«Ε  Κ  Π  Τ  Ω  Τ  Ο  Σ»   -   Α  Ρ  Γ  Ι  Α
Η άσφαλτος στα αναδασωτέα έπεσε για να
πηγαίνουν πιο γρήγορα… τα πυροσβεστικά!




ΚΟΥΙΖ 1

Αξιωματούχος που αφήνει φίλο του να χτίσει σε κηρυχθείσα αναδασωτέα περιοχή, είναι δυνατόν να ευαγγελίζεται ότι θα προασπίσει και θα προάγει το συμφέρον του τόπου του, όταν ο ίδιος φροντίζει τουλάχιστον για την υποβάθμισή του; Ποιός να τον πιστέψει άραγε;
(210613)




ΚΟΥΙΖ 2

Πότε θα πάμε για καφέ να περάσουμε… κάρμα;
(210613)




Είπαν… 1

«Περιφερειάρχα Πέτρο Τατούλη με τους αντιπεριφερειάρχες Κορινθίας και τους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού σας και του Δημήτρη Δράκου τη ψήφο του Λουτρακίου στις εκλογές της 25ης Μαΐου 2014 θα τις βρείτε όλες μαζί συγκεντρωμένες στην κάλπη της Γαλότας.»
(210613)




Είπαν… 2

«Τελεία και παύλα. Ο "αυτοκράτορας" επιτάσσει στη "μπανανία" του το παραλιακό πάρκο να λειτουργεί ως Νεραϊδοχώρα. Στις 28 Οκτωβρίου, η κατάθεση στεφάνων στο ηρώο, αν πραγματοποιηθεί, θα επιβάλλει οι εκπρόσωποι των αρχών να φορούν παγοπέδιλα για να καταθέσουν στεφάνι;»
(210613)




Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΤΕ ΨΕΜΑΤΑ!

Ο «ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ»
ΚΑΙ Η "ΝΕΡΑΪΔΟΧΩΡΑ" ΤΟΥ

Την ώρα που ο δήμος Λουτρακίου δεν έχει διαθέσιμους πόρους να πραγματοποιήσει έργα -εκτός από κάποια απευθείας ανάθεση- την ίδια ώρα επικαλούνται την εκτέλεση δήθεν έργων για να μπλοκάρουν εν δυνάμει επιχειρηματικές δραστηριότητες, έστω και περιορισμένου χρόνου, που λειτουργούν αρνητικά στους σχεδιασμούς των κολλητών τους.
Ο δήμαρχος Λουτρακίου Κώστας Λογοθέτης έχει εκτασιασθεί τόσο πολύ με τη "Νεραϊδοχώρα" που το μόνο που δεν έκανε ήταν να την παρουσιάσει στη συνεδρίαση του τοπικού συμβουλίου Λουτρακίου, ως το μόνο έργο τουριστικής πνοής κι ανάπτυξης του δήμου, επισημαίνοντας ότι φιλοδοξία είναι να γίνει μεγαλύτερη!
Πλάκα είχε όταν από κεκτημένη ταχύτητα κατά την πάγια τακτική του συνελήφθη μέσα σε ένα λεπτό να αδειάζει τον εαυτό του, ενώ το θέατρο -αχ αυτές οι συνήθειες- που προσποιήθηκε, χωρίς φυσικά να πείσει, ήταν όταν ισχυρίσθηκε ότι δεν γνώριζε τίποτα για το αίτημα της εταιρείας Dream Ο.Ε. του αδελφού του σύμβουλου του Γιώργου Γιαννιτσόπουλου προς το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λουτρακίου, περί ενοικίασης του πάρκου για ένα έτος, αρχής γενομένης από τις 20 Μαΐου 2013.
Πάντως, αν ο Κώστας Λογοθέτης μ’ όλα αυτά που εμφανίζει, έχει την αίσθηση ότι γίνεται πιστευτός από τον τοπική κοινωνία, τότε τι να πει κανείς;
Είναι λάθος να μπλοκαρισθεί ολόκληρο το παραλιακό πάρκο Λουτρακίου, ενώ κάλλιστα θα μπορούσε ο κάθε ενδιαφερόμενος ιδιώτης να ενοικιάσει το κάτω μέρος του κτήματος Διφωνή και να αναπτυχθούν εκεί αυτού του είδους οι δραστηριότητες.
Αν και ο δήμαρχος Λουτρακίου Κώστας Λογοθέτης αποφασίζει και διατάζει, λαμβανομένου υπόψη ότι το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Λουτρακίου δεν έχει λάβει απόφαση να μετατραπεί το παραλιακό πάρκο σε "Νεραϊδοχώρα", θα πρέπει να ανακοινώσει και να προβεί σε πρόσκληση ενδιαφέροντος και προκήρυξη ανοικτού διαγωνισμού και η καλύτερη και πιο τεκμηριωμένη πρόταση να εγκριθεί από το δημοτικό συμβούλιο.
(210613)




ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ

ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΕ «ΚΑΛΥΨΗ» ΤΟ ΜΗΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΩΜΑ!

Πώς είναι δυνατόν ο ενοικιαστής του κυλικείου στο γυμνάσιο - λύκειο Λουτρακίου να μην καταβάλλει επί δύο συναπτά έτη το μηνιαίο μίσθωμα;
Ποιός τον καλύπτει από τη δημοτική αρχή Κώστα Λογοθέτη και δεν ενδιαφέρεται να δώσει λογαριασμό;
Γιατί επικρατεί αυτή η διάλυση στο συγκεκριμένο σχολικό συγκρότημα, όταν άλλοι δήμοι στην περιφέρεια Πελοποννήσου εντάσσουν κατασκευές νέων σχολικών κτιρίων στο ΕΣΠΑ. Εσείς πάντως, ως δημοτική αρχή, θα το παραδώσετε σε οικτρή κατάσταση, έναντι αυτού που παραλάβατε.
Αλήθεια, πώς το έχετε καταφέρει τόσο χάος και μπάχαλο; Υπάρχει κάποια μαγική συνταγή; Είναι πρωτοφανές, αφού φθάσατε στο σημείο να καταγγέλλετε και τους ίδιους τους εαυτούς σας!
(210613)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;
(Αυτό δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη θα απαντηθεί
Πλαστογραφία μετά χρήσεως σε δικαστήριο)




ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΘΟΥΝ
ΠΑΝΩ ΑΠΟ € 15 ΕΚΑΤ. ΑΠΟ ΤΗΝ CLUB HOTEL LOUTRAKI;

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

Ιδιαίτερη αίσθηση σε δημοτικούς παρατηρητές προκάλεσε η χθεσινή δημοσιοποίηση από το loutraki-press του υπηρεσιακού εγγράφου του ΠΕΚ Πατρών, το οποίο στην ουσία ακυρώνει ως «φούσκα» το πόρισμα του ΔΕΚ Αθηνών.
Το υπηρεσιακό έγγραφο του ΠΕΚ Πατρών το μόνο που κάνει είναι να προτρέπει τους αδρανείς ταγούς του Λουτρακίου να σπεύσουν να διεκδικήσουν πρόσθετα χρήματα από την Club Hotel Loutraki (CHL) S.A., τα οποία από τις πρώτες εκτιμήσεις θα κυμανθούν μεταξύ περίπου € 4,5 - 5 εκατ. Με την ευκαιρία, θα πρέπει να ξεκαθαρισθεί ότι κανείς δεν θέλει να πάθει ζημιά η κοινοπραξία, αλλά να μετρηθεί από φοροτεχνικούς τα κεφάλαια που αναλογούν στη Λουτράκι Α.Ε. κι αυτά να καταβληθούν άμεσα, ειρηνικά στο πλαίσιο του συνεταιρισμού κι όλα να λήξουν εδώ.
Πρόκειται για ένα ποσό που αποδεσμεύει τη Λουτράκι Α.Ε. από τις κατασχέσεις και μ’ ένα έναντι ποσό από τη Γνωμοδότηση Τσοβόλα μηδενίζονται τα χρέη της δημοτικής εταιρείας.
Μ’ αφορμή και το έγγραφο του ΠΕΚ Πατρών σε συνδυασμό με την προγενέστερη αποκάλυψη του loutraki-press για το έγγραφο του ορκωτού λογιστή προς το γνωστό και μη εξαιρετέο Γιώργο, καθώς επίσης και η Γνωμοδότηση Τσοβόλα, όλα μαζί συνιστούν ένα μείζον ζήτημα:
Ποιός από τα 27 μέλη του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Λουτρακίου και μαζί τους ο δήμαρχος Λουτρακίου Κώστας λογοθέτης, ενόψει της γενικής συνέλευσης της Λουτράκι Α.Ε. την προσεχή εβδομάδα, θα ορθώσει το ανάστημά του και δεν θα τρέμουν τα γόνατά του, να φέρει ως πρόταση σχέδιο - πλαίσιο διεκδίκησης όλων αυτών των κεφαλαίων από την CHL S.A.
Η ενέργεια αυτή θα επιδείξει ποιός στην πραγματικότητα είναι πραγματικός πατριώτης και πάνω απ’ όλα βάζει το συμφέρον του δήμου Λουτρακίου, βάζει το κοινό συμφέρον, βάζει το συμφέρον των πολιτών.
Ας ελπίσουμε ότι δεν θα διαψευσθεί στην ελπίδα του το loutraki-press, οι 27 δημοτικοί σύμβουλοι συν το δήμαρχο Λουτρακίου Κώστα Λογοθέτη, να κάνουν γαργάρα τα τρία έγγραφα που κουβαλάνε πολύ περισσότερα πλέον των € 15.000.000 και τα οποία θα βγάλουν τον τόπο οριστικά και αμετάκλητα από το σημερινό του αδιέξοδο.
(210613)




ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΕ ΤΟΣΗ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ
ΧΤΙΖΕΙΣ ΑΝΕΤΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ

Με αφορμή την προχθεσινή ανάρτηση στο loutraki-press σε «Είπαν…» του ακόλουθου σχολίου «Τον Γιώργο Παπαγεωργίου μετά τη "μίνι" επανάστασή του γιατί λέει τον αγνοεί(;) ο επικεφαλής της Αδέσμευτης Δημοτικής Κίνησης "βετεράνος"(!) δήμαρχος Παύλος Παύλου του κατέβασε στο άψε σβήσε προχθές το βράδυ… τ’ αυτιά και τον ξαναέβαλε στο... κλουβί. Το δημοτικό σύμβουλο του συνδυασμού του αν κι αδελφός του κουμπάρου του, Δημήτρη Στάμου με το πολλαπλάσιο ειδικό βάρος κι εκτόπισμα θα τα καταφέρει ο Παύλος Παύλου να τον επαναφέρει στο... κλουβί;» ελήφθη η ακόλουθη επιστολή από το θιγόμενο Γιώργο Παπαγεωργίου η οποία παρατίθεται απολύτως αυτούσια και στη συνέχεια θα ακολουθήσει ο σχετικός σχολιασμός.
Πάντως, είναι απορίας άξιο, πώς ο Γιώργος Παπαγεωργίου θέλει κι επιδιώκει να ονομάζεται πολιτικό πρόσωπο και στην ουσία να μην αντέχει στην ορολογία σχολίων της πολιτικής κριτικής;

Αυτολεξεί η επιστολή του Γιώργου Παπαγεωργίου
«Κατ’ αρχάς να σας ευχαριστήσω που για πρώτη φορά έστω αρνητικά και για προφανείς λόγους, μπήκατε στο κόπο να σχολιάσετε κάποια μου ενέργεια που αφορά τη πολιτική μου στάση και τις αρχές μου.
Είναι δε απορίας άξιο ότι ας πούμε για καμία άλλη πρωτοβουλία που πήρα εδώ και 30 μήνες δεν είπατε λέξη, σαν να θεωρείται ότι άξιο λόγου είναι μόνο ότι κάνει κακό σε κάποιους που αντιπαθείτε προσωπικά…., ενώ η άδηλη και χωρίς αντάλλαγμα προσφορά στο τόπο από έναν ενεργό πολίτη, είναι κάτι που με βάση τις δικές σας απόψεις περί δεοντολογίας, αντικειμενικότητας και προσφοράς, φαντάζει άγνωστο παρηκμασμένο ή ακόμα και γραφικό στοιχείο…..
Αλλά για την ουσία, ναι λοιπόν διαφώνησα ανοικτά με τον κ Παύλο για ένα πολιτικό ζήτημα, για μένα μείζονος σημασίας και ομολογώ ότι δεν πήρα ποτέ την άδεια σας, σαν γενικό δερβέναγα του Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων…..
Ναι είχα και έχω άλλη άποψη για πολλά θέματα πολιτικής με τον κ Παύλου αλλά και με άλλους για τα οποία έχω εκφραστεί δημόσια και πάλι χωρίς να πάρω την άδεια σας, σαν γενικό δερβέναγα του Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων…..
Αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που διαφωνώ με αυτά που βλέπω και ακούω και πάλι χωρίς να πάρω την άδεια σας, σαν γενικό δερβέναγα του Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων…..
Με εσάς δε προσωπικά διαφώνησα πολλές φορές και δημόσια ακόμα κυρίως με τις ισοπεδωτικές σας απόψεις, γενικώς περί προδοτών κλπ, τις οποίες εξακοντίζετε χωρίς στοιχεία, χωρίς δικαίωμα στο ‘θύμα’, απλά και μόνο για να υπηρετήσετε τις σκοπιμότητες των σκοτεινών κύκλων που σας ‘εκκολάπτουν’….
Διαφώνησα επίσης με τους ‘κύκλους’ τους οποίους υπηρετείτε πλέον, (μετά το φιάσκο των συναντήσεων που είχατε με το κ Λογοθέτη, στην Αθήνα… με ανταλλάγματα θέσεις κα αξιώματα κλπ) και πάλι χωρίς να πάρω την άδεια σας, σαν γενικό δερβέναγα του Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων…..
Γενικώς για να το πω άπλα διαφώνησα και διαφωνώ πολιτικά με όλους σαν και εσάς που εκπροσωπείτε γνήσια το πολιτικό χθες, τις ίντριγκες, την εσωστρέφεια, το τίποτα, ίσα-ίσα για να πείτε κάτι, περιγράφοντας με μεγάλα γράμματα το μηδέν….. Και αυτό κ ‘Δημοσιογράφε’ δεν είναι δημοσιογραφία. Όπως δεν είναι ‘Δημοσιογραφία’ αυτό που κάνετε στο blog στο οποίο διατηρείτε, το οποίο δεν ξέρει ο κόσμος, όπου καθημερινά κάτω από το δικό σας λιβελογράφημα δεν δίνετε την δυνατότητα να απαντήσει αμέσως ο θιγόμενος, ίσως από φόβο και ουσιαστική απέχθεια προς την αλήθεια.
Ύστερα μιλάτε εσείς για μαντρί. Εσείς? Μα είναι δυνατόν? Εσείς το πιο ‘διακτινισμένο’ πολιτικό ‘πρόβατο’ του Δήμου που κατά καιρούς αφήνατε το ένα μαντρί για το άλλο, γιατί η αποκομιδή ήταν καλύτερη? Είναι δυνατόν εσείς, που μάλλον κατέχετε το παγκόσμιο ρεκόρ γραφικής μετάλλαξης να μιλάτε για άλλους που απλά κατέθεσαν τις απόψεις τους που τις υπογράφει η συνείδηση τους και μόνο?
Και εντάξει αρνείσθε επιμόνως να εξηγήσετε με ποια πολιτική λογική σε τόσο σύντομο χρόνο αλλάξατε τόσους τσοπάνους και τόσα μαντριά… τουλάχιστον θα μας πείτε πότε αγαπήσατε το Λουτράκι, τη Περαχώρα ή του Αγίους Θεοδώρους... πριν ή μετά τη γνωστή αποτυχημένη συνάντησης σας με τον κ Λογοθέτη?
Εντάξει καταλαβαίνω ότι κρίνετε τη διαφωνία μου με τον κ Παύλου μέσα από το πρίσμα της γνωστής ‘αμερόληπτης’ και ‘αντικειμενικής’ κρίσης σας που σας οδήγησε βέβαια πολλές φορές κατηγορούμενο στα δικαστήρια…
Επίσης καταλαβαίνω την ανάγκη σας για επιβίωση…, αλλά κ ‘Δημοσιογράφε’ προσπαθήστε τουλάχιστον να μη φαίνεστε τόσο πολύ ότι είστε τηλεκατευθυνόμενος, σαν το αυτοκινητάκι από το Τζάμπο, που το κατευθύνει ο ιδιοκτήτης του όπου και όπως θέλει αυτός…. Ότι γράφετε τώρα για μένα, γράφατε για τον Παύλου για τον Γκιώνη ή για άλλους γιατί κάποιος σας πατούσε το κατάλληλο κουμπάκι και εσείς πειθήνια ανταποκρινόσασταν…. Τόσο απλά…
Λοιπόν ενημερώστε τον ‘ιδιοκτήτη’ σας, να φανερωθεί επιτέλους, ενημερώστε τους σκοτεινούς κύκλους της πολιτικής αδιαφάνειες τους οποίους καλύπτεται επιμελώς, ότι εγώ και όσοι ταυτίζονται με τις απόψεις μου, είμαστε εδώ, ελεύθεροι και όρθιοι, να διεκδικήσουμε και να αναλάβουμε αυτά που θα μας αναθέσει ο κυρίαρχος Δημότης και ότι δεν θα επιτρέψουμε σε εξωθεσμικούς και σκοτεινούς κύκλους να επηρεάσουν το εκλογικό σώμα, οδηγώντας το τόπο σε περιπέτειες και πολιτικά αδιέξοδα.
Προσωπικά σαν ένας απλός ενεργός πολίτης, σας περιμένω σε δημόσιο διάλογο από όποιο βήμα επιθυμείτε εσείς, να αντιπαρατεθούμε πολιτικά, αν και πιστεύω δεν έχετε να πείτε κάτι…. και ότι τελικά θα κρυφτείτε και πάλι πίσω από μη αποδείξιμα σχόλια, αιχμές και λεκτικές ανοησίες…..
Α και να μη ξεχάσω, χαίρομαι που τελευταία ασχολείστε με τα εκτοπίσματα… των πολιτικών. Κανένα πρόβλημα με αυτό, ελπίζω μόνο το βάρος τους να μην τα μετράτε σε Ευρώ……»

Η απάντηση σε πολιτικό κι όχι υβριστικό επίπεδο λάσπης
Γιώργο Παπαγεωργίου κατ’ αρχήν δεν υπάρχει λόγος κι ανάγκη να σας μιμηθώ σε χαρακτηρισμούς, φαντασιώσεις και τα συκοφαντικά ψεύδη - λάσπη που ισχυρίζεσθε με τα ανάλογα υπονοούμενα περί δήθεν σκοπιμότητας χρηματισμού μου, αξιολογώντας το ειδικό βάρος του δημοτικού συμβούλου του συνδυασμού σας Δημήτρη Στάμου.
Προσωπικά στις απόλυτα σύννομες απαιτήσεις του Λουτρακίου από τους μετόχους ή τους συνεταίρους στο καζίνο, προσωπικά εγώ είμαι ξεκάθαρα με το Λουτράκι. Εσείς με ποιόν είστε; Ξέρετε; Γιατί με το Λουτράκι δεν είστε!
Γιώργο Παπαγεωργίου θα σας απαντήσω παράγραφο - παράγραφο σ’ ολόκληρη την επιστολή σας για να δούμε τι από αυτά που έχετε δημοσιοποιήσει ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και τι όχι.
«Κατ’ αρχάς να σας ευχαριστήσω που για πρώτη φορά έστω αρνητικά και για προφανείς λόγους, μπήκατε στο κόπο να σχολιάσετε κάποια μου ενέργεια που αφορά τη πολιτική μου στάση και τις αρχές μου.»
Όπως κι εσείς έχετε υπόψη σας από τη φιλοξενία πάρα πολλών άρθρων σας ή παρεμβάσεών σας στο παρελθόν στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Λουτρακίου ουδέποτε σας ζήτησα ένα ευρώ, κάτι άλλωστε που μπορεί να το πιστοποιήσουν όχι μόνον ένας, αλλά δύο και τρεις δημοτικοί σύμβουλοι, οι οποίοι όταν με ερώτησαν αν πρέπει να μου δώσουν κάτι για τη δημοσιοποίηση κάποιων απόψεών τους -φαίνεται συνηθισμένοι από την πίεση που υπόκεινται- τους απάντησα να μην το ξαναπούν γιατί δεν πρόκειται να τους ξαναμιλήσω. (1η λάσπη - 1ο ψεύδος).
«Είναι δε απορίας άξιο ότι ας πούμε για καμία άλλη πρωτοβουλία που πήρα εδώ και 30 μήνες δεν είπατε λέξη, σαν να θεωρείται ότι άξιο λόγου είναι μόνο ότι κάνει κακό σε κάποιους που αντιπαθείτε προσωπικά…., ενώ η άδηλη και χωρίς αντάλλαγμα προσφορά στο τόπο από έναν ενεργό πολίτη, είναι κάτι που με βάση τις δικές σας απόψεις περί δεοντολογίας, αντικειμενικότητας και προσφοράς, φαντάζει άγνωστο παρηκμασμένο ή ακόμα και γραφικό στοιχείο…..»
Δεν είναι λοιπόν η πρώτη φορά μ’ αφορμή το προχθεσινό «Είπαν…» που έχει αναφερθεί το loutraki-press στις δραστηριότητές σας. Επειδή διαθέτετε είτε επιλεκτική, είτε ασθενή μνήμη θα πρέπει να σας επισημάνω ότι σας ανέφερα ως επικεφαλής της Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Αγ. Θεοδώρων κι εσείς ο ίδιος μου λέγατε ότι να μην σας αναφέρω μ’ αυτόν τον τίτλο, αλλά μ’ αυτόν του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου. Αν δεν μ’ απατά η μνήμη μου υπήρχαν περισσότεροι από τετρακόσιους υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι κι όλοι απολαμβάνουν της ίδιας αντιμετώπισης. Θα ήθελα να μας πείτε όσες φορές στείλατε με e-mail τις απόψεις σας, αν υπάρχει έστω και μία φορά κατά την οποία δεν της δημοσιοποίησα θέτοντας φυσικά και το ονοματεπώνυμό σας. (2ο ψεύδος)
Η δυσαρέσκειά σας προς το πρόσωπο του επικεφαλής του συνδυασμού σας Παύλου Παύλου δεν είναι πρόσφατη, κρατεί καλά εδώ και πολύ καιρό και τώρα που δόθηκε διάσταση και δημοσιότητα και ξέφυγε από τις προσωπικές σας αναφορές σε μένα, σχολιάσθηκε το γεγονός από το loutraki-press. Θεωρείτε ή έχετε την αίσθηση ότι δεν είναι σε γνώση της πολιτικής πιάτσας τόσο στο Λουτράκι όσο και στους Αγ. Θεοδώρους το ενδιαφέρον σας να κατέλθετε ως υποψήφιος δήμαρχος; Είναι κοινό μυστικό κι όλοι το γνωρίζουν, χωρίς να δίνουν σημασία.
Έχω την πολιτική εμπειρία τουλάχιστον, να μην προβάλλω τα προσωπικά μου, αλλά να μπορώ να αναδεικνύω και να αναφέρομαι σε πρόσωπα που εσείς υπονοείτε στη συγκεκριμένη και κατάλληλη στιγμή.
Την τελευταία φορά που μου κάνατε την τιμή να με ενημερώσετε για άδολη δράση σας και χωρίς αντάλλαγμα προσφορά σας, ήταν όταν είχατε υποβάλλει μηνυτήρια αναφορά για τη λεηλασία στο βιολογικό καθαρισμό Αγ. Θεοδώρων την οποία δημοσιοποίησα, χωρίς να σας απαιτήσω έστω κι ένα ευρώ, όπως αφήνετε τεχνηέντως να υπονοείτε στην επιστολή σας.
Τα όσα ισχυρίζεσθε περί δεοντολογίας -μάλλον δεν γνωρίζετε τι σημαίνει η ετυμολογία της λέξεως, αλλά και τι είναι δεοντολογία- αντικειμενικότητας -τα πάντα δεν κρίνονται υπό το πρίσμα του συνδυασμού σας, αλλά αυτό που προέχει είναι το γενικό συμφέρον- προσφοράς -θα ήθελα να σας υπενθυμίσω την έγγραφη επιστολή μου προς τη Λουτράκι Α.Ε. να προσφέρω αμισθί τις υπηρεσίες μου την ώρα που γινόταν πάρτι από τους κολλητούς του Κώστα Λογοθέτη! (3ο ψεύδος)
«Ναι είχα και έχω άλλη άποψη για πολλά θέματα πολιτικής με τον κ Παύλου αλλά και με άλλους για τα οποία έχω εκφραστεί δημόσια και πάλι χωρίς να πάρω την άδεια σας, σαν γενικό δερβέναγα του Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων…..»
Στην τέταρτη παράγραφό σας θέλω να σας διευκρινίσω ότι ποτέ δεν απετόλμησα να σας περάσω την άποψή μου, ενώ όσες φορές μου αναφερθήκατε στις διαφωνίες σας δεν τοποθετήθηκα και δεν σας εξέφρασα την άποψή μου, περιοριζόμενος απλά να σας ακούω. Όσον αφορά τα περί γενικού δερβέναγα, θεωρώ ότι αυτό κάνει γκελ και σας επιστρέφεται. (2η λάσπη - 4ο ψεύδος)
«Αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που διαφωνώ με αυτά που βλέπω και ακούω και πάλι χωρίς να πάρω την άδεια σας, σαν γενικό δερβέναγα του Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων…..»
Ποτέ δεν σας έκρινα και κυριότερα δεν έχω την αλαζονεία και τη φαντασιοπληξία να έχω την απαίτηση κάποιος να πάρει την άδειά μου για να τοποθετηθεί. (3η λάσπη)
«Με εσάς δε προσωπικά διαφώνησα πολλές φορές και δημόσια ακόμα κυρίως με τις ισοπεδωτικές σας απόψεις, γενικώς περί προδοτών κλπ, τις οποίες εξακοντίζετε χωρίς στοιχεία, χωρίς δικαίωμα στο ‘θύμα’, απλά και μόνο για να υπηρετήσετε τις σκοπιμότητες των σκοτεινών κύκλων που σας ‘εκκολάπτουν’….»
Θα ήθελα στα περί προδοτών και ούτω καθ’ εξής να μπείτε στον κόπο να γίνετε πιο αναλυτικός για να μην ανοίξω αυτή την ώρα ολόκληρη τη βεντάλια και να απαντώ συγκεκριμένα και ειδικά, τεκμηριωμένα, επικαλούμενος και στοιχεία. Ποιό είναι το θύμα που δεν έδωσα το δικαίωμα να απαντήσει, ποιος έχει στείλει επιστολή και δεν του την έχω δημοσιοποιήσει; Ξέρετε να αναφερθείτε σ’ ένα πρόσωπο έστω για δείγμα. Έχω δημοσιοποιήσει ακόμη και υβριστική στο πρόσωπό μου επιστολή. (Σας διευκρινίζω, ότι μόνον ενός προσώπου επιστολή ή σχόλιο δεν πρόκειται ποτέ να δημοσιοποιήσω, αλλά και να του απευθύνω το λόγο, ακόμα κι αν κάνει για το πρόσωπό μου το πιο ιδανικό σχόλιο. Νομίζω ότι αυτό είναι αναφαίρετο δικαίωμά μου). Κάνετε λόγο για σκοτεινούς κύκλους. Επειδή τυγχάνει να μην τους γνωρίζω, θα θέλατε να τους κατονομάσετε και δεν θα σας κάνουν μήνυση ή αγωγή. Μην φοβάσθε από τις πρακτικές άλλων… Επιπρόσθετα θα ήθελα να με ενημερώσετε ποιός με «εκκολάπτει» επειδή προσωπικά δεν είμαι «βαλσαμωμένο πουλί»! (4η λάσπη)
«Διαφώνησα επίσης με τους ‘κύκλους’ τους οποίους υπηρετείτε πλέον, (μετά το φιάσκο των συναντήσεων που είχατε με το κ Λογοθέτη, στην Αθήνα… με ανταλλάγματα θέσεις κα αξιώματα κλπ) και πάλι χωρίς να πάρω την άδεια σας, σαν γενικό δερβέναγα του Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων…..»
Έχει ενδιαφέρον να πληροφορήσετε κι εμένα ποιοί είναι οι κύκλοι που υπηρετώ, όταν δεν δέχθηκα να συστρατευθώ μ’ αυτούς που προκαλούν ανεπανόρθωτη καταστροφή στον τόπο, ενώ στέκομαι απέναντί τους, γιατί απλά δεν έχω ιδιοτελή σκοπιμότητα και οικονομικές προσδοκίες. Επίσης, η εν λόγω συνάντηση που επικαλείσθε ήταν αποτυχημένη από την επιδίωξή της και μόνον... (5η λάσπη)
«Γενικώς για να το πω άπλα διαφώνησα και διαφωνώ πολιτικά με όλους σαν και εσάς που εκπροσωπείτε γνήσια το πολιτικό χθες, τις ίντριγκες, την εσωστρέφεια, το τίποτα, ίσα-ίσα για να πείτε κάτι, περιγράφοντας με μεγάλα γράμματα το μηδέν….. Και αυτό κ ‘Δημοσιογράφε’ δεν είναι δημοσιογραφία. Όπως δεν είναι ‘Δημοσιογραφία’ αυτό που κάνετε στο blog στο οποίο διατηρείτε, το οποίο δεν ξέρει ο κόσμος, όπου καθημερινά κάτω από το δικό σας λιβελογράφημα δεν δίνετε την δυνατότητα να απαντήσει αμέσως ο θιγόμενος, ίσως από φόβο και ουσιαστική απέχθεια προς την αλήθεια.»
Είναι δικαίωμά σας όπως και του καθενός να διαφωνεί με το οτιδήποτε και να υπεραμύνεται των απόψεών του. Δυστυχώς για εσάς δεν εκφράζω το πολιτικό χθες, αλλά είστε το πολιτικό χθες όταν μια συμβατική υποχρέωση προς το ελληνικό δημόσιο η οποία είναι αντισταθμιστικό ωφέλημα, όπως η κατασκευή του Τουριστικού Λιμένα Λουτρακίου, όταν αυτός έχει αξιολογηθεί, προτού καν κατασκευασθεί είχε εκδηλωθεί ιδιωτικό ενδιαφέρον για να λειτουργήσει, εσείς ισχυρίζεσθε ότι πρέπει να το επανεξετάσουμε, να το ξαναδούμε, να κοιτάξουμε αν είναι αναγκαίο, όταν από παντού τονίζεται η ανάγκη μαρίνων και λιμένων που θα μπορέσουν να δέσουν κρουαζιερόπλοια και πολυτελή γιοτ και να φέρουν στην πατρίδα μας υψηλής ποιότητας τουρισμό.
Επειδή είστε εγκλωβισμένος στο μικρόκοσμό σας, καλό θα ήταν να πληροφορηθείτε, απλά τι συμβαίνει στο Κατάκολο.
Μήπως για τον προαστιακό δεν έχετε ταχθεί «κόντρα» στο συμφέρον του δήμου Λουτρακίου και των κατοίκων του, όσον αφορά το σταθμό στον Ισθμό, ακόμη και κόντρα στη μελέτη και συμβασιοποίησή του από τον ΟΣΕ, που τελικά κάποιοι επέτυχαν να τον ματαιώσουν;
Χαρακτηρίσατε «φούσκα» τη Γνωμοδότηση Τσοβόλα χωρίς προηγουμένως να την έχετε διαβάσει, λαμβανομένου υπόψη ότι μου τη ζητήσατε να σας την αποστείλω για να έχετε υπόψη σας κι εσείς. Κοινώς «παπαγαλάκι».
Δύο χαρακτηριστικά μεγάλα θέματα, έργα υποδομής, πνοής που θα φέρουν ανάπτυξη και θα δηλώσουν προοπτική στο δήμο Λουτρακίου, καθώς επίσης και τη Γνωμοδότηση Τσοβόλα που θα βγει με μεγάλη καθυστέρηση ο τόπος από το αδιέξοδο γιατί δεν ενεργοποιήθηκε στην ώρα της, αυτά είναι μηδέν, την ώρα που εσείς έχετε ταχθεί προκλητικά κατά και κατά των τριών;
Όσον αφορά τις ίντριγκες, τις αφήνω για το συνδυασμό σας που γνωρίσατε το 2010, έχει δώσει δείγματα γραφής κι έχει μεγάλη δράση σε τέτοιου είδους μεθοδεύσεις.
Σεβαστή η άποψή σας στα περί δημοσιογραφίας, αλλά μέσα από το προσωπικό μου ιστολόγιο δεν κάνω δημοσιογραφία - καθ’ ότι είναι το επάγγελμά μου κι άρα πρέπει να αμείβεται. Επομένως από το loutraki-press κάνω πολιτικό σχόλιο κι ανάλυση στα τεκταινόμενα εντός των ορίων του δήμου Λουτρακίου και τίποτα περισσότερο.
Ευχαριστώ πολύ για το χαρακτηρισμό σας των κομματιών μου ως λιβελογραφημάτων. Η επιστολή σας είναι χαρακτηριστική και δίνετε την απάντησή σας. Δίνω στον καθένα το δικαίωμα να απαντήσει που νομίζει ότι θίγεται, αλλά με τη διαφορά να το κάνει με ονοματεπώνυμο κι όχι να κρύβεται πίσω από ανώνυμα σχόλια, όπως δεν το κάνω εγώ. Όποιος λοιπόν θίγεται, μπορεί να αποστείλει επιστολή του, όπως έχει γίνει στο παρελθόν, έχει δημοσιοποιηθεί χωρίς χρήματα η άποψή του, αλλά όταν είναι υβριστικός και προσβάλλει του δίδονται και οι επιπλέον εξηγήσεις.
Επειδή ουδέποτε φοβήθηκα την αλήθεια και είμαι υπέρμαχος αυτών που σηκώνουν το χαλί, αλλά και επιδιώκουν είτε να σπάει το απόστημα είτε να σκάει ο οχετός, θα ήθελα να μου πείτε έστω και μία άποψη που δεν έχω δημοσιοποιήσει. (6η λάσπη)
«Ύστερα μιλάτε εσείς για μαντρί. Εσείς? Μα είναι δυνατόν? Εσείς το πιο ‘διακτινισμένο’ πολιτικό ‘πρόβατο’ του Δήμου που κατά καιρούς αφήνατε το ένα μαντρί για το άλλο, γιατί η αποκομιδή ήταν καλύτερη? Είναι δυνατόν εσείς, που μάλλον κατέχετε το παγκόσμιο ρεκόρ γραφικής μετάλλαξης να μιλάτε για άλλους που απλά κατέθεσαν τις απόψεις τους που τις υπογράφει η συνείδηση τους και μόνο?»
Στην όγδοη παράγραφό σας θα αντιπαρέλθω τα υβριστικά σας σχόλια, σας χαρακτηρίζουν εξάλλου, λέγοντάς σας και προβάλλοντας για άλλη μια φορά ότι ουδέποτε διαπραγματεύθηκα κι επιδίωξα κάποιο προσωπικό ή οικονομικό όφελος. Κατέκρινα πράξεις, πρακτικές μεθοδεύσεις και φυσικά διαχώρισα τη θέση μου από την πρώτη στιγμή όταν κάποιος με τις κινήσεις του έπληττε τα συμφέροντα του δήμου Λουτρακίου, έπληττε το κοινό συμφέρον. Καταθέτω σχεδόν καθημερινά τις απόψεις μου, από τις 28/06/2008 και κινούμαι αταλάντευτα πάνω σε μία και μόνη οδό που δεν είναι άλλο από το κοινό συμφέρον του Λουτρακίου. Όπως θέλετε να με χαρακτηρίσετε, δικό σας το πρόβλημα. Δεν είμαι πρόβατο να μπαίνω σε μαντρί και να με πηγαίνει ο τσοπάνης όπου θέλει και να με χρησιμοποιεί αυτός όποτε θέλει ή όποτε με θυμάται… Έχετε ξεχάσει τα παράπονα που έχετε διατυπώσει κατά του Παύλου Παύλου, όχι τώρα, αλλά από το 2011 ακόμα; Εν αντιθέσει με εσάς, προσωπικά, δεν χωράω σε κανενός τέτοιου είδους μαντρί ή κλουβί που συναγελάζεσθε ή έχετε ενταχθεί. (7η λάσπη)
«Εντάξει καταλαβαίνω ότι κρίνετε τη διαφωνία μου με τον κ Παύλου μέσα από το πρίσμα της γνωστής ‘αμερόληπτης’ και ‘αντικειμενικής’ κρίσης σας που σας οδήγησε βέβαια πολλές φορές κατηγορούμενο στα δικαστήρια…»
Όσον αφορά την αμερόληπτη και αντικειμενική κρίση μου θα ήθελα να σας υπενθυμίσω, γιατί απ’ ότι φαίνεται θέλετε για δικές σας σκοπιμότητες να το διαστρεβλώσετε καθ’ ότι έχει δημοσιοποιηθεί όχι μία, άλλα πάρα πολλές φορές στη μία δίκη που έχει γίνει μέχρι σήμερα με τον επικεφαλής του συνδυασμού σας, στην πρωτόδικη απόφαση το δικαστήριο δέχεται ως αληθές ολόκληρο το δημοσίευμά μου, αλλά λόγω του οξέως ύφους το χαρακτήρισε υβριστικό. Τώρα στο δεύτερο βαθμό θα γίνει αφενός η αντίκρουση, αφετέρου θα προβληθούν και νέοι ισχυρισμοί. Δεν είμαι δικομανής, δεν πιστεύω ότι η πολιτική πρέπει να γίνεται στα δικαστήρια, αλλά αφού με σύρουν πρέπει να υπερασπισθώ τη θέση μου. Όσον αφορά τη διαφωνία σας με το «βετεράνο»(!) δήμαρχο έπρεπε να αποσιωπηθεί κατά την άποψή σας; (8η λάσπη)
«Επίσης καταλαβαίνω την ανάγκη σας για επιβίωση…, αλλά κ ‘Δημοσιογράφε’ προσπαθήστε τουλάχιστον να μη φαίνεστε τόσο πολύ ότι είστε τηλεκατευθυνόμενος, σαν το αυτοκινητάκι από το Τζάμπο, που το κατευθύνει ο ιδιοκτήτης του όπου και όπως θέλει αυτός…. Ότι γράφετε τώρα για μένα, γράφατε για τον Παύλου για τον Γκιώνη ή για άλλους γιατί κάποιος σας πατούσε το κατάλληλο κουμπάκι και εσείς πειθήνια ανταποκρινόσασταν…. Τόσο απλά…»
Συνεχίζετε τα υποτιμητικά σχόλιά σας και να είσθε σίγουρος ότι έχω τη δυνατότητα να διατυπώσω πιο ευφυή, αλλά δεν θα σας παρακολουθήσω. Μην αναγάγετε τον εαυτό σας σε Παύλο Παύλου ή Γιώργο Γκιώνη, γιατί σίγουρα δεν φθάνετε ούτε τον Κώστα Λογοθέτη. Αν όντως ήσασταν αυτής της εμβέλειας και διαμετρήματος σίγουρα θα σας αντιμετώπιζα και διαφορετικά. Είσαστε ένας από τους περισσότερους των 350 υποψηφίων δημοτικών συμβούλων που δεν εξελέγησαν. Θεωρώ, ότι έχετε απολάβει πολύ μεγαλύτερης προβολής, χωρίς κανείς να μπαίνει στον κόπο να σας λογοκρίνει… Ποιό είναι αλήθεια το τόσο μεγάλο έργο σας που έχει επηρεάσει τις εξελίξεις στο δήμο Λουτρακίου που θα έπρεπε να ασχοληθώ σ’ αυτό το επίπεδο; (9η λάσπη)
«Λοιπόν ενημερώστε τον ‘ιδιοκτήτη’ σας, να φανερωθεί επιτέλους, ενημερώστε τους σκοτεινούς κύκλους της πολιτικής αδιαφάνειες τους οποίους καλύπτεται επιμελώς, ότι εγώ και όσοι ταυτίζονται με τις απόψεις μου, είμαστε εδώ, ελεύθεροι και όρθιοι, να διεκδικήσουμε και να αναλάβουμε αυτά που θα μας αναθέσει ο κυρίαρχος Δημότης και ότι δεν θα επιτρέψουμε σε εξωθεσμικούς και σκοτεινούς κύκλους να επηρεάσουν το εκλογικό σώμα, οδηγώντας το τόπο σε περιπέτειες και πολιτικά αδιέξοδα.»
Κατονομάστε λοιπόν τον ιδιοκτήτη μου, κατονομάστε τους σκοτεινούς κύκλους, κατονομάστε την πολιτική αδιαφάνεια για να αναγκασθώ να τους αποκαλύψω και πάλι σας ενημερώνω ότι δεν θα προβούν τόσο σε μήνυση όσο και σε αγωγή όπως άλλοι λάτρεις του διωγμού των πολιτικών τους αντιπάλων και των δικαστηρίων. Εν αντιθέσει με εσάς, επειδή δεν το επιτρέπει η αξιοπρέπειά μου, η ηθική μου, η προσωπικότητά μου, δεν έχω ενταχθεί σε κλουβί ή μαντρί να με πηγαίνουν όπου θέλουν, είμαι όρθιος, καταγράφω την άποψή μου και σε όποιον του αρέσει τη διαβάζει και τη σχολιάζει. Αν δεν αρέσει η κριτική που ασκώ είναι δικαίωμα της κάθε μίας και του καθενός να μην επισκέπτεται το loutraki-press.
Πάντως, είμαι εδώ αν έχω θίξει κάποιον να τον αποκαταστήσω και να του ζητήσω ταπεινά συγγνώμην, αναγνωρίζοντας το λάθος μου.
Όλα είναι θέμα χαρακτήρα, λόγω της αγωγής που έχει λάβει από την οικογένειά μου.
Όσον αφορά τον κυρίαρχο δημότη, μακάρι να σας εμπιστευθεί και να σας δώσει την εντολή να τον εκφράσετε. Θα ήθελα και πάλι να κατονομάσετε ποιοί είναι ακριβώς οι σκοτεινοί κύκλοι που δεν θα επιτρέψετε να επηρεάσουν το εκλογικό σώμα, οδηγώντας τον τόπο σε περιπέτειες και πολιτικά αδιέξοδα για να μπορέσω και το loutraki-press από την πλευρά του να τους προβάλλει για να αποτραπούν ενδεχόμενοι κίνδυνοι για τον τόπο.
Με την ευκαιρία θα ήθελα να σας επισημάνω ότι ο συνδυασμός σας είναι αυτός που έχει στερήσει αν όχι αμέσως, τουλάχιστον εμμέσως στο δήμο Λουτρακίου τη μαρίνα, τον προαστιακό και τελευταία την οικονομική πηγή που μπορεί να βγει ο δήμος Λουτρακίου από το αδιέξοδο, να τη χαρακτηρίζει «φούσκα».
Είναι πάρα πολύ καλό να έχετε ελπίδα και θέληση να εκλεγείτε, να διακριθείτε και να συμβάλετε υπέρ των συμφερόντων του τόπου, αλλά επιτρέψτε μου να σας επισημάνω ότι τα ποσοστά σας το 2014 θα είναι πολύ συρρικνωμένα σε σχέση με το 2010, έτσι ώστε να ευελπιστείτε σε μεγαλύτερο αριθμό συμβούλων. Όπως αντιλαμβάνεσθε αυτό καθιστά εφικτή την εκλογή από το συνδυασμό σας μόνον του διδύμου Παύλου – Κούτμου, το οποίο με τις σημερινές συνθήκες φαίνεται να μην αλλάζει, αλλά κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να γίνει σε λίγο καιρό και να έχουμε εκπλήξεις; (10η λάσπη)
«Προσωπικά σαν ένας απλός ενεργός πολίτης, σας περιμένω σε δημόσιο διάλογο από όποιο βήμα επιθυμείτε εσείς, να αντιπαρατεθούμε πολιτικά, αν και πιστεύω δεν έχετε να πείτε κάτι…. και ότι τελικά θα κρυφτείτε και πάλι πίσω από μη αποδείξιμα σχόλια, αιχμές και λεκτικές ανοησίες…..»
Είμαι διαθέσιμος οπουδήποτε και οποτεδήποτε να αντιπαρατεθούμε πολιτικά με επιχειρήματα και αποδείξεις κι όχι ύβρεις και συκοφαντίες όπως έχετε κάνει σε ολόκληρη την επιστολή σας θεωρώντας ότι αυτό είναι περισπούδαστο ύφος και συγκινεί. Ακόμα, όμως, έστω και να με υβρίζετε και να λασπολογείτε σε βάρος μου να είστε σίγουρος ότι θα σας αντιπαρέρχομαι με μεγάλη άνεση και ευκολία με καθαρά και μόνον πολιτικό, απλό, σύγχρονο, κατανοητό, διάφανο λόγο με αιχμές που σπάζουν τα αυγά κι επιχειρηματολογία, σ’ ένα επίπεδο που αν κρίνω από την επιστολή σας δεν γνωρίζετε.
Επιλέξτε μέσον, οποιοδήποτε της αρεσκείας σας και είμαι εδώ!
Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα.

Υ.Γ.: Γιώργο μου, ειλικρινά σου ζητώ συγγνώμην, γιατί δεν αξιολόγησα ορθά ότι η καταγγελία σου είναι τόσο σημαντικό θέμα για την πολιτική ζωή του Λουτρακίου, που για ένα αναγνωρισμένο επαγγελματία θα έπρεπε κι επιβαλλόταν αυθωρεί και παραχρήμα να παρέμβει στη θερινή ραστώνη και να τη δημοσιεύσει ως έκτακτη επικαιρότητα!
Επίτρεψέ μου να σου δικαιολογηθώ γιατί αντέδρασα με καθυστέρηση 16 περίπου ωρών, έως του να δημοσιοποιήσω την τόσο σημαντική καταγγελία σου για τις περαιτέρω εξελίξεις στα τοπικά πράγματα, καθώς επίσης και της ισχυροποίησής σου εντός του συνδυασμού σου. Αιτία λοιπόν ήταν, γιατί την απέστειλες τη δική σου απάντηση με περίπου 30 ώρες καθυστέρηση, από την ώρα που είχα δημοσιοποιήσει το εν λόγω πολιτικό σχόλιο. Και πάλι συγχώρεσέ με.
Ευελπιστώ ότι μετά τη δημοσίευση της καταγγελίας σου και ο επικεφαλής του συνδυασμού σας, ο πολυχρονεμένος και πολύπειρος πρώην δήμαρχος Παύλος Παύλου, λαμβάνοντάς υπόψη του το δριμύ του πολιτικού σου ταπεραμέντου, θα σε χρήσει ως κορυφαίο στέλεχος και από τούδε και στο εξής θα λαμβάνει πάρα πολύ σοβαρά τις απόψεις σου και κατά πάσα πιθανότητα, πρώτα θα συνεννοείται μαζί σου και μετά θα προβαίνει στις ενέργειές του.
Αφού λοιπόν δημοσίευσα την απάντησή μου πρώτα στο δικό μου ιστολόγιο, θα σε παρακαλούσα να μου υποδείξεις που έχεις δημοσιοποιήσει την καταγγελία σου, προκειμένου να βάλω κι εγώ την απάντησή μου, μήπως μπορέσω κι επιβιώσω, προκειμένου να τηρήσω τη δεοντολογία που μου υποδεικνύεις κι εσύ παίζεις στα δάκτυλα.
Δύσκολο πράγμα η επικοινωνία, απαιτεί πρώτα απ’ όλα πολιτική κρίση!
(210613)
Return top