ΚΟΥΙΖ

Γιατί πάρα πολλοί, χθες, στο φουαγιέ την ώρα που συνεδρίαζε το δημοτικό συμβούλιο, αδυνατούσαν να πιστέψουν ότι ι Κώωτσης απουσίαζε πραγματικά για λόγους υγείας; Πάντως και σήμερα, νωρίς το πρωί ι Κώωτσης δεν είχε πάει στο γραφείο του, σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press.
(051212)




Είπαν…

«Δεν θα έπρεπε χθες να έχουν ξεκινήσει οι εργασίες για να απομακρύνονται από τον παραλιακό πεζόδρομο χώματα και χαλίκια που προκάλεσε η θαλασσοταραχή; Επιτέλους, έλεος με τα σκοτάδια στον κεντρικό ιστό της πόλης…»
(051212)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




Ο «ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΜΙΝΧΑΟΥΖΕΝ» ΔΟΥΛΕΨΕ
ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

Προς χάριν του άμισθου(;) συμβούλου του Γιώργου Γιαννιτσόπουλου, ι Κώωτσης έφθασε στο σημείο να σκάψει ακόμη και το παραλιακό πάρκο για να ζήσει ο κατά φαντασίαν «αυτοκράτορας» το παραμύθι του στη… Νεραϊδοχώρα (αύριο αναφορά στην «ανάρμοστη σχέση» των δύο).
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press, διαμεσολαβητής για τη συγκεκριμένη μπίζνα είναι ο Γιώργος Γιαννιτσόπουλος, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρονται με επιφύλαξη, λέγεται ότι στη συγκεκριμένη δουλειά εμπλέκεται ο αδελφός του και εθεάθη να περιφέρεται στο εργοτάξιο, όπως έχει μεταβληθεί πλέον μεγάλο μέρος του παραλιακού πάρκου.
Πρόκειται για άκρως σημαντική δαπάνη, για τόσο μικρό χρονικό διάστημα που θα παραμείνουν οι εγκαταστάσεις, τριάντα έξι ημέρες, γεγονός που σε πρώτη ανάγνωση, αν τα πάντα είναι και δωρεάν(;), παραπέμπει σε εύκολο και γρήγορο κέρδος. Ο κάθε νουνεχής άνθρωπος στη θέση του Κώωτση που θα κινείτο άδολα και θα λειτουργούσε με μόνο γνώμονα το συμφέρον του τόπου του, θα ζητούσε να του υποβληθεί πλήρης και αναλυτικός φάκελος με μακέτες, για το έργο και τις επεμβάσεις που πρόκειται να γίνουν. Θα ζητούσε να του υποβληθεί μελέτη για τη δαπάνη που πρόκειται να γίνει, καθώς επίσης κι εκτίμηση βάσει της εμπειρίας που έχει αποκομισθεί για τα προσδοκώμενα έσοδα στο διάστημα των τριάντα έξι ημερών που θα λειτουργήσει.
Ι Κώωτσης αντ’ αυτού, απέκρυψε την πραγματικότητα και τι επεμβάσεις και παρεμβάσεις πρόκειται να γίνουν στο παραλιακό πάρκο της πόλης που αν μη τι άλλο είναι και μέρος της βιτρίνας της, δια περιφοράς -δηλαδή τηλεφωνικά- χωρίς να μπει σε λεπτομέρειες απλά πρόβαλε ότι θα στηθεί ένα παγοδρόμιο και θα μπουν κάποια σπιτάκια, ζήτησε από την αντιπολίτευση να συναινέσει στο συγκεκριμένο έργο. Φυσικά, όλοι «τσίμπησαν», ενώ στην ουσία ι Κώωτσης λέγοντας ψέματα κι αποκρύπτοντας την πραγματικότητα απέσπασε τη σύμφωνη γνώμη τους.
Όταν, όμως, όλοι αντελήφθησαν τι πραγματικά συμβαίνει, εξοργίσθησαν και περίμεναν στη χθεσινή συνεδρίαση τον Κώωτση με ανοιχτές αγκάλες.
Δεν γνωρίζω αν είναι συμπτωματικό στα πολύ κρίσιμα συμβούλια που τον περιμένει η αντιπολίτευση ι Κώωτσης να απουσιάζει πάντοτε για λόγους υγείας, αλλά ας ελπίσουμε κατ’ αρχήν να είναι καλά και όρθιος, γιατί έναν ασθενή δεν είναι και κομψό να τον βάζεις απέναντι…
Παρά την απουσία του Κώωτση, ο Παύλος Παύλου εξαπέλυσε μύδρους σε βάρος του, αλλά και πάλι δεν έπεισε στο βαθμό που θα περίμεναν οι πονηροί…
Αν λοιπόν ο Παύλος Παύλου και η αντιπολίτευση θέλουν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, θα πρέπει να ζητήσουν να παυθούν οι εργασίες εδώ και τώρα. Να συγκληθεί το απόγευμα έκτακτο δημοτικό συμβούλιο με το συγκεκριμένο θέμα, όπου θα προσκομισθεί ο φάκελος του συγκεκριμένου έργου.
Αφού περάσουν γενεές δεκατέσσερις τον Κώωτση που τους δούλεψε σαν σχολιαρόπαιδα, θα πρέπει να ζητήσουν από τον κύριο του έργου τη μελέτη της δαπάνης για τη δημιουργία των απαιτούμενων υποδομών. Ακόμη να του ζητηθεί ποια θα είναι και τα προσδοκώμενα έσοδά του. Επίσης, να συμφωνηθεί πώς θα ελέγχονται τα εισιτήρια που θα κόβονται για να είναι υπό απόλυτο έλεγχο οι εισπράξεις.
Στη συνέχεια να αναφερθεί πόσο είναι το εκτιμώμενο ρεύμα που θα καταναλώσει και πόσο το εκτιμώμενο νερό. Ανάλογα με τα μεγέθη τους να καταβληθεί εγγυητική επιστολή τραπέζης, όπως επίσης εγγυητική επιστολή τραπέζης θα πρέπει να καταβληθεί και για την αποκατάσταση του παραλιακού πάρκου μετά την απομάκρυνση των εγκαταστάσεων.
Αν λοιπόν ο κύριος του έργου αποπληρώσει μέχρι κεραίας και αποκαταστήσει και το πάρκο όπως το παρέλαβε να του επιστραφούν οι εγγυητικές επιστολές.
Δεν θα πρέπει να παραβλέπουμε ότι στην περίπτωση που δημιουργηθούν κέρδη, να καταβληθεί ανάλογο ενοίκιο, καθ’ ότι ι Κώωτσης έχει πάρει φόρα και δίνει τη δημοτική περιουσία, Δημοτικό Κολυμβητήριο, κλειστό γήπεδο Αγ. Θεοδώρων και ούτω καθ’ εξής.
Τέλος, άδειες έχουν εκδοθεί από την Πολεοδομία και τις τεχνικές Υπηρεσίες του δήμου Λουτρακίου για την τέλεση των ως άνω εργασιών; Αν όχι, πώς εκτελούνται οι συγκεκριμένες εργασίες;
(051212)
Return top