«ΑΡΓΥΡΩΝΗΤΟΙ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ
ΤΗΝ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ»

Έντονο προβληματισμό έχει δημιουργήσει στο σκεπτόμενο κόσμο του τόπου η μυστικοπάθεια που επιχειρείται να καλλιεργηθεί και το πέπλο μυστηρίου που προσπαθούν κάποιοι να επιβάλλουν στην Τουριστική Λουτρακίου Α.Ε.
Πρώην θεσμικός παράγοντας, χαρακτήριζε το τριήμερο βλάκες και ανεγκέφαλους όλους αυτούς που προβάλλουν τον ισχυρισμό και την πρόφαση ότι η Τουριστική Λουτρακίου είναι ανώνυμη εταιρεία.
«Δεν παύει να είναι δημοτική επιχείρηση, δεν παύει να ανήκει σ’ όλους τους δημότες και κατά συνέπεια δεν μπορεί κανείς να αποτρέψει να υπάρχει διαφάνεια και να χύνεται άπλετο φως στις δραστηριότητές της» τόνισε ο πρώην θεσμικός παράγοντας.
Συνεχίζοντας, υπογράμμισε ότι «αυτή η άποψη ισχύει μόνο στην περίπτωση που θίγονται κι αφορά θέματα ανταγωνισμού σε συνάρτηση μ’ άλλη ομοειδή εταιρεία, όποτε σ’ αυτή την περίπτωση είναι ικανή και αναγκαία συνθήκη η πλήρης μυστικότητα και οι αποφάσεις να περιορίζονται στα τείχη της εταιρείας».
Ο πρώην θεσμικός παράγοντας παρέπεμψε στην παρέμβαση του επικεφαλής της Αδέσμευτης Δημοτικής Κίνησης Παύλου Παύλου τα πάντα να έρθουν στο φως της δημοσιότητας και να πραγματοποιηθεί μια συζήτηση στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου ενώπιον των τηλεοπτικών σταθμών και των δημοσιογράφων, έτσι ώστε να πληροφορηθεί η κοινή γνώμη τι πραγματικά συμβαίνει στο περιουσιακό στοιχείο της εταιρείας που ανήκει σε όλους ανεξαιρέτως τους δημότες.
«Όλοι αυτοί συνεπώς, που θέλουν να επιβάλλουν… σιγή ασυρμάτου, βρίσκονται σε διατεταγμένη αργυρώνητη υπηρεσία εξυπηρετώντας άνομα σε βάρος του τόπου συμφέροντα» επεσήμανε στο loutraki-press ο πρώην θεσμικός παράγοντας. Οι συμπολίτες μας τους γνωρίζουν πάρα πολύ καλά προσέθεσε, αφού είναι γνωστό ότι «τα παίρνουν πότε από τη μία και πότε από την άλλη πλευρά, αλλάζοντας απόψεις και θέσεις με ταχύτητα μεγαλύτερη κι απ’ αυτή αλλαγής υποκαμίσου».
«Γύρω από την Τουριστική Λουτρακίου Α.Ε., αυτή την περίοδο, έχουν συμβεί γεγονότα με κυρίαρχο αυτό της μηνυτήριας αναφοράς στη Δικαιοσύνη του έγκριτου νομικού συμπολίτη μας Περικλή Μπαλοδήμου, της οποίας το περιεχόμενο είναι πάρα πολύ σοβαρό και δεν μπορούμε να το παραβλέψουμε. Ας σταματήσουν αυτοί οι ανεκδιήγητοι βλάκες να προσπαθούν να λειτουργήσουν ως τροχοπέδη σε μια δύσκολη περίοδο για την επιβίωση και την προοπτική της εταιρείας, την ώρα που απειλείται ακόμη και λουκέτο, αν δεν γίνουν λεπτοί και προσεκτικοί χειρισμοί. Δεν είναι δυνατόν για το προσωπικό τους όφελος και κάποιες εκατοντάδες ευρώ που θέλουν άνομα να κερδίσουν οι εν λόγω ανόητοι, να διακινδυνεύονται τα περιουσιακά στοιχεία του τόπου».

(080311)
Return top