ΚΟΥΙΖ 1

Ποιος εφημεριδάς κοιμάται και ξυπνάει -μάλλον συνεχίζει να το κάνει και όρθιος- με δεύτερο μέλημά του μετά τη «διαφήμιση» να είναι το κλείσιμο -όπως άλλωστε συνηθίζει να λέει- ανταγωνιστικής του τοπικής εφημερίδας για να είναι μόνος του στο παιχνίδι της διαπλοκής;
(181212)




ΚΟΥΙΖ 2

Ποιός εκπαιδευτικός είπε σε σχολείο: «Παιδιά είδατε τι σας έφερε ο δήμαρχος; Ο δήμαρχος σας έφερε και παγοδρόμιο…»
(181212)



Είπαν… 1

«Ο λαός μας συνηθίζει να λέει ότι δεν είναι δυνατόν να έχεις τα οπίσθια ανοικτά και να θέλεις να περάσεις ανέγγιχτος το λάκκο με τα αγγούρια. Γιατί απλά θα σου μπούνε όλα. Έτσι, όταν μπάζεις από παντού και σε περιβάλλει ομιχλώδες νέφος, δεν μπορείς να μιλάς εσύ για σχοινί στο σπίτι του κρεμασμένου!»
Θα περάσουμε μαζί του ωραίες εορτές με ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις…
(181212)




Είπαν… 2

Ο φτωχός συγγενής της χειραγωγημένης «δημοσιογραφίας» σαν φτωχομπατίρης άρπαξε τα € 6.000 κι επεδόθη στην ανάποδη κωλοτούμπα, εν αντιθέσει με τον πεπειραμένο που ζητούσε υπερδιπλάσια... Ζήτω η διαπλοκή!
(181212)




ΟΡΕ… ΤΟΥ ΚΩΩΤΣΗ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ

Η ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ «ΞΥΠΝΗΣΕ»
ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΕΠΑΡΚΗ ΚΩΩΤΣΗ

Μέχρι δακρύων γελάνε τα παιδιά στο λύκειο Λουτρακίου με την αντίδραση της συμμαθήτριάς τους από τη Φιλαρμονική Περαχώρας, ξεθαρεύοντας και λέγοντας «Κώωτση έλα να στα πούμε κι εμείς…»
Άλλη μια φορά θύμα χθες η Φιλαρμονική της Περαχώρας, της οποίας οι μουσικοί ήταν προγραμματισμένο να μεταβούν στη Νεραϊδοχώρα για να δώσουν μια εύθυμη νότα, αλλά η δημοτική αρχή το ξέχασε, με συνέπεια να μην μεταφερθούν καρέκλες και αναλόγια των μουσικών.
Τα μέλη της Φιλαρμονικής Περαχώρας κατέβηκαν με το πούλμαν στο Λουτράκι κι όταν έφθασαν στο χώρο που ήταν προγραμματισμένο να παίξουν, διαπίστωσαν ότι δεν είχε γίνει καμία απολύτως προετοιμασία. Τότε κάλεσαν τον Κώωτση στο τηλέφωνο, ο οποίος εμφανίσθηκε μετά από μια ώρα κι αναζητούσε τους υπευθύνους για τα χάλια τους, ενώ ως Ιφιγένεια που ανέλαβε την ευθύνη για το μπάχαλο ήταν η μόνη «ασπίδα» του Κώωτση, ο πρόεδρος του «Προμηθέα» Νίκος Λόης, ο οποίος προσφέροντας κακές υπηρεσίες στον τόπο, ανέλαβε εξ’ ολοκλήρου την ευθύνη, καλύπτοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο την ανεπάρκεια του πολιτικού του προϊσταμένου.

Υ.Γ.: Ο εκπρόσωπος του Παύλου Παύλου στο Δ.Σ. του «Προμηθέα» Παντελής Μνηματίδης, το αντελήφθη το γεγονός για να ασκήσει κριτική ή θα υπερισχύσει ο συνεταιρισμός του πολιτικού του προϊσταμένου με τον Κώωτση; Θα το γράψει ή όχι στην εφημερίδα του που συνηθίζει να συναλλάσσεται με τις ηγεσίες των συνδυασμών κι όχι όπως οφείλει ως εφημερίδα να τους ασκεί κριτική για τη στάση τους, εκ της οποίας ζημιώνεται ο δήμος Λουτρακίου;
(181212)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




ΒΡΟΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΔΙΟΔΙΑ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Μείζον θέμα που θα επιφέρει καταστροφικές επιπτώσεις στην ημερήσια επισκεψιμότητα της πόλης του Λουτρακίου, της Διώρυγας Κορίνθου και των περιοχών περί την Ισθμία χώρα και τα παραθαλάσσια χωριά του Σαρωνικού είναι η λειτουργία του σταθμού διοδίων Κορίνθου στη ΝΕΟΑΚ από την Ολυμπία οδό που διαχειρίζεται τον αυτοκινητόδρομο.
Όχι μόνον οι μόνιμοι κάτοικοι, που θα αναγκάζονται να εξέρχονται στους Αγ. Θεοδώρους και να ακολουθούν για δώδεκα χιλιόμετρα την ΠΕΟΑΚ, προκειμένου να αποφύγουν να πληρώσουν διόδια για τέσσερα χιλιόμετρα, αλλά πολύ χειρότερα θα είναι για τους ημερήσιους επισκέπτες που θα επιβαρύνεται με αδικαιολόγητα έξοδα η ημερήσια αναψυχή τους. Αυτό θα έχει ως συνέπεια να αρχίσουν να αποφεύγουν την επίσκεψη στις περιοχές του δήμου Λουτρακίου, με συνέπεια να συρρικνώνεται ακόμη περισσότερο η επισκεψιμότητα και οι τοπικές επιχειρήσεις που σήμερα φυτοζωούν θα πάρουν το καταλυτικό χτύπημα για να οδηγηθούν στο κλείσιμο.
Στην προοπτική αυτή ο δήμος Λουτρακίου σε συνεργασία με την περιφερειακή ενότητα Κορινθίας, θα πρέπει να επιδιώξουν την κατασκευή εξόδου πριν τα νέα διόδια της ΝΕΟΑΚ που θα οδηγεί κατοίκους, επισκέπτες κι εκδρομείς στην ΠΕΟΑΚ, λαμβανομένου υπόψη ότι την ώρα οι  μισθοί έχουν συρρικνωθεί από το 2009 σχεδόν στο μισό, στα διόδια οι κατασκευάστριες εταιρείες εξακολουθούν να αυξάνουν το τίμημα.
Στο πλαίσιο αυτό και προς την ορθή κατεύθυνση ήταν χθες, η ανακοίνωση από τον αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου Γιώργο Δέδε της χρηματοδότησης με € 250.000 από την περιφερειακή ενότητα Κορινθίας του έργου της αποκατάστασης, βελτίωσης και συντήρησης της ΠΕΟΑΚ, στο ύψος της περιοχής των Αγ. Θεοδώρων, με στόχο την αναβάθμιση του οδικού άξονα και τη διόρθωση όλων εκείνων των τμημάτων που μέχρι σήμερα δυσχέραιναν την ομαλή μετακίνηση των εποχούμενων.
Η εν λόγω ανακοίνωση έγινε στο δημαρχείο Λουτρακίου κατόπιν της συνάντησης του Γιώργου Δέδε με το δήμαρχο Κώστα Λογοθέτη και στελέχη των Τεχνικών Υπηρεσιών της περιφερειακής ενότητας και του δήμου. Σκοπός της συνάντησης ήταν ο προγραμματισμός σημαντικών έργων στο πρόγραμμα του 2013, εντός των γεωγραφικών ορίων του δήμου Λουτρακίου - Αγ. Θεοδώρων και η περαιτέρω συνεργασία των δύο φορέων στην εξειδίκευσή τους.
Ο αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου ωα κυρίαρχο ανακοίνωσε -που ήταν και το πιο σημαντικό έργο στην παρούσα φάση, γιατί δεν έχει ληφθεί υπόψη η έναρξη λειτουργίας των δεύτερων διοδίων- την άμεση έναρξη του ενταγμένου στο ΕΣΠΑ έργου «Βελτίωση - ανακαίνιση επαρχιακής Οδού Περαχώρα - Λίμνη Βουλιαγμένης» προϋπολογισμού άνω των € 2.000.000. Πρόκειται για τη βελτίωση ενός σημαντικού τουριστικού δρόμου του νομού που με την ολοκλήρωσή του θα δώσει τη δυνατότητα της άνετης, ευκολότερης και ασφαλέστερης πρόσβασης στον επισκέπτη και παραθεριστή, προς τη Λίμνη Βουλιαγμένης. Η ανακατασκευή του δρόμου, που αποτελεί ζητούμενο χρόνων της τοπικής κοινωνίας, θα ευνοήσει την ευρύτερη τουριστική κίνηση στην περιοχή και θα διευκολύνει τη μετακίνηση προς σημαντικούς παραθεριστικούς προορισμούς της Κορινθίας.
Ο Γιώργος Δέδες ανακοίνωσε επίσης ότι σε συνεργασία περιφερειακής ενότητας και δήμου Λουτρακίου, θα ενταχθεί στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Πελοποννήσου για το 2013, ο δρόμος από τη Λίμνη Βουλιαγμένης έως και τον αρχαιολογικό χώρο του Ηραίου, έργο που ολοκληρώνει την ανάπτυξη ολόκληρης της περιοχής, δημιουργώντας τις συνθήκες για την ύπαρξη ασφαλούς οδικού δικτύου και ταυτόχρονα περιπατητικούς δρόμους για τη χρήση τους από το κοινό.
Ο αντιπεριφερειάρχης της περιφερειακής ενότητας Κορίνθου ανακοίνωσε επίσης την έναρξη από την περιφερειακή ενότητα των εργασιών συντήρησης ηλεκτροφωτισμού, προϋπολογισμού 200.000 ευρώ, που ένα σημαντικό τμήμα του αφορά και στο δήμο Λουτρακίου Αγ. Θεοδώρων. Μια προοπτική που θα βγάλει το δήμο γενικότερα από το σκοτάδι που τον έχει εγκαταλείψει λόγω της ανικανότητάς της η δημοτική αρχή.
(181212)




Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ
ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ!

Ο εφημεριδάς Παντελής Μνηματίδης, επέλεξε την αντιπαράθεση με το γράφοντα και να βγουν όλα στη φόρα, όταν εκείνος εμπλέκεται με συναλλαγές και χρήμα από πολιτική «διαφήμιση», ενώ έχει καταλάβει και πολιτική θέση της «Αδέσμευτης» Δημοτικής Κίνησης του «φίλου» του Παύλου Παύλου στον «Προμηθέα».
Ο opinion maker του Λουτρακίου όπως αυτοδιαφημίζεται και κομπορρημονεί, χωρίς να γνωρίζει την ουσία και την πραγματικότητα σ’ όλη της την έκταση, επιλέγει ένα θέμα που ευελπιστεί ότι θα βγάλει λαβράκι και θα θίξει το γράφοντα. Στην ουσία, όμως, το συγκεκριμένο θέμα αποτελεί διαφήμιση για το γράφοντα, δεδομένου ότι πρώτιστο μέλημα ήταν ο τόπος. Το εγχείρημα αυτό θα γινόταν με απόλυτη ανιδιοτέλεια κι όχι με σκοπό την εξασφάλιση οικονομικού κέρδους, όπως ακριβώς κάνει, αφού είναι και το μόνο του κριτήριο, ο εν λόγω εφημεριδάς.
Εκ των πραγμάτων αναγκάζομαι να σηκώσω το γάντι κι να πληροφορηθεί η τοπική κοινωνία για ένα θέμα που τελικά, δυστυχώς, δεν τελεσφόρησε, προκειμένου να υπάρχει η διάδοση των γεγονότων μέχρι και στο τελευταίο σπίτι της επικράτειας του δήμου Λουτρακίου.
Πρόκειται για μια υπόθεση του 2008, όταν τέως δημοτικός σύμβουλος επιθυμούσε διακαώς την έκδοση εφημερίδας στο πνεύμα και στο ύφος του loutraki-press, προκειμένου να υπάρχει άδολη και ανεξάρτητη ενημέρωση που δεν κατευθυνόταν από αυτούς που έδιναν διαφήμιση, ούτε θα εμπλεκόταν σε τοπικά πολιτικά παιχνίδια, ούτε και θα συναλλασσόταν με τους επικεφαλής των συνδυασμών.
Στο πλαίσιο αυτό, συμφώνησα, προβαίνοντας σε έρευνα αγοράς για το κόστος ενός εβδομαδιαίου εντύπου, το οποίο με ονοματεπώνυμο μέσω των ΕΛΤΑ, θα έφθανε δωρεάν στο τελευταίο σπίτι. Υπολογίσθηκαν οι παραλήπτες βάσει καταλόγων σε περίπου 8.000 και με αυτό τον αριθμό είχα απευθυνθεί σε μία από τις μεγαλύτερες μονάδες των Αθηνών που εκτυπώνουν ημερήσιες αθηναϊκές εφημερίδες για το μηνιαίο κόστος των τεσσάρων φύλλων.
Έτσι, το εκτυπωτικό κόστος, το χαρτί, το ταχυδρομείο, το ενοίκιο ενός γραφείου και η μηνιαία αμοιβή μιας κοπέλας να σηκώνει τηλέφωνα και να πουλάει παράλληλα και διαφήμιση, είχαν προϋπολογισθεί στις € 5.000, ενώ σε καμία των περιπτώσεων μέσα από αυτή τη διαδικασία δεν περίσσευαν χρήματα να απολαμβάνω οικονομικό όφελος ή ακόμη αντίμισθιο.
Προϋπόθεση για να εκδοθεί και να έχει ζωή η εφημερίδα ήταν να υπάρχουν οι δαπάνες στο ταμείο της εφημερίδας στην 1η κάθε μηνός κι όχι να τρέχουμε για να καλυφθούν τα έξοδα, τα οποία για τα δεδομένα του Λουτρακίου είναι δυσθεώρητα. Απευθυνθήκαμε σε κάποιους τοπικούς επιχειρηματίες που πραγματικά αγαπούν τον τόπο τους και με την προϋπόθεση να μην έχουν καμία απολύτως απαίτηση είτε ακόμη και διαφήμισης να συνεισφέρουν επισήμως δωρεές με τα ανάλογα φορολογικά παραστατικά για την υλοποίηση αυτού του εγχειρήματος. Επισημαίνεται ότι υπάρχουν κάποιοι επιχειρηματίες που αγωνιούν έναντι των πολιτικών ταγών για το μέλλον του τόπου, είναι υπέρμαχοι της νοοτροπίας ότι μπροστά θα πάμε όλοι μαζί, με αποτέλεσμα να είναι διατεθειμένοι να επωμιστούν και κάποιο κόστος προς αυτή την κατεύθυνση. Ούτως ή άλλως, δείγματα γραφής έχουν δώσει.
Από τις κρούσεις που γινόντουσαν και από την ανταπόκριση που υπήρξε είχε επιτευχθεί να συγκεντρώνονται € 2.000 και να υπολείπονται άλλες € 3.000. Το γεγονός αυτό μας οδήγησε να ματαιώσουμε το σχέδιο για να μην μπούμε στην αναγκαιότητα και τα δίχτυα της διαπλοκής για να μπορέσει να επιβιώσει η εφημερίδα, καθ’ ότι δεν θα γινόταν αλλιώς.
Επειδή λοιπόν στο δήμο Λουτρακίου υπάρχουν μεγάλα θέματα που αναβλύζουν δυσωδία, στο επόμενο διάσημα θα παραθέσουμε τη θεματογραφία στα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας του Παντελή Μνηματίδη και τι ακριβώς έτρεχε ως γεγονός εκείνη την περίοδο, για να αντιληφθεί ο καθένας την αντικειμενικότητα της εφημερίδας, αλλά και το πώς ασκεί την κριτική τόσο στη δημοτική αρχή, όσο και στην αντιπολίτευση.
Παρακάτω παρατίθεται αυτούσιο το ερώτημα που έθεσε χθες ο «ανάλαφρος αρθρογράφος» - εφημεριδάς Παντελής Μνηματίδης.
«Η ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΖΗΤΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
Αληθεύει ότι κάποιος blogger προσπάθησε, πρόσφατα, να εκδόσει εβδομαδιαία εφημερίδα στο Λουτράκι; Δήλωνε, μάλιστα, ότι έχει βρει ήδη χρηματοδότηση, ποσού άνω των 3.000 ευρώ μηνιαίως, από επιχειρηματίες της πόλης, αλλά του έλειπαν ακόμα 1.000 ευρώ για να προχωρήσει.
Ποιοι επιχειρηματίες ήταν πρόθυμοι να τον χρηματοδοτήσουν και με ποια ανταλλάγματα;
Αυτό ονομάζεται "ανεξάρτητη δημοσιογραφία";»
Επειδή όλοι γνωρίζουν -τυγχάνει πανλουτρακιώτικης αναγνωρισιμότητας και αποδοχής όπως ισχυρίζεται- τον Παντελή Μνηματίδη, ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του για οικονομικές εξαρτήσεις, χρηματισμό και ούτω καθ’ εξής!
Παντελή να σ’ ευχαριστήσω, πάντως, γιατί η λάσπη που εκτοξεύεις μετατρέπεται σε διαφήμιση, χωρίς προσπάθεια.

Υ.Γ.: Δημοσιογραφία είναι όταν αποκαλύπτεις ότι οι άλλοι θέλουν να κρύψουν. Όλα τα άλλα είναι δημόσιες σχέσεις.
Στην περίπτωσή σου Παντελή είναι να βγάλω διαφήμιση και να εισπράξω χρήμα. Αυτό το σπορ, το ξέρεις πολύ καλά.
Πάνος Ηλιακόπουλος
(181212)




ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΔΙΑΚΟΠΕΙΣΑ
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Τι ’χες Γιάννη, τι ’χα πάντα. Σήμερα το απόγευμα στις 18:00 συνεχίζεται η διακοπείσα συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Λουτρακίου, με τα είκοσι από τα είκοσι ένα θέματα της ημερήσιας διάταξης.
Είναι φυσικό κι επόμενο, λόγω των μεγάλων χρονικών διαστημάτων που μεσολαβούν από τη μία στην άλλη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, να συγκεντρώνονται πάρα πολλά θέματα στα προ ημερησίας διάταξης θέματα, με συνέπεια να μην επαρκεί ο χρόνος και η συνεδρίαση λόγω ωραρίου της γραμματέως να διακόπτεται.
Το γεγονός αυτό είναι αξιοπερίεργο πότε θα το αντιληφθεί ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου να το αντιμετωπίσει με την προσθήκη συνεδριάσεων, καθ’ ότι η συζήτηση πριν τα ημερησίας διάταξης θέματα, είναι καθοριστική για τη χάραξη πολιτικής.
Τα είκοσι θέματα ημερήσιας διάταξης είναι τα ακόλουθα:
1 Λήψη Απόφασης για προσδιορισμό του φορέα λειτουργίας του κολυμβητηρίου Λουτρακίου και αξιοποίηση της χρήσης του.
2 Έγκριση ή μη Κανονισμού λειτουργίας κοινοχρήστων χώρων, πεζοδρόμων & πλατειών.
3 Καθορισμός αμοιβής, κατά παρέκκλιση, πληρεξουσίας δικηγόρου δήμου κας Σταματίας Ασημακοπούλου, δυνάμει της υπ’ αριθ. 175/2012 Απόφασης Οικονομικής Επιτροπής.
4 Δέσμευση για εγγραφή πιστώσεων στον προϋπολογισμό έτους 2013 για την εκτέλεση παροχής διαφόρων υπηρεσιών του δήμου.
5 Αποδοχή ποσού € 21.700,00 προερχομένου από το υπουργείο Εσωτερικών για την κάλυψη δαπανών μεταφοράς μαθητών, κατά τη σχολική περίοδο 2011 - 2012, και κατανομή αυτού.
6 Ανασυγκρότηση Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ «Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης δήμου Λουτρακίου - Αγ. Θεοδώρων».
7 Γνωμοδότηση για εκμίσθωση δικαιώματος εκμετάλλευσης περιπτέρου στην οδό Ελ. Βενιζέλου 24 στο Λουτράκι.
8 Ορισμός δημοτικού συμβούλου με τον αναπληρωτή του για την επιτροπή παραλαβής εργασιών του Δήμου, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 67 και 70 του Π.Δ. 28/80, για το έτος 2013.
9 Ορισμός τακτικών και αναπληρωματικών μελών καθώς και γραμματέα της επιτροπής συμβιβαστικής επίλυσης φορολογικών διαφορών, για το έτος 2013.
10 Ορισμός 2 (δύο) δημοτικών συμβούλων με τους αναπληρωτές τους για την επιτροπή παραλαβής έργων μέχρι € 5.869,41, για το έτος 2013.
11 Ορισμός δημοτικού συμβούλου με τον αναπληρωτή του για την επιτροπή παραλαβής έργων άνω των € 5.869,41, για το έτος 2013.
12 Ορισμός 2 (δύο) δημοτικών συμβούλων για την επιτροπή εκτίμησης ακινήτων που πρόκειται να αγοραστούν από τον δήμο, καθώς και μίσθωσης, εκμίσθωσης και εκποίησης ακινήτων, για το έτος 2013.
13 Ορισμός δημοτικού συμβούλου με τον αναπληρωτή του για την επιτροπή ελέγχου του δημοτικού τέλους επί των ακαθαρίστων εσόδων, για το έτος 2013.
14 Συγκρότηση επιτροπής εξέτασης αιτήσεων δημοτών για οικονομική ενίσχυση, για το χρονικό διάστημα από 1/1/2013 έως το τέλος της τρέχουσας δημοτικής περιόδου.
15 Διαγραφή ή μη οφειλών από βεβαιωτικούς καταλόγους επιβληθέντων προστίμων αυθαίρετων κατασκευών και απαλλαγή ή μη προσαυξήσεων.
16 Διαγραφή ή μη οφειλών από βεβαιωτικούς καταλόγους ΤΑΠ, ετών χρήσης 2000 - 2008, στη δημοτική κοινότητα Ισθμίας.
17 Διαγραφή ή μη οφειλών από βεβαιωτικούς καταλόγους προστίμων του ΚΟΚ, έτους 2007.
18 Διαγραφή ή μη οφειλών από βεβαιωτικούς καταλόγους τελών ύδρευσης, επονόματι Αθανάσιου Παπαδημητρίου.
19 Έγκριση παράτασης προθεσμίας περαίωσης έργου: «Ανάπλαση Κ.Χ. στο Λουτράκι» (αρ. μελ. 60/2010).
20 Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (ΑΠΕ) & 1ου ΠΚΝΤΜΕ του έργου: «Κατασκευή αγωγού ομβρίων υδάτων οδού Ποσειδώνος - ΠΕΟΑΚ (περιοχή Χανικιάν)» (αρ. μελ. 52/2011).
(181212)
Return top