ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ 3




ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΒΛΑΧΟΥ ΣΤΟ SPA, ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΜΕ
ΠΑΥΛΟΥ ΚΑΙ ΠΕΤΡΙΤΣΗ, ΑΓΝΟΗΣΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟΘΕΤΗ;

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται και θα ολοκληρωθεί μέχρι το βράδυ η μετακόμιση όλων των κινητών αξιών της Λουτράκι Α.Ε., ενώ το κλείσιμο του Loutraki Thermal Spa (LTS) προκαλεί ανεπανόρθωτη καταστροφή για τον τόπο, σε μια κρίσιμη περίοδο. Από σήμερα άρχισαν να αφικνούνται οι αθλητικές αποστολές που θα συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο Αγώνα Αυτοκινήτου που θα διεξαχθεί στο τέλος της άλλης εβδομάδας στο Λουτράκι.
Την ώρα που στον τόπο μας είναι στραμμένα τα παγκόσμια φώτα, λόγω της παγκοσμίου εμβέλειας "Ράλλυ Ακρόπολις", ο δήμαρχος Λουτρακίου λόγω της εγνωσμένης και διαπιστωμένης ανικανότητάς του επέτυχε το απρόσμενο. Να κλείσει λόγω της αδιαφορίας του, την πλέον κρίσιμη περίοδο το LTS, στο οποίο θα εισέρρεαν σημαντικά κονδύλια από την επισκεψιμότητα για δέκα και πλέον ημέρες, επισκεπτών που θα διέμεναν στο Λουτράκι. Αυτά τα έσοδα δεν είναι ότι θα αποτελούσαν μια καλή τονωτική ένεση, στα διαλυμένα οικονομικά του LTS, αλλά με σωστή πολιτική -η οποία, ωστόσο, δεν υπάρχει στη δημοτική αρχή, καθ’ ότι η νόηση είναι ουσιώδες είδος σε παντελή ανεπάρκεια- σε συνεργασία με τα διεθνή μέσα, θα μπορούσε να επιτευχθεί προβολή τόσο του LTS, όσο και του τόπου.
Με μαθητευόμενους μάγους κι ένα άτακτο μπουλούκι, μόνον αυτά τα αποτελέσματα μπορούν να επέλθουν όταν ο επικεφαλής δεν είναι ικανός να διαχειρισθεί ακόμη και τον εαυτό του. Έτσι ο δήμος Λουτρακίου έχει οδηγηθεί εξαιτίας του στην καταστροφή!
Προηγουμένως, προκειμένου να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι την εξέλιξη της διαδικασίας, στις εγκαταστάσεις του LTS βρέθηκε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Αλέξανδρος τεχνική Α.Ε. Γιώργος Βλάχος. Ο Γιώργος Βλάχος χαιρέτησε έναν προς έναν το προσωπικό, καθώς επίσης και τους επικεφαλής της Αδέσμευτης Δημοτικής Κίνησης Παύλο Παύλου και της Συνένωσης Προόδου - Νέα Πορεία Γιώργο Πετρίτση, ενώ απέφυγε επιδεικτικά να στρέψει ακόμη και το κεφάλι του στον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Λουτράκι Α.Ε. Κώστα Λογοθέτη. Όσον αφορά τον επικεφαλής της Δημοτικής Ανανεωτικής Παρέμβασης Πολιτών Γιώργο Γκιώνη, δεν παρευρισκόταν εκεί, όπως και χθες στο δημοτικό συμβούλιο, καθ’ ότι έχει επισκεφθεί την οικογένειά του στη Σουηδία.
Κατά μία πληροφορία του loutraki-press που δεν είναι δυνατόν να διασταυρωθεί και μεταφέρεται με επιφύλαξη, λέγεται ότι ο Κώστας Λογοθέτης απευθύνθηκε στον Γιώργο Βλάχο και του είπε: Εμένα δεν μου μιλάς; Πήρε δε λέγεται πληρωμένη την απάντηση: Εσένα σε ψάχνω και σε περιμένω δυόμισι χρόνια! Τώρα δεν σου μιλάω!
(240413)
Return top