ΚΟΥΙΖ

Ποιά γυναίκα δημοτική σύμβουλος λέγεται ότι προωθείται σε συνεργασία για πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου, λαμβανομένου υπόψη ότι είχε προτείνει την αναγκαιότητα αλλαγής της σύνθεσης του διοικητικού συμβουλίου, μετά τις επαναλαμβανόμενες γελοιοποιήσεις του μεταλλαγμένου συνδυασμού "Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω";
(050613)




Είπαν…

«Περιφερειάρχα Πέτρο Τατούλη η περιφέρεια Αττικής εντάσσει την επέκταση του τραμ στα ΠΕΠ Αττικής. Εσείς γιατί δεν μπορείτε ή πιο ορθά γιατί δεν θέλετε σε βάρος μιας ολόκληρης τουριστικής πόλης όχι μόνον των μόνιμων κατοίκων της και των παραθεριστών της, αλλά κυρίαρχα των δυνητικών επισκεπτών της από μια δεξαμενή 5.000.000 κατοίκων να εντάξετε στο ΠΕΠ Πελοποννήσου την παρακαμπτήρια γραμμή του προαστιακού σιδηροδρόμου προς το εσωτερικό της πόλης του Λουτρακίου. Γιατί να εξυπηρετούνται ένας δύο κτηματίες σε βάρος της τουριστικής ανάπτυξης και της οικονομικής ισορροπίας μιας ολόκληρης πόλης;»
(050613)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




ΑΝΑΤΑΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ
ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΣΟΒΟΛΑ

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

Αίσθηση στην τοπική κοινωνία, αλλά και αναταραχή στους ενδιαφερόμενους υποτελείς κύκλους, έχει προκαλέσει η ερώτηση στο Ελληνικό Κοινοβούλιο του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ, για το γνωστό θέμα της Γνωμοδότησης Τσοβόλα, για το οποίο οι ταγοί του τόπου έχουν βάλει την ουρά στα σκέλια, φοβούμενοι μην κακοχαρακτηρισθούν από τους αφεντάδες τους!
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press προκλητικότατα περί άλλων τυρβάζουν και δεν τους καίγεται καρφί αν και από μόνον αυτή την πηγή μπορεί να σωθεί ο τόπος, να εξοφληθούν όλες οι υποχρεώσεις του και να μπορέσει να ισορροπήσει μέσα στην κρίση.
Σύμφωνα πάντοτε με τις εκτιμήσεις τόσο πρώην κορυφαίων θεσμικών παραγόντων, όσο και δημοτικών παρατηρητών «θα κάνουν τα πάντα, εκμεταλλευόμενοι και τη γενικότερη αρνητική οικονομική συγκυρία, να αναγκασθεί η Λουτράκι Α.Ε. να προσφύγει για δανεισμό στους οφειλέτες της, με αντάλλαγμα την αντί πινακίου φακής -δεν θα φθάσουν τα χρήματα ούτε καν να εξοφληθεί ο εργολάβος- μετατροπή της κοινοπραξίας σε ανώνυμη εταιρεία».
Σύμφωνα με τους προαναφερόμενους παράγοντες έχει αρχίσει από συγκεκριμένο πρόσωπο, γνωστό από την εμπλοκή του σ’ αυτού του είδους τα θέματα, κίνηση διερεύνησης των προθέσεων των δημοτικών συμβούλων πώς θα τοποθετηθούν στην επερχόμενη γενική συνέλευση κι αν βγαίνουν τα κουκιά να τεθεί και το θέμα της Γνωμοδότησης Τσοβόλα. Με άλλα λόγια, αναζητούνται σύγχρονοι Εφιάλτες, που αδίστακτα θα ξεπουλήσουν τα συμφέροντα του Λουτρακίου, γεγονός που θα επιφέρει και την οριστική καταστροφή του τόπου.
Αίσθηση έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία, πώς ήταν δυνατόν κάτω από τη μύτη του πολυχρονεμένου δημάρχου Παύλου Παύλου, ο ορκωτός λογιστής να ζητά από τον τότε οικονομικό διευθυντή της Club Hotel Casino Loutraki, εμμέσως πλην σαφώς να του υπαγορεύσει τις παρατηρήσεις επί της ενδιάμεσης έκθεσης ελέγχου των λογιστικών εγγραφών.
Υπενθυμίζεται μετά τη νίκη στις εκλογές του 2010 συνεφωνήθη με το Γιώργο Γιαννιτσόπουλο να προσληφθεί στη Λουτράκι Α.Ε. αντί του ποσού των € 10.000 για να αποκαλύψει την πραγματική εικόνα των εγγραφών και να εισρεύσουν στη Λουτράκι Α.Ε. πρόσθετα κονδύλια περίπου € 30.000.000. Αντί τελικά να διεκδικηθούν αυτά τα χρήματα, ο δήμαρχος Λουτρακίου και πρόεδρος διευθύνων σύμβουλος της Λουτράκι Α.Ε. απέπεμψε πραξικοπηματικά τον Δημήτρη Κοντό, ενώ προηγουμένως είχε εξαναγκάσει σε παραίτηση και τον Γιώργο Κακαβά, για να ανοίξουν το δρόμο να ξεκινήσει η καταστροφή της εταιρείας.
Όλα αυτά τα ωραία συμβαίνουν στο Λουτράκι και απορίας άξιο είναι πότε οι ταγοί του τόπου θα αποφασίσουν να υπηρετήσουν τα συμφέροντα των πολιτών και του Λουτρακίου;

Υ.Γ.: Το loutraki-press έχει στα χέρια του κάποιες φωτοτυπίες τιμολογίων που δεν είναι πλαστογραφημένες. Πότε θα αποκτηθούν και τα extre Μ. Ανατολής - Ελβετίας;
(050613)
Return top