ΚΟΥΙΖ

Μήπως οι τροϊκανοί θα πρέπει να μάθουν ότι στην Ελλάδα υπάρχει δήμος Λουτρακίου, να τον επισκεφθούν και να αρχίσουν να ξεσκονίζουν τα οικονομικά του, μία 20ετία πίσω, αφού οι τοπικοί φωστήρες περί άλλων τυρβάζουν και δεν δίνουν σημασία για αυτή την κακοφορμισμένη πληγή;
(011212)




Είπαν…

«Νέο μάθημα από τον πρώην μέντορά του πήρε ι Κώωτσης από τον πρώην μέντορά του Μιχάλη Δρίτσα που τηρεί περίεργη η σιγή ιχθύος, μετά το μάθημα στον αποπεμφθέντα πρώην μαθητή του, ο οποίος πριν τις εκλογές για τους εκπροσώπους στο σημερινό συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ κομπορημονούσε ότι θα σκίσουν και τελικά η… φράξια περί τον Κώωτση εξέλεξε μόλις έναν στην τοπική οργάνωση του κόμματος στο Λουτράκι».
Φαντασθείτε τι γέλιο θα γίνει, που ι Κώωτσης θέλει να πάει στις προσεχείς δημοτικές εκλογές υποστηριζόμενος από την τοπική οργάνωση. Από το αποτέλεσμα θα νομίζουμε ότι οι ψηφοφόροι του κόμματος, άλλαξαν…
(011212)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




ΕΠΕΞΕΤΕΙΝΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΝΔΕΙΑ Ο Κ. ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ

Του Δημήτρη Καραπατά*

Αμόκ πολιτικής οργής και σάλος έχει ξεσπάσει στους πολίτες του δήμου μας, από τις υβριστικές και συκοφαντικές δηλώσεις που ξεστόμισε εναντίον τους ο «λιλιπούτειος - πολιτικά» και αποχαλινωμένος δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης.
Συγκεκριμένα με μια λοξή επιλογή, ο ψευδεπίγραφα δημοκράτης δήμαρχος, εντέχνως προσπάθησε να καταστήσει την τοπική κοινωνία συνένοχη στο κράμα των δικών του αβελτηριών. Κι αυτό γιατί στην έκτακτη συνεδρίαση της 16ης Νοεμβρίου ο δισυπόστατος Κώστας Λογοθέτης που από την χαραυγή της θητείας του έχει διαβεί τον Ρουβικώνα, χωρίς ερινύες και αιδώ, ανερυθρίαστα, με μια αποπροσανατολιστική και παντελώς αναληθή τοποθέτηση, μετέφερε τις ευθύνες των έκνομων πολιτικών του πράξεων στους δημότες, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πως για όλα όσα έκανε, κάνει και θα κάνει, έχει πάρει την εντολή των πολιτών». Το απύθμενο πια πολιτικό θράσος του Κ. Λογοθέτη μεσουρανεί στον τόπο και καταντάει δις χειρότερο από την ύβρη και μας οδηγεί μαθηματικώς στην Τίσιν, πυκνώνοντας παράλληλα, την απαρέσκεια των πολιτών στο πρόσωπο του, που για ακόμη μια φορά ασέβησε με τα ευφυολογήματα του εναντίον τους.
Ταυτόχρονα, για μια ακόμη φορά δοκιμάζει την ανοχή και τις αντοχές της τοπικής κοινωνίας, ενώ γίνεται ηλίου φαεινότερον πως συμβαίνει το απευκταίο και ο Κώστας Λογοθέτης για ιδιοτελείς μεθοδεύσεις επενδύει στην ύβρη και στον θάνατο του Λουτρακίου, ενώ τα οράματα που ευαγγελίστηκε προεκλογικά, με τις ειδεχθείς πρακτικές του, μένουν οριστικά και αμετάκλητα, αδικαίωτα.
Ο Κώστας Λογοθέτης για να αμβλύνει την θύελλα των αντιδράσεων που ξεσήκωσαν οι προκλητικές του δηλώσεις, θα πρέπει άμεσα να ζητήσει δημόσια συγνώμη και αυτό γιατί:
- ουδείς των πολιτών δεν του έδωσε εντολή να υφαρπάξει επιταγές απόρων,
- ουδείς των πολιτών δεν του έδωσε εντολή δύο χρόνια μετά την υπερψήφιση του  σε δήμαρχο να μην έχει δημιουργήσει το κοινωνικό παντοπωλείο,
- ουδείς των πολιτών δεν του έδωσε εντολή να μην καταβάλει το ποσοστό από την μηνιαία μισθοδοσία για τους οικονομικά απόρους όπως  προεκλογικά είχε υποσχεθεί και σαφέστατα…
- ουδείς των πολιτών δεν του έδωσε εντολή για να «πνίξει» τη μαρίνα, τον προαστιακό, να αγνοεί την Γνωμοδότηση Τσοβόλα, να απεμπολεί τα συμφέροντα της Λουτράκι Α.Ε., να παραχωρεί σκανδαλωδώς το ακριβοπληρωμένο δημοτικό κολυμβητήριο σε ιδιώτη, να μεταφέρει τα βοθρολύματα της Βόχας στην ιστορική μας λουτρόπολη, να απομακρύνει βασισμένος σε γονατογραφίες το ΚΤΕΛ στην ερημιά και να ταλαιπωρεί τον απλό πολίτη που αυτή την ώρα πένεται και τόσα άλλα.
Ενώ οι αναμενόμενες βαρύγδουπες εξαγγελίες για χριστουγεννιάτικες βεγγέρες σε μια τεχνηέντως υποβαθμισμένη πόλη από την διοίκηση Λογοθέτη (αλήθεια ο κακός Καλλικράτης που έχει βάλει στο μάτι μόνο το Λουτράκι και δεν επιτρέπει έργα, τις προαναφερόμενες εκδηλώσεις πως τις επιτρέπει) μοιάζουν περισσότερο και συγχωρήστε μου την έκφραση του συρμού με καλλιγραφία στα οπίσθια της μαϊμούς.
Το νέο αυτό πολιτικό κάζο του ιθυντηρίου μέλους της σημερινής αποτυχημένης διοίκησης, πυκνώνει τις αποσχιστικές τάσεις που έχουν ξεκινήσει από καιρό και στο σώμα, το εκλογικό, κάτι που είναι απολύτως φυσικό και υγιές, αφού στην τοπική κοινωνία απολήγουν ακτινικά και εναλλάξ με τα προηγούμενα όλες οι δυσμενέστατες (αμφι)πολιτικές του Λογοθέτη και της δημοτικής του αρχής με την ιδεολογική κολόβωση.
Η κοινωνία των πολιτών θα επιφέρει και πάλι θεσμική ομαλότητα στο δήμο Λουτρακίου και ήδη κάνει σφόδρα πιθανό το ενδεχόμενο της εκπαραθύρωσης τους από το δημαρχιακό μέγαρο, αφού στη δημοτική αρχή δεν λειτουργούν ως φίλτρο προστασίας της κοινωνίας αλλά αντιθέτως ως διαβρωτική ροή που στο πέρασμα της αποφλοιώνει τα συμφέροντα των δημοτών.
Στην ίδια πάντοτε συνεδρίαση της 16ης Νοέμβρη, ο δήμαρχος φενάκη των δικών του επιλογών, χωρίς κανένα σύμφωνο ανάκτησης της πολιτικής του αξιοπιστίας και με μια τοποθέτηση περιπαικτική που δεν εδράζεται στην πραγματικότητα, τόλμησε να ισχυριστεί πως έχει συναίσθηση της μεγάλης ευθύνης που του έχουν αναθέσει οι πολίτες, όταν όλες οι κινήσεις του μαρτυρούν το ακριβώς αντίθετο.
Το δυστυχές φαινόμενο και η τραγική εικόνα που παρουσιάζει σήμερα ο Κώστας Λογοθέτης και η δημοτική του αρχή τραγέλαφος, εκτός των άλλων, σκοπεί στην νόθευση της αλήθειας, ενώ αμαυρώνει το όνομα και την ιστορία του δήμου.
Οι μυθοπλασίες τους δεν πείθουν κατ’ ουδένα τρόπο τους δημότες και στην ουσία δίνουν το έναυσμα για τις πρόδρομες εργασίες κατάβασης τους από τη διοίκηση του δήμου με παράλληλο επιμερισμό των πολιτικών τους επιλογών, που τελικώς αποδείχθηκαν πως δεν ήταν παιδική ασθένεια.
Υ.Γ.: Όταν η πραγματικότητα τους διαψεύδει, τόσο χειρότερο για την πραγματικότητα είναι.

* Ο Δημήτρης Καραπατάς, είναι επιχειρηματίας.
(011212)
Return top