ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ
ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΠΡΑΤΤΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ;

Την περασμένη Πέμπτη η Τουριστική Λουτρακίου Α.Ε. πραγματοποίησε ένα από τα πιο κρίσιμα συμβούλια στην ιστορία της.
Το δυστύχημα είναι ότι το γεγονός αυτό δεν έγινε με πρωτοβουλία του προέδρου της δημάρχου Λουτρακίου & Αγ. Θεοδώρων, αλλά του αντιπροέδρου της εταιρείας Δημήτρη Κοντού.
Αξίζει για την ιστορία να επισημανθεί ότι τα περισσότερα εκ των θεμάτων που εισήχθησαν μπορούσαν να έχουν εισαχθεί μετά τη συγκρότηση σε σώμα του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας το αργότερο εντός δύο εβδομάδων.
Η πραγματικότητα είναι ότι ο αντιπρόεδρος της εταιρείας Δημήτρης Κοντός συνέθετε και διαμόρφωνε τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης τα οποία υπέβαλε μαζί με τις προσκλήσεις προς υπογραφή, αλλά ο πρόεδρος της εταιρείας Κώστας Λογοθέτης μονίμως τα έχανε(;) ή καλύτερα για δικούς του λόγους δεν ήθελε και απόφευγε να τα φέρει προς συζήτηση!
Όπως θα ενθυμούνται όλοι, η πρώτη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου μετά τη συγκρότησή του σε σώμα, πραγματοποιήθηκε με την πάροδο σαράντα ημερών και από πρωτοβουλία του αντιπροέδρου Δημήτρη Κοντού να συγκαλέσει έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. καθ’ ότι είχε ολοκληρωθεί άτυπη έρευνα για τα πρακτικά των συνεδριάσεων των προηγουμένων διοικήσεων.
Σε εκείνη τη συνεδρίαση ο Κώστας Λογοθέτης απουσίαζε, καθ’ ότι παρέμενε κλινήρης. Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της εταιρείας προκαλεί άνευ λόγου και αιτίας για θέματα που στερούνται το χαρακτηρισμό όχι μόνο του κατεπείγοντος, αλλά και του επείγοντος, δύο διαδοχικές έκτακτες συνεδριάσεις. Στην ουσία επρόκειτο για το θεαθήναι. Η αλήθεια κι όχι το ψέμα σύμφωνα με τη μονίμως προσφιλή τακτική, είναι ότι τα γεγονότα έχουν πάρει από κάτω τον Κώστα Λογοθέτη κι έπεται αυτών. Αυτός είναι ο πρώτος λόγος. Ο δεύτερος λόγος σύγκλησης των έκτακτων συνεδριάσεων είναι η προβολή του prestige του, έναντι του αντιπροέδρου του!..

Λειτούργησε με γνώμονα το συμφέρον του τόπου
Ο αντιπρόεδρος της εταιρείας Δημήτρης Κοντός, βλέποντας και διαπιστώνοντας ότι εξελίξεις και γεγονότα παίρνουν την εταιρεία από κάτω, αντέδρασε πάρα πολύ ορθά και συγκάλεσε αυτός συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου με δεκατέσσερα θέματα εκ των οποίων κάποια ήταν από τα κορυφαία στην ιστορία της εταιρείας, δεδομένου ότι στόχο και προοπτική έχουν να τη βάλουν σε υγιείς και με αναπτυξιακή προοπτική βάσεις.
Ο γράφων, επειδή παρεστάθη σ’ ένα εκ των δεκατεσσάρων θεμάτων, για λόγους δεοντολογίας δεν μπορεί να αναφερθεί στην ουσία του συγκεκριμένου θέματος και στους διαλόγους που αντηλλάγησαν μέσω του loutraki-press, αλλά μόνο σε διαδικαστικά και τυπικά θέματα.
Το επίμαχο θέμα ήταν η μηνυτήρια αναφορά στον εισαγγελέα του Άρειου Πάγου του έγκριτου νομικού Κορίνθου Περικλή Μπαλοδήμου, στο οποίο ο γράφων εμπλέκεται, ως προτεινόμενος μάρτυς. Στο συγκεκριμένο θέμα ο Παύλος Παύλου δήλωσε την εξαίρεσή του και στην ουσία ήταν «ωσεί απών». Ωστόσο, ο Κώστας Λογοθέτης του επέτρεπε να παρεμβαίνει και του έδινε το λόγο, ενώ απεναντίας παρουσίαζε προσκόμματα στον εισηγητή και αντιπρόεδρο της εταιρείας Δημήτρη Κοντό, όταν ελάμβανε το λόγο και κατέθετε σημαντικότατα στοιχεία!

Οι καταγγελίες από το περιβάλλον του Γιώργου Γκιώνη
Η στάση που τήρησε όχι μόνο στο συγκεκριμένο θέμα, αλλά σε ολόκληρη τη συνεδρίαση ο Κώστας Λογοθέτης μεροληπτώντας υπέρ του Παύλου Παύλου, δυσαρέστησε πολλά μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Λουτράκι Α.Ε.
Ειδικότερα το περιβάλλον του τέως δημάρχου Γιώργου Γκιώνη το Σάββατο σχολίαζε ότι ο Κώστας Λογοθέτης βρίσκεται σε αγαστή συνεργασία με τον Παύλο Παύλου κι όχι μόνο κάνει τα πάντα να ικανοποιήσει επιθυμίες και θέλω του, αλλά επιδεικνύει και υπερβάλλοντα ζήλο.
Τώρα αποδεικνύεται, υποστήριζαν άνθρωποι από το περιβάλλον Γκιώνη, η προεκλογική τους συνεργασία και οι προσπάθειες που καταβάλλει ο δήμαρχος για να ανταποκριθεί των δεσμεύσεών του έναντι του Παύλου Παύλου.
Επισημαίνεται ότι η στάση του Κώστα Λογοθέτη έχει ενοχλήσει και πολλά μέλη του συνδυασμού του, δεδομένου ότι ημέρα με την ημέρα -όπως υποστηρίζεται- αποδεικνύονται οι προεκλογικές φημολογίες με τις προκλητικότατες ενέργειές του.

(140311)




Ο ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ «ΕΦΑΓΕ» ΤΟ ΔΟΣΣΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΝΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ
Συνεννοήσεις, δεσμεύσεις, υποσχέσεις τριών και πλέον μηνών αθέτησε στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Λουτράκι Α.Ε. την περασμένη Πέμπτη, ο πρόεδρος της εταιρείας Κώστας Λογοθέτης.
Πιο συγκεκριμένα, στη συζήτηση του θέματος εκλογής των τριών μελών που θα συμμετέχουν στο διαχειριστικό συμβούλιο της Club Hotel Casino Loutraki, ο Κώστας Λογοθέτης αθετώντας όσα είχαν συμφωνηθεί μετά την ανάδειξή του σε δήμαρχο της πόλης, στην ουσία καρατόμησε από μέλος το σύμβουλο Μπάμπη Δοσσαρά.
Ο γράφων έχοντας ιδία αντίληψη, δεδομένου ότι είχε τύχει να παρίσταται σε συζήτηση για το δέον γενέσθαι στην εταιρεία, επισημαίνει ότι ο Κώστας Λογοθέτης διαβεβαίωνε τους Μπάμπη Δοσσαρά και Δημήτρη Κοντό ότι δεν υπάρχει θέμα συζήτησης να είναι μέλη του διαχειριστικού συμβουλίου. Μάλιστα, ο Κώστας Λογοθέτης ισχυριζόταν ότι ο ίδιος δεν θα προλαβαίνει λόγω του φόρτου εργασίας, με συνέπεια να εξετάζει το ενδεχόμενο να αντικατασταθεί από άλλο μέλος του συνδυασμού. Στην κατεύθυνση αυτή, είχε επιλεγεί και είχε συμφωνηθεί στη θέση του Κώστα Λογοθέτη να προταθεί στη συγκεκριμένη ψηφοφορία ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιώργος Κακαβάς.
Ωστόσο, την Πέμπτη, ο Κώστας Λογοθέτης επέλεξε να αιφνιδιάσει τους πάντες τοποθετώντας τον εαυτό του μέλος στο διαχειριστικό.
Σύμφωνα με συγκεκριμένο πρώην θεσμικό παράγοντα -ο οποίος προειδοποιούσε από το καλοκαίρι και επιβεβαιώνεται για τις κινήσεις που σήμερα κάνει ο Κώστας Λογοθέτης- ισχυριζόταν και το χαρακτήριζε «σχέδιο Παύλου, δεδομένου ότι ο ίδιος δεν κατέλαβε ούτε τη θέση του αντιπροέδρου, ούτε πλέον είχε τύχει να είναι μέλος στο διαχειριστικό συμβούλιο. Στο πλαίσιο αυτό για να σπάσει το μέτωπο, επελέγη κατ’ αρχήν να καρατομηθεί σε σχέση με την απόφαση ο Μπάμπης Δοσσαράς και παράλληλα να επιτευχθεί αποδυνάμωση του Δημήτρη κοντού. Όσον αφορά τον Δημήτρη Κοντό ο σχεδιασμός είναι να τον εκπαραθυρώσουν στη γενική συνέλευση της εταιρείας τον Ιούνιο», ισχυρίστηκε ο εν λόγω πρώην θεσμικός παράγοντας, σύμφωνα με την εκτίμηση και τις πληροφορίες που διαθέτει.
Επίσης, ο πρώην θεσμικός παράγοντας υποστήριξε ότι «στο πλάνο που έχει εκπονηθεί, άλλος ένας συνεργάτης της Λουτράκι Α.Ε. που θα καρατομηθεί είναι ο νομικός σύμβουλος της εταιρείας, Γιώργος Πέτρου.»
Μάλιστα, από μέλη του συνδυασμού επισημαινόταν ότι για τη θέση αυτή προορίζει νομικό που έχει σχέση με το «παρεάκι του στάβλου»!
Στο στόχαστρο προς αποπομπή, είναι πλέον και η γραμματέας της εταιρείας και γραμματέας του διοικητικού συμβουλίου, Μαρία Σπύρου.

(140311)




ΑΓΩΝΑΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΠΑΥΛΟΥ

Δεν έχει προηγούμενο και δημιούργησε έντονο προβληματισμό στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Λουτράκι Α.Ε. της περασμένης Πέμπτης, η υποτέλεια -όπως τη χαρακτήριζε παριστάμενος- του Κώστα Λογοθέτη, έναντι του Παύλου Παύλου.
Σύμφωνα με το συγκεκριμένο παριστάμενο, αν και θέμα συζήτησης ήταν η αύξηση του μισθού της συζύγου του Παύλου Παύλου Κατερίνας Παύλου λόγω του βαθμού της, ο Κώστας Λογοθέτης αγωνιούσε να εξευρεθεί θέση προϊσταμένου προκειμένου να τοποθετηθεί και να έχει αντικείμενο ως προϊσταμένη.
Στο πλαίσιο αυτό, εξετάζεται να μεταφερθεί σύμφωνα με πληροφορίες στο Thermal Spa Λουτρακίου.
Ο εν λόγω παριστάμενος δεν σταμάτησε μόνον εκεί, αλλά πήγε ένα βήμα παραπάνω επισημαίνοντας: «Σας κάλεσαν τέσσερα άτομα και ο Κώστας Λογοθέτης ήθελε να κλείσει άρον άρον την κουβέντα και να φύγετε. Έπρεπε να παρίστασθε στο συγκεκριμένο θέμα, την ώρα που είχε προηγηθεί τόση συζήτηση, είχε επέλθει κόπωση ψυχική και σωματική και για τον πρόεδρο της εταιρείας ήταν οφθαλμοφανής η προσπάθεια που κατέβαλε για την ικανοποίηση του Παύλου Παύλου».

(140311)




ΝΕΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Επιτέλους, μετά από χρόνια και αντιπαραθέσεις, στο Λουτράκι οι ξενοδόχοι απεφάσισαν τελικά να υπάρξει ένα μόνον συνδικαλιστικό όργανο, έτσι ώστεμ να προβάλλει και να υποστηρίζει τα αιτήματά τους.
Χθες το πρωί, πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση στην οποία συμμετείχαν και εντάχθηκαν ξενοδόχοι και από τους Αγ. Θεοδώρους.
Αξιοσημείωτο είναι ότι προς το παρόν παραμένει ως ονομασία του οργάνου το ιστορικό Ένωση Ξενοδόχων Λουτρακίου. Στην ουσία ο συμβιβασμός που επιτεύχθηκε, πρόκειται για απορρόφηση του Συλλόγου Ξενοδόχων Λουτρακίου.
Επισημαίνεται ότι στο νέο δήμο Λουτρακίου & Αγ. Θεοδώρων τα εγγεγραμμένα ξενοδοχεία είναι 51.
Μετά τη γενική συνέλευση και την ανταλλαγή απόψεων των μελών, πραγματοποιήθηκαν αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου και η Ελεγκτική Επιτροπή αποτελούμενη από τους Γεώργιο Μούρτο, Ανδρέα Παναγιώτου και Μαριαλένα Σταθοπούλου ανακοίνωσαν τα ακόλουθα αποτελέσματα:
Εγγεγραμμένα Ξενοδοχεία: 51, ψήφισαν: 37, άκυρα: 2
Το νέο διοικητικό συμβούλιο συγκροτούν οι: Δημήτριος Παππάς 22, Hotel Papas, Δημήτριος Μιτζήθρας 21, Hotel Mitzithras, Άννα Σιαγανά 21, Hotel Siagkanas Beach, Βασίλειος Μπάκος 20, Hotel Bakos, Σπυρίδων Γούμπουρος 18, Hotel Ilion, Γεώργιος Γούτος 16, Hotel King Saron, ενώ μετά από ισοψηφία έγινε κλήρωση και εξελέγη ο Τάκης Σταύρου 14, Hotel Aigli.
Επίσης, ως αναπληρωματικά μέλη εξελέγησαν οι: Μαρίνος Σκλήρης 14, Hotel Petit Palais, Ελευθέριος Πανταζής 13, Hotel Poseidon Resort και Δημήτριος Τσακόπουλος 13, Ηotel Isthmia Prime.
Εντός των προσεχών ημερών θα συνεδριάσει το νέο διοικητικό συμβούλιο, προκειμένου να συγκροτηθεί σε σώμα.
Στις χθεσινές αρχαιρεσίες εξελέγησαν αντιπρόσωμοι για την Παανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων, ο Δημήτρης Παππάς, με αναπληρωματικό του τον Δημήτρη Μιτζήθρα.
(140311)
Return top