ΚΟΥΙΖ

Πώς είναι δυνατόν μια πολιτική κωλοτούμπα να σβήνει τα βάρη από ένα Audi TT;
(181212)




Είπαν…

«Παντελάκο κάτι ακούγεται ότι το casino θα μοιράσει εορταστικές διαφημίσεις. Θα σπεύσεις ταχέως;»
Π. Η.
(181212)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΑΚΟ, ΓΙΑΤΙ
Ο «OPINION MAKER» ΑΛΛΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ!

Παντελάκο μιας και είσαι και παιχνιδιάρης, λόγω έλλειψης της ενδεδειγμένης νοημοσύνης γι’ αυτό το επίπεδο και νομίζοντας ότι είσαι «opinion maker», ενώ θα έπρεπε να αφήνεις τους άλλους να το λένε, θέλω να σου διευκρινίσω ότι η εφημερίδα που θα εκδιδόταν δεν είχε καμία πρόθεση κι αυτή θα ήταν η λυδία λίθος της να μην είναι αργυρώνητη, είτε πολιτικά, είτε επιχειρηματικά.
Καλή λοιπόν η αγγελία και μακάρι να εισακουσθεί από πραγματικούς πατριώτες, προκειμένου να ξεβρωμίσει ο τόπος από τα λαμόγια που τα παίρνουν, σιωπούν και συγκαλύπτουν την εκάστοτε εξουσία που τους μπουκώνει και τους κάνει να νιώθουν ευτυχισμένοι.
Η μεγαλύτερη ηλιθιότητα όλων μαζί, των μεν και των δε είναι να πιστεύουν ότι η κοινή γνώμη δεν αντιλαμβάνεται και δεν γνωρίζει ποιοί συγκροτούν με τις πρακτικές τους τη διαπλοκή στο Λουτράκι, αφού έχουν φθάσει πλέον να τους ονομάζουν και να τους δείχνουν με το δάκτυλο.
Παντελάκο με την μειωμένη αντίληψη γι’ αυτά τα παιχνίδια, δεν μπόρεσες να καταλάβεις μαζί μ’ αυτούς που σε σιγοντάρουν ότι ανοίξατε την κερκόπορτα της διαπλοκής στο Λουτράκι και τώρα θα βγει όλη η δυσωδία που τόσο καιρό προσπαθούσατε να την κρατάτε ασφαλισμένη.
Χαίρομαι που έκανες ρεπορτάζ στους 29 φίλους που εικονίζονται στο blog, εκ των οποίων τους περισσότερους πρέπει να ομολογήσω ότι ούτε εγώ τους γνωρίζω και το κυριότερο δεν έχω έλθει σε επαφή μαζί τους ποτέ. Θα πρέπει να μάθεις ότι επιβάλλεται να γράφεις ολόκληρη μία πρόταση κι όχι να παίρνεις αποσπασματικά λέξεις για να δημιουργήσεις εντυπώσεις.
Δεν υπήρξα ποτέ λιγδωμένος και ούτε πρόκειται να το κάνω, αν και μου έχουν παρουσιασθεί ευκαιρίες με ποσά που δεν θα σ’ άφηναν να κοιμηθείς. Όμως επέλεξα την αξιοπρέπεια μου κι όχι να βρίσκομαι στην κατάντια να παίρνω έναν τενεκέ λάδι!
Παντελάκο χαίρομαι που συνεχίζεις για να πληροφορείται η τοπική κοινή γνώμη τι πραγματικά συμβαίνει στον τόπο, για να σε χαίρονται οι «φίλοι» σου και μεταξύ αυτών ο πολυχρονεμένος πρώην δήμαρχος Παύλος Παύλου, με τις πολιτικές επιλογές που κάνει, λόγω εμπειρίας. Μαθητούδι στην πολιτική δεν θα έκανε αυτή τη γκάφα!
Έχει ενδιαφέρον λοιπόν για να αξιολογήσει η καθεμία και ο καθένας τη νοημοσύνη του Παντελή Μνηματίδη είναι να ανατρέξει στην πρωϊνή ανάρτηση του loutraki-press με τίτλο «Η ανεξάρτητη κι αδέσμευτη δημοσιογραφία, έναντι των δημοσιευμάτων για διαφήμιση», να αναγνώσει τι έχει δημοσιευθεί και τι κατάλαβε από όλα αυτά ο Παντελάκος.
Επίσης τα όρια της γελοιότητας υπερβαίνει και το ευφάνταστον της μικρής αγγελίας, που και αυτή δημοσιοποιείται παρακάτω.
Οι δύο σημερινές αναρτήσεις έχουν ως ακολούθως:
«ΟΜΟΛΟΓΙΑ-ΣΟΚ ΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ: "ΠΗΓΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ
ΑΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΩΣΩ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ"!»
Ισχυρό σοκ έχει προκαλέσει στους 29 φίλους (οι οποίοι αναφέρονται και στη σελίδα του) του blog loutraki press, η χθεσινοβραδινή κυνική ομολογία του blogger Π. Ηλιακόπουλου: μετά από επιθυμία δημοτικού συμβούλου και σε συνεργασία μαζί του, προσπάθησαν να πάρουν χρήματα - μηνιάτικο από Λουτρακιώτες επιχειρηματίες, ώστε να εκδώσουν τοπική εφημερίδα!  Ο blogger αναφέρεται και σε νούμερα, λέγοντας ότι είχε επιτευχθεί να συγκεντρώνονται περίπου 2.000 ευρώ μηνιαίως, ενώ τους υπολείπονταν άλλες 3.000 για να προχωρήσει το εγχείρημα!
Μπράβο Πανούλη, και εις ανώτερα.  Καλές γιορτές, και να είσαι καλά, να μας προσφέρεις την "ανεξάρτητη", χωρίς διαπλοκή, δημοσιογραφία σου!
Η δεύτερη ανάρτηση, απάντηση στη μεσημεριανή ανάρτηση του loutraki-press έχει ως ακολούθως:
«ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΓΓΕΛΙΑ
Ζητούνται Λουτρακιώτες επιχειρηματίες, οι οποίοι θα χρηματοδοτήσουν, έως του ποσού των 5.000 ευρώ μηνιαίως, blogger που μένει στην Αθήνα και θέλει να εκδώσει εφημερίδα στο Λουτράκι.
Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.»

Υ.Γ.: Παντελάκο δεν το παίζεις σωστά το παιχνίδι. Γιατί εγώ δημοσιοποιώ τις αναρτήσεις σου, αλλά εσύ δεν το κάνεις να ενημερώνεται και το δικό σου κοινό. Πώς λοιπόν να περιμένει μετά κανείς να υπάρχει επίπεδο; Βλέπεις τι κάνουν οι κακές παρέες;..
(181212)
Return top