ΚΟΥΙΖ

Ποίου πρώην αξιωματούχου που έχει αναγάγει σε σπορ τις αγωγές και τις μηνύσεις, παρατρεχάμενοι προσέγγισαν τοπικό εκδότη και του υπενθύμιζαν με νόημα τη δικαστική αντιπαράθεση που έχει μαζί του σε δεύτερο βαθμό ο άλλοτε αξιωματούχος;
(290513)




Είπαν… 1

«Από το 2006 ο λαός μ’ έχει βάλει στην αντιπολίτευση και δεν διοικώ εγώ!»
Παύλος Παύλου
Ο λαός από το 2006 σας έχει στείλει σπίτι σας κι αρνείσθε να το καταλάβετε! Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος έξυπνος για να το αντιληφθεί.
Εσείς γιατί δεν μπορείτε να το αντιληφθείτε; Τι πραγματικά σας συμβαίνει;
Τι φταίνε τα παιδιά που θα σας πλαισιώσουν και θα μείνουν άλλα πέντε χρόνια εκτός νυμφώνος;
Η φίλη Εβίτα Κούτμου, πότε επιτέλους θα γίνει αντιδήμαρχος; Γιατί 4 + 3,5 + 5, πότε η κοπέλα θα δει αντίκρισμα από τον κόπο της;
Μήπως πρέπει να το ξανασκεφθείτε να ζήσετε ολοκληρωτικά ως συνταξιούχος;
Π. Η.
(290513)




Είπαν… 2

«Παύλε Παύλου, τίποτα δεν μου συμβαίνει απρόοπτο, ούτε έχω πάθει κάτι. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας, χαίρω άκρας υγείας, καθώς και ψυχιατρικού ενδιαφέροντος. (Αλλού είναι τα προβλήματα!) Όπως έχετε διαπιστώσει από τις κατ’ ιδίαν συζητήσεις μας επιδεικνύω σεβασμό προς τους πάντες και τα πάντα. Επιπρόσθετα, διακρίνομαι για την εντιμότητά μου, καθώς και την ηθική μου. Σέβομαι τον εαυτό μου, σέβομαι την προσωπικότητά μου, φροντίζω με κάθε θυσία για το ακέραιο της αξιοπρέπειάς μου. Γνωρίζετε πάρα πολύ καλά ότι δεν έχω απλώσει το χέρι μου πουθενά, ούτε έχω προβεί σε συναλλαγές, όπως τα "δημοσιογραφικά jukebox" σας. Κατά συνέπεια, πρόθεσή μου είναι να αποκαλύπτω ότι περιέρχεται σε γνώση μου, επ ωφελεία του κοινού συμφέροντος, του συμφέροντος του δήμου Λουτρακίου κι όχι ιδιοτελών συμφερόντων και σκοπιμοτήτων. Επί τη ευκαιρία να σας υπενθυμίσω ότι διατηρώ στα χέρια μου όλα τα πρακτικά των διοικητικών συμβουλίων της πρώην ΔΑΕΤ Α.Ε., τα οποία από το Σεπτέμβριο θα αρχίσουν να δημοσιοποιούνται, προκειμένου ο καθένας να βγάζει τα συμπεράσματά του.»
Π. Η.
(290513)




Είπαν… 3

«Παύλε Παύλου πάρα πολύ ορθά είπατε ότι δεν σας έριξα εγώ. Συμφωνώ κι επαυξάνω, δεδομένου ότι η ταπεινότητά μου δεν διακρίνεται από τέτοιου είδους υπέρμετρη αλαζονεία, που παραπέμπει αλλού... Επειδή, φαίνεται ότι μετά από τόσα χρόνια στην πολιτική δεν το έχετε αντιληφθεί, ότι ο κυρίαρχος λαός είναι που ανεβάζει και κατεβάζει κυβερνήσεις στα δημοκρατικά πολιτεύματα. Εσάς, σας αποκαθήλωσε ο λαός, γιατί στην πολυχρονεμένη θητείας σας και το χρονικό διάστημα που εξελίχθηκε αυτή με τα δυσθεώρητα κονδύλια που διαχειριστήκατε, αν για παράδειγμα δήμαρχος ήταν ένα πρόσωπο σαν το γείτονα Αλέκο Πνευματικό, δεν θα είχε μεταμορφωθεί μόνον το Λουτράκι και θα ήταν τόπος αναφοράς για την εύπορη Ευρώπη, αλλά μαζί κι ολόκληρος ο κόλπος. Δυστυχώς για σας, αυτό δεν είχατε την ικανότητα να κάνετε!»
Π. Η.
(290513)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




ΙΔΟΥ ΤΟ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ
ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΔΙΩΓΜΟ ΚΑΤΑ ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΩΤΑΚΗ!

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

Όλοι θυμούνται τη βαρύγδουπη με στόμφο ρήση του «βετεράνου»(!) δημάρχου Παύλου Παύλου: «Τον Γιωτάκη δεν τον στέλνω φυλακή γιατί αύριο θα συναντάω τα παιδιά του στο δρόμο και δεν θα μπορώ να τα αντικρίσω!»
Από αυτή τη ρήση και μόνον, ο πολυχρονεμένος δήμαρχος, θεωρείται βέβαιο ότι είχε τσακώσει τον προκάτοχό του Γιάννη Γιωτάκη να παρανομεί σε βαθμό κακουργήματος για να μπει φυλακή, αφετέρου σαν εισαγγελέας και σαν πρόεδρος δικαστηρίου είχε αποφανθεί και για την ποινή του.
Όλα τα προαναφερόμενα είναι μία ατέρμονη πλάνη η οποία σκοπό είχε τόσο να εντυπωσιάσει, όσο και να αποπροσανατολίσει από όσα συνέβαιναν επί των ημερών του, με το τεράστιο έργο των 5 cm ύψος, όπως του καταμαρτυρούσε και ο επιστήθιος φίλος του Γιάννης Λάμπρου!
Μέσα στην πληθώρα εγγράφων που έχουν περιέλθει στην κατοχή του γράφοντος, μεταξύ άλλων δικαστικών εγγράφων, έχει περιέλθει και μία απόφαση που αναδεικνύει τους δικαστικούς διωγμούς που είχε υποστεί ο Γιάννης Γιωτάκης και είχε αθωωθεί (σημειωτέον, δεν έχει καμία γνώση ότι αυτή η απόφαση βρίσκεται στην κατοχή του loutraki-press), από το διάδοχό του Παύλο Παύλου.
Έχει λοιπόν ενδιαφέρον το απόσπασμα μίας εκ των τριών αποφάσεων της μήνυσης με τρία σκέλη που είχε υποβάλλει ο Παύλος Παύλου κατά του Γιάννη Γιωτάκη, ενδεχομένως για να αποκομίσει εντυπώσεις και να αναρριχηθεί στην εξουσία.
Λένε λοιπόν οι δικαστές στην απόφασή τους:
«Αυτό δεν είναι δυνατόν να διέλαθε της προσοχής του μηνυτή κατά την ανάγνωση των επίμαχων βεβαιώσεων, λαμβανομένου υπόψη και του μορφωτικού του επιπέδου (οδοντίατρος), πλην όμως αυτός, προφανώς σκοπίμως, λόγω και της έντονης παραταξιακής διαμάχης του με τον κατηγορούμενο, ως εκπροσωπούντες αντίπαλους κομματικούς συνδυασμούς, άφησε να υποβόσκει η υπόνοια ότι εκταμιεύτηκαν από το δήμο μεγάλα χρηματικά ποσά, τα οποία, εφόσον δεν είχαν καταβληθεί στους ως άνω υπαλλήλους, είχαν ενθυλακωθεί από το δήμαρχο και τους συν οκτώ (βλ. προς απόδειξη τούτο και την από 17-9-92 αίτηση του μηνυτή στη δικογραφία, με την οποία ζητά να ερευνηθεί "τι απέγιναν τα μεγάλα εκείνα χρηματικά ποσά (δια) τα οποία είχε βεβαιώσει (ο κατηγορούμενος) ότι κατεβλήθησαν στους άνω υπαλλήλους"».
Μετά το Γιάννη Γιωτάκη στο στόχαστρο μπήκαν και διώχθησαν δικαστικά με αγωγές για να εισπραχθεί χρήμα, καθ’ ότι δεν ενδιέφερε η ποινική τιμωρία, Νίκος Μανός και Λάμπρος Παπαθεοδώρου οι οποίοι ετοιμάζονται να προσφύγουν στον Άρειο Πάγο, για αναίρεση της δευτεροβάθμιας απόφασης.
Με τον τοπικό εκδότη Σπύρο Γιαλοψό σε δεύτερο βαθμό η έφεση του έχει προσδιοριστεί για τον Ιανουάριο του 2014, ενώ ακολουθεί και η έφεση του γράφοντος.
Ο Παύλος Παύλου θα πρέπει να έχει υπόψη του, ότι όσοι δεν έχουν πιάσει βρώμικα χρήματα στα χέρια τους, ο γράφων είναι ένας από αυτούς τους μετρημένους στα δάκτυλα, δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν από τις δικαστικές διώξεις, απ’ όπου κι αν προέρχονται…
(290513)
Return top