«Ε  Κ  Π  Τ  Ω  Τ  Ο  Σ»  -  Α  Ρ  Γ  Ι  Α
Ουδείς άσφαλτος…




ΚΟΥΙΖ

Πώς είναι δυνατόν να έχεις διώξει με αγωγές και μηνύσεις τους πιο οξείς αντιπάλους σου κι όταν ερωτάσαι να λες εγώ δεν έχω απασχολήσει τη Δικαιοσύνη;
(230613)




Είπαν…

«Πριτς, που θα γράψω το ονοματεπώνυμό σου ή τα αρχικά σου για να ικανοποιήσω τη δικομανία σου. Τρελάθηκα νομίζεις; Δεν σου φθάνουν τόσους που ’χεις στείλει; Όμως, πάνε κι αυτοί για αναίρεση…»
Π. Η.
(230613)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;
(Αυτό δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη θα απαντηθεί
Πλαστογραφία μετά χρήσεως σε δικαστήριο)




ΞΑΦΝΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ
ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε. ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.!

Ενημέρωση των επικεφαλής των συνδυασμών από τον Κώστα Λογοθέτη και το νέο δίδυμο των νομικών Γιώργος Λιάππης (λέγεται ότι είναι γνωστός κι επιλογή του Γιώργου Γιαννιτσόπουλου) και Χρήστος Τζοάνος οι οποίοι προβάλλουν ότι είναι ανενημέρωτοι και κατά συνέπεια ανέτοιμοι να συντάξουν και να προχωρήσουν στο πλαίσιο συμφωνίας και υπογραφής με την πιστώτρια Αλέξανδρος Τεχνική Α.Ε. η οποία έχει δώσει καταληκτική ημερομηνία την 30η Ιουνίου 2013, πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στις 11 στα γραφεία της Λουτράκι Α.Ε.
Μια προοπτική, την οποία να θεωρήσουμε ότι θα γίνουν τα πάντα να αποφευχθεί, οι δικηγόροι θα υπερβάλλουν εαυτόν, γιατί διαφορετικά ένα τέτοιο απευκταίο ενδεχόμενο θα ισοδυναμεί με καταστροφή, καθ’ ότι θα ξεκινήσουν πλειστηριασμοί και το Λουτράκι θα χάσει τα πάντα.
Η χθεσινή πρωινή ενημέρωση ήταν απογοητευτική για τους επικεφαλής των συνδυασμών που έχουν αρχίσει να τους ζώνουν τα φίδια, δεδομένου ότι διαπιστώνουν ο Κώστας Λογοθέτης στην πραγματικότητα παίζει με το χρόνο και δεν έχει αντιληφθεί τόσο την κρισιμότητα της κατάστασης, όσο και του νομικού πολύ δύσκολου εγχειρήματος.
Στη χθεσινή συνεδρίαση οι δύο νέοι δικηγόροι αποπειράθηκαν να πάρουν και να προχωρήσουν σε νέο πλαίσιο συμφωνίας με τον Αλέξανδρος Τεχνική Α.Ε. από την αρχή με τον Κώστα Λογοθέτη να προφασίζεται την επιστολή που δημοσιοποίησε και το loutraki-press, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του πολυχρονεμένου προέδρου της πρώην ΔΑΕΤ Α.Ε. Παύλου Παύλου, ο οποίος απευθυνόμενος στη σημερινό πρόεδρο της Λουτράκι Α.Ε. τον ρώτησε τότε τι παραλάβατε και διαβεβαιώνατε ότι τα πάντα είναι εντάξει. Ο Κώστας Λογοθέτης προφασίσθηκε να το ξαναδούμε, γεγονός που παρέπεμπε σε πρόθεση για σπέκουλα με το χρόνο. Όμως, αντέδρασε και ο Γιώργος Γκιώνης που του είπε μένουν 10 μήνες μέχρι τις εκλογές, αν θέλεις να ξεκινήσεις τέτοια διαδικασία ξεκίνα τη.
Το τι διημείφθη οι πληροφορίες θέλουν να το πληροφορήθηκε και ο πρόεδρος - διευθύνων σύμβουλος της Αλέξανδρος Τεχνική Α.Ε. Γιώργος Βλάχος ο οποίος δυσαρεστήθηκε και οι πληροφορίες θέλουν να ζήτησε επαναβεβαίωση ότι εξελίσσονται ομαλά κι άνευ προβλημάτων τα συμπεφωνηθέντα, δεδομένου ότι σε περίπτωση παλινωδιών, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται να ανεχθεί άλλες χρονικές καθυστερήσεις και τότε η καταστροφή θα είναι εδώ.
Μία εβδομάδα που υπολείπεται είναι η πιο κρίσιμη στην ιστορία του Λουτρακίου και της Λουτράκι Α.Ε. ειδικότερα, δεδομένου ότι είτε θα έλθει η ανεπανόρθωτη καταστροφή, είτε θα μπορούμε να ελπίζουμε ότι συν τω χρόνω θα αποκατασταθεί η κατάσταση.
Στην παρέμβασή του ο «βετεράνος»(!) δήμαρχος Παύλος Παύλου είπε ότι αυτό που προέχει είναι να εξευρεθούν τα € 4 - 5 εκατ. να πάρει ο εργολάβος για να σωθεί το προσωπικό, ενώ είπε ότι λένε για τη σύζυγό μου, αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα.
(230613)
Return top