ΚΟΥΙΖ

Κώστα Λογοθέτη πότε θα συνεδριάσει το Δ.Σ. της Λουτράκι Α.Ε.; Πότε θα συνεδριάσει το διαχειριστικό συμβούλιο της Λουτράκι Α.Ε.;
(160513)




Είπαν…

«Το μήνυμα πρέπει να ελήφθη από συγκεκριμένο πρόσωπο. Σωστά; Ο πρωταγωνιστής οφείλει τώρα να προσκομίσει extre με διακινήσεις από Μ.Α. στην K.E! Τυχαίο;»
(160513)




ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ

ΠΟΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ!

Με αφορμή το όλον μπάχαλο που επικρατεί στον παραπαίοντα μεταλλαγμένο συνδυασμό "Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω" της πάλαι ποτέ πλειοψηφίας, δύο ή τρεις ενεργοί σύμβουλοι του συνδυασμού παρουσιάζουν μια ενδιαφέρουσα πρόταση, που αν την αποδεχθεί ο δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης να κάνει την υπέρβαση.
Η πρόταση γίνεται λόγω της ρευστότητας που επικρατεί και του αδιεξόδου για την πλήρωση της θέσης του προέδρου και του μέλους του Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου.
Ως καταλληλότερα πρόσωπα, που παράλληλα εκτιμούν ότι θα σταματήσει τουλάχιστον η σημερινή κατάρρευση, θεωρούν ότι είναι για τη θέση του προέδρου ο τέως πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιώργος Κακαβάς και για τη θέση του αντιπροέδρου ο πρώην αντιπρόεδρος της Λουτράκι Α.Ε. Δημήτρης Κοντός.
(160513)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΜΕ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε.
ΔΕΝ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΩΖΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ!

«Σωσίβιο» σ’ ένα τραπεζικό δανεισμό που δεν… υπάρχει, αφού πρώτα τα έκανε μπάχαλο και σήμερα αδυνατεί να τρέξει ακόμα πίσω κι από αυτές τις εξελίξεις, αναζητά ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Λουτράκι Α.Ε. Κώστας Λογοθέτης μαζί με τους συμβούλους του, ευελπιστώντας ότι θα αποτρέψουν την παράδοση στην πιστώτρια εργολήπτρια Αλέξανδρος Τεχνική Α.Ε.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press ο Κώστας Λογοθέτης υποκινούμενος από τους συμβούλους του έχει κάνει κρούση στην Εθνική Τράπεζα να ανακτήσει τις δόσεις των € 2.800.000 που έχουν ως ώρας καταβληθεί, να κεφαλαιοποιηθεί το δάνειο στο αρχικό ύψος των € 7.000.000 και να γίνει νέος διακανονισμός του σε μεγαλύτερο βάθος χρόνου. Αυτό φυσικά δεν θα γίνει -αν τελικά ευδοκιμήσει- αβρόχοις ποσί, αλλά θα είναι δυσβάσταχτο για την εταιρεία και θα τη φέρει σε ακόμα πιο δεινή θέση. Κι αυτό γιατί από το σημερινό ισχύον και μοναδικό επιτόκιο 0,45%, αυτό θα εκτοξευθεί στην καλύτερη των περιπτώσεων στο 4,5%.
Στην ουσία δηλαδή, μεθοδεύεται, η εταιρεία να μπει από άλλο δρόμο στο ντορβά και να απειληθεί στο μέλλον με ακόμη πιο στείρα από πλευράς συνεννόησης καταστροφή κι αυτό το βλέπουμε από ξενοδοχεία που όφειλαν σε πιστωτικά ιδρύματα και σήμερα χάσκουν τα κουφάρια τους… Από την ίδια τύχη σε μελλοντικό χρόνο δεν θα ξεφύγει και η Λουτράκι Α.Ε., με συνέπεια το θηριώδες κτίριο του Loutraki Thermal Spa έρημο να το τρώει ο χρόνος και να καταστρέφονται λόγω και του ιαματικού νερού οι εγκαταστάσεις του.
Οι ταγοί του τόπου, που θα διεκδικήσουν στις προσεχείς εκλογές να τον σώσουν, αφού τα έκαναν όλα καλά στο προηγούμενο πέρασμά τους και μετέτρεψαν το Λουτράκι σ’ ένα δεύτερο Monte Carlo, καλόν θα είναι:
 να σταματήσουν να κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους με τα επικοινωνιακά παιχνίδια αποπροσανατολισμού,
● να σταματήσουν να ενδιαφέρονται να είναι αρεστοί προς τους μεγαλομετόχους της Club Hotel Loutraki S.A.,
● να σταματήσουν να επιδίδονται στις καλές δημόσιες σχέσεις με τα στελέχη της Club Hotel Casino Loutraki.
Αντίθετα, αυτό που προέχει να κάνουν είναι να βάλουν τη Γνωμοδότηση Τσοβόλα πάνω στο τραπέζι, να κοιτάξουν και να μεθοδεύσουν λόγω των καλών τους δημοσίων σχέσεων που επιδίδονται να έλθουν συνεννόηση με τους συνεταίρους, να καταλήξουν ποια είναι η οφειλή τους προς τη Λουτράκι Α.Ε. και να μεθοδεύσουν πώς θα γίνουν οι καταβολές γιατί αν η υπόθεση εξελιχθεί στην ποινική δικαιοσύνη δεν εξυπηρετεί κανένα από τους εμπλεκόμενους.
Ειρήσθω εν παρόδω, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του loutraki-press την προσεχή εβδομάδα θα κατατεθούν συμπληρωματικά στοιχεία στον ογκώδη φάκελο της δικογραφίας.
(160513)
Return top