ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΠΡΟΣΤΑ… Ο ΚΩΣΤΑΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ,
ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟ


Μετά από επτά μήνες αναγκαστικής σιωπής και κινήσεων έξω από τη σκιά του συζύγου της, προκειμένου να αποφεύγεται η πρόκληση του δημοσίου αισθήματος, αλλά και το γαργαλιστικό που προσφέρει για διαφόρων ειδών σχολιασμούς, η σύζυγος του δημάρχου έκανε διάνα, επιτυγχάνοντας την ολική επαναφορά της στην κεντρική τοπική πολιτική σκηνή.
Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν φθάσει στο loutraki-press όχι από μία, αλλά από δύο πλευρές, τη συνάντηση του συζύγου της δημάρχου Λουτρακίου & Αγ. Θεοδώρων Κώστα Λογοθέτη, προώθησε κι επέτυχε εξ’ ολοκλήρου η Φωτεινή Λογοθέτη.
Αυτονόητο είναι ότι με την επιτυχία της αυτή -κατά το σύζυγό της- επιτυγχάνει και αποκτά το δικαίωμα παρέμβασης στα πολιτικά δρώμενα!..
Το τετ α τετ των δύο ανδρών είναι αποτέλεσμα της συνάντησης τριών γυναικών, μεταξύ των οποίων και η Φωτεινή Λογοθέτη.
Πιο συγκεκριμένα, οικογενειακή φίλη της οικογένειας Λογοθέτη, αλλά και επιστήθια φίλη της Φωτεινής Λογοθέτη -είναι γνωστό στο loutraki-press το όνομά της- αυτή που μεσολάβησε για να πραγματοποιηθεί η συνάντηση των δύο γυναικών με τη σύζυγο του Yigal Zilka την οποία γνωρίζει προσωπικά.
Αξιοσημείωτο είναι ότι η φίλη της οικογένειας Λογοθέτη που έχει επιχειρηματική δραστηριότητα, αντιμετωπίζει λόγω της οικονομικής κρίσης -όπως άλλωστε οι περισσότεροι επιχειρηματίες- έντονα προβλήματα.
Η αποκάλυψη του παρασκηνίου της συγκεκριμένης συνάντησης ξεσκεπάζει το κουκούλωμα που επεχείρησαν να κάνουν με τη δημοσιοποίηση της συνάντησης μέσω του ιστολογίου του συνδυασμού, αλλά το loutraki-press έρχεται να αναδείξει και να αποκαλύψει ότι την αλήθεια και την πραγματικότητα δεν αποκρύπτει μόνο ο δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης, αλλά ένας ολόκληρος συνδυασμός συλλαμβάνεται να να μην αναφέρεται σε ολόκληρη την αλήθεια, απευθυνόμενος στην τοπική κοινωνία.
Υπενθυμίζεται, ότι ο συνδυασμός Με τους Πολίτες Μπροστά αναφέρθηκε σε εθιμοτυπική επίσκεψη και υποβολή συγχαρητηρίων των μεγαλοεπενδυτών προς το νικητή συνδυασμό, αλλά η πραγματικότητα είναι άλλη και θα αποκαλυφθεί το αμέσως επόμενο διάστημα.
Ο Κώστας Λογοθέτης στην εν λόγω συνάντηση συνοδευόταν από δύο άσχετα με το αντικείμενο πρόσωπα, τους δύο αντιδημάρχους που δεν έχουν και δεν διαθέτουν γνώση, όπως ακριβώς την ενδεδειγμένη γνώση δεν διαθέτει ούτε ο ίδιος ο πρόεδρος της εταιρείας και δήμαρχος Λουτρακίου & Αγ. Θεοδώρων, Κώστας Λογοθέτης.
Με τις πρακτικές του την περασμένη Πέμπτη, ο Κώστας Λογοθέτης απέδειξε ότι δεν σέβεται τις υποσχέσεις και δεσμεύσεις έναντι των άλλοτε πλέον στενών συνεργατών του, με συνέπεια ο ίδιος να γεννά αμφιβολίες αν πρέπει κάποιος να τον εμπιστευθεί στην όσο καλή διάθεση κι αν διαθέτει. Ο δήμαρχος της πόλης, έχει μόνος του κλωτσήσει την αξιοπιστία του, γεγονός που οδηγεί σε τετελεσμένα αδυναμίας συνεργασιών και συμπορεύσεων.

(300311)
Return top