ΚΟΥΙΖ

Δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη, τι μπορεί να σημαίνουν από το παρελθόν τα κατορθώματα στενού συνεργάτη σας: «ΤΠΥ/102/05-05-2005 ευρώ επε, 528.000 + 100.320(;) ΦΠΑ 19%»;
Συγγνώμην και χθες το ποσόν πάλι € 528.000 ήταν κι εκ παραδρομής ανεγράφη € 580.000.
(240513)




Είπαν…

«Δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη δεν είμαι αυτός που θα ντρέπεται να κυκλοφορεί στην πόλη του Λουτρακίου, αλλά εσείς, γιατί καταστρέψατε το Λουτράκι μαζί με τους συνεργάτες σας και συνεχίζετε να λέτε ακόμα και την ύστατη ώρα ψέματα!
Ευτυχώς, επιβεβαιώνομαι από τα γεγονότα, ενώ εσάς αναδεικνύονται τα ψέματά σας!
Τελικά, αν δεν έκανε απλή αναφορά στο θέμα αυτό ο επικεφαλής της Αδέσμευτης Δημοτικής Κίνησης Παύλος Παύλου, η υπόθεση της κατάσχεσης του ταμείου στο Loutraki Thermal Spa, θα πέρναγε έτσι. Αν είναι ποτέ δυνατόν; Το θέμα αυτό θα έπρεπε να μονοπωλήσει τη χθεσινή συνεδρίαση και δεν μίλησε κανείς; Που πάει τέλος πάντων αυτός τόπος;»
Π. Η.
(240513)




Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΤΕ ΨΕΜΑΤΑ!

ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΒΛΑΧΟ!

Ακόμα και χθες, την ενάτη ώρα, την ώρα της σκέψης και της περισυλλογής, την ώρα που όλοι μαζί έπρεπε να σκεφθούν πώς θα αντιμετωπισθεί η κατάσταση της χθεσινής κατάσχεσης στο Loutraki Thermal Spa κι ενδεχομένως άλλων που θα ακολουθήσουν(;) ο δήμαρχος Λουτρακίου και πρόεδρος - διευθύνοντας σύμβουλος της Λουτράκι Α.Ε. Κώστας Λογοθέτης, ακόμα κι αυτή την ώρα, στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, έλεγε ψέματα ότι τα έχει βρει με τον εργολάβο κι ότι οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε καλό δρόμο.
Η αλήθεια είναι ότι ο Κώστας Λογοθέτης έχει εξοργίσει από την προηγούμενη εβδομάδα τον πρόεδρο - διευθύνοντα σύμβουλο της Αλέξανδρος  Τεχνική Α.Ε. Γιώργο Βλάχο και οι πληροφορίες του loutraki-press θέλουν να μην υπάρχει επικοινωνία μεταξύ των δύο ανδρών.
Καλά γνωρίζοντες, υποστήριζαν χθες, ότι γι’ αυτό το λόγο έγινε η χθεσινή κατάσχεση στο ταμείο του Loutraki Thermal Spa!
Κώστα Λογοθέτη, πότε επιτέλους από το στόμα σας θα ακούσουμε τι πραγματικά συμβαίνει;
(240513)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ
ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΞΕΡΑΤΕ ΚΑΙ ΣΙΩΠΟΥΣΑΤΕ!

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

Το loutraki-press κι ο γράφων έχουν επιλέξει ένα δύσκολο κι ανηφορικό δρόμο που δεν στηρίζεται στις εντυπώσεις και το θέαμα που παραπλανούν κι αποπλανούν.
Συνειδητά η επιλογή του δικαίου και της εντιμότητας, τα οποία για να αναδειχθούν, απαιτείται, πρέπει πρώτα, αναγκαστικά, να καταρρεύσει το επίπλαστο που χαϊδεύει τ’ αυτιά και παρασύρει ελαφριά μυαλά και ελαφριές συνειδήσεις.
Όταν πρεσβεύεις και υιοθετείς το δίκαιο και το νόμιμο, αυτό θέλει υπομονή και χαλύβδινη αντοχή για να ξεπερνάς όλες τις προκλήσεις και ειδικότερα τον πόλεμο που στήνεται, γιατί έτσι είναι τούτη η άδεια ζωή, προκειμένου να ευνοούνται ιδιοτελή συμφέροντα και σκοπιμότητες, ώστε να κυριαρχεί το εγώ και να πνίγει το εμείς.
Όλο αυτό το διάστημα, μέσα από αυτό το βήμα, ποτέ δεν υπήρξε πρόθεση σε βάρος κάποιου προσώπου, για ιδιοτελείς σκοπιμότητες ή για την ικανοποίηση παιχνιδιών. Γνώμονας -οι άγνωστες λέξεις για σημαντική πλειοψηφία- ο κοινός σκοπός, το κοινό καλό, το συνολικό συμφέρον. Σκοπός να επιτευχθούν τα προαναφερόμενα και στόχος η ανάδειξη όλων όσων λειτουργούν ως τροχοπέδη κι ως ανασταλτικός παράγων προς αυτή την κατεύθυνση.
Από την πρώτη στιγμή αντελήφθην το θεόστραβο δρόμο που είχε επιλέξει ο δήμαρχος Λουτρακίου Κώστας Λογοθέτης, δεν άκουγε τίποτα κι αυτός ήταν ο λόγος που δεν ήθελα να συγχρωτισθώ μαζί του, λόγω των παρανομιών και της παραβατικής συμπεριφοράς του. Από την πρώτη στιγμή αναδεικνύονταν, δημοσιοποιούντο και προβάλλονταν τα πάντα, αλλά σε ώτα μη ακουόντων ή ανθρώπων που βόλευαν συγκυριακά οι καταστάσεις και δεν ήθελαν να γνωρίζουν, δεν τους συνέφερε να γνωρίζουν.
Όμως, οι τακτικές αυτές, είχαν κι επιπτώσεις στον τόπο, που όσο κι αν κάποιοι προσπαθούσαν να κρύψουν κάτω από το χαλί, αυτοί που ήθελαν να δουν, έβλεπαν, διαμαρτύρονταν, αλλά τους έπνιγαν φωτοβολίδες και πυροτεχνήματα που αποπροσανατόλιζαν και αποσπούσαν την προσοχή της κοινής γνώμης.
Έτσι φθάσαμε και στις 21 Φεβρουαρίου 2013.
Ημερομηνία, που ο δήμαρχος Λουτρακίου και πρόεδρος διευθύνων σύμβουλος της Λουτράκι Α.Ε. Κώστας Λογοθέτης, βασικά το γράφοντα τον αποκάλεσε «εχθρό του τόπου», δεδομένου ότι δημοσιοποίησε την κατάσχεση που πραγματοποιείτο στις εγκαταστάσεις του Loutraki Thermal Spa.
Εντελώς ανερυθρίαστα, ενώ υπήρχε ένα γεγονός, η κατάσχεση, τη διαστρέβλωσε και τη βάφτισε απλή καταγραφή. Στη συνέχεια, πέρασε στην αντεπίθεση, με περισσό θράσος κατήγγειλε ξεδιάντροπα όσους αποκαλύπτουν, ενώ υποστηριζόταν από τα δημοσιογραφικά jukebox!
Όμως, επειδή υπάρχει και η Θεία δίκη, αναγκάσθηκε μόνος του μετά 48 ώρες να αυτοεξευτελισθεί, ομολογώντας την κατάσχεση, που πραγματοποιήθηκε με μεσεγγυούχο τον ίδιο για να μην κλείσει το Loutraki Thermal Spa. Έκτοτε, πέρασαν 92 ημέρες, με την εργολήπτρια - πιστώτρια Αλέξανδρος Τεχνική Α.Ε., να αναγκάζεται χθες, μετά 91 ημέρες, να προχωρεί στα πλέον δραστικά μέτρα, κατάσχοντας τα χρήματα στο ταμείο της Λουτράκι Α.Ε. Ήταν απότοκο του εμπαιγμού που έχει υποστεί όλο αυτό το διάστημα η συγκεκριμένη εταιρεία και προσωπικά ο πρόεδρος - διευθύνων σύμβουλός της Γιώργος Βλάχος, καθ’ ότι συνειδητοποιήθηκε ότι ο Κώστας Λογοθέτης σπρώχνει το χρόνο και στην ουσία δεν θέλει και δεν επιθυμεί να δώσει ουσιαστική και βιώσιμη λύση.
Όπως θέλουν οι πληροφορίες του loutraki-press οι δύο πλευρές ποτέ δεν βρέθηκαν σε σημείο συνεννόησης, παρά των περί αντιθέτων λεχθέντων χθες στη δημοτικό συμβούλιο από τον ίδιο τον Κώστα Λογοθέτη.
(Μην το φορτώσουν και φύγουν στο τέλος, ενώ ο Κώστας Λογοθέτης θα διαλαλεί ότι οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε καλό επίπεδο!)
Μετά κι από αυτή την εξέλιξη, λαμβανομένου υπόψη και του γεγονότος ότι ο άνθρωπος δεν αλλάζει, μετά τα συκοφαντικά και υβριστικά σε βάρος του προσώπου μου που με μειώνουν ως αξιοπρεπή άνθρωπο κι ως ακέραια προσωπικότητα, μιλώντας εκ του ασφαλούς και του αποτελέσματος, μπορώ να κατηγορήσω ευθέως το δήμαρχο Λουτρακίου και πρόεδρο - διευθύνοντα σύμβουλο της Λουτράκι Α.Ε. Κώστα Λογοθέτη ότι είναι αυτός ο εχθρός του τόπου που συνειδητά προκαλεί κι επιφέρει την καταστροφή του, συνεπικουρούμενος από τους στενότατους συμβούλους του.

Αδιόρθωτος κι επικίνδυνος!
Χαρακτηριστικό είναι ότι ακόμη και χθες, που η Λουτράκι Α.Ε. έχει πέσει στο γκρεμό, δεν ενδιαφερόταν πώς θα σωθεί η εταιρεία και να κοιτάξει από κάπου να κρατηθεί, αλλά την έσπρωχνε να κατακρημνισθεί.
Ο λόγος και πάλι για τη Γνωμοδότηση Τσοβόλα και τη νέα προσπάθεια του Κώστα Λογοθέτη να την απαξιώσει, προβάλλοντας το πόρισμα του Διαπεριφερειακού Ελεγκτικού Κέντρου του υπουργείου Οικονομικών που ελέγχει την πιστή σύνταξη των λογιστικών καταστάσεων κι όχι το περιεχόμενο των δαπανών.
Άλλη μία ημέρα, όσοι παρευρέθησαν στο δημοτικό συμβούλιο έγιναν μάρτυρες να αναδειχθεί το κρέας σε ψάρι!
Αμετανόητος, να εκτελέσει εν ψυχρώ τον τόπο!

Η παρέμβαση του Παύλου Παύλου
Αξιοσημείωτο είναι ότι στη χθεσινή συνεδρίαση δεν έγινε κουβέντα για την κατάσχεση που σημειώθηκε χθες, λες και δεν ήταν το πλέον σοβαρό θέμα που απασχολούσε τον τόπο.
Κατ’ αρχήν θα έπρεπε να συγκληθεί άμεσα το Δ.Σ. της Λουτράκι Α.Ε., προκειμένου να εκδηλωθεί άμεση αντίδραση για να αναχαιτισθεί η επερχόμενη καταστροφή.
Κάτι τέτοιο δεν έγινε, με προσπάθεια να αποσιωπηθεί και στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Λουτρακίου;
Το θέμα, απλά, έθεσε ο πλέον έμπειρος όλων, αειθαλής δημοτικός σύμβουλος Παύλος Παύλου, που σε διαφορετική περίπτωση και νεαρότερη ηλικία, θα έφερνε τα πάνω κάτω.
Ο επικεφαλής της Αδέσμευτης Δημοτικής Κίνησης με τη σειρά του είπε ότι διαθέτει το σχέδιο σωτηρίας του Loutraki Thermal Spa, αλλά θα το αναλύσει όταν θα συγκληθεί το Δ.Σ. της Λουτράκι Α.Ε.
(240513)

Return top