ΚΟΥΙΖ

Η μοιρασιά του κόστους των φωτοτυπιών της περσινής χρονιάς για την αναπλήρωση των βιβλίων που δεν εστάλησαν στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, είναι η ίδια και στα τρία βιβλιοπωλεία του Λουτρακίου;
(211212)




Είπαν…

«Αν η δημοτική αρχή έδειχνε το ίδιο ενδιαφέρον για το Λουτράκι που επιδεικνύει και για τη "Νεραϊδοχώρα" δεν θα ήταν ο δήμος σ’ ολόκληρη την επικράτειά του σε κατάσταση διάλυσης.»
(211212)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΤΥΠΟΥ «ΜΑΦΙΑΣ»
ΤΗΣ ΞΕΤΣΙΠΩΤΗΣ ΠΕΝΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

Άθλια και ξετσίπωτη πέννα γιατί πήρες πριν δύο ώρες επιχειρηματία που τον έχεις ξεφωνήσει και του ζητούσες εντονότατα να με πάρει τηλέφωνο και να μου ζητήσει να μη δημοσιοποιήσω πώς τον έχεις εξευτελίσει τον άνθρωπο;
Είναι αλήθεια ή ψέματα;
Γιατί το τηλεφώνημα, το έλαβα την ώρα που βρισκόμουν στην εργασία μου, με αποτέλεσμα όλοι οι συνάδελφοι, καθώς επίσης κι άλλο ένα πρόσωπο που έτυχε εκείνη την ώρα να επικοινωνούμε για το συγκεκριμένο θέμα, άκουσαν έναν έντρομο άνθρωπο να εκλιπαρεί να μην κάνω αναφορά στο συμβάν για να μην πάθει περισσότερο κακό, λέγοντας χαρακτηριστικά, έφθανε η πρώτη φορά! Αυτό είχε συμβεί τον Απρίλιο του 2012!

Χολή και λάσπη!
Όταν βρίσκεσαι αλλού και δεν επικοινωνείς με την πραγματικότητα και με την καθημερινότητα, αδυνατείς λόγω και της μειωμένης διανοητικής σου κατάστασης, να αντιληφθείς τι έχεις προκαλέσει όταν ρίχνεις τόνους λάσπης ευελπιστώντας να διασύρεις και να ρίξεις στον ίδιο με σένα βούρκο, έναν άνθρωπο που δεν έχει απολύτως καμία σχέση με σένα, τους ομοίους σου και τις πρακτικές σου.
Η ψεύτρα, χοληδόχος ξετσίπωτη πέννα, λεφτα-κυνηγός Παντελάκος, προκειμένου να επιτύχει το όλοι τα ίδια (συγνώμη για τη φράση μου) σκατά είμαστε, μετά τη χολή και το ψέμα που έχει ρίξει όπως έκανε και ο πολιτικός του φίλος, φέρνοντάς με σε αμυντική θέση, βγαίνει στη νέα του ανάρτηση με ειρωνεία να διασκεδάσει αν και λιγδωμένος την κατάσταση.
Κατ’ αρχήν, ο εφημεριδάς με την αναγνωσιμότητα του 7%, ισχυριζόμενος ότι η απολογία μου φθάνει προς το τέλος της, γιατί πρόκειται λέει να σταματήσει να στάζει άλλη χολή και ψέμα λόγω εορτών, στη συνέχεια θέλει κι επιχειρεί να απαξιώσει το loutraki-press παπαγαλίζοντας αυτά που του μεταφέρει ο τελειωμένος πολιτικά φίλος του που του έδινε και διαφήμιση Μπάμπης Γεωργίου, ότι η αναγνωσιμότητά του στηρίζεται μόνον στο πολιτικό κύκλωμα. Ή ακόμη όσα εκστομίζει στο δημοτικό συμβούλιο ο άλλοτε «φίλος» του κι άλλοτε «εχθρός» όπως θα δούμε από τα δημοσιεύματα, Κώωτσης.
Ισχυρίζεται ότι όλες αυτές τις ημέρες ότι όποιον πολίτη ρωτούσε δεν γνώριζε τίποτα, ενώ η πληροφόρησή μου και τα τηλεφωνήματα που έχω δεχθεί αυτό το διάστημα είναι πρωτοφανή. Μάλιστα τον χαρακτηρίζουν το κύκλωμα των «ομοίων»!
Η ψεύτρα, χοληδόχος ξετσίπωτη πέννα, λέει ότι τον έπιασαν στο δημοτικό συμβούλιο και του είπαν οι μισοί από τα 10 άτομα ότι κακώς απαντάει στον Ηλιακόπουλο, γιατί λέει μου δίνει αξία. Μήπως ήταν τα «βαλσαμωμένα πουλιά», που σε μεγάλο μέρος εκεί που βρίσκονται το οφείλουν και σε μένα; Τώρα ποια είναι η αξία του καθενός, άσε να το κρίνει σώφρων άνθρωπος κι όχι κάποιοι σαν αυτούς που είναι για λύπηση, κρίνοντας από τα πεπραγμένα τους. Ποιές είναι οι εξυβρίσεις και οι αναλήθειες; Τα «βαλσαμωμένα πουλιά» όταν σιωπούσαν στην υπεξαίρεση των επιταγών απόρων και με τη σιωπή τους του παρείχαν τα εγκώμιά τους; Η προσφώνηση ι Κώωτσης (όπως αποκαλείται ο Κώστας στα επαρχιακά ορεινά μέρη της δυτικής Στερεάς και στα νότια της Ηπείρου ή το Κωστάαακη, έτσι δεν τον αποκαλούσαν στην Περαχώρα; Ο Κωστάακης του Μπέη; Είναι ψέματα; Είναι εξύβριση;)

Διαστρέβλωση της πραγματικότητας
Οι αναλήθειες ποιες είναι; Ότι σιωπούν στο μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ιστορία του Λουτρακίου με τη Γνωμοδότηση Τσοβόλα και θα παρουσιάσω και πώς την πρόβαλες κι εσύ για παραπληροφόρηση και αποπροσανατολισμό;
Η εξύβριση είναι τα κολωνάκια και πώς τα παρουσίασες;
Όσον αφορά τη μία περίπτωση της πρωτόδικης καταδίκης μου, που αφορά την αγωγή του «φίλου» σου με τη χολή Παύλου Παύλου, θα σου υπενθυμίσω αν και το γνωρίζεις από πρώτο χέρι ότι το δικαστήριο αποδέχθηκε εις ολόκληρον τα δημοσιεύματά μου, αλλά με καταδίκασε λόγω του οξύτατου τρόπου προβολής τους, θεωρώντας τα υβριστικά! Νομίζω ότι η δικαίωση μου ανήκει, αλλά το «φίλο» σου Παύλο Παύλου τον ενδιαφέρει το χρήμα κι όχι η τιμωρία, όπως έκανε με τον Νίκο Μανό, Λάμπρο Παπαθεοδώρου, Σπύρο Γιαλοψό που βρίσκεται στη διαδικασία του δεύτερου βαθμού κι εγώ που έπομαι στην ίδια διαδικασία.
Με δικαστική βούλα δεν είμαι ούτε ψεύτης, ούτε συκοφάντης, εξάλλου ως προσωπικότητα και χαρακτήρας δεν πρόκειται να το κάνω για το χειρότερο συκοφάντη μου, με συνέπεια επειδή έχω συνείδηση και φιλότιμο να νιώθω και δικαιωμένος. Κάποιοι άλλοι ήθελα να ήξερα πώς νιώθουν, όταν κατ’ ουσία και η Δικαιοσύνη επιβεβαιώνει τις πρακτικές τους;
Όσον αφορά τη δεύτερη αγωγή με την Club Hotel Loutraki S.A., στην προχθεσινή ανάρτηση περιέγραψα σε ποια φάση βρίσκεται και δεν υπάρχει λόγος να κουράζονται όσοι διαβάζουν τις απαντήσεις στη χολή σου.

Σκοπός η τοπική κοινωνία να γνωρίζει γεγονότα!
Όσον αφορά τους λόγους, εγώ δεν έχω τίποτα να κρύψω, γιατί την αναφορά την έχω κάνει και στο παρελθόν και το γνωρίζεις πάρα πολύ καλά και το δημοσιοποίησα όχι από λάθος τότε, αλλά από την ανάγκη να γνωρίζει η τοπική κοινωνία τι παίζεται στην πλάτη της ποιοί την εμπαίζουν για να την εκμεταλλευθούν με οικονομικό όφελος και ποιοί όχι;
Ο πρώτος λόγος είναι προφανής μειωμένης νοητικής ικανότητας ξετσίπωτη πέννα ότι υποκινείσαι από συγκεκριμένα άτομα να στάζεις χολή και να ρίχνεις λάσπη, γιατί τους χαλάω τα βρώμικα σε βάρος της τοπικής κοινωνίας σχέδιά τους.
Ο δεύτερος λόγος μειωμένης αντίληψης είρωνα που κάνεις λόγο για εμπάθεια και εγωισμό, οι απαντήσεις πηγάζουν από την αναγκαιότητα να διαφυλάττω ακέραια την προσωπικότητά μου από «λιγδωμένους» σαν κι εσένα και για το λόγο αυτό δεν θα αφήνω να πέσει τίποτα κάτω που να μην απαντηθεί.
Χαίρομαι που ομολογείς, όπως άλλωστε και κάνεις ότι: «Μέχρι τώρα, ξέραμε σε περιπτώσεις διαπλοκής, ότι επιχειρηματίες χρηματοδοτούσαν δημοσιογράφους, ώστε να εκδίδουν εφημερίδες». Και συνεχίζεις: «Αυτό που προσπάθησε να κάνει ο Ηλιακόπουλος, να εκδώσει εφημερίδα σε συνεργασία με επιχειρηματίες, αλλά και με τη βοήθεια δημοτικού συμβούλου, πώς μπορεί να χαρακτηρισθεί;»
Αθλιότατε γκαιμπελίσκο όπως έγραψα μόλις πριν δύο ημέρες, αλλά είχε γραφεί και στο παρελθόν, ο δημοτικός σύμβουλος έριξε την ιδέα και με παρότρυνε προς αυτή την κατεύθυνση να βοηθήσει συστήνοντας κάποιους επιχειρηματίες, χωρίς να έχει παραπέρα εμπλοκή, συνδιαλεγόταν για το καλό του τόπου του, γιατί δεν είναι όλοι διαπλεκόμενοι και παρτάκηδες κι ας καεί ο τόπος.
Ο λόγος που αναζητούντο πάρα πολλοί επιχειρηματίες με μικρό ποσό, ήταν για να μην έχουν καμία απαίτηση και η εφημερίδα να μην έχει καμία απολύτως δέσμευση απέναντί τους. Να μην είναι εξαρτώμενη. Όπως θα διάβασες προχθές, στο σχεδιασμό ήταν να προσληφθεί και μία κοπέλα που θα πουλάει διαφήμιση, για να μην υπάρχει εμπλοκή μου σε οικονομική συναλλαγή, αλλά να γίνεται μια καθαρά εμπορική πράξη. Εν αντιθέσει με σένα που πιέζεις επιχειρηματίες, άλλοι σου δίνουν διαφήμιση για να σε ξεφορτωθούν, άλλοι δεν ενδίδουν, ενώ φίδια του όποιος δεν σου καταβάλλει άμεσα το αντίτιμο. Το ξεφωνητό που υπόκειται, όπως έχει γίνει κραυγαλέα σε δύο χαρακτηριστικές περιπτώσεις, στις οποίες θα αναφερθώ τις επόμενες ημέρες των εορτών, όπως άλλωστε έχω δεσμευθεί για να γνωρίζει καλύτερα και να εντρυφούν οι αναγνώστες στα ποιοτικά σου χαρακτηριστικά.
Όσον αφορά τα € 5.000 ήταν το πραγματικό κόστος για μια 16σέλιδη εβδομαδιαία τετράχρωμη εφημερίδα μεγέθους ταμπλόιντ, σε 8.000 αντίτυπα με αποστολή μέσω ταχυδρομείου, φέροντας το ονοματεπώνυμο κάθε παραλήπτη.
Επίσης, συμπεριλαμβανόταν το ενοίκιο ενός γραφείου με τα λοιπά του έξοδα, καθώς επίσης ο μισθός κοπέλας που θα είχε το ρόλο γραμματέως και παράλληλα θα πουλούσε διαφήμιση. Μιας και εκδίδεις αυτή την εφημερίδα - χρυσό οδηγό κάλλιστα μπορεί να κοστολογήσεις σε ποια επίπεδα θα ανερχόταν το κόστος αυτού του εγχειρήματος.
Δεν προσπαθώ να γελοιοποιήσω καμία επαγγελματική προσπάθεια, αλλά όταν επιδιώκεις να πουλάς διαφήμιση αντί € 25 ή € 50 ευτελίζεις το ίδιο το προϊόν σου, επιδεικνύοντας έτσι περίτρανα ότι αυτό που σ’ ενδιαφέρει είναι η αρπαχτή. Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν τελεσφόρησε η προσπάθεια αυτή, γιατί σκοπός δεν ήταν η αρπαχτή!

Δεν συναινώ στο ξεπούλημα του τόπου
Μπορεί να γράφεις ότι με χρησιμοποίησαν, αλλά ποτέ δεν συμβιβάστηκα να κάνω κακό στον τόπο για το προσωπικό μου ευ ζην, εν αντιθέσει με όλους αυτούς που καθημερινά του προκαλούν ανεπανόρθωτη καταστροφή!
Δεν προσπάθησα πουθενά να κολλήσω, αλλά έκανα συνειδητά συμμαχίες με γνώμονα το συμφέρον του Λουτρακίου κι όχι της τσέπης μου και μιας θεσούλας. Άλλωστε, έχω επάγγελμα και εργασία, όπου μισθοδοτούμαι κι αμείβομαι με ασφαλιστικές εισφορές.
Έχεις την αίσθηση ότι είμαι ανύπαρκτης αξιοπρέπειας κι ευτελούς αξίας να αποφασίζουν οι άλλοι για μένα κι εγώ να το αποδέχομαι, γιατί αυτό υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή, όπως υπονοείς με τα γραφεία Τύπου; Δόξα τω Θεώ έχω την πολυτέλεια, όπως άλλωστε το έκανα στα μούτρα του Κώωτση, αυτού του τύπου τις συναλλαγές να τις απορρίπτω.
Κατέγραψε ποιο είναι αυτό που δεν κάνω; Σίγουρα, δημοσιογραφία δεν μπορώ να ασκήσω στο ιστολόγιό μου, γιατί αυτό είναι το επάγγελμά μου και δεν μπορώ να παρέχω προϊόν αφιλοκερδώς. Οι υπηρεσίες παρέχονται με συμβάσεις, με προϋπόθεση τα χρηστά ήθη. Ψιλά γράμματα για σένα και τους ομοίους σου.
Απλά θα σου επαναλάβω ότι το loutraki-press κατά βάση κάνει ανάλυση και σχόλιο στα τοπικά πολιτικά τεκταινόμενα κι αποκαλύπτει όλα όσα παραδόξως δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Που εγώ δεν τα παίρνω για να σιωπήσω και να συμβάλλω στην καταστροφή του τόπου, όπως πρόβαλες εσύ τη Γνωμοδότηση Τσοβόλα, όταν ακόμη και ο πολιτικός σου «φίλος» Παύλος Παύλου έχει αναγκαζόμενος εκ των πραγμάτων ψελλίσει (λόγω της στάσης του στο συγκεκριμένο θέμα) -που κανονικά θα έπρεπε να έχει «γκρεμίσει» το σύστημα- στο δημοτικό συμβούλιο ότι πρέπει να κινηθεί η διαδικασία εξ’ ολοκλήρου;

Μόνος σου κομπορρημονούσες για τις € 6.000
Όσον αφορά τα € 6.000, μόνος σου εσύ έλεγες ότι τα έδιναν και σε άλλο εκδότη κι αυτός αρνήθηκε θεωρώντας ευτελές το ποσόν, προφανώς γιατί έχει σε άλλη αξία το προϊόν του, ενώ λίγο χρονικό διάστημα αργότερα μόνο σου έλεγες, ευτυχώς, ξεχρέωσα τη συνολική οφειλή του Audi TT που κατέχεις. Όσον αφορά τον τενεκέ λάδι δεν είναι ευφάνταστο σενάριο, όπως μ’ έχει κατηγορήσει με χολή για δήθεν ευφάνταστα σενάρια ο «φίλος» σου Παύλος Παύλου, αλλά κυκλοφορεί ευρέως στην τοπική πολιτική πιάτσα.
Δεν έχω καμία απολύτως διάθεση να σου κάνω κακό και να σε καταγγείλω σε αρχές και μηχανισμούς, αλλά ούτε μπορεί να αποκαλυφθεί κάτι γιατί το ποσό είναι ευτελές και μπορεί να αποκρυβεί. Όμως, να αντιληφθείς ότι δεν μπορούμε να είμαστε στην ίδια μοίρα, όταν εγώ δεν ακουμπάω πολιτικό ή επιχειρηματικό ευρώ κι εσένα σου έχουν βάλει και το κεφάλι μέσα στο βούρκο.
Ως κοινός συκοφάντης ισχυρίζεσαι ότι αναζητώ διέξοδο και στήριξη από εφημερίδα ονομάζοντας τον ανταγωνιστή σου εκδότη Σπύρο Γιαλοψό του οποίου παρακαλάς να κλείσει η εφημερίδα, αλλά αυτό σε καμία των περιπτώσεων δεν πρόκειται να γίνει ποτέ! Ξέρω να στηρίξω τον εαυτό μου μόνος μου και να είσαι σίγουρος καλύτερα από τον καθένα σας.
Αναφέρεσαι σ’ έντυπο εκτός Λουτρακίου. Θέλεις λοιπόν να κλείσει κι άλλη εφημερίδα, που παίρνει διαφήμιση από μεγάλη επιχείρηση; Γιατί αυτό αντιλαμβάνομαι.
Ναι είχα πει ότι θα μεσολαβούσα αν ήσουν «καλό παιδί» εννοώντας ότι υποστήριζες τα συμφέροντα του τόπου κι όχι τα συμφέροντα δημοτικών προσώπων που δρουν και λειτουργούν σε βάρος του συμφέροντος του Λουτρακίου και των πολιτών του.
Ακόμη, δεν έχεις βγει δημόσια, με την ευκολία που ρίχνεις τη χολή, να πεις ότι εγώ δεν πρόκειται να φιλοξενήσω διαφήμιση από το casino.

Λάσπη και χολή δεν με λέρωσαν
Επειδή δεν έχει μείνει ίχνος χολής και λάσπης πάνω μου, αφού όσο λίγη μπορούσε να φθάσει εξωστρακιζόταν, είμαι εντελώς διάφανος και πολύ ανακουφισμένος. Θα περάσω ευχάριστα τις εορτές μου.
Τι έχει γράψει στην τελευταία ανάρτησή της η ψεύτρα, χοληδόχος ξετσίπωτη πέννα:
«ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ
Τώρα που η απολογία του Πάνου Ηλιακόπουλου, μέσω του blog του, φτάνει προς το τέλος της, όλοι έχουμε βγάλει τα συμπεράσματά μας.
Καταρχήν, η εκτίμησή μου ότι τέτοιου είδους blogs τα διαβάζει μόνο το πολιτικό κύκλωμα ελαχίστων ανθρώπων, επιβεβαιώθηκε μέχρι κεραίας. Όλες αυτές τις ημέρες, όποιον ρωτούσα αν ήξερε κάτι για τις άθλιες αναρτήσεις Ηλιακόπουλου, έπαιρνα αρνητική απάντηση. Ακριβώς το αντίθετο συνέβη στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Γύρω στα 10 άτομα, με ρώτησαν γιατί έγινε όλη αυτή η ιστορία. Οι μισοί μου δήλωσαν ότι κακώς απαντώ στον Ηλιακόπουλο, διότι του δίνω αξία. Οι άλλοι μισοί, ότι ήταν καιρός κάποιος να του δώσει απαντήσεις, γιατί μέχρι τώρα έγραφε, εξυβρίζοντας και υποστηρίζοντας αναλήθειες, ανεξέλεγκτα, εκτός των περιπτώσεων που έχει καταδικασθεί πρωτόδικα ή αναμένει να δικασθεί από την ελληνική δικαιοσύνη (άλλωστε και ο ίδιος παραδέχεται ότι έχει εμπλακεί με Αυτήν).
Η σωστή εκτίμηση βρίσκεται περίπου στη μέση. Η επιλογή μου να απαντώ στον Πάνο Ηλιακόπουλο, έγινε για δύο λόγους: Τον πρώτο δεν μπορεί να τον φανταστεί και, βέβαια, δεν πρόκειται να του τον αποκαλύψω. Ο δεύτερος είναι ότι, λόγω της εμπάθειας και του εγωισμού του, κάνει πολύ εύκολα το λάθος. Έτσι, λοιπόν, παραδέχθηκε πολύ εύκολα ότι προσπάθησε, σε συνεργασία με δημοτικό σύμβουλο, να εκδώσει εφημερίδα με χρηματοδότηση από επιχειρηματίες.
Μέχρι τώρα, ξέραμε σε περιπτώσεις διαπλοκής, ότι επιχειρηματίες χρηματοδοτούσαν δημοσιογράφους, ώστε να εκδίδουν εφημερίδες. Αυτό που προσπάθησε να κάνει ο Ηλιακόπουλος, να εκδώσει εφημερίδα σε συνεργασία με επιχειρηματίες, αλλά και με τη βοήθεια δημοτικού συμβούλου, πώς μπορεί να χαρακτηρισθεί;
Μάλιστα, προσπάθησε να μαζέψει το ποσό των 5.000 ευρώ μηνιαίως, θέλοντας γραφεία, γραμματείς, κ.λπ., λες και θα εξέδιδε τους Loutraki Times!  Καλά που δεν ζήτησε marketing manager και υπάλληλο για το credit control!
Την ίδια ώρα, δείχνοντας την εμπάθειά του, επειδή δεν τα κατάφερε, προσπαθεί να γελοιοποιήσει τοπική εφημερίδα, επειδή καταφέρνει να βγάλει το κόστος έκδοσής της με διαφημίσεις των 25, 50 και 100 ευρώ.
Άλλωστε, η κατάληξη του εγχειρήματός του ήταν φυσιολογική.  Και δεν είναι ότι, λόγω της πορείας του, δεν τον εμπιστεύτηκαν μονάχα οι επιχειρηματίες.  Δεν τον εμπιστεύονται ούτε στο πολιτικό κύκλωμα. Η πορεία του δείχνει ότι, όπου προσπάθησε να «κολλήσει», αφού τον χρησιμοποίησαν, τον «έστειλαν», κατά το κοινώς λεγόμενο.
Παραδέχθηκε, επίσης, ότι, ενώπιόν του έγινε συζήτηση, ώστε να «αξιοποιηθεί» επικοινωνιακά από τον Κώστα Λογοθέτη. Στην ανάρτησή του δεν είδα πουθενά να αρνείται αυτή την «αξιοποίηση», απλά προσπαθεί να υποβαθμίσει το γεγονός, λέγοντας ότι δεν τον ενδιέφερε να συντάσσει ανούσια Δελτία Τύπου. Τι σχέση έχει η αλλαγή της στάσης του απέναντι στον Κ. Λογοθέτη, λίγες εβδομάδες μετά τις εκλογές, και αφού δεν είχε «αξιοποιηθεί» επικοινωνιακά;
Πάνο Ηλιακόπουλε, αυτό που κάνεις στο loutraki press (και δεν αναφέρομαι σε ΚΑΜΙΑ των περιπτώσεων στην επαγγελματική σου πορεία) δεν ονομάζεται δημοσιογραφία, αλλά δημοσιογραφική ανανδρία, η οποία μόνο καλό δεν κάνει στον τόπο, για τον οποίο λες ότι ενδιαφέρεσαι.  Εκτός αν θέλεις να τον εκδικηθείς, επειδή, πλέον, στο Λουτράκι δεν σου δίνουν σημασία.
Και, αν, όπως λες, φοράς παντελόνια, επειδή τα 6.000 ευρώ που ισχυρίζεσαι ότι πήρα στο δεύτερο γύρο των εκλογών, για να στηρίξω το Γ. Γκιώνη, χαρακτηρίζονται ως «μαύρο χρήμα», να κάνεις επίσημη καταγγελία στις αρμόδιες αρχές, ώστε να διαταχθεί το άνοιγμα των λογαριασμών μου, και να φανεί αν υπάρχει αντίστοιχη κατάθεση.  Εκτός αν ισχυρισθείς ότι τα έβαλα μέσα στον τενεκέ με λάδι που, απαξιωτικά, λες ότι τα συνόδευαν, και τα έβαλα στην αποθήκη μου. Επειδή, όμως, δεν πρόκειται να βρεθεί το παραμικρό, να είσαι έτοιμος να υποστείς τις συνέπειες, διότι έτσι θα αποδειχθείς ένας κοινός και τρισάθλιος συκοφάντης.
Και τέλος, επειδή είναι προφανές ότι, στην αναζήτησή σου για διέξοδο σε εφημερίδα, προσπαθείς να εμπλέξεις σε αυτή την ιστορία το Σπύρο Γιαλοψό, γνωρίζεις πολύ καλά και εσύ, και αυτός από τον οποίο ζήτησες να μου το μεταφέρει, ότι, όταν ομιλώ για καταχωρίσεις μεγάλης επιχείρησης, δεν αναφέρομαι στο "Βήμα¨, αλλά σε έντυπο που εκδίδεται εκτός της πόλης του Λουτρακίου. Και, μάλιστα, του ζήτησες να μου μεταφέρει ότι, αν ήμουν κι εγώ «καλό παιδί», θα μεσολαβούσες και για την εφημερίδα στην οποία αρθρογραφώ, χωρίς βέβαια να σου ζητηθεί ποτέ κάτι τέτοιο.  Τώρα, το τι εννοούσες «καλό παιδί», ας το κρίνουν άλλοι.
Αγαπητέ Πανούλη, τώρα που έγιναν τα αποκαλυπτήριά σου, σε αφήνω, τουλάχιστον για την εποχή των εορτών. Αν χρειαστεί, θα είμαι κοντά σου, για περισσότερες αποκαλύψεις, αμέσως μετά.
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!»
Πάντως οι αναγνώστες του loutraki-press θα περάσουν ευχάριστα το διάστημα των εορτών που θα δημοσιοποιείται κι μία από τις αθλιότητές σου στα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας σου.
(211212)
Return top