ΚΟΥΙΖ

Πέτρο Τατούλη τι γνωρίζουν οι συγκοινωνιολόγοι και ισχυρίζονται ότι η αξία του προαστιακού για το Λουτράκι είναι ισοδύναμη με την αξία του μετρό για την Αθήνα; Αυτά τα ακούνε και οι ταγοί του Λουτρακίου που έτρεχαν στο κατόπι των ιδιωτικών συμφερόντων κι από ότι φαίνεται όλοι μαζί εκτροχιάζουν το έργο, γιατί αυτός είναι ο διακαής τους πόθος προς δόξαν των συγκεκριμένων κτηματικών εκτάσεων;
(110613)




Είπαν…

«Έχουν μεγάλη πλάκα τα "βαλσαμωμένα πουλιά" και τα κράζει πλέον ανοικτά ο κόσμος… Έχουν την αίσθηση ότι η πόλη πρέπει να είναι υποχρεωμένη σ’ αυτούς, επειδή κάθε ημέρα που περνάει την καταστρέφουν όλο και περισσότερο… Χθες που αγανάκτησε ο αντιδήμαρχος Γιώργος Δέδες λέγοντας ότι χάνουμε το χρόνο μας εδώ μέσα, πολίτης του είπε δεν σε υποχρέωσε κανείς. Λέτε να το κατάλαβε;..»
(110613)




Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΤΕ ΨΕΜΑΤΑ!

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Α.Ε.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΤΟΥ SPA ΣΤΗ Γ.Σ.

Στη Διαύγεια χθες, ως οφείλουν τα ΝΠΔΔ, αναρτήθηκε η ημερήσια διάταξη της προσεχούς γενικής συνέλευσης της Λουτράκι Α.Ε.
Στην ημερήσια διάταξη αναφέρεται προς έγκριση η απόφαση του τελευταίου έκτακτου Δ.Σ. της εταιρείας για εξαγορά όλων των ακινήτων της από το δήμο Λουτρακίου. Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι πουθενά δεν αναφέρεται το άλλο σκέλος της απόφασης για την εκχώρηση της εκμετάλλευσης του Loutraki Thermal Spa στον πιστωτή της εταιρείας αντί ενοικίου, μέχρι και την ολοσχερή εξόφλησή του.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του loutraki-press πρόκειται για άλλη μία κοροϊδία κι εμπαιγμό της πιστώτριας - κατασκευάστριας Αλέξανδρος Τεχνική Α.Ε. από τον πρόεδρο - διευθύνοντα σύμβουλο της Λουτράκι Α.Ε. Κώστα Λογοθέτη, μαζί με τους συμβούλους του. Κι αυτό, γιατί ελήφθη η απόφαση και συνεφωνήθη το πλαίσιο του προέβαλαν την ανάγκη έγκρισης της απόφασης και από τη γενική συνέλευση, άρα το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Λουτρακίου. (Πρόκειται για την προσφιλή τακτική του Κώστα Λογοθέτη να δημιουργεί συνενόχους…)
Οι πληροφορίες θέλουν να εκδηλώθηκε αντίδραση και μάλιστα εντονότατη από την Αλέξανδρος Τεχνική Α.Ε., με τον Κώστα Λογοθέτη να προβάλλουν παιδαριώδεις έως αστείους ισχυρισμούς ότι μας διέφυγε και θα επανορθώσουμε.
Η αναφορά του παραπάνω γεγονότος γίνεται για να αντιληφθεί ο καθένας την παντελή έλλειψη έστω και στοιχειώδους σοβαρότητας από όλους αυτούς μαζί, την ώρα που την Λουτράκι Α.Ε. ο Κώστας Λογοθέτης με δύο συγκεκριμένους συμβούλους του σκόπιμα και μεθοδευμένα τη βούλιαξαν.
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι και τη δυναμικότητα λειτουργίας του Loutraki Thermal Spa με τις εγκληματικές πολιτικές τους την περιόρισαν στο 30%!
(110613)




ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ

ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΑΜΕΙΒΟΜΕΝΟ,
ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΝΟΜΟΔΗ!

Ο καλύτερα και πιο πλουσιοπάροχα αμειβόμενος στην επικράτεια του δήμου Λουτρακίου, χωρίς να προσφέρει έργο και θετικό αποτέλεσμα, είναι ο «συγγενής» κουμπάρος του δημάρχου Κώστα Λογοθέτη Δημήτρης Κονομόδης.
Ο παρανόμως προσληφθείς στη Λουτράκι Α.Ε., εκδήλωσε χθες την αγανάκτησή του γιατί περίμενε επί πέντε ώρες και ήθελε να κάνει παρέμβαση τριών λεπτών όπως είπε, λέγοντας προς τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Σπύρο Νικολάου ότι μας περιμένουν και πελάτες. Με το Σπύρο Νικολάου να αγανακτεί και να του λέει, ότι κι εμείς πελάτες είμαστε και σε πληρώνουμε.
Πάντως και από το ακροατήριο ακούσθηκε πολίτης να του λέει: «€ 60.000 παίρνεις το χρόνο, αν δεν σου αρέσει να φύγεις».
Φρούδες οι ελπίδες, πάντως, χθες, για κάποιους, οι οποίοι αν και ευελπιστούσαν ότι θα ευαισθητοποιηθούν ο Κώστας Λογοθέτης με τον Δημήτρη Κονομόδη και θα παρουσιασθεί κάποιο σχέδιο γνωμοδότησης, για άλλη μια φορά ένιωσαν στο πετσί τους ότι βρίσκονται επί ξύλου κρεμάμενοι…
(110613)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ
Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ «ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ» ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΟΥ;

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

«Με τον Παύλο Παύλου μπροστά και τα "βαλσαμωμένα πουλιά" των δύο συνδυασμών να ακολουθούν», όλα δείχνουν ότι θα πορευθεί μέχρι τις προσεχείς δημοτικές εκλογές -αν καταφέρει να φθάσει- ως «νέο σχήμα» ο δήμαρχος Λουτρακίου Κώστας Λογοθέτης, αφού από χθες έχασε και τυπικά την πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Λουτρακίου.
Η τρίτη ανεξαρτητοποίηση του Αργύρη Ψυχογιού στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου από το μεταλλαγμένο συνδυασμό "Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω" μετατρέπει τον άλλοτε πλειοψηφικό συνδυασμό σε συρόμενο… θίασο, κάτι όμως, που θα δούμε σε επόμενη φάση...
Όλα δείχνουν, αν και είναι προγραμματισμένες κι άλλες ανεξαρτητοποιήσεις -υπομονή στην ώρα τους μόνον- ως ώρας στο πρόβλημα του Κώστα Λογοθέτη λύση θα δίνει ο πολιτικός του συνέταιρος αειθαλής δημοτικός σύμβουλος Παύλος Παύλου, άλλοτε φανερά κι άλλοτε δια της παθητικής του στάσης σε ψηφοφορίες είτε λέγοντας παρών, είτε λευκό, προστατεύοντας κι αυτός τον εαυτό του, γιατί η κοινωνία πλέον καταλαβαίνει… Πάντως, την έμμεση στήριξη στον Κώστα Λογοθέτη την παρέσχε και χθες με την αποχώρηση του συνδυασμού του, την ώρα του αδειάσματος του Κώστα Λογοθέτη από τον Δημήτρη Στάμου (βλέπε παρακάτω ρεπορτάζ).
Είναι γνωστό τοις πάσι, ότι ο προεκλογικός αρραβώνας των Κώστα Λογοθέτη και Παύλου Παύλου αν και διακόπηκε για περίπου οκτώ μήνες, αποκαταστάθηκε με τη μεθοδευμένη αποπομπή του πρώην αντιπροέδρου της Λουτράκι Α.Ε. Δημήτρη Κοντού, που είχε αρχίσει να αγγίζει πλέον θέματα που καίνε…
Πέραν όλων των άλλων που συμβαίνουν μάρτυρες του παζαριού των πολιτικών συνεταίρων θα γίνουν οι δημότες λίαν συντόμως, μ’ ένα γεγονός που εκτιμάται ότι θα εξελιχθεί τις επόμενες ημέρες. Υποστηρίζεται, μάλιστα από άριστα γνωρίζοντες, ότι θα είναι ιδιαίτερα θορυβώδες και θα προκαλέσει αίσθηση.
Η ανεξαρτητοποίηση του Αργύρη Ψυχογιού, στην ουσία είχε προαναγγελθεί από το τραπέζι στους Αγ. Θεοδώρους και ήταν θέμα χρόνου η επίσημη ανακοίνωσή της.
Πάντως, δημότης εξ Αγ. Θεοδώρων μετά και από αυτή την ανεξαρτητοποίηση υποστήριζε, ότι όσοι δεν έχουν άλλη πολιτική διέξοδο κι αναγκασθούν να είναι υποψήφιοι με τον Κώστα Λογοθέτη στις προσεχείς δημοτικές εκλογές δεν θα δουν τη ψήφο ακόμη και στενών συγγενών τους.
Φυσικά, στους Αγ. Θεοδώρους το forecast Κώστας Λογοθέτης - Παύλος Παύλου είναι η εγγυημένη αποτυχία!
Και για τους δύο εκεί, οι εκλογές έχουν τελειώσει πριν καν ξεκινήσουν…
Όσον αφορά το σύνολο της επικράτειας του δήμου Λουτρακίου ο Κώστας Λογοθέτης κατ’ ουσίαν δεν υπολογίζεται, ενώ ο «βετεράνος»(!) δήμαρχος Παύλος Παύλου στην καλύτερη των περιπτώσεων να αναδειχθεί τρίτος, αλλά με σαφώς ψαλιδισμένα τα ποσοστά του, έναντι των δημοτικών εκλογών του 2010.
(110613)




ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΑΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΟΧΗ
ΣΙΩΠΗ ΠΑΥΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ

Την έντονη αγανάκτησή του για την ένοχη σιωπή του πολυχρονεμένου πρώην δημάρχου Παύλου Παύλου, επιτιθέμενος στον Κώστα Λογοθέτη καταγγέλλοντάς τον για τα επί δυόμισι έτη ψέματά του, εκδήλωσε ο τέως γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Λουτρακίου και μέλος του συνδυασμού της Αδέσμευτης Δημοτικής Κίνησης Δημήτρης Στάμου.
Ο Δημήτρης Στάμου διαφοροποίησε με την παρέμβασή του και τη θέση του από τον επικεφαλής του συνδυασμού του «βετεράνο»(!) δήμαρχο Παύλου Παύλου, καταγγέλλοντας αφενός ότι είναι αντίθετος να ληφθούν νέα δάνεια από το δήμο Λουτρακίου, αφετέρου προέβαλε ότι μεθοδεύεται σιωπηλώς να δοθεί σε ιδιώτη για δώδεκα χρόνια η εκμετάλλευση του Loutraki Thermal Spa. Πολιτικά, η παρέμβαση του Δημήτρη Στάμου δείχνει ότι ακολουθεί διαφορετική περπατησιά από τον Παύλου Παύλου και κατά πάσα πιθανότητα να μην συστεγάζονται προεκλογικά στον ίδιο συνδυασμό…
Ο τέως γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου σε υψηλούς τόνους κατήγγειλε τον Κώστα Λογοθέτη ως ψεύτη κι ότι λέει ακατάπαυστα ψέματα υπενθυμίζοντάς του τους ισχυρισμούς του ότι «η αντιπολίτευση θα πρέπει να κοιταχθεί στον καθρέφτη» και επί μονίμου βάσεως θίγει όλους τους άλλους. Αξιοσημείωτο είναι ότι της καταιγίδας Δημήτρη Στάμου, είχε προηγηθεί ο επικεφαλής της Δημοτικής Ανανεωτικής Παρέμβασης Πολιτών Γιώργος Γκιώνης, στην παρέμβαση του οποίου χάθηκε ο λογαριασμός πόσες φορές του είπε ότι λέει ψέματα… (Τί πρωτότυπο;)
Ο αειθαλής δημοτικός σύμβουλος, λόγω και της δεδομένης εμπειρίας του, όταν είδε ότι η πλάστιγγα γύριζε σε βάρος του «πολιτικού συνεταίρου» του, επέλεξε την αποχώρηση του συνδυασμού του, δίνοντας εμμέσως πλην σαφώς σανίδα σωτηρίας στον Κώστα Λογοθέτη για να τον προφυλάξει από την αγανάκτηση του Δημήτρη Στάμου.
Όλα αυτά έγιναν, όταν η συνεδρίαση εισήλθε στα θέματα ημερήσιας διάταξης, μεταξύ των οποίων πρώτο ήταν η λήψη δανείου από το δήμο Λουτρακίου για την εξαγορά όλων ανεξαιρέτως των ακινήτων ιδιοκτησίας της Λουτράκι Α.Ε.
Στη περιορισμένη χρονικά συζήτηση που είχε προηγηθεί, ο πολιτικός προϊστάμενος των Οικονομικών Υπηρεσιών αντιδήμαρχος αναπληρωτής του δημάρχου Γιώργος Γλυκοφρύδης εμμέσως ήταν αρνητικός στη λήψη δανείου από το δήμο Λουτρακίου, λαμβανομένου υπόψη ότι όχι μόνον ο ίδιος, αλλά και άλλοι σύμβουλοι προσκείμενοι στον Κώστα Λογοθέτη αδιαφορούν για τις επιπτώσεις κι επιθυμούν να φύγει με τον οποιοδήποτε τρόπο το Loutraki Thermal Spa από το δήμο!..
Εδώ αξίζει να υπενθυμηθεί ότι ο Γιώργος Γλυκοφρύδης ως μέλος του Δ.Σ. της Λουτράκι Α.Ε. ήταν αντίθετος στη διενέργεια αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας και τελικώς την απέτρεψε, που τότε ήταν διαφορετικές οι συνθήκες κι άλλη η κατάσταση της εταιρείας.
Παρά το γεγονός ότι έχει εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις, ωστόσο, προβάλλεται ως η «χρυσή μετεγγραφή» στο συνδυασμό του «βετεράνου»(!) δημάρχου Παύλου Παύλου. Τι να παίζεται εδώ άραγε;..
(110613)




ΤΑ 7 ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΠΑΛΟΔΗΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΗ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΣΟΒΟΛΑ!

1 Ποιοί έπρεπε να εισάγουν και να διαθέσουν
τα κεφάλαια για την ανοικοδόμηση του ξενοδοχείου;

2 Γιατί τα κεφάλαια αντλήθηκαν από το ταμείο
της κοινοπραξίας κι όχι από τον ιδιώτη επενδυτή;

3 Ποιος από το Λουτράκι θα απαιτήσει
τους τόκους που αναλογούν;

4 Ποιος είναι αυτός που θα προασπισθεί και θα υπερασπισθεί
το δημοτικό και δημόσιο συμφέρον;

5 Πώς είχε αντιδράσει ο τότε δήμαρχος που τα κεφάλαια
διοχετεύοντο μέσα από το ταμείο της κοινοπραξίας
για την ανοικοδόμηση του ξενοδοχείου;

6 Ποιός θα πληρώσει τελικά το μάρμαρο;


7 Λέτε να σφάλει η Γνωμοδότηση Τσοβόλα;
Return top