ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ




Ο ΚΩΣΤΑΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ «ΑΠΕΛΥΣΕ» ΤΟΝ ΔΗΜ. ΚΟΝΟΜΟΔΗ,
ΒΑΔΙΖΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ Π. ΠΑΥΛΟΥ

Την αποπομπή του «συγγενούς» κουμπάρου του Δημήτρη Κονομόδη ανακοίνωσε μόλις τώρα ο δήμαρχος Λουτρακίου Κώστας Λογοθέτης.
Οι φήμες από το πρωί ήθελαν να έχουν βγει μεταξύ των δύο ανδρών τα μαχαίρια και λέγεται ότι ο δικηγόρος του έθεσε στη διάθεσή του την παραίτησή του.
Οι πληροφορίες θέλουν αιτία της κόντρας να είναι η πλημμελής συμβολή του δικηγόρου στα δυσβάσταχτα γεγονότα που συμβαίνουν στη Λουτράκι Α.Ε. και το κυριότερο ότι οι σύμβουλοι είναι εκτεθειμένοι και επί ξύλου κρεμάμενοι.
Άλλο ένα γεγονός, είναι η σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου για το οποίο φαίνεται να επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες ότι πρόεδρος θα αναλάβει η δημοτική σύμβουλους Εβίτα Κούτμου του «πολιτικού συνεταίρου» του Κώστα Λογοθέτη πολυχρονεμένου πρώην δημάρχου Παύλου Παύλου, ενώ για μέλος στο νέο Δ.Σ. θα προταθεί άλλο ένα στέλεχος του Παύλου Παύλου, ο πρώην πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λουτρακίου Γιώργος Μαρίνης.
Όπως διαπιστώνει ο καθένας, ο πολιτικός συνεταιρισμός του Κώστα Λογοθέτη με τον «βετεράνο»(!) δήμαρχο όχι μόνον εξελίσσεται κανονικότητα, αλλά πλέον δεν κρατιούνται ούτε τα προσχήματα κι επιδεικνύεται!
(120613)
Return top