ΚΟΥΙΖ

Δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη, πότε θα παραδώσετε τη διοίκηση στον πολιτικό σας συνέταιρο «βετεράνο»(!) δήμαρχο Παύλο Παύλου ή έχετε σκοπό να συνδιοικήσετε;
(250513)




Είπαν…

««Δήμαρχε Λουτρακίου Κώστα Λογοθέτη, όταν εκφράζατε το περιβόητο "έλα Πάνο να τα’ αλλάξουμε όλα" θα μου απονέματε και την ιδιότητα του δημότη; Γιατί στο δήμο Λουτρακίου, αν ανοίξουν τα κιτάπια και καταμετρηθούν οι παράνομες μεταδημοτεύσεις, τις οποίες όλοι τις γνωρίζετε και κανείς δεν μιλάει, θα μειδιάσει και η ποικιλόχρους αιξ!»»
(250513)




Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΤΕ ΨΕΜΑΤΑ!

ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ!
ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΤΗΡΗΣΑΤΕ ΟΣΑ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΤΕ;

Δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη, χθες το μεσημέρι, την ώρα της μετακόμισης προς… επισκευή της κινητής περιουσίας της Λουτράκι Α.Ε., κάλεσε το γράφοντα πρόσωπο που είχε μεσολαβήσει για τη δεύτερη προεκλογική συνάντηση του 2010. Σ’ εκείνη τη συνάντηση, είχατε έλθει οι δυο σας να συναντήσετε εμάς τους τρεις τότε.
Τι μου υπενθύμισε το συγκεκριμένο πρόσωπο: «Το θυμάμαι σαν να είναι πριν μια στιγμή που ξεκαθάριζες στον Κώστα Λογοθέτη, ότι αν δεν διοικήσει με απόλυτη διαφάνεια και να αποκαλύψει τα πάντα, θα είσαι ο πρώτος που θα βρεθεί απέναντί του στα κάγκελα».
Είχες συμφωνήσει τότε απολύτως σε όλα και προχωρήσαμε.
Ο γράφων, επειδή έχει μάθει να τηρεί το λόγο του και να σέβεται την υπογραφή του έμεινε πιστός στις δεσμεύσεις που ανέλαβε.
Εσείς, κύριε δήμαρχε;
(250513)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ «ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ» ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΘΗΚΑΝ
ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΚΙΝΗΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΤΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε.

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

Έχουν περάσει κάτι περισσότερο από δύο χρόνια, ο δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης δεν είχε κλείσει ούτε τετράμηνο καλά καλά στο δημαρχιακό θώκο κι από αυτό εδώ το βήμα, αν και πρώιμα κατά πολλούς, είχε διατυπωθεί μία υπερβατική πρόταση, που απαιτούσε αυξημένο αισθητήριο για να μην φοβηθείς να εκτεθείς εκ του αποτελέσματος. Γιατί στο διάστημα που μεσολάβησε, η τοπική κοινωνία είτε έχοντας τα οξυμένα προβλήματά της λόγω της οικονομικής κρίσης, είτε δεν είχε διάθεση να ακούσει, δεν έδινε σημασία και βαρύτητα για τις ανεπάρκειες της δημοτικής αρχής και το μόνο έργο της να βάζει τα προβλήματα κάτω από το χαλί.
Τότε λοιπόν, είχα προτείνει ανοικτά και ενυπόγραφα προς τους οικείους του Κώστα Λογοθέτη να προβληματισθούν κι αν είναι σκόπιμο, με έντεχνο τρόπο, προβάλλοντας λόγους για παράδειγμα υπερκόπωσης κι αυξημένου άγχους να τον απαλλάξουν των καθηκόντων του.
Η πρόταση αυτή κινείτο σε τρεις άξονες:
1 Να προστατευθεί κατ’ αρχήν το ίδιο το πρόσωπο Κώστας Λογοθέτης.
2 Να προστατευθεί ο δήμος Λουτρακίου, καθ’ ότι οι μέχρι εκείνη την ώρα πρακτικές του δεν διασφάλιζαν την εύρυθμη λειτουργία του.
3 Να μην ανακύψουν από την άσκηση των καθηκόντων του επιπτώσεις στην οικογενειακή του εστία.
Σχεδόν είκοσι εννέα μήνες ο Κώστας Λογοθέτης στο τιμόνι του δήμου και τον τόπο τον έχουν βρει ανεπανόρθωτες συμφορές, που ακόμη και χθες κάποιοι δεν είχαν αντιληφθεί τη διάσταση των επιπτώσεων και αντιμετώπιζαν την κατάσχεση στη Λουτράκι Α.Ε. ελαφρά την καρδία. Κάποιοι, μάλιστα, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου από τα μέλη του μεταλλαγμένου συνδυασμού "Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω", εξέπεμπαν κι ένα αίσθημα ανακούφισης, αφού είχαν καταφέρει να απαλλαγούν από αυτό το «βραχνά» του Loutraki Thermal Spa (LTS).
Περίπου, η ίδια εικόνα επικρατούσε και στις εγκαταστάσεις των χώρων της Λουτράκι Α.Ε. και μόνον από δύο γυναίκες κι έναν άνδρα εκπεμπόταν σαφέστατη η στενοχώρα για τη συμφορά που είχε βρει το δήμο Λουτρακίου, την εργοδότριά τους εταιρεία και τους ίδιους προσωπικά που έχαναν τη δουλειά τους. Όλοι οι άλλοι, όπως μεταφέρθηκε στο loutraki-press, έδειχναν περισσότερο ανακουφισμένοι, παρά στενοχωρημένοι γι’ αυτή τη δυσβάσταχτη για τον τόπο εξέλιξη.
Η προαναφερόμενη εικόνα καταγράφηκε και από άλλο πρόσωπο -που ζήτησε να τηρηθεί η ανωνυμία του- που απορούσε τόσο από την αντίδραση των εργαζομένων, όσο και των πολιτικών προσώπων. Έφθασε σε στο σημείο να εκθέσει μια υπόθεση συλλογισμού του, που μεταφέρεται με επιφύλαξη ως προς τι προθέσεις, ότι όλοι ήταν σαν να είχαν εξελιχθεί τα πράγματα κατ’ ευχήν. Αυτό που συζητείται και αναλύεται σε δεύτερο χρόνο είναι οι υπέρμετρες αντιδράσεις και η συμπεριφορά του Κώστα Λογοθέτη τόσο στις εγκαταστάσεις του LTS, όσο και στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου.
Ως παρηγοριά, αυτό που μπορεί  να ειπωθεί είναι ότι ευτυχώς που το LTS παρέμεινε στο δήμο Λουτρακίου και δεν το φόρτωσαν σε ρόδες να το πάρουν και να φύγουν…
Πρέπει να θεωρείται υπέρ του δέοντος σίγουρο ότι κάποια στιγμή θα ανοίξει, αλλά αυτό θα πρέπει να γίνει πάρα πολύ σύντομα!
(250513)
Return top