ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ 2




«ΣΥΣΚΕΨΗ» ΛΟΓΟΘΕΤΗ - ΠΑΥΛΟΥ - ΚΟΝΟΜΟΔΗ!

Μίνι «σύσκεψη» πραγματοποιείται αυτή την ώρα στο 2ο όροφο του Loutraki Thermal Spa με συμμετοχή του δημάρχου Λουτρακίου και προέδρου - διευθύνοντος συμβούλου της Λουτράκι Α.Ε. Κώστα Λογοθέτη, του «συγγενούς» κουμπάρου του Δημήτρη Κονομόδη και του πολιτικού του «συνεταίρου» επικεφαλής της Αδέσμευτης Δημοτικής Κίνησης Παύλου Παύλου, για να δουν εκ των υστέρων πώς θα αντιμετωπισθεί η κατάσταση;
Προηγουμένως, όταν ο Κώστας Λογοθέτης μετέβη στο LTS συνοδευόμενος από τον Δημήτρη Κονομόδη, παρακαλούσε τους δικαστικούς επιμελητές να του δώσουν περιθώριο άλλη μία ημέρα, αλλά κανείς δεν του έδινε σημασία. Στη συνέχεια κατέφθασε και ο Παύλος Παύλου κι όλοι μαζί οδηγήθηκαν στο 2ο όροφο. Στη συνέχεια κατέφθασε και ο Γιώργος Πετρίτσης.
Είναι η πλέον κάκιστη εξέλιξη για τον τόπο, θα προκαλέσει τεράστια ζημία, οι τακτικές αυτές μας έφεραν σε ακόμη δυσχερέστερη διαπραγματευτική θέση και το μόνον σίγουρο είναι ότι θα χάσουμε ακόμη περισσότερα, γιατί τώρα από τη σκοπιμότητα να προκληθεί η καταστροφή και να κρεμασθεί ο τόπος σε ξένες αγκαλιές, έδωσαν το καρπούζι και το μαχαίρι στην απέναντι πλευρά.
Το loutraki-press για περίπου δύο χρόνια δεν έχει σταματήσει να φωνάζει για τη σημασία που είχε η διεκδίκηση της Γνωμοδότησης Τσοβόλα κι όλων των ωφελημάτων που απέρρεαν από αυτήν. Ωστόσο, οι ταγοί του τόπου είχαν αντίθετες προς τα συμφέροντα του τόπου επιθυμίες ταυτιζόμενοι με τους χρεώστες για να μην τους κακοκαρδίσουν, έτσι ώστε να απολαμβάνουν της εύνοιάς των και να διατηρούν «φιλικές» κατά τη φαντασία τους σχέσεις.
Αυτό που μπορεί να λεχθεί με πολύ μεγάλη ασφάλεια, είναι ότι τον τόπο θα τον βρουν ακόμη πιο επώδυνες και δυσβάσταχτες καταστάσεις εξαιτίας όλων αυτών!
(240513)
Return top