ΚΟΥΙΖ

Πόση ανοησία μπορεί να διακατέχει έναν άνθρωπο με το να εξυβρίζει το γράφοντα, γιατί σχεδόν καθημερινά δημοσιοποιεί νέα σχόλια και προφανώς χαλάει την ομερτά που έχει στηθεί σε βάρος του τόπου και των πολιτών του;
(281212)




Είπαν…

«Τις επόμενες ημέρες θα πέσει πολύ γέλιο στο δήμο Λουτρακίου με την παρακράτηση που γίνεται επί των αμοιβών του Κώωτση κι όλων όσων εισπράττουν μηνιαίο μισθό και το διανέμουν οι ίδιοι -το κρατάνε μυστικό, λογική μυστικοσυμβούλου, σωστά;- γιατί λέει πιστεύουν στη φιλανθρωπία και δεν πρέπει να εκθέσουν τους ανθρώπους. Αυτοί, αν είχαν αναλάβει τέτοια δραστηριότητα, αυτό θα ακουγόταν ακόμη και από τα μεγάφωνα της πόλης!»
(281212)




ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΩΩΤΣΗ;


ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗ «ΛΟΥΤΡΑΚΙ» 
ΤΩΝ € 656.000 ΠΟΥ ΧΑΡΙΣΕ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΟΦΕΙΛΕΤΕΣ

Ο δήμαρχος ισχυρίζεται ότι βρίσκεται σ’ αυτή τη θέση για να υπερασπίζεται και να προασπίζει τα συμφέροντα του τόπου. Δεν υπάρχει καμία διάθεση να αμφισβητήσει κάποιος την πρόθεσή του και ότι λέει ψέματα!
Τότε, όμως, ποιος μπορεί να τον πιστέψει με τη «μουσαντένια» αγωγή που τον έβαλαν να καταθέσει οι σύμβουλοί του με τους φίλους τους -«κύκλωμα»- κι έχει ζημιωθεί ο δήμος Λουτρακίου σήμερα περισσότερα από € 656.000 από τόκους;
(281212)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ
ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ!

Παρά το γεγονός ότι η πατρίδα μας έχει καταστραφεί κι έχει μπει στο τούνελ της υποδούλωσης, με τους Έλληνες να ζουν πρωτοφανείς συνθήκες εξαθλίωσης, από τα λαμόγια τους πολιτικούς που την κυβερνούσαν -σαν κλητήρες ισχυρότατων οικονομικών συμφερόντων- αυτοί έχουν διαβρώσει την πολιτική περιφερειακά σε χαμηλότερα επίπεδα, δεδομένου ότι όλοι παραδειγματίζονται από το σάπιο που ήταν ο κανόνας της κεντρικής πολιτικής σκηνής.
Το καθεστώς αυτό οι Έλληνες το βιώνουν σε τοπικό επίπεδο, όπου λαμόγια πολιτικοί συναγελάζονται και βρίσκονται σε αγαστή συνεργασία με λαμόγια επιχειρηματίες και ιδιωτικά συμφέροντα, τα οποία ως όπλα φέρουν τα πακέτα με δεκάδες χιλιάδες ευρώ, βρίσκοντας πρόσφορο έδαφος στους περισσότερους από αυτούς, οι οποίοι κατ’ εξοχήν είναι άνθρωποι με ελαστικότατη έως ανύπαρκτη ηθική.
Στην περίοδο της διακυβέρνησης της χώρας από τον βλαμμένο Γιώργο Παπανδρέου -που μαζί με την κουστωδία του συνειδητά ξεπούλησαν κι έδωσαν βορρά την πατρίδα στους αλλοδαπούς αφεντάδες τους- τους δόθηκε η δυνατότητα να βγάλουν για ασφάλεια στο εξωτερικό το χρήμα τους, να κερδοσκοπήσουν κι αυτοί σε βάρος της πατρίδας και των συμπατριωτών τους, επιστρέφοντας σήμερα να μεγιστοποιήσουν τις περιουσίες τους, την ώρα που σύμπασα η Ελλάδα χειμάζεται μέσα στην ύφεση που δεν θέλουν να τη μετριάσουν, τη φτώχεια, την πείνα και τη δυστυχία.
Τα κοράκια της ελληνικής κοινωνίας κραδαίνοντας για μίζες τα πακέτα τα ευρώ, θέλουν κι επιδιώκουν να σπρώξουν τους Έλληνες σ’ ακόμη μεγαλύτερη εξαθλίωση και κατάντια, με μοναδικό γνώμονα το οικονομικό κέρδος και το τζιράρισμα των κεφαλαίων τους κι ας πεθάνει μέχρι και ο τελευταίος Έλληνας!
Τα συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα δεν καταλαβαίνουν τίποτα, οι φήμες που πλανώνται στην ατμόσφαιρα της Κορινθίας κάνουν λόγο για μεγάλα πακέτα εκατομμυρίων ευρώ που προορίζονται για λάδωμα αυτών που πρόκειται να εμπλακούν στις διαδικασίες, προκειμένου για άλλη μια φορά, όπως ακριβώς έκαναν και στο παρελθόν, να αποτρέψουν την είσοδο του προαστιακού σιδηροδρόμου στην πόλη του Λουτρακίου.
Αυτονόητο είναι, ότι αυτό δεν το κάνουν μόνοι τους, αλλά έχουν και τη σύμφωνη γνώμη κάποιων τοπικών πολιτικών, οι οποίοι αυτή τη στιγμή δεν είναι δυνατόν να εντοπισθούν και να προσδιορισθούν, αλλά πρέπει να θεωρείται υπέρ του δέοντος σίγουρο ότι έχουν εξασφαλίσει τη σύμφωνη γνώμη τους!
Αυτή η εκδοχή θα μπορούσε να θεωρηθεί σενάριο επιστημονικής φαντασίας, αλλά των γραφομένων το αληθές, επιβεβαίωσε στην εκπομπή «Αντιθέσεις» του Νίκου Νικολόπουλου, στον τηλεοπτικό σταθμό «Ηλέκτρα», ο γραμματέας του περιφερειακού συμβουλίου της περιφέρειας Πελοποννήσου Λάμπρος Μπούκλης, ο οποίος αποκάλυψε ότι την έλευση του Προαστιακού στην πόλη του Λουτρακίου την «πολεμάνε συμφέροντα», όπως τόνισε χαρακτηριστικά.
Στην ουσία, με την αποκάλυψη αυτή, ο Λάμπρος Μπούκλης φέρει προ των ευθυνών του τον προϊστάμενό του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη, προκαταβάλλοντας το τοπίο ότι αν δεν μπει ο προαστιακός σιδηρόδρομος στην πόλη του Λουτρακίου, θα φέρει τεράστιες προσωπικές ευθύνες, λαμβανομένου υπόψη ότι το θέμα το έχει αναλάβει προσωπικά και το χειρίζεται ο ίδιος και ως εκ τούτου κάλλιστα θα μπορεί εκ των υστέρων να κατηγορηθεί, λόγω και της δυσώδους ατμόσφαιρας που ήδη επικρατεί, ενδεχομένως για εμπλοκή και συναλλαγή με τα εν λόγω συμφέροντα.
Όλο αυτό το κλίμα που πρόλαβε και δημιουργήθηκε δεν έγινε τυχαία, αλλά εξαιτίας της ακατανόητης κωλυσιεργίας του περιφερειάρχη Πελοποννήσου, που στην κυριολεξία παίζει με την αποστολή ενός και μόνον εγγράφου για περισσότερο από ένα χρόνο, με συνέπεια να κινηθούν και να συνταχθούν τα εν λόγω λαμόγια και να μπουν εμπόδιο στο πιο ουσιαστικό έργο υποδομής για την πόλη του Λουτρακίου.
Τα εν λόγω λοιπόν, λαμόγια της διαπλοκής -πολιτικά πρόσωπα και οικονομικά συμφέροντα- διαρρέουν εντέχνως ότι ο αρμόδιος φορέας των σιδηροδρομικών έργων ΕΡΓΟΣΕ, ξαφνικά αναπροσαρμόζει τις απαιτήσεις του για τη διενέργεια των μελετών, προκειμένου να βρεθεί αίτια η αδυναμία εξεύρεσης πόρων, έτσι ώστε να μην πραγματοποιηθεί το έργο.
Το γεγονός αυτό, είναι σε γνώση πάρα πολλών παραγόντων οι οποίοι το κρατούν ως επτασφράγιστο μυστικό, βάλλοντας ευθέως κατά των συμφερόντων της πόλης και των πολιτών του Λουτρακίου και μακάρι να μην ανακαλυφθεί ντόπιος Εφιάλτης.
(281212)




Η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΘΥΜΑ
ΤΟΥ ΚΩΩΤΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΟ ΚΟΙΝΟ!

«Ρεζίλι σε παγκόσμιο επίπεδο έγινε για άλλη μια φορά η δημοτική αρχή του Κώωτση, αφού τα χθεσινά τους χάλια στους Αγ. Θεοδώρους, πολίτες έσπευσαν να τα δημοσιοποιήσουν μέσω του facebook και να διαβασθούν σ’ ολόκληρο τον πλανήτη.
Ο λόγος για την παρουσία στο χωριό της Φιλαρμονικής Περαχώρας, με την τοπική κοινωνία να ισχυρίζεται ότι δεν είχε γνώση, ενώ κάποιος από τον διαταραγμένο και μεταλλαγμένο συνδυασμό "Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω", ισχυριζόταν ότι δεν υπήρχαν χρήματα για δέκα αφίσες, αξίας € 20, αλλά για απευθείας αναθέσεις περισσεύουν…
Πάντως, η τοπική κοινωνία, χθες ήταν άκρως αγανακτισμένη. Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του, αν αναλογισθεί ότι ο αντιπρόεδρος της τοπικής κοινότητας δήλωσε στο loutraki-press ότι δεν είχε υπόψη του την εκδήλωση.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Φιλαρμονική Περαχώρας, παρά το γεγονός ότι δεν βρήκε κοινό να την περιμένει, ωστόσο, οι μουσικοί έπαιξαν υπέροχα και ενθουσίασαν τους λιγοστούς πολίτες που παραβρέθηκαν εκεί.
Η Φιλαρμονική Περαχώρας είναι θύμα του Κώωτση και της ανικανότητας της δημοτικής αρχής για δεύτερη φορά, λαμβανομένου υπόψη ότι την περασμένη εβδομάδα είχαν φροντίσει στο παραλιακό πάρκο του Λουτρακίου, να μην έχουν μεταφέρει για τους μουσικούς καρέκλες και αναλόγια και τους πρότειναν να μεταβούν μόνοι τους στο Πνευματικό Κέντρο Λουτρακίου και να αναλάβει ο καθένας τη μεταφορά του δικού του εξοπλισμού!
Κώωτση, το ζητούμενο είναι πότε θα καταλάβετε ότι είσαστε παντελώς ανίκανοι, για να τα παρατήσετε και να σταματήστε να ζημιώνεται τον τόπο και παράλληλα να διασύρεται όχι μόνον σε επίπεδο, δήμου, νομού, περιφέρειας, ελληνικής επικράτειας, αλλά η χάρη σας τώρα μέσω διαδικτύου γίνεται γνωστή παγκοσμίως.
Είκοσι μήνες έχουν μείνει για να απαλλαγεί και να γλυτώσει ο τόπος από σας.
(281212)




ΜΟΝΟ Η ΞΕΤΣΙΠΩΤΗ ΠΕΝΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ
ΤΑ ΚΟΛΩΝΑΚΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΛΟΓΙΚΗ

Συνεχίζοντας τους «άθλους» της ξετσίπωτης πέννας που αποτελεί τη βιτρίνα των ομοίων, σήμερα θα γίνει αναφορά σε ένα άλλο δημοσίευμά του για να μπορέσει ο καθένας να βγάλει τα συμπεράσματά του.
Τόσο καιρό, στα δημοσιεύματα του «ανάλαφρου αρθρογράφου» με τις εναέριες ανακυβιστήσεις δεν δινόταν σημασία -με εξαίρεση την κωλοτούμπα της δεύτερης Κυριακής των δημοτικών εκλογών του 2010- στα γραφόμενά του και περνούσαν έτσι…
Προκειμένου να αντιληφθεί ο καθένας πώς λειτουργεί η ξετσίπωτη πέννα μαζί με τους ομοίους της, αλλά και τι είναι δυνατόν να κάνει, σύμφωνα μ’ αυτούς που τον υποκινούν και τον προτρέπουν, έχει ενδιαφέρον ένα θέμα που προκάλεσε τις πλείστες όσες αντιδράσεις, καθ’ ότι η δημοτική αρχή έβαλε απέναντί της τους πάντες και τα πάντα, με εξαίρεση τον «ανάλαφρο αρθρογράφο», ο οποίος υπεραμύνθηκε της απόφασης συγκεκριμένου αντιδημάρχου της Ιάσωνος.
Ειδικότερα, μέσα στον τρέχοντα χρόνο και πιο συγκεκριμένα λίγο πριν μπει το καλοκαίρι, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιώργος Δέδες πήρε το συνεργείο μαζί του και πήγαν να «φυτέψουν» στο έδαφος με τσιμέντο τα κολωνάκια που έχουν τοποθετηθεί στους παραλιακούς πεζόδρομους για να μην παρκάρονται αυτοκίνητα κάτω από την κεντρική λεωφόρο.
Στην απόφαση αυτή του Γιώργου Δέδε αντέδρασε όχι μόνον σύμπασα η επιχειρηματική κοινότητα του Λουτρακίου στην οποία δημιουργούσε ένα τεράστιο αδιέξοδο, αλλά παράλληλα αντέδρασαν μ’ έγγραφά τους τόσο το τοπικό αστυνομικό τμήμα, με το διοικητή να απειλεί ότι θα συντάξει φάκελο τον οποίο θα αποστείλει στον εισαγγελέα για παραβάσεις της νομοθεσίας, όσο και η Πυροσβεστική Υπηρεσία τονίζοντας τους κινδύνους που είναι δυνατόν να προκύψουν. Φυσικά, λόγω του υψηλού IQ η δημοτική αρχή παρέμεινε ατάραχη, αλλά δόξα των Θεώ, δεν έχει συμβεί κάποιο μεγάλο απρόβλεπτο γεγονός.
Ο μόνος λοιπόν που βρέθηκε να σχολιάσει θετικά αυτό το μέτρο πέραν της δημοτικής αρχής ήταν η ξετσίπωτη πέννα!
Μετά από τρία φύλλα της, η μηνιαία εφημερίδα του «ανάλαφρου αρθρογράφου», φιλοξενούσε διαφημιστική καταχώρηση ενός τετάρτου της σελίδας της επιχείρησης που ανήκει στον αρμόδιο αντιδήμαρχο.
Δεν υπάρχει πρόθεση να προκαταληφθεί το αναγνωστικό κοινό ή ο γράφων να πάρει τη μία ή την άλλη θέση, αλλά σε τούτη τη φάση καλόν θα είναι ο καθένας να βγάλει τα συμπεράσματά του.
(281212)
Return top