχής, ενώ οι πιθανότητες για τη δημιουργία εστιών μόλυνσης και μετάδοσης νοσημάτων αυξάνονται γεωμετρικά ώρα με την ώρα.
Πιο συγκεκριμένα:
Τόνοι σκουπιδιών ημερησίως περιλαμβανομένων χαρτιών, πλαστικών, υπολειμμάτων φαγητών, ακαθαρσιών, αποτσίγαρων και πάσης φύσεως απορριμμάτων, μένουν στους δρόμους και τα πεζοδρόμια καθ’ όλη την διάρκεια των τεσσάρων ημερών του εορτασμού.
Εκατοντάδες έγχρωμοι, αθίγγανοι και πάσης φύσεως άνθρωποι κοιμούνται, αφοδεύουν, τρώνε και ζουν κυριολεκτικά στο δρόμο, ενώ οι υποτυπώδεις χημικές τουαλέτες που μετά βίας μπορούν να εξυπηρετήσουν το 1/100 αυτών, έχουν μείνει ακαθάριστες από την πρώτη ημέρα. Όλα αυτά όταν οι εργαζόμενοι για την καθαριότητα είναι κατά γενική ομολογία υπεράριθμοι ή όταν όλοι γνωρίζουν τον όγκο και τις αναγκαιότητες υποστήριξης μιας εορτής που τελείται δεκάδες έτη στη περιοχή.
Παντελής ανομία και αναρχία στην λειτουργία των πάγκων πώλησης, με αποτέλεσμα την καταστρατήγηση των περιοχών εγκατάστασης πάγκων πώλησης σε πολλαπλάσιο αριθμό, με αποτέλεσμα να μην μπορούν οι περίοικοι να περάσουν, να μπουν στα πάρκιν τους ή να βγουν και να μπουν στο σπίτι τους.
Παντελής απουσία ελέγχου και φύλαξης. Μόνο δυο υπάλληλοι security υπήρχαν, των οποίων η μοναδική επιδίωξη ήταν να τρώνε και να πίνουν τσάμπα «πουλώντας» εξουσία…
Φορολογική αναλγησία, καθ’ ότι από τους περίπου τετρακοσίους πάγκους πώλησης, μόλις ελάχιστοι χρησιμοποιούσαν ταμειακή μηχανή (ενώ απόδειξη δινόταν, μόνον σε όσους τη ζητούσαν). Υπήρχαν περισσότερα από διακόσια σημεία πώλησης από έγχρωμους που πωλούσαν παράνομα προϊόντα (μαϊμού) και παράνομα CD & DVD. Όλα αυτά, όταν ο συνταξιούχος καλείται να πληρώσει το μάρμαρο και η ανεργία έχει φτάσει στο 20%.

(100910)
Return top