ΚΟΥΙΖ

Δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη τι θα γίνει με το συνεργάτη σας αν δημοσιοποιηθεί εικόνα στο χθεσινό κουίζ κι αυτά Πέμπτης και Παρασκευής;
(280513)




Είπαν…

«Δρομολόγιο Κολιάτσου - Παγκράτι είναι η πρόταση λύσης του προβλήματος της Λουτράκι Α.Ε. που έχει ο πολυχρονεμένος πρώην δήμαρχος Παύλος Παύλου; Γιατί στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Λουτρακίου της περασμένης Πέμπτης, είχε πει ότι έχει τη λύση, αλλά θα τη πει τη Δευτέρα στο διοικητικό συμβούλιο της Λουτράκι Α.Ε. Σήμερα, στο Δ.Σ. της Λουτράκι Α.Ε., είπε ότι θα την πει στο δημοτικό συμβούλιο της προσεχούς Πέμπτης! Μήπως ο "βετεράνος"(!) δήμαρχος αναμένει την επιφοίτηση από τον μπαρμπανίκ;»
(280513)




Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΤΕ ΨΕΜΑΤΑ!

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ
ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Σκόνη και θρύψαλα τα κάνει όλα ο δήμαρχος Λουτρακίου Κώστας Λογοθέτης. Τίποτα δεν μπορεί να αντισταθεί στις αποφάσεις του, όταν καταφέρνει μελέτη έγκριτων οικονομολόγου και νομικού, να τη διαγράφει με μία μονοκονδυλιά.
Αυτό συνέβη και χθες, στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Λουτράκι Α.Ε., όπου τα μέλη του Δ.Σ. άκουσαν έκπληκτα ότι η πρόταση της εργολήπτριας εταιρείας δεν ισχύει, γιατί στο μεταξύ ο πολυπράγμων και αποφασιστικός δήμαρχος είχε καταφέρει να επιφέρει το ρελάνς κτύπημα στον «υπεραπαιτητικό» εργολάβο.
Όλα αυτά που ισχυρίσθηκε ο πρόεδρος - διευθύνων σύμβουλος της Λουτράκι Α.Ε. Κώστας Λογοθέτης στην έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. της εταιρείας, καμία σχέση δεν είχαν με όσα είχε συζητήσει προηγουμένως με τον ομόλογό του της Αλέξανδρος Τεχνική Α.Ε. Γιώργο Βλάχο.
Τελικά, ο Κώστας Λογοθέτης με τους άκρως επικίνδυνους συμβούλους του το κάνουν επίτηδες για να φέρον στον τόπο την ολική καταστροφή;
Μήπως το σενάριο που παρουσίασαν, ήταν σαν την πλαστογραφημένη υπογραφή του Δημήτρη Τσοβόλα πάνω στα δικόγραφα;
(280513)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ… Η «ΑΝΤΙΠΡΟΤΑΣΗ» ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ
ΣΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΛΑΧΟΥ

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

Εκτός τόπου και χρόνου, εκτός πραγματικότητας στην κυριολεξία κινήθηκε για άλλη μια φορά ο δήμαρχος Λουτρακίου και πρόεδρος - διευθύνων σύμβουλος της Λουτράκι Α.Ε. Κώστας Λογοθέτης, στη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της εταιρείας.
Με τη στάση του ο Κώστας Λογοθέτης, προφανώς ορμώμενη από τους επικίνδυνους για τα συμφέροντα του τόπου συμβούλους του, επέδειξαν ότι δεν έχουν αντιληφθεί τι είναι αυτό που διακυβεύεται, αλλά το κυριότερο ότι δεν έχουν συνειδητοποιήσει το μέγεθος της καταστροφής που βιώνει σήμερα ο τόπος. Χωρίς ίχνος σοβαρότητας, αυτό που εισπράττεται είναι ότι όλοι μαζί κάνουν σπέκουλα με το χρόνο, έχοντας την αίσθηση ότι μπορεί να πάει η βαλίτσα μακριά…
Κατά πληροφορίες του loutraki-press ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Αλέξανδρος Τεχνική Α.Ε. Γιώργος Βλάχος εξοργίσθηκε με όσα πληροφορήθηκε ότι ισχυρίσθηκε ο Κώστας Λογοθέτης στο Δ.Σ. της Λουτράκι Α.Ε. και κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει ποιες θα είναι πλέον οι περαιτέρω αντιδράσεις του.
Έχοντας λάβει γνώση όλοι ανεξαιρέτως οι σύμβουλοι του Δ.Σ. της Λουτράκι Α.Ε. της έγγραφης οικονομικο-νομικο-τεχνικής πρότασης της Αλέξανδρος Τεχνική Α.Ε., με την έναρξη της συνεδρίασης άκουσαν τον Κώστα Λογοθέτη να ισχυρίζεται ότι έκανε πριν λίγη ώρα συμφωνία με τον Γιώργο Βλάχο, την οποία όπως ανέλυσε απείχε παρασάγγας από τη γραπτή πρόταση.
Όσα πρότεινε ο Κώστας Λογοθέτης, στην κυριολεξία στο πόδι, χωρίς προηγούμενη μελέτη και ανάλυση των οικονομικών στοιχείων και δεδομένων, προξένησαν εντύπωση στα μέλη του Δ.Σ. της εταιρείας όπου εκδηλώθηκαν αντιδράσεις, τόσο από τον Γιώργο Γκιώνη, όσο και από τον Γιώργο Πετρίτση, ενώ ο «βετεράνος»(!) δήμαρχος Παύλος Παύλου φύλαξε ζεστή την πρόταση του, αφού το ξαναβρήκε, να την παρουσιάσει στην προσεχή συνεδρίαση του έκτακτου δημοτικού συμβουλίου την Πέμπτη!
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press ο Γιώργος Γκιώνης είπε στον Κώστα Λογοθέτη, ότι η αντιπρόταση που ισχυρίζεται ότι έκανε στον Γιώργο Βλάχο είναι στο πόδι, είναι για να κερδίσει χρόνο και να επαναληφθεί ότι και το Νοέμβριο του 2012, όπου εκ του αποτελέσματος αν και είχε υπάρξει συμφωνία, στην ουσία εμπαίξαμε τον Γιώργο Βλάχο. Ο Γιώργος Γκιώνης και πάλι του επεσήμανε ότι τα νούμερα που του έχει υποσχεθεί δεν βγαίνουν και πάλι θα κοροϊδέψουν την πιστώτρια εταιρεία.
Τελικά, αφού συζητούσαν επί δύο ώρες δεν κατέληξαν πουθενά και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Πέμπτη στο έκτακτο δημοτικό συμβούλιο.
Οι πρακτικές αυτές του Κώστα Λογοθέτη και των συμβούλων του το μόνο που επιτυγχάνουν είναι να εξοργίζουν τον εργολήπτρια πιστώτρια εταιρεία κι ως αποτέλεσμα θα έχουν ο τόπος να επιβαρύνεται όχι μόνον με πλειστηριασμούς, αλλά να χάσει και τα περιουσιακά του στοιχεία.
Πάντως, οι άνθρωποι έχουν πλάκα, γιατί ενώ διέλυσαν τα πάντα, ισχυριζόντουσαν χθες ότι σκοπός τους είναι να μείνει το Loutraki Thermal Spa υπό δημοτικό χαρακτήρα. Όπως όλα δείχνουν, αν συνεχίσουν μ’ αυτά τα μυαλά ο τόπος θα χάσει και τ’ αυγά και τα καλάθια!
(280513)
Return top