ΚΟΥΙΖ

Μπορεί να φαντασθεί κάποιος τι μπορεί να πάθει αν καθυστερήσει να εξοφλήσει τη διαφήμιση που έχει βάλει στον Παντελάκο; Τις επόμενες ημέρες θα παρατεθεί τι έχουν πάθει συγκεκριμένα πρόσωπα!
(201212)




Είπαν…1

«Να σταματήσουν τα επικοινωνιακά παιχνίδια με το σχολείο Περαχώρας συστήνει πρώην δημοτικός παράγοντας στον υπό μετακίνηση συγχωριανό του αντιδήμαρχο, επισημαίνοντάς του ότι λεφτά υπάρχουν για το ξήλωμα και την κατασκευή εκ νέου της σκεπής του σχολείου. Ο πρώην δημοτικός παράγοντας τονίζει ότι σε έντονη νεροποντή και πάλι θα μπει νερό στην αίθουσα από τη σκεπή. Δεν είναι δυνατόν στον 21ο αιώνα τα παιδιά να κάνουν μάθημα με τους κουβάδες, όταν μάλιστα τα χρήματα πρέπει να υπάρχουν στον κωδικό.»
(201212)




Είπαν… 2

Λεφτα-κυνηγέ Παντελή Μνηματίδη δεν μπορεί να αποκαλέσει κανείς εμένα αργυρώνητο και λιγδωμένο, γιατί δεν έχω βάλει ένα ευρώ έστω και για δείγμα στην τσέπη μου για να κάνω το άσπρο μαύρο και να εξυμνώ όσους μου δίνουν χρήμα.
Εγώ δεν έβαλα στην τσέπη μου € 6.000 κι ένα τενεκέ λάδι! Αλήθεια, αυτός ρευστοποιήθηκε;
Ο Παντελάκος σήμερα το πρωί έκανε την ακόλουθη ανάρτηση:
«ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;
Ποιον blogger αποκαλεί, πλέον, η πολιτική "πιάτσα", "κύριο 5.000 ευρώ";
Μωρή ξετσίπωτη πένα πολύ ορθά πράττεις να ρίχνεις νερό στο μύλο, μου αρέσει.
Εσύ θα διαστρεβλώνεις την πραγματικότητα, θα με αναγκάζεις να αυτοδιαφημίζομαι αποκαθιστώντας την πραγματικότητα, ενώ θα σου απαντώ με πραγματικά περιστατικά που έχεις δημοσιεύσει. Συνέχισε!
Π. Η.
(201212)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




«Ε, ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ» ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΚΩΩΤΣΗ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ
ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ

Το χριστουγεννιάτικο μπουναμά του θα δώσει δημόσια αύριο το απόγευμα στις 6, ο απερχόμενος πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας του δήμου Λουτρακίου Γιώργος Μπάκος, στον κατ’ ευφημισμόν πρώτο πολίτη -έτσι όπως έχει ισοπεδώσει το θεσμό- του τόπου, Κώωτση.
Πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι ο Γιώργος Μπάκος θα καταγράψει όχι μόνον τις αποφάσεις που έχει λάβει στο πλαίσιο των ημερησίων διατάξεων του σώματος κι έχει προωθήσει, αλλά μαζί και τις εισηγήσεις του νέου θεσμού για τη βελτίωση των συνθηκών της καθημερινότητας των πολιτών.
Κατά πάσα πιθανότητα θα πρόκειται για άλλο ένα πολιτικό στριπτίζ του Κώωτση -συνηθισμένος φυσικά, δεν ιδρώνει το αυτί του σπαραξικάρδιου ηθοποιού- καθ’ ότι ο Γιώργος Μπάκος θα απαριθμεί γεγονότα και δεν θα έχουν τελειωμό, δεδομένου ότι η νεοσύστατη δημοτική κοινότητα του θεσμού ανταποκρίθηκε με το παραπάνω των απαιτήσεων, αλλά δυστυχώς κόλλησε στην ανίκανη κι επικίνδυνη για το δήμο Λουτρακίου και τους πολίτες του, δημοτική αρχή του Κώωτση.
Η πλάκα είναι ότι ο Γιώργος Μπάκος δεν θα σταματήσει μόνον εδώ, αλλά θα γίνει αναφορά στο επιχειρησιακό πρόγραμμα της δημοτικής κοινότητας, και στις προτάσεις του προέδρου και του συμβουλίου προς το δημοτικό συμβούλιο για τη διετία 2013-14
Παράλληλα ο πρόεδρος του συμβουλίου Γιώργος Μπάκος, θα ενημερώσει τους δημότες σχετικά με την παρούσα κατάσταση, την πρόσφατη αποχώρηση του από τις τάξεις του δημοτικού συνδυασμού και θα απαντήσει σε πιθανά ερωτήματα τους.
Τα θέματα ημερήσιας διάταξης της αυριανής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου έχουν ως ακολούθως:
1 Απολογισμός πεπραγμένων διετίας (2011 - 2012) της δημοτικής κοινότητας Λουτρακίου Περαχώρας.
2 Γνωμοδότηση επί της επιβολής τελών και δικαιωμάτων για το έτος 2013.
3 Περί χορήγησης ή μη στους αιτούντες Κωνσταντίνο Παντελέου του Παύλου και Γεώργιο Φάνη του Ιωάννη προέγκρισης συναινέσεως του δήμου για την έκδοση άδειας εκμεταλλεύσεως και διαθέσεως στο εμπόριο του φυσικού μεταλλικού νερού Λουτρακίου.
4 Χορήγηση ή μη άδειας λειτουργίας και παράτασης μουσικών οργάνων έτους 2012  για το κατάστημα καφετέρια της Σ. Νταντούλης - Κ. Μυλωνάς Α.Ε. επί της Λ. Κατσώνη & Ποσειδώνος στο Λουτράκι.
5 Χορήγηση ή μη προέγκρισης άδειας ίδρυσης καταστήματος -Εστιατόριο μα παιδότοπο στον υπαίθριο χώρο- της Καρανικολός - Παρλαμάς ΕΠΕ επί της οδού Ιάσωνος 4 στο Λουτράκι.
6 Χορήγηση ή μη προέγκρισης άδειας ίδρυσης καταστήματος -Καφέ ζαχαροπλαστείο, σνακ μπαρ- της Del Kovacheva & Συνεργάτες Ε.Ε. επί της οδού Γ. Λέκκα 46 στο Λουτράκι.
(201212)




Η ΞΕΤΣΙΠΩΤΗ ΠΕΝΑ ΣΕ ΡΟΛΟ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΚΟΥ

Κατ’ αρχήν άθλια ξετσίπωτη πένα, τουλάχιστον μην διαστρεβλώνεις την πραγματικότητα ειδικότερα σε ανάρτηση της προηγουμένης ημέρας, γιατί το φιλοθεάμον κοινό παρακολουθεί με ιδιαίτερο και υψηλό ενδιαφέρον, με συνέπεια αυτά που δήθεν καταγγέλλεις να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Χαίρομαι που σε βάζουν να συνεχίζεις, αλλά όλοι αυτοί βρίσκονται στο απυρόβλητο, ενώ εσένα πλέον η αξιοπιστία σου, αφού εισπράττεις χρήμα και θα προβληθούν τις επόμενες ημέρες τα ντοκουμέντα, έχει φθάσει στα τάρταρα.
Στη σημερινή ανάρτηση του Παντελάκου οφείλω να προβάλω τα ψέματα που λέει και να αναδειχθεί η υπέρμετρη αθλιότητά του, αφού είναι εμφανές ότι πλέον έχει χάσει τη ψυχραιμία του.
Ψέμα 1ον: Η συνεργασία με τον νυν διαταραγμένο και μεταλλαγμένο συνδυασμό «Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω» και τότε παραπλανητικό όπως αποδείχθηκε «Με τους Πολίτες Μπροστά», δεν έγινε προσωπικά, αλλά συλλογικά από τους τρεις του Κινήματος Ενεργών πολιτών Λουτρακίου και η απόφαση πιο πολύ βάρυνε το Νίκο Λόη, μετά το πατατράκ που είχε πάθει στη συνάντησή μας για τον ίδιο λόγο, με τον πολιτικό σου «φίλο» επικεφαλής της «Αδέσμευτης» Δημοτικής Κίνησης Παύλο Παύλου.
Μόλις χθες σου περιέγραψα πώς είχε αντιδράσει ο σπαραξικάρδιος ηθοποιός, αλλά επειδή δεν έχω δώσει χρήμα για διαφήμιση διαστρεβλώνεις την πραγματικότητα.
Χθες, λοιπόν, στην απάντησή μου ψευταράκο έγραφα: «Επειδή λοιπόν με κανένα δεν έχω κάνει συζήτηση για να αναλάβω γραφείο Τύπου, ακόμη και με τη συναλλασσόμενή σου δημοτική αρχή του Κώωτση, γιατί όταν συμφωνήσαμε το καλοκαίρι του 2010, η συμφωνία όσον αφορά εμένα ήταν για ευρύτερη πολιτική συνεργασία κι όχι το γραφείο Τύπου, γκαιμπελίσκε. Ρώτα και το Νίκο Λόη. Μόνος του ο ξεπεσμένος ηθοποιός παίζοντας στιγμιαίο θεατράκι είπε εις επήκοον όλων μετά από προτροπή του Λάκη Τσούγκου, αλλοίμονο να μην αξιοποιηθεί ο Πάνος στην επικοινωνία, χωρίς να με ρωτήσει αν είχα διάθεση να συντάσσω ανούσια δελτία Τύπου.»
Την περίοδο που γινόντουσαν οι συζητήσεις για συνεργασία, στα γκάλοπ ι Κώωτσης ήταν στα τέταρτος - πέμπτος και σιγά - σιγά κέρδιζε έδαφος και κανείς δεν φανταζόταν ότι μπορούσε να μπει στη δεύτερη Κυριακή.
Ψέμα 2ο: Τα € 5.000 που αναφέρεις ψευταράκο στην προχθεσινή ανάρτηση σου απάντησα: «Απευθυνθήκαμε σε κάποιους τοπικούς επιχειρηματίες που πραγματικά αγαπούν τον τόπο τους και με την προϋπόθεση να μην έχουν καμία απολύτως απαίτηση είτε ακόμη και διαφήμισης να συνεισφέρουν επισήμως δωρεές με τα ανάλογα φορολογικά παραστατικά για την υλοποίηση αυτού του εγχειρήματος. Επισημαίνεται ότι υπάρχουν κάποιοι επιχειρηματίες που αγωνιούν έναντι των πολιτικών ταγών για το μέλλον του τόπου, είναι υπέρμαχοι της νοοτροπίας ότι μπροστά θα πάμε όλοι μαζί, με αποτέλεσμα να είναι διατεθειμένοι να επωμιστούν και κάποιο κόστος προς αυτή την κατεύθυνση. Ούτως ή άλλως, δείγματα γραφής έχουν δώσει.»
Ψέμα 3ο: Δεν υπήρξα ποτέ μέλος του τότε συνδυασμού «Με τους Πολίτες Μπροστά», αφού ουδέποτε ενετάχθην στο συνδυασμό, αλλά και ουδέποτε εκλήθην σε κάποια εκδήλωσή του. Επειδή φοράω παντελόνια και τιμώ ως αρσενικό τα μπαντζάκια μου κι όχι όπως κάνουν οι γυναικουλίτσες έδωσα τη μάχη εφ’ ω ετάχθην φανερά και όχι κρυμμένος πίσω από συναλλαγές.
Προχθές ψευταράκο σου έγραφα ότι δεν ασκώ εδώ το δημοσιογραφικό λειτούργημα ή επάγγελμα, αλλά σχολιάζω, ασκώ κριτική, καταγράφω την άποψή μου κι όποιος θέλει επισκέπτεται το ιστολόγιο να τη διαβάσει, γεγονός που με κάνει να σέβομαι και να τιμώ όλους όσους επισκέπτονται το loutraki-press.
Πριν ακόμη αναλάβει καθήκοντα ο Κώστας Λογοθέτης άρχισα να του ασκώ κριτική για κινήσεις που έκανε που δεν ήταν προς το συμφέρον του τόπου και κάθε ημέρα που περνάει από την ώρα που ανάλαβε τα καθήκοντά του επιβεβαιώνομαι μέχρι κεραίας, με πιο κραυγαλέες τις περιπτώσεις της υπεξαίρεσης δύο επιταγών που προορίζοντο για απόρους, προκειμένου να εξοφλήσει προσωπικές του υποχρεώσεις και το πιο κορυφαίο της Γνωμοδότησης Τσοβόλα.
Να λοιπόν τι έγραψε σήμερα η ξετσίπωτη πένα:
«ΠΑΝΟΥΛΗ, ΑΣΚΟΥΣΕΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ
ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΟΥ Κ. ΛΟΓΟΘΕΤΗ;
Λίγες εβδομάδες πριν τις εκλογές, κι ενώ η πλάστιγγα είχε αρχίσει να γέρνει υπέρ του Κ. Λογοθέτη (κάτι που γνώριζαν όσοι είχαν λάβει γνώση των σχετικών γκάλοπ, που ακούγεται ότι έγιναν από μεγάλη επιχείρηση), ο Πάνος Ηλιακόπουλος αποφάσισε, πάντα για το καλό του τόπου (όπως άλλωστε και στην περίπτωση που, σύμφωνα με ομολογία του, έψαχνε από επιχειρηματίες της περιοχής 5.000 ευρώ μηνιαίως, για να εκδώσει εφημερίδα), να συμπορευθεί με τον Κώστα Λογοθέτη ως συνεργαζόμενο μέλος του συνδυασμού "Με τους Πολίτες Μπροστά".
Όπως, μάλιστα, ακουγόταν έντονα στην πολιτική πιάτσα, είχε ζητήσει, πάντα για το καλό του τόπου, να αξιοποιηθεί από το νυν Δήμαρχο, εάν αυτός κέρδιζε τις εκλογές.
Τι άλλαξε και, πριν καν εγκατασταθεί η δημοτική αρχή Λογοθέτη, άρχισε να αρθρογραφεί εναντίον του νυν δημάρχου; Ποιο ήταν, αυτή τη φορά, το "καλό του τόπου" που υπαγόρευσε αυτή την αντίδραση;
Και, παρεμπιπτόντως, πριν τις εκλογές, ως μέλος του συνδυασμού "Με τους Πολίτες Μπροστά", ασκούσε αντικειμενική δημοσιογραφία;»
Με την ευκαιρία θα ήθελες να πεις τι έκανες λίγες ημέρες πριν τις εκλογές στη μεσονύκτια συνάντησή σου με τον Κώωτση και τι του ζήτησες γιατί κάποιος άλλος είχε πάρει κι εσένα δεν σου είχαν δώσει κι επειδή δεν πήρες συνέχισες να χτυπάς τον Κώωτση, για τον όποιον έσχιζες τις κάλτσες σου από τις αρχές του 2010 ότι θα τον βγάλεις δήμαρχο;
Επειδή την ξέρω την κουβέντα και το παρασκήνιο, αν διαθέτεις ίχνος ανδρισμού, οφείλεις να αναφερθείς δημόσια τι συζητήσατε!
Εν αναμονή με μεγάλο ενδιαφέρον κι εγώ θα στο αναδημοσιεύσω χωρίς χρήματα.

Υ.Γ.: Ξετσίπωτη πένα, να μου στέλνεις SMS μόλις ανεβάζεις τη χολή σου -έχεις πάρει μαθήματα- για να σου απαντώ αμέσως. Ωραίο πράγμα, το αίμα στην αρένα, αφού διαθέτει το Λουτράκι στη φαντασία του και «αυτοκράτορα».
Πάνος Ηλιακόπουλος
(201212)




ΜΟΥΣΙΚΟ… ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ «ΝΕΡΑΪΔΟΧΩΡΑ»

Μουσικό αφιέρωμα σε αγαπημένα χριστουγεννιάτικα τραγούδια συνδιοργανώνουν αύριο στις 18:30 στη «Νεραϊδοχώρα» ο δήμος Λουτρακίου, ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού - Αθλητισμού - Περιβάλλοντος «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ» και ο Όμιλος UNESCO νομού Πειραιώς & Νήσων.
Το αφιέρωμα θα πραγματοποιηθεί με καλλιτεχνική σύμπραξη της σοπράνο Εβίτας Δραγούνη και του ερμηνευτή Βαγγέλη Μπάνου, οι οποίοι θα πλαισιωθούν από τις Ηλίτσα Μελέτση και Κατερίνα Μπάνου στο τραγούδι και την χαρισματική μουσικό στο πιάνο, Γεωργία Καββαδία.
Όλοι μαζί συμμετέχουν εθελοντικά λόγω της αγάπης τους στον πολιτισμό και την μουσική, στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας που υλοποιείται στο δήμο Λουτρακίου.
(201212)




Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΡΡΟΣ MVP ΤΗΣ Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Τα 12 γκολ που σημείωσε μεταξύ αυτών και το τελευταίο που έκρινε την αναμέτρηση κόντρα στον Αερωπό Έδεσσας ήταν ικανά να χαρίσουν τον τίτλο του κορυφαίου της 8ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών στον Γιώργο Πέρρο.
Ο πλέι μέικερ του Ποσειδώνα Λουτρακίου, ο οποίος με 65 τέρματα βρίσκεται στη δεύτερη θέση του πίνακα των σκόρερ συγκέντρωσε 10 από τους 12 ψήφους των προπονητών (Γουργούμης και Δημήτρουλας πήραν από έναν).
«Θεωρώ προσωπική δικαίωση αυτή την διάκριση, αλλά και δικαίωση της διοίκησης του Ποσειδώνα που με έφερε στον σύλλογο. Η ομάδα διαθέτει ποιοτικούς παίκτες και σε συνδυασμό με την εμπειρία κάποιων αθλητών θα έχουμε ακόμα καλύτερη πορεία στο μέλλον», σχολίασε ο 33χρονος αθλητής στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ.
Από την πλευρά της η διοίκηση του Ποσειδώνα συγχαίρει κι εκφράζει τις ευχαριστίες της, υπογραμμίζοντας ότι: «Είναι τιμή μας που αγωνίζονται παίκτες στην ομάδα μας με ήθος και με αγωνιστικότητα όπως η δική σου. Το μεγαλύτερο όφελος της ομάδας μας είναι ότι έχεις δημιουργήσει το πρότυπο του αθλητή στους νεότερους.
(201212)




ΛΙΛΙΠΟΥΤΕΙΟΙ ΜΠΑΛΑΔΟΡΟΙ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ!

Ακαδημίες από την Κορινθία αλλά και την υπόλοιπη Ελλάδα διασταυρώνουν τα ξίφη τους την Πέμπτη 27/12 στο Λουτράκι, στη χριστουγεννιάτικη ποδοσφαιρική συνάντηση που διοργανώνεται στο μεγαλύτερο ιδιωτικό αθλητικό κέντρο της Ελλάδας, σε συνεργασία με την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κορινθίας.
Ποδοσφαιρικά τμήματα υποδομών τριών κατηγοριών (παιδικό - παμπαιδικό - junior, η χρυσή ποδοσφαιρική ηλικία των παιδιών) αναμένεται να κατακλύσουν τις εγκαταστάσεις του Sportcamp!
Πλούσια δώρα, happenings, διαγωνισμοί, αλλά και πολύ ποδόσφαιρο θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων!
Οι δηλώσεις συμμετοχής συνεχίζονται  μέχρι και την Παρασκευή 21/12.
(201212)
Return top