ΚΟΥΙΖ

Ο Γιαννάκης με ποιές προϋποθέσεις και με ποιά κριτήρια παρέλαβε από τον Γιωργάκη την προεδρεία της δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής; Το ξέρει ότι για τα οικονομικά θα γίνει προσφυγή στην Εισαγγελία Κορίνθου, γιατί όχι μόνον δεν έχει υπογραφεί ο οικονομικός απολογισμός του 2011, ο προϋπολογισμός του 2012 είναι στον αέρα, ενώ το οικονομικό έτος 2012 κλείνει;
(151212)




Είπαν…

«Κώωτση, όταν κλείνεις τα μάτια μαζί με τους περισσότερους από την αντιπολίτευση στη διεκδίκηση € 10.000.000 της Γνωμοδότησης Τσοβόλα, επειδή το χρήμα είναι πάρα πολύ κι έχει ουρά, κάτι άλλο συμβαίνει, που ο καθένας έχει πλέον το δικαίωμα και μπορεί να φαντάζεται. Ήδη στην τοπική πολιτική πιάτσα έχουν σκάσει κι ακούγονται τα πρώτα ονόματα!»
(151212)




ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΩΩΤΣΗ;

ΟΙ ΠΕΡΑΧΩΡΙΤΕΣ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΓΥΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ

Του Αγ. Σπυρίδωνος ι Κώωτσης συνοδευόμενος από την πιστή ακολουθία του των αντιδημάρχων Θανάση Μουζάκη (μόνιμου συνοδού του) και του Γιωργάκη Δέδε παρευρέθησαν στη δοξολογία του ιερού ναού της Περαχώρας. Εκεί δεν του/τους έδωσε απολύτως καμία σημασία το εκκλησίασμα, αναγκάζοντας τον/τους να αποχωρήσουν με σκυμμένα κεφάλια. Ένοχος, γιατί δεν έχει προσφέρει απολύτως τίποτα στην πατρώα του Γη, εκτός από το να τροποποιήσει το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο και ο δρόμος να μην αγγίξει σε βάρος άλλου, τις αποθήκες της πατρικής του περιουσίας!
(151212)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




ΤΡΙΒΕΣ ΣΤΗΝ «ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ» ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΝΗΜΑΤΙΔΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΑ

Αναταραχές στο εσωτερικό της «Αδέσμευτης» Δημοτικής Κίνησης έχει προκαλέσει με μία επιλογή του ο επικεφαλής Παύλος Παύλου.
Πιο συγκεκριμένα, ο πολυχρονεμένος πρώην δήμαρχος, επέλεξε μετά την παραίτηση της τέως συμβούλου Άννα Κοσκινά για την πλήρωση της θέσης του διοικητικού συμβουλίου του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Άθλησης Περιβάλλοντος ο «Προμηθέας», να προτείνει τον αρθρογράφο/δίκην δημοσιογράφου της μηνιαίας τοπικής εφημερίδας Παντελή Μνηματίδη.
Συνειδητά ο Παύλος Παύλου επέλεξε να αδειάσει στελέχη του συνδυασμού του που αν μη τι άλλο ενδιαφερόντουσαν να πληρώσουν τη συγκεκριμένη θέση, μεταξύ αυτών και συγκεκριμένο πρόσωπο με δράση και περγαμηνές στα τοπικά πολιτιστικά δρώμενα. Με τη στάση του αυτή ο Παύλος Παύλου, έδειξε ότι δεν υπολήπτεται υποψήφιους με το συνδυασμό του στις εκλογές του 2010, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki-press φέρεται να μίλησε απαξιωτικά για δύο εξ’ αυτών.
Από τους υποψηφίους της «Αδέσμευτης» Δημοτικής Κίνησης των εκλογών του 2010, πέραν των συγκεκριμένων δύο προσώπων κι άλλοι υποψήφιοι αντέδρασαν με σκαιότατο τρόπο για τη συγκεκριμένη επιλογή, αναφερόμενη στη στάση του με την κωλοτούμπα στις εκλογές του 2010 μεταξύ πρώτης και δεύτερης Κυριακής, που ενώ μέχρι την πρώτη Κυριακή υποστήριζε την υποψηφιότητα του Κώστα Λογοθέτη, στη δεύτερη Κυριακή βγήκε ξεδιάντροπα, υποστηρίζοντας τον Γιώργο Γκιώνη.
Αυτό έλεγαν χθες το πρωί στο loutraki-press δεν έγινε τυχαία, αλλά υπάρχει παρασκήνιο, το οποίο αν παραστεί ανάγκη θα δημοσιοποιηθεί. Τα συγκεκριμένα στελέχη διερωτώντο, πώς είναι δυνατόν ο βετεράνος Παύλος Παύλου να τον εμπιστεύεται, εκτός αν κάνει τα πάντα για να μην του ασκούν κριτική για όσα κάνει τα περισσότερα εκ των τοπικών ΜΜΕ.
Ο εν λόγω αρθρογράφος που ασχολείται προσωπικά και με την πώληση διαφημιστικού προϊόντος της εφημερίδας, θα πρέπει να έχει υπόψη του ότι από τούδε και στο εξής δεν θα μπορεί να φιλοξενεί διαφήμιση από τον «Προμηθέα», εκτός πλέον αν είναι παραλήπτες όλα μηδενός εξαιρουμένου τα τοπικά ηλεκτρονικά κι έντυπα ΜΜΕ. Επίσης, ο Παντελής Μνηματίδης δεν θα μπορεί να προσμετράται στην αντιπολίτευση του «Προμηθέα», λόγω του πολιτικού συνεταιρισμού Κώωτση - Παύλου Παύλου. Επιπρόσθετα, αυτονόητο είναι, ότι με την τοποθέτησή του αυτή, ο Παντελής Μνηματίδης δεν θα ασκεί από τούδε και στο εξής κριτική στον Παύλο Παύλου, δεδομένου ότι είναι σαν «άτυπο» μέλος του συνδυασμού του και κατ’ επέκτασιν οφείλει να ευθυγραμμίζεται με την πολιτική του. Φυσικά, κάποιες κόντρες του Παύλου Παύλου με τον Νίκο Λόη δεν είναι μείζονος σημασίας και κυρίαρχα που θα έθιγαν την παρουσία Κώωτση.
(151212)
Return top