ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΚΑΒΑ

Ζητούμενο είναι πλέον για όσους συναγελάζονται στην Ιάσωνος πέραν του υπηρεσιακού προσωπικού, αν διαθέτουν οι περισσότεροι, σοβαρότητα, ευσεινηδησία, αλλά και αναγνώριση των δυνατοτήτων και ικανοτήτων κάποιων προσώπων.

Στη νέα δημοτική αρχή και στο δεύτερο όροφο της Ιάσωνος, ένα πρόσωπο που ξεχωρίζει από την πρώτη στιγμή, είναι ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιώργος Κακαβάς. Ο στρατηγός κρατάει τα μπόσικα, δίνει λύσεις, προλαβαίνει όσες γκάφες μπορεί, αλλά και παρεμβαίνει ματαιώνοντας επιδιώξεις ανεγκέφαλων που θα εκθέσουν συλλήβδην τη δημοτική αρχή.

Ειδικότερα, το τελευταίο διάστημα οι παρεμβάσεις του αποτροπής και ματαίωσης σχεδίων, έχουν εκνευρίσει τους παροικούντες το δεύτερο όροφο με συνέπεια να δημιουργείται ένας «συνασπισμός», που επιχειρεί να βάλει στο περιθώριο το Γιώργο Κακαβά. Ο στρατηγός, πεπειραμένος από τέτοιου είδους καταστάσεις τους αποφεύγει και τους προσπερνάει, αλλά -σύμφωνα με πληροφορίες- το «παρεάκι» προσπαθεί να στρέψει τους αυλοκόλακες εναντίον του.

Εδώ, σύμφωνα πάντοτε με τις ίδιες πληροφορίες, το «παρεάκι» έχει ευεργετηθεί και προστατευθεί πάμπολλες φορές, αλλά όταν το κλίμα είναι στραβό, δυστυχώς δεν διορθώνεται με τίποτε.

Όλα δείχνουν ότι στο δεύτερο όροφο της Ιάσωνος οι ανίκανοι με σκοπό την επιβίωση και το μισθό τους, έχουν ξεκινήσει τις μάχες χαρακωμάτων προκειμένου να φαίνονται χρήσιμοι στον αφέντη τους, για να δικαιολογούνται στα μάτια του και τα χρήματα που εισπράττουν.

(280311)




ΤΣΙΡΚΟ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΤΗΣ ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ


Όλους τους φωτορεπόρτερ και όλους τους καμέραμαν του κόσμου να συγκεντρώσουν στο Λουτράκι και πάλι δεν θα φθάσουν με τη μανία που έχουν τα περισσότερα στελέχη της δημοτικής αρχής του Κώστα Λογοθέτη να είναι πρώτο πλάνο στο στιγμιότυπο.

Έχουν την αίσθηση ότι αν βγαίνουν φωτογραφίες και το πρόσωπό τους φιγουράρει στα πλάνα των τηλεοπτικών εκπομπών ότι θα τους μάθει και ο υπόλοιπος κόσμος πέραν του θυρωρού της πολυκατοικίας τους.

Έχοντας απειρία κι έλλειψη γνώσης δεν αντιλαμβάνονται τους κανόνες του επικοινωνιακού παιχνιδιού με συνέπεια οι ενέργειές τους μόνον τραγέλαφο να δημιουργούν. Ωστόσο, πιστεύουν ότι η υπέρμετρη προβολή θα συμβάλλει στην επανεκλογή τους.

Την Παρασκευή το πρωί στο τμήμα της εξέδρας που είναι για τους επισήμους, δεν περιγράφεται το τι έγινε από το στριμωξίδι να βγούνε μπροστά τα περισσότερα από τα μέλη του συνδυασμού της πλειοψηφίας για να τους δει ο κόσμος δίπλα στο δήμαρχο. Επιβεβαίωσαν με το χειρότερο τρόπο ότι στην Ιάσωνος δεν έγινε μόνο αλλαγή φρουράς, αλλά και αλλαγή παιδικής χαράς!..

Στο τμήμα της εξέδρας των επισήμων το πρωτόκολλο επιτρέπει την παρουσία του δημάρχου, του διοικητή του τοπικού αστυνομικού τμήματος, το διοικητή του στρατοπέδου, τον εκπρόσωπο της Εκκλησίας, τον εκπρόσωπο της αντιπεριφέρειας και βουλευτή του νομού αν παρίσταται.

Ο αντιδήμαρχος αναπληρωτής του δημάρχου, Γιώργος Γλυκοφρύδης, διαθέτοντας πλήρη γνώση της εθιμοτυπίας πήραν θέση στο τμήμα της εξέδρας των μελών του δημοτικού συμβουλίου, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη, σεβόμενοι θεσμό κι εθιμοτυπία. Τα άλλα παιδιά, Θανάσης Μουζάκης, Γιώργος Δέδες, Γιώργος Μπάκος και Άρης Μαρίνης ανέβηκαν στην εξέδρα για φωτογραφία και να τους δει ο κόσμος και παρέμειναν μέχρι την ολοκλήρωση της παρέλασης.

Κάποιος πρέπει πάντως να τους μάθει τα στοιχειώδη, γιατί τα μεταξωτά βρακιά θέλουν κι επιδέξιους…

(280311)




ΣΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΩΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ


Τη λαϊκή Λουτρακίου επισκέφθηκε το Σάββατο το πρωί ο δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο καθαριότητας Θανάση Μουζάκη.

Δημοτικοί παρατηρητές που πληροφορήθηκαν την παρουσία του ανάμεσα στον απλό λαό, αλλά παράλληλα έχουν πλήρη κι αναλυτική γνώση των τεκταινομένων στην Ιάσωνος σχολίαζαν ότι την εβδομάδα που πέρασε είχε πτώση η πελατεία της χαιρετούρας και σημειώθηκε έλλειψη στο… σύνδρομο του Κώστα Λογοθέτη.

Έτσι, αναγκάσθηκε, τόνισε στο loutraki-press ο δημοτικός παρατηρητής, να βγει στη λαϊκή για να χαιρετήσει κόσμο.

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στην παρουσία του δημάρχου και ο Κώστας Λογοθέτης μετά από κάποια ώρα παραμονής αποχώρησε πλήρης και ικανοποιημένος.

(280311)




ΚΟΥΪΖ


Σε ποιόν επιχειρηματία πελάτισσα ζήτησε τεχνική υποστήριξη από το γιό του και της απάντησε: «Τώρα ξέχασέ τον. Κάνει ρουσφέτια!» Διαφάνεια αλά Με τους Πολίτες Μπροστά, συνταγής Κώστα Λογοθέτη.

(280311)
Return top