ΚΟΥΙΖ

Πέτρο Τατούλη μετά τον εκτροχιασμό του προαστιακού σιδηροδρόμου ή την «κλωτσιά» του στο μέλλον αν θέλετε, θα θέλατε να πληροφορηθείτε ποια άποψη αρχίζει πλέον να διαμορφώνεται και να τείνει να επικρατήσει στην τοπική κοινωνία του Λουτρακίου, αφού επιλέξατε τον οικονομικό «σφαγιασμό» και μαρασμό μιας ολόκληρης πόλης προς χάριν ενός το πολύ δύο ιδιοκτησιακών συμφερόντων;
(090513)




Είπαν…

«Ο δήμαρχος Λουτρακίου Κώστας Λογοθέτης, αφού επέτυχε να λύσει όλα τα προβλήματα στο δήμο Λουτρακίου, πλήρης καταστροφή, τώρα τα έχει βάλει να λύσει και τα προβλήματα στους τοπικούς ναούς. Το σχήμα πάντως, δεν βλέπει με καλό μάτι τον τρόπο που εκτίθεται…»
(090513)




ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ

ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ

Το τελεσίγραφο της Αλέξανδρος Τεχνική Α.Ε. έχει εκπνεύσει και η λογική λέει ότι η εταιρεία θα αντιδράσει πλέον δυναμικά, λαμβανομένου υπόψη ότι ο πρόεδρος της Λουτράκι Α.Ε. Κώστας Λογοθέτης έχει εξοργίσει τα μέγιστα τον πρόεδρο - διευθύνοντα σύμβουλος της κατασκευάστριας εταιρείας Γιώργο Βλάχο!
Η συνεχιζόμενη παρελκυστική συμπεριφορά του Κώστα Λογοθέτη, ο οποίος φαίνεται να επηρεάζεται μόνον από τους συμβούλους του οι οποίοι όλα δείχνουν ότι οι πρακτικές τους παραπέμπουν σε φαινόμενα όχι μόνον παντελούς αδιαφορίας για την τύχη της Λουτράκι Α.Ε., αλλά μάλλον στο σπρώξιμο της εταιρείας προς την καταστροφή.
Ζητούμενο είναι γιατί ο Κώστας Λογοθέτης συμπεριφέρεται σαν να δείχνει ότι δεν καταλαβαίνει τις επιπτώσεις τις παρελκυστικής τακτικής του, ενώ γίνεται ηλίου φαεινότερο ότι οι σύμβουλοί του σκόπιμα τον εξωθούν να αναγκάσει τον Γιώργο Βλάχο να προβεί σε ακρότητες, γεγονός που ευελπιστείται -ενδεχομένως και να κατευθύνονται- ότι θα επιφέρει την παρέμβαση από την πίσω πόρτα της Club Hotel Loutraki (CHL) S.A. με λεόντεια ανταλλάγματα που θα λειτουργήσουν καταστροφικά και θα απεμπολούν οριστικά και δια παντός τα συμφέροντα του δήμου Λουτρακίου.
Σύμφωνα πάντοτε με το τελεσίγραφο της Αλέξανδρος Τεχνική Α.Ε. η σημερινή ημέρα είναι άκρως κρίσιμη για την τύχη όχι μόνον του Loutraki Thermal Spa, αλλά της ίδιας της Λουτράκι Α.Ε. και του δήμου Λουτρακίου γενικότερα.
Ο Κώστας Λογοθέτης αν δεν απομακρύνει από δίπλα του όλους αυτούς τους συμβούλους που σχεδιάζουν κι εξωθούν την καταστροφή του Λουτρακίου, το μόνον σίγουρο είναι ότι θα τον μπλέξουν και τα πράγματα θα είναι για τον ίδιο τόσο άσχημα, όσο σήμερα δεν μπορεί να το φαντασθεί!
(090513)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΠΕΤΡΟ ΤΑΤΟΥΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΩΤΣΙΑ ΣΤΟ… ΜΕΛΛΟΝ
ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ!

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

Οργή και αγανάκτηση έχει προκαλέσει στους πολίτες του Λουτρακίου ο εμπαιγμός του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη να εκτροχιάσει τον προαστιακό σιδηρόδρομο και να του ρίξει τη δέουσα «κλωτσιά» στο μέλλον, που κανείς δεν γνωρίζει αν θα υλοποιηθεί το έργο ή θα βρεθεί κάποιο άλλο πρόσχημα.
Η απάντηση της ΕΡΓΟΣΕ προς το υπουργείο Ανάπτυξης - Ανταγωνιστικότητας - Υποδομών - Μεταφορών - Δικτύων στο πλαίσιο ερώτησης του νεαρού βουλευτή Κορινθίας Χρήστου Δήμα επιβεβαιώνει τους φόβους των πολιτών του Λουτρακίου κι εντείνει την οργή και αγανάκτησή τους προς το πρόσωπο του πρώτου πολίτη της Πελοποννήσου, Πέτρου Τατούλη.
Είχαν δεν είχαν, λειτουργώντας η περιφέρεια Πελοποννήσου σε βάρος της οικονομικής επιβίωσης και οικονομικής ισορροπίας της πόλης του Λουτρακίου, σε αγαστή συνεργασία με τον ΟΣΕ, για να διασκεδασθούν οι εντυπώσεις και να καταπραϋνθεί η αγανάκτηση της τοπικής κοινωνίας -μετά την ένοχη σιωπή και των ταγών της πόλης του Λουτρακίου, που ουσιαστικά δεν έκαναν απολύτως τίποτα προς αυτή την κατεύθυνση- ρίχνουν το μπαλάκι στην ΕΡΓΑ ΟΣΕ Α.Ε. η οποία κάνει γνωστό ότι: «Στο έργο κανονικοποίησης και ηλεκτροκίνησης της γραμμής Ισθμός - Λουτράκι, ώστε να ενταχθεί στο πλέγμα του προαστιακού σιδηροδρόμου Αττικής, το εν λόγω έργο έχει συμπεριληφθεί στις προτάσεις του ομίλου ΟΣΕ ΑΕ για χρηματοδότηση στο πλαίσιο της 5ης Προγραμματικής Περιόδου.»
Αναδεικνύεται πλέον περίτρανα ο δεκαοκτάμηνος εμπαιγμός του Πέτρου Τατούλη, που αν πραγματικά ήθελε, ακόμη και σήμερα αν κινείτο προς αυτή την κατεύθυνση σύμφωνα πάντοτε με άριστα γνωρίζοντες σιδηροδρομικούς κύκλους, το έργο προλάβαινε να ενταχθεί στο ΕΣΠΑ της 4ης τρέχουσας διαχειριστικής περιόδου 2007 - 2013.
Είναι και γίνεται προφανές ότι επελέγη από την περιφέρεια Πελοποννήσου και τον Πέτρο Τατούλη προσωπικά, να καεί και να αφήσει να βουλιάξει η οικονομία μιας ολόκληρης πόλης και η προοπτική των κατοίκων της, αφήνοντας έστω κι εξ αντανακλάσεως παράθυρο ανοιχτό στα ιδιοκτησιακά συμφέροντα δύο το πολύ τριών ατόμων, μη επιτρέποντας τουλάχιστον σ’ αυτή τη φάση την προκήρυξη και κατασκευή του έργου.
Ο Πέτρος Τατούλης θα πρέπει να έχει υπόψη του και να μην παραβλέπει με το «θα» για το απώτερο μέλλον ότι δεν ικανοποιεί απολύτως κανέναν, αντιθέτως μάλιστα πλημμυρίζει από αγανάκτηση κι οργή τη συντριπτική πλειοψηφία πολιτών και φορέων του Λουτρακίου γιατί οι αοριστίες δεν ικανοποιούν σκεπτόμενους πολίτες, δεδομένου ότι η απάντηση της ΕΡΓΑ ΟΣΕ Α.Ε. παραπέμπει σ’ ένα βάθος χρόνου τουλάχιστον εννέα ετών και βάλε…
Πέτρο Τατούλη θα πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι οι κάτοικοι του Λουτρακίου δεν είναι «ιθαγενείς» να ικανοποιούνται με χάντρες και καθρεφτάκια, όπως ενδεχομένως κάποιοι ανόητοι σας έχουν δώσει να αντιληφθείτε προς χάριν και για να ικανοποιηθούν συγκεκριμένα ιδιοκτησιακά συμφέροντα, σε βάρος της προοπτικής και οικονομικής ισορροπίας μιας ολόκληρης πόλης και των πολιτών της.
Αυτό που διαπράττετε Πέτρο Τατούλη είτε σας αρέσει, είτε όχι, είναι «έγκλημα» κι ακόμη υπάρχουν περιθώρια να επανορθώσετε και να μην συνεχίσετε με την παρελκυστική τακτική σας την καταδίκη ενός ολόκληρου τόπου.
Πέτρο Τατούλη η ΕΡΓΑ ΟΣΕ έχει έτοιμη και ολοκληρωμένη τη μελέτη κατασκευής σταθμού στη θέση Παράδεισος - Φιλοθέη του Ισθμού από το 1999 και οι πληροφορίες από την ΕΡΓΑ ΟΣΕ Α.Ε. θέλουν, ότι το μόνο που χρειάζεται είναι η μελέτη για την κανονικοποίηση και ηλεκτροκίνηση της γραμμής Ισθμός - Λουτράκι της οποίας το κατασκευαστικό κόστος, όπως άλλωστε έχετε υπόψη σας, δεν πρόκειται να υπερβεί τα € 10.000.000 όταν μάλιστα γνωρίζετε πάρα πολύ καλά ο ίδιος προσωπικά ότι υπάρχει διαθέσιμο υλικό υποδομών.
Πέτρο Τατούλη καλόν θα είναι στο προσεχές περιφερειακό συμβούλιο να μην ετοιμάζεσθε να παρουσιάσετε το έργο και να θριαμβολογείτε, γιατί στην ουσία πρόκειται για ένα σκηνοθετημένο και διαπραχθέν «έγκλημα» από σας τον ίδιο!
(090513)
Return top