«Ε  Κ  Π  Τ  Ω  Τ  Ο  Σ»   -   Α  Ρ  Γ  Ι  Α
Ρίξε κι εσύ άσφαλτο
σε αναδασωτέα.
Μπορείς!





ΚΟΥΙΖ

Γιατί δεν είναι ικανοί να αντικαταστήσουν ούτε τα καπάκια απορροής των υπονόμων που έχουν κλαπεί στη κεντρική λεωφόρο με κίνδυνο να πέσει κάποιος να σκοτωθεί; Μήπως επειδή είναι διατιμημένα και δεν μπορεί να γίνει απευθείας ανάθεση;
(180613)




Είπαν…

Περιφερειακός σύμβουλος του Πέτρου Τατούλη.
«Έχουμε ξεφτιλιστεί στο Λουτράκι τώρα μας ξεφτιλίζετε και σε ολόκληρη την Πελοπόννησο.»
«Τα παράπονά σας στον Πέτρο Τατούλη, τους αντιπεριφερειάρχες και τους περιφερειακούς συμβούλους της Κορινθίας, που στην ουσία έχουν στραφεί ανοικτά και απροκάλυπτα κατά των συμφερόντων μιας ολόκληρης κοινωνίας για να ευνοηθούν εξ αντανακλάσεως τα κτηματικά συμφέροντα δύο ιδιωτών.»
(180613)




Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΤΕ ΨΕΜΑΤΑ!

«ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ
ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΤΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ»

Τα πρόστιμα που επεβλήθησαν στις παράκτιες επιχειρήσεις Λουτρακίου από το Λιμεναρχείο Κορίνθου είναι απόρροια της τακτικής και της εν γένει στάσης του Κώστα Λογοθέτη έναντι της συγκρότησης και λειτουργίας του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου.
Τη συγκεκριμένη αποστομωτική απάντηση έλαβε σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki-press κατά την εθιμοτυπική της επίσκεψη στο Λιμεναρχείο Κορίνθου, η οποία κατά βάση είχε διττό σκοπό για την εξεύρεση φόρμουλας διαγραφής των προστίμων, η νέα πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου Εβίτα Κούτμου.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι λιμενικοί καυτηρίασαν την παιδαριώδη στάση της δημοτικής αρχής, ισχυρίσθηκαν ότι είναι υπηρεσιακοί παράγοντες και δη ένστολοι και κατά συνέπεια δεν μπορούν εκ των πραγμάτων να κάνουν διαφορετικά, δεδομένου ότι ο Κώστας Λογοθέτης με τις παλινωδίες του, τους είχε αφήσει εκτεθειμένους.
Μακάρι η νέα πρόεδρος να μπορέσει να εξεύρει αν και είναι αδύνατον τη νομική φόρμουλα να παραγραφούν τα συγκεκριμένα πρόστιμα από τις επιχειρήσεις, δεδομένου ότι αποτελούν δυσβάσταχτο βάρος, ωστόσο, το μπάχαλο και τη διάλυση που έχει προκαλέσει στο δήμο Λουτρακίου ο Κώστας Λογοθέτης με τα «εξαπτέρυγά» του και τα «βαλσαμωμένα πουλιά» του δεν μαζεύεται από πουθενά!
(180613)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;
(Αυτό δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη θα απαντηθεί
Πλαστογραφία μετά χρήσεως σε δικαστήριο)




Ο ΓΡΑΦΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ!
ΕΣΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΠΟΙΟΥ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΙΣΤΕ;

Τα «βαλσαμωμένα πουλιά» ένθεν κακείθεν δεν σταματούν να ανοίγουν το στόμα τους και να προσπαθούν να κρεμάσουν ταμπέλες, χωρίς προηγουμένως να σκέφτονται λίγο, αν αυτά που ισχυρίζονται και προκαλούν τον άλλον ανταποκρίνονται κι έχουν σχέση με την πραγματικότητα.
Το 2006 ο πολυχρονεμένος δήμαρχος Παύλος Παύλου έλεγε από πού βρέθηκε αυτός, φέρτε μου μια φωτογραφία του να τον δω και μετά από το προεκλογικό μπαλκόνι έκανε το άσπρο μαύρο. Την εποχή εκείνη ο γράφων επεσήμαινε την ανάγκη ότι δεν πρέπει να υπερψηφισθεί ο Παύλος Παύλου, κάτι που υποστηρίζεται αταλάντευτα μέχρι σήμερα και φυσικά μέχρι και τις προσεχείς δημοτικές εκλογές του 2014, αν τελικά είναι υποψήφιος. Τότε κάποια από τα σημερινά «βαλσαμωμένα πουλιά» του ήταν απέναντί του σε άλλους συνδυασμούς. Από το 2010, χωρίς να έχουν μεταβληθεί σε τίποτα οι συνθήκες που τους είχαν φέρει απέναντί του εντάχθησαν ως υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιό του κάτι που θα κάνουν και το 2014, ενώ άλλοι δύο που είχαν αποχωρήσει καταγγέλλοντάς τον πάρα πολύ άσχημα, σήμερα έχουν συγχρωτισθεί μαζί του και θα είναι υποψήφιοι μαζί του, όπως άλλωστε το διακηρύσσουν Δημήτρης Πρωτονοτάριος και Μπάμπης Γεωργίου (αυτός αδυνατεί να το καταλάβει ότι τελείωσε πολιτικά).
Από το Σεπτέμβριο του 2007 κάποιοι ανόητοι από τη Δημοτική Ανανεωτική Παρέμβαση Πολιτών υποστήριζαν με στόμφο ότι τα έχω βρει με τον Παύλο Παύλου, με αποκορύφωμα ότι την προεκλογική περίοδο, αν και ανοικτά υποστήριζα και προωθούσα την υποψηφιότητα Κώστα Λογοθέτη, ως άδολου και πραγματικού πατριώτη που ήταν υπέρ της διαφάνειας του τόπου -εξαπατήθηκα και ο ίδιος από το ποιόν του ανθρώπου- ωστόσο, κι εκείνη την ώρα ακόμη υποστήριζαν ότι είμαι με το συνδυασμό του «βετεράνου»(!) δημάρχου Παύλου Παύλου. Προς επίρρωσιν των ισχυρισμών τους επικαλούνταν την αγωγή Παύλου σε βάρος μου, η οποία τελικά εκδικάσθηκε σε πρώτο βαθμό ως ώρας κι ακολουθεί ο δεύτερος βαθμός, δεδομένου ότι η αξιοπρέπεια μου δεν επέτρεπε να εισέλθω σε τέτοιου είδους διαπραγματεύσεις και να πω δεν βαριέσαι…
Από τον καιρό της αποπομπής του Δημήτρη Κοντού από την Λουτράκι Α.Ε. και ειδικότερα μετά τη μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε ο γράφων για το «πνίξιμο» της Γνωμοδότησης Τσοβόλα τα «βαλσαμωμένα πουλιά» του «βετεράνου»(!) δημάρχου Παύλου Παύλου χρεώνουν το γράφοντα στο Γιώργο Γκιώνη.
Το 2007 είχα καταγγείλει χωρίς φειδώ την αστεία ως επιχειρηματολογία απόφαση της δημοτικής αρχής Γκιώνη να απορρίψει την προτεινόμενη από το συνδυασμό της Εβίτα Κούτμου και να θέσει στην κρίση του δημοτικού συμβουλίου την υποψηφιότητα της Μαρίας Πρωτοπαπά ως μέλους του διοικητικού συμβουλίου της τότε ΔΑΕΤ Α.Ε. Επειδή πρέπει να τα λέμε όλα, χωρίς να σημαίνει ότι οι ενέργειες αυτές ήταν σωστές, η κίνηση αυτή από τη δημοτική αρχή Γκιώνη -όπως ισχυριζόντουσαν, «παιδική χαρά»- είχε γίνει ως απάντηση στην πραξικοπιματική κίνηση για το ίδιο θέμα, όταν η Δημοτική Ανανεωτική Παρέμβαση Πολιτών στη θέση Γκιώνη είχε προτείνει τον Λάμπρο Παπαθεοδώρου και ο «βετεράνος»(!) δήμαρχος τον είχε απορρίψει και είχε προτείνει την υποψηφιότητα Δημήτρη Βασιλείου, η οποία τελικά είχε υπερψηφισθεί.
Άλλο ένα τελευταίο που άκουσα χθες, ήταν ότι τα έχω βρει με τον εργολάβο του Loutraki Thermal Spa Γιώργο Βλάχο, επειδή είχα πληροφόρηση τι συνέβαινε και ποιές εξελίξεις δρομολογούνταν σε βάρος του στολιδιού του τόπου που κατέστρεψε η σημερινή δημοτική αρχή. Μπορείτε να αντιληφθείτε ότι ο δεύτερος όροφος της Ιάσωνος μιλάει υπέρμετρα, γιατί πασχίζουν να κάνουν τους έξυπνους και να κατηγορούν τον έναν και τον άλλον;
Εν κατακλείδι, εν αντιθέσει με όλους εσάς, είμαι μόνο με το Λουτράκι και τα συμφέροντά του και σε καμία των περιπτώσεων δεν έχω έλθει και δεν έχω συμπράξει με τον Γιώργο Γκιώνη.
Επιπρόσθετα είμαι υπέρ της πλήρους και απόλυτης διαφάνειας, να ανοίξουν τα πάντα της τελευταίας εικοσαετίας που εμπίπτει στην ποινική νομοθεσία κι αν υπάρχουν κολάσιμες πράξεις, αν προκύψουν ευθύνες και για τον οποιονδήποτε, να παραπεμφθεί στη Δικαιοσύνη κι αυτή θα κρίνει. Αλλά όχι κάποιοι να κάνουν άλλοτε τον γενικό εισαγγελέα του τόπου κι άλλοτε τον πρόεδρο των προέδρων που αποφασίζει και καταδικάζει κατά το δοκούν όποιον βρίσκεται απέναντι στις επιθυμίες και τους σχεδιασμούς του;
Πάνος Ηλιακόπουλος
(180613)




ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΓΙΑΤΙ Ο Π. ΤΑΤΟΥΛΗΣ
ΕΚΤΡΟΧΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ!

Πανελλαδικής διαδικτυακής απήχησης αναρτηθείσα σε ιστότοπους και ιστολόγια σχεδόν σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια, ήταν χθες η καταγγελία της Πρωτοβουλίας Πολιτών Έλευσης του Προαστιακού Σιδηροδρόμου στ Λουτράκι, κατά του Πέτρου Τατούλη στον γραμματέα της περιφερειακής αποκεντρωμένης διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Στερεάς και Ιονίων Νήσων Εμμανουήλ Αγγέλακα.
Εν αντιθέσει με τους ταγούς του Λουτρακίου που στην πραγματικότητα σνομπάρουν το έργο, η Πρωτοβουλία με επικεφαλής της τον Δημήτρη Καραπατά κάνει τα πάντα και βρίσκεται παντού, για να καταστεί δυνατόν ο προαστιακός σιδηρόδρομος να έλθει στην πόλη του Λουτρακίου. Αρκεί να σκεφθεί η καθεμία και ο καθένας ότι από την αρχική μελέτη και τον αρχικό σχεδιασμό του προαστιακού σιδηροδρόμου, στην έναρξη κατασκευής του έργου προβλεπόταν πρώτα η κατασκευής της αυτόνομης κι ανεξάρτητης γραμμής Αθήνα - Λουτράκι - Αθήνα και μετά ακολουθούσε η κατασκευή του υπόλοιπου έργου.
Τι έχει γίνει τόσα χρόνια και ποιοί σαμποτάρισαν το έργο είναι πλέον κοινό μυστικό.
Σήμερα, όμως, όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα και οι καταστάσεις, αν ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, δεν προωθήσει άμεσα το έργο και να το εντάξει το τρέχον ΕΣΠΑ, θα είναι στην ουσία ο άνθρωπος που θα έχει βάλει την ταφόπλακα στο έργο.
Ίδωμεν, αν και φαίνεται ότι είναι προτιμότερο να ευνοηθούν από αυτή την κατάσταση τα ιδιωτικά συμφέροντα, έναντι της καταδίκης μιας ολόκληρης κοινωνίας.
(180613)
Return top