ΚΟΥΙΖ

Πώς είναι δυνατόν το ΣΔΟΕ μετά από επώνυμη καταγγελία να δέχθηκε και να έλαβε υπόψη του τις προβλέψεις των ιδιωτικών συμφωνητικών κατά τη συγκρότηση της κοινοπραξίας, το ΔΕΚ να τα αγνόησε και να έχουν κάνει οι ελεγκτές σωστά τη δουλειά τους;
(020613)




Είπαν…

«Πέτρο Τατούλη, οι Ισπανοί μέσα σε έξι χρόνια κατάφεραν να διανοίξουν και να στρώσουν μέσα σε έξι χρόνια τη διπλή με ηλεκτροκίνηση γραμμή υψηλών ταχυτήτων Σεβίλλης - Μαδρίτης, μήκους μεγαλύτερου των 500 χλμ. Όταν εσείς σε σχεδόν 20 μήνες δεν είστε ικανός να στείλετε ένα έγγραφο για να εντάξετε ένα έργο 5 μόλις χιλιομέτρων, μονής κατεύθυνσης και χαμηλών ταχυτήτων - τρόλεϊ, πόσους αιώνες θα χρειαζόσασταν για να ολοκληρώσετε ανάλογο έργο;»
(020613)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




ΣΟΚ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΦΙΛΑ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ
ΠΕΤΡΟ ΤΑΤΟΥΛΗ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ

Του Δημήτρη Καραπατά*

Υποβολιμαία από κύκλους της περιφέρειας Πελοποννήσου, θα πρέπει να θεωρούνται φασιστικά και άκρως εκβιαστικά δημοσιεύματα που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, την περασμένη Παρασκευή, από ινστρούχτορες της κατευθυνόμενης δημοσιογραφίας, ενάντια σε περιφερειακό σύμβουλο που υποστήριξε το Λουτράκι στο τελευταίο περιφερειακό συμβούλιο κι αρνήθηκε να συνθηκολογήσει με τις ανεδαφικές προτάσεις του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη.
Τα συγκεκριμένα άθλια δημοσιεύματα, που δημοσιοποιήθηκαν χωρίς αιδώ, εκθέτουν τον περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη, αφού με φασιστικό τρόπο καλούν τον συγκεκριμένο περιφερειακό σύμβουλο να εγκαταλείψει την υποστήριξη στο δήμο Λουτρακίου - Αγ. Θεοδώρων και να ευθυγραμμισθεί με τα φληναφήματα, τις αναίσχυντες πλάνες και τις αλληλοαναιρούμενες πολιτικές του περιφερειάρχη. Σε διαφορετική περίπτωση, όπως καταλήγουν αυτές οι αθλιότητες, τον προειδοποιούν ότι δεν θα επανεκλεγεί στην Πελοπόννησο, υπονοώντας ενδεχομένως, πως θα δεχθεί ενορχηστρωμένη επίθεση από τις κατευθυνόμενες πέννες και «μαρκουτσοφόρους» που είναι φίλα προσκείμενοι στον Πέτρο Τατούλη, έτσι ώστε να τον «τσαλακώσουν» επικοινωνιακά.
Τα συγκεκριμένα εμετικά δημοσιεύματα, ανερυθρίαστα, χρησιμοποίησαν τις ίδιες ακριβώς λέξεις δολώματα, που μεταχειρίστηκε τόσο η αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου, όσο και ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης για να επιτεθούν στις παρατάξεις της αντιπολίτευσης (Σύριζα, Κ.Κ.Ε., Οικολόγοι,) που στήριξαν το ψήφισμα του Λουτρακίου.
Χαρακτηριστικό προς αυτή την κατεύθυνση είναι το δημοσίευμα της εφημερίδας μας «Αλλαγή στο Λουτράκι» που κυκλοφόρησε την περασμένη Παρασκευή και αναφέρει συγκεκριμένα: «Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε σε όλους όσους παρακολούθησαν την περασμένη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου της Πελοποννήσου η επίθεση που δέχτηκαν οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης που στήριξαν την πρωτοβουλία πολιτών, από την αντιπεριφερειάρχη Ντίνα Νικολάκου. Μια επίθεση που, τουλάχιστον δείχνει αδυναμία, αν όχι πολιτική ενοχή. Η προφανής προσπάθεια γελιοποίησης, από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου στα λεγόμενα της αντιπολίτευσης, δεν τιμούν τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου και υποβιβάζουν το επίπεδο της επιχειρημοτολογίας στο περιφερειακό συμβούλιο», καταλήγει πολύ εύστοχα ο συντάκτης του κειμένου Παντελής Μνηματίδης.
Όνειδος για την περιφέρεια Πελοποννήσου δεν αποτελεί μόνο το γεγονός πως κινήθηκε εκτός δημοκρατικών διαδικασιών στην προηγούμενη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου, (όπως άλλωστε και η παράταξη του Δημήτρη Δράκου) αφού περιφρονήθηκαν οι δημοκρατικές διαδικασίες που είχαν προηγηθεί στον δήμο, (δεν υπερψηφίστηκε η 303 απόφαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Λουτρακίου για τον προαστιακό) κάτι που αν γίνονταν θα έκλεινε στην ουσία δια παντός την κερκόπορτα στα συμφέροντα που έχουν παρεισφρήσει στον ορθό σχεδιασμό του έργου, αλλά όνειδος είναι και το γεγονός πως ακόμη ουδείς από την περιφέρεια δεν έχει καταδικάσει αυτά τα φασιστικά τύπου δημοσιεύματα.
Το γεγονός αυτό, από μόνο του, στοχοποιεί ευθέως τη διοίκηση της περιφέρειας Πελοποννήσου, αφού στην αθέατη όψη αυτών των δημοσιευμάτων, υποκρύπτονται κολοσσιαία ηθικά ζητήματα που συμβάλουν στην οξείδωση της πολιτικής ζωής, ενώ παράλληλα αποτελούν de facto τις πιο επικίνδυνες πρακτικές για την Δημοκρατία.
Το προαναφερόμενο άθλιο γκεμπελίστικο δίκτυο συκοφαντικών διαρροών, φημών και εκβιαστικών δημοσιευμάτων που είναι φίλα προσκείμενο προς τον περιφερειάρχη, σκοπεί προφανώς στην κατάργηση της ελεύθερης βούλησης των περιφερειακών συμβούλων και των θαρραλέων φωνών που ξεχωρίζουν από… το σορό των πειθήνιων αμνών και δεν συνθηκολογούν με τις αβελτηρίες του Πέτρου Τατούλη, αλλά και στην αποδραματοποίηση των πολιτικών της περιφέρειας, διαφθείροντας την είδηση και τη συνείδηση του πολίτη. Και μάλιστα με ποταπές πρακτικές που κάνει όλους τους εχέφρονες δημότες να αναρωτιούνται...
Οι συγκεκριμένοι ακραίοι δημοσιογράφοι, που δρουν σκοπιμοθυρικά με κρυφό και ανομολόγητο πόθο, και αποτελούν τα μεγαλύτερα βαρίδια της κοινωνίας, θέλουν να φέρουν τα πράγματα πίσω. Τα σχέδια τους όμως δεν μπορούν να περάσουν στον δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγ. Θεοδώρων, αφού οι πολίτες τους έχουν καταλάβει ποιοι είναι, από που έρχονται και που πηγαίνουν.
Τον συγκεκριμένο περιφερειακό σύμβουλο δεν μπορούν να τον πειράξουν, διότι οι πολίτες βλέπουν πως έχει για όπλο του την ειλικρίνεια, την εντιμότητα, τη συνέπεια, καθώς στήριξε και θα συνεχίζει να στηρίζει τον δίκαιο των Πελοποννήσιων, το δίκαιο των πολιτών του δήμου Λουτρακίου.
Όμως, αυτοί οι πρακτικές αν συνεχισθούν, θα ρίξουν τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη στον βαθύ ωκεανό της απαξίωσης και των αζήτητων.

Υ.Γ.: Στην εποχή μας, ο οποιοσδήποτε ανεκδιήγητος μπερδεύει τις τιμές με τις αξίες.
* Ο Δημήτρης Καραπατάς, είναι επικεφαλής της Πρωτοβουλίας Πολιτών Έλευσης του Προαστιακού Σιδηροδρόμου στην πόλη του Λουτρακίου.
(020613)
Return top