ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ 2




«ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟΙ» ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ
ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗΣ!

Κλεισμένοι μέσα στο γραφείο του με την πόρτα ερμητικά κλειστή βρίσκονται -μετά το… φιλοδώρημα που πέρασε να πάρει από το ταμείο της Λουτράκι Α.Ε. δια δικαστικού επιμελητού η πιστώτρια Αλέξανδρος Τεχνική Α.Ε.- ο δήμαρχος Λουτρακίου και πρόεδρος - διευθύνων σύμβουλος της Λουτράκι Α.Ε. Κώστας Λογοθέτης, μαζί με όλους τους αντιδημάρχους, καθώς επίσης και το «συγγενή» κουμπάρο Δημήτρη Κονομόδη.
Υπενθυμίζεται ότι ο «συγγενής» κουμπάρος ήταν αυτός που πριν περίπου δύο χρόνια, όταν είχε αποχωρήσει η δικηγόρος που είχε παρουσιάσει τη Γνωμοδότηση Τσοβόλα κι ενώ μπροστά της συμφωνούσε σε όλα, είχε ανακρούσει πρύμναν, είχε απαξιώσει τη Γνωμοδότηση Τσοβόλα και σήμερα ο τόπος βρίσκεται στο έσχατο σημείο να βγαίνουν στον πλειστηριασμό τα περιουσιακά του στοιχεία.
Οι πληροφορίες θέλουν να έχουν ανάψει τα τηλέφωνα από μέσα και να προσπαθούν να λάβουν συμβουλές απέξω, δεδομένου ότι βρίσκονται χαμένοι…
Κατά μία πληροφορία επικράτησε η σκέψη να μην κατέβει στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο Κώστας Λογοθέτης, προφασιζόμενος ασθένεια λόγω του βαρέως κλίματος, αλλά τελικά θα είναι παρών.
Φυσικά, δεν υπάρχει καλύτερη ευκαιρία για τον Κώστα Λογοθέτη, να ρίξει άλλη μια φορά τις ευθύνες στον προκάτοχό του Γιώργο Γκιώνη, ο οποίος λέγεται ότι βρίσκεται εκτός Λουτρακίου για ειλημμένες του υποχρεώσεις…
Συγγενείς, μυστικοσύμβουλοι και φίλοι του Κώστα Λογοθέτη βουλιάζουν καθημερινά τον τόπο κι αν τα πράγματα γίνονται καθημερινά χειρότερα, κανείς δεν αντιδράει!
Στο τέλος όλοι αυτοί οι ευαίσθητοι, μην δούμε να χειροκροτούνε όταν θα… φεύγει ο τόπος πάνω σε ρόδες ή θα φέρει άλλης εθνικότητας σημαία!
(230513)
Return top