ΠΕΤΥΧΕ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Η τελευταία Κυριακή των Απόκρεω έσωσε και την παρτίδα των καρναβαλικών εκδηλώσεων, έτσι ώστε το τελικό αποτέλεσμα να αποβεί υπέρ της δημοτικής αρχής, παρά τα αρνητικά που ακούγοντο επίμονα όλο το διάστημα που μεσολάβησε από την έναρξη των εκδηλώσεων.
Ας μην ξεχνούμε ότι τα ποσά που δαπανήθηκαν στις φετινές εκδηλώσεις ήταν σαφώς και λιγότερα από τα μισά σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια.
Άξιος αναφοράς και συγχαρητηρίων ήταν ο άμεσος καθαρισμός της πόλης από το συντονισμό και τις κατευθύνσεις του αντιδημάρχου Θανάση Μουζάκη, που σε λίγο χρονικό διάστημα πέτυχε η πόλη να καθαρίσει. Ειρήσθω εν παρόδω, στο θέμα της καθαριότητας ακούγονται συνεχώς θετικά λόγια και σχόλια κι αυτό είναι τόσο προς όφελος του τόπου, όσο και του ιδίου του αντιδημάρχου προσωπικά.
Η επιτροπή καρναβαλιού με επικεφαλής τον αντιδήμαρχο Γιώργο Δέδε, της αξίζουν και στον καθένα ξεχωριστά συγχαρητήρια, καθώς επίσης και σ’ όλους αυτούς που κατέβαλαν προσπάθειες να επιτύχει, ειδικότερα το κλείσιμο των εκδηλώσεων και να αποχωρήσει ικανοποιημένο το κοινό που επισκέφθηκε τον τόπο.
Η απογοήτευση και η απαισιοδοξία των προηγούμενων ημερών που ήταν έντονες στην πόλη του Λουτρακίου εξαλείφθηκαν κι όλοι ελπίζουν το αποτέλεσμα να είναι θετικό για τις επόμενες χρονιές. Ωστόσο, παράπονα ακούσθηκαν γιατί το Λουτρακιώτικο καρναβάλι δεν προβλήθηκε με την απαιτούμενη επάρκεια από τα μεγάλα Μαζικά Μέσα Ενημέρωσης, ενώ δεν είχε ανάλογη προβολή με προηγούμενες χρονιές η παρουσίασή του από τα τηλεοπτικά δίκτυα. Ευθύνη που φέρει άμεσα το γραφείο δημάρχου και το γραφείο Τύπου του δήμου, που μέχρι στιγμής είναι κατά πολύ κατώτερο των περιστάσεων και με τη νοοτροπία που ακολουθούν θα τους συνοδεύουν μόνιμα αρνητικά σχόλια.

Συγχαρητήρια και στο Νίκο Λόη
Ο εκτελών χρέη προέδρου, αντιπρόεδρος του Πνευματικού Πολιτιστικού Κέντρου Λουτρακίου Νίκος Λόης, αν και παρακάμφθηκε από το δήμαρχο Κώστα Λογοθέτη, ενώ δέχθηκε και τόνους λάσπης από τους «κολλητούς» συμβούλους του, ωστόσο, οπλισμένος με περισσό θάρρος ενθάρρυνε τους πάντες και τα πάντα προκειμένου να πετύχει το καρναβάλι και να αναδειχθεί ωφελημένος ο τόπος.
Στο πλαίσιο αυτό και με απόλυτη διαφάνεια, συνοδευόμενος συνήθως από το μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Πνευματικού Πολιτιστικού Κέντρου Λουτρακίου Δημήτρη Γλυκοφρύδη, μέχρι στιγμής έχουν επιτύχει να συγκεντρώσουν περισσότερα από € 105.000 και η προσωπική τους προσπάθεια συνεχίζεται.
Άτομα που ενεπλάκησαν στις διαδικασίες του καρναβαλιού επεσήμαιναν ότι πολλές φορές αν δεν εμπλεκόταν ο Κώστας Λογοθέτης να τους καθυστερεί ή να τους ανατρέπει σχεδιασμούς τα πράγματα και το τελικό αποτέλεσμα, θα ήταν σαφώς πολύ καλύτερα.
Πάντως, καλόν θα είναι να συγκροτηθεί από τώρα επιτροπή καρναβαλιού για τις εκδηλώσεις της επόμενης χρονιάς.

(090311)




ΟΙ ΔΥΟ ΕΣΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΟΝ ΕΝΑΝ…

Μετά από χρόνια επικράτησαν οι ώριμες, αλλά και ρεαλιστικές σκέψεις και επιτέλους στο Λουτράκι γίνεται το αυτονόητο…
Χθες το απόγευμα συνεδρίασαν τα δύο διοικητικά συμβούλια των ξενοδόχων που υπάρχουν στην πόλη και έλαβαν μια σημαντική απόφαση.
Οι δύο σύλλογοι ενοποιούνται σ’ ένα!
Πρόκειται για μια ιστορική απόφαση που ευελπιστείτε ότι θα αλλάξει όχι μόνο τον καταστατικό ξενοδοχειακό χάρτη για το Λουτράκι και θα αναθεωρήσει την υπάρχουσα νοοτροπία, αλλά θα θέσει σε νέες βάσεις τη μέχρι σήμερα(;) χρεοκοπημένη τουριστική πολιτική.
Ενθαρρυντικό είναι το γεγονός ότι αποφασίσθηκε το παλαιό αίμα των δύο συλλόγων να κάνει στην άκρη, να μην είναι κανείς από τους παλαιούς εμπλεκόμενους στα συνδικαλιστικά του κλάδου, προκειμένου να περάσει το νέο αίμα με τις μοντέρνες και σύγχρονες αντιλήψεις, αλλά το κυριότερο με διαφορετικές προσλαμβάνουσες.
Έτσι, την προσεχή Κυριακή, τα μέλη των δύο συλλόγων θα προσέλθουν να εκλέξουν τη νέα τους διοίκηση, που θα αποτελείται -σύμφωνα με τη χθεσινή απόφαση- μόνο από νέα πρόσωπα.

(090311)




ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΣΤΟ ΝΕΟ BLOG loutraki1.blogspot.com

Καλή αρχή, καλή προσπάθεια στο νέο ιστολόγιο που μπήκε στην οικογένεια των blogger. Πρόκειται για ένα αμιγώς λουτρακιώτικο blog. Τουλάχιστον αυτό προδίδει η ονομασία του loutraki1.blogspot.com.
Πάντως, αυτό που έχει σημασία αυτό που κάνετε είναι να το κάνετε με ήθος και αξιοπρέπεια και πρωτίστως να είστε υπέρμαχοι των συμφερόντων του τόπου παραμερίζοντας προσωπικές φιλοδοξίες κι επιδιώξεις, μιας και σε τούτη τη φάση έχετε τη δυνατότητα της πληροφόρησης μέσα από την Ιάσωνος!
(090311)
Return top