ΚΟΥΙΖ 1

Πόση ανοησία πρέπει να επικρατεί στην Ιάσωνος, όχι μόνον με τις ανακοινώσεις που βγάζουν, αλλά και με τις πράξεις στις οποίες προβαίνουν;
(260513)




ΚΟΥΙΖ 2

Δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη, έχετε αντιληφθεί ότι ακολουθείτε επικοινωνιακές πρακτικές Άκη Τσοχατζόπουλου;
(260513)




Είπαν… 1

«Δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη, θα πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι γι’ αυτή την καταστροφική εξέλιξη για τον τόπο, κανείς δεν υπήρχε στο Λουτράκι που να χαίρεται! Όλοι είναι στενοχωρημένοι και ποτέ δεν ακούσατε παρά των ουκ έστιν αριθμό προειδοποιήσεων γι’ αυτή την εξέλιξη και από το loutraki-press. Δήμαρχε, θα πρέπει να έχετε υπόψη σας, ότι αυτοί που χαίρονταν ήταν κάποια από τα "βαλσαμωμένα πουλιά", που έχουν την αίσθηση ότι απηλλάγησαν από το βάρος του στολιδιού του τόπου. Είναι το επόμενο έργο στον τόπο μετά τους «Καταρράκτες»!
Όλοι μαζί αδυνατείτε να αντιληφθείτε ότι με την εγκληματική τακτική σας αυτή την επένδυση, καθώς επίσης το κτίριο της Μ. Αλεξάνδρου και τους "Καταρράκτες" τους τα κάνετε δώρο στον εργολάβο. Περισσεύει η ανοησία… Εκτός αν αυτός ήταν εξ αρχής ο σκοπός σας να διαλύσετε τα πάντα;»
(260513)




Είπαν… 2

«Δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη, επειδή με ενημέρωσαν για την πρόθεσή σας να μου υποβάλλετε αγωγή, έχω να σας ενημερώσω τούτο.
Σε οποιαδήποτε αγωγή θα απαντώ άμεσα με μήνυση και αγωγή, ενώ θα συνοδεύεται από μήνυση για παρανομία σας και καταγγελία αρμοδίως για παράβαση καθήκοντος.
Αφού οι ηλίθιοι δικομανείς σας βάζουν να μεταφέρετε το πολιτικό παιχνίδι στις αίθουσες των δικαστηρίων, νομίζοντας οι ίδιοι ότι θα μείνουν στο απυρόβλητο, καμία αντίρρηση.
Να σας υπενθυμίσω μόνο, προκειμένου να σας επιδείξω το διαφορετικό επίπεδο και την ανωτερότητά μου, ότι θα μπορούσα να κάνω το ίδιο όταν με γρονθοκόπησε στο πρόσωπο ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Σπύρος Νικολάου.
Ο ίδιος δεν κατέφυγα σε γελοιότητες, αλλά ήρθην στο ύψος των περιστάσεων κι αυτό θα κάνω πάντοτε στη ζωή μου.
Όλοι κρινόμαστε από την κοινωνία και πιστεύω ότι θα απολαύσετε τόση απαξία στη ζωή σας που αυτή τη στιγμή δεν το διανοείσθε…»
Πάνος Ηλιακόπουλος
(260513)




Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΤΕ ΨΕΜΑΤΑ!

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!

Δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη, στη χθεσινή συνέντευξή σας στέλνατε τελεσίγραφο και να υπονοούσατε ότι αν μέχρι την Τετάρτη η εργολήπτρια εταιρεία δεν έλθει να συμβιβασθεί, εσείς αποδεσμευόσαστε.
Αποδεσμευόσαστε από τι; Από το διάλογο που αποφεύγατε επί δυόμισι χρόνια, κρυβόσασταν από το τηλέφωνο, με τη γραμματέα σας να του λέει ότι έχει σύσκεψη και θα σας καλέσει ο ίδιος; Νομίζετε ότι εμπαίζατε τον Γιώργο Βλάχο;
Σήμερα με ποια όπλα τον απειλείτε; Δηλαδή να τον εξοργίσετε ακόμη περισσότερο να προχωρήσει σε πλειστηριασμό των πάντων και να χάσει ο δήμος τα περιουσιακά του στοιχεία, να γίνουν τα πάντα ρημαδιό, ο εργολάβος να μην έχει ικανοποιηθεί ολοσχερώς και να προχωρήσει στη συνέχεια σε πλειστηριασμό περιουσιακών στοιχείων και του δήμου Λουτρακίου.
Τελικά αυτό επιδιώκετε; Την καταστροφή του τόπου;
(040113)





ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




Ο ΚΩΣΤΑΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ
ΚΙ ΕΠΙΔΙΔΕΤΑΙ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ!

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

Ο δήμαρχος Λουτρακίου Κώστας Λογοθέτης, αν κρίνει κανείς την έκτακτη ανακοίνωση που έβγαλε χθες το μεσημέρι, αντιλαμβάνεται περίτρανα ότι στο δεύτερο όροφο της Ιάσωνος υπάρχει τρομακτικό έλλειμμα όχι μόνον νόησης, αλλά αντίληψης των γεγονότων. Κυρίαρχα δε του επέκεινα όλων αυτών που έχουν προηγηθεί και διαδραματίζονται στον παρόντα χρόνο.
Φυσικά, κάποιοι άλλοι κλείνουν το μάτι με νόημα, νομίζουν ότι γίνονται αρεστοί, ενώ ταυτόχρονα υπονοούν ότι τα πράγματα οδεύουν προς τον επιδιωκόμενο σκοπό!
Συγγνώμην και πάλι για το προσωπικό ύφος, αλλά πρέπει ορισμένα πράγματα να αποδοθούν όπως ακριβώς τα αισθάνομαι κι όχι κομψά παρουσιασμένα, δεδομένου ότι το πρόβλημα της δημοτικής αρχής αυτή τη στιγμή, λόγω νομοθεσίας είναι ανυπέρβλητο, ενώ και η αντιπολίτευση με την ανοχή της το επιτείνει και φέρει και η ίδια τις ευθύνες της.
Στο χθεσινό έκτακτο ανακοινωθέν της «αυτοκρατορίας» είναι να τρελαίνεται η καθεμία και ο καθένας με την ανακοίνωση που εξεδόθη:
«Ο Δήμος Λουτρακίου - Αγίων Θεοδώρων και η Δημοτική Αρχή, σας ενημερώνουν ότι ΔΕΝ επιτρέπουν να μπει λουκέτο, στο Υδροθεραπευτήριο Loutraki Thermal Spa.»
Αλήθεια, το λουκέτο άλλος το έβαλε; Η δημοτική αρχή δεν οδήγησε σκόπιμα εκεί την κατάσταση;
Γιατί ο έντιμος αντιδήμαρχος δεν ήθελε να γίνει αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας, όπως άλλωστε συμφωνούσε και ο πολιτικός σου συνέταιρος «βετεράνος»(!) δήμαρχος Παύλος Παύλου;
Γιατί επί είκοσι οκτώ ολόκληρους μήνες δεν αντιμετώπιζε το πρόβλημα στη βάση του;
Ποιός επί είκοσι οκτώ ολόκληρους μήνες ασκεί αυτή την εγκληματική πολιτική στη λειτουργία του, πέραν της δημοτικής αρχής, χωρίς την άσκηση επιθετικού marketing;
Ποιός ευθύνεται για την κατάντια του Loutraki thermal Spa (LTS) όταν οι πρόσθετες υπηρεσίες και παροχές υπολειτουργούσαν στο 30% και είχε αναστείλει το μεγαλύτερο μέρος των δραστηριοτήτων του;
«Ανταποκρινόμενοι στην ανάγκη εξεύρεσης λύσεων και τρόπων επιβίωσης της εταιρείας, το Υδροθεραπευτήριο Loutraki Thermal Spa, παραμένει ανοιχτό και λειτουργεί με την υποστήριξη και υλικά που παραχωρήθηκαν από το Δήμο Λουτρακίου - Αγίων Θεοδώρων.»
Σε τι ανταποκριθήκατε, όταν επί 28 μήνες λύσεις υπήρχαν και κάνατε ότι είναι δυνατόν για να επέλθει η καταστροφή;
Ποιοί ήταν οι τρόποι επιβίωσης, όταν δεν εξυπηρετείτε τους διακανονισμούς και τις οφειλές στη ΔΕΗ, η οποία δεν είναι απίθανο να κόψει από ημέρα σε ημέρα το ρεύμα;
Πότε θα πληρώσετε τους εργαζόμενους που κλείνουν δύο μήνες απλήρωτοι;
Νομίζετε Κώστα Λογοθέτη, είναι διαφήμιση για τον τόπο με τον τρόπο που το ανοίξατε; Σας το λένε στην ανακοίνωσή τους ξενοδόχοι και τουριστικοί πράκτορες.
«Πρέπει να γίνει κατανοητό σε όλους, ότι δεν θα ντρέπεται η σημερινή Δημοτική Αρχή και διοίκηση της Τουριστικής Α.Ε. ΟΤΑ, ούτε και θα κρύβεται για τα λάθη και τις οφειλές, που την χρέωσαν οι προηγούμενοι, αλόγιστα και χωρίς σκέψη.»
Είναι προφανές, ότι απολαμβάνετε του ακαταλόγιστου, γιατί δεν υπάρχει στην πόλη άνθρωπος που να μην σας χλευάζει για την καταστροφή και τα δεινά που έχετε φέρει στον τόπο.
Πώς να ντρέπεσθε λοιπόν;
Τα λάθη και τα χρέη της προηγούμενης -τα πρότερα τα αποσιωπάτε λόγω του πολιτικού συνεταιρισμού- δημοτικής αρχής έχουν καταλογισθεί από την κοινωνία και γι’ αυτό την εκπαραθύρωσε από το θώκο της. Μπορεί κι αυτοί να μην είχαν σκέψη και να προέβησαν σε υπερβολικότατες δαπάνες.
Πείτε για δείγμα τι διορθώσατε στους είκοσι οκτώ μήνες;
Δεν έχετε κάνει την κατάσταση πάρα πολύ χειρότερη, έναντι αυτού που παραλάβατε; Ακόμη και γι’ αυτό φταίει η προηγούμενη δημοτική αρχή που δεν σας επέτρεψε να προσλάβετε εννέα δικηγόρους;
«Εάν η σημερινή Δημοτική Αρχή είχε το φέρεσθαι ενός επιχειρηματία, θα έπρεπε από τον Ιανουάριο του 2011 να είχε κλείσει το Υδροθεραπευτήριο, αυτήν την τόσο "επιτυχημένη επιχείρηση", που επικαλούνται πρώην δημοτικές αρχές, που ανάγκασαν σήμερα την εταιρεία να ασφυκτιά από τους πιστωτές της.»
Κανένας επιχειρηματίας που στήνει μια καινούργια επιχείρηση δεν την κλείνει, προτού βάλει να τρέξει το νερό σστ’ αυλάκι, εκτός πλέον αν είναι ηλίθιος. Επομένως, ο οποιοσδήποτε επιχειρηματίας, εν αντιθέσει με εσάς, θα έκανε επιθετικό management, θα είχε φτιάξει πακέτα προσφορών, θα είχε έλθει σε επαφή με όλα τα ξενοδοχεία και θα είχαν αναπτύξει κοινή στρατηγική. Τέλος πάντων, θα προωθούσε το συγκεκριμένο τουριστικό - θεραπευτικό προϊόν και στα εξειδικευμένα κανάλια του εξωτερικού!
Είσαστε αυτός που δεν θέλατε την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Λουτράκι Α.Ε. με αιχμή τον αντιδήμαρχό σας Γιώργο Γλυκοφρύδη που… μετακομίζει στον Παύλο Παύλου για να σώσουν μαζί το Loutraki Thermal Spa.
Η Λουτράκι Α.Ε. ασφυκτιά από τους πιστωτές της, γιατί δεν προβήκατε στις απαιτούμενες συνεννοήσεις με έντιμες και βιώσιμες λύσεις, δεδομένης της ανοχής και υπομονής των πιστωτών της.
Αφού προφασίζεσθε ότι είστε καλός manager:
Γιατί δεν διεκδικήσατε τα περίπου € 10.000.000 από τη Γνωμοδότηση Τσοβόλα, αλλά απεναντίας με το «συγγενή» κουμπάρο σας Δημήτρη Κονομόδη και το μυστικοσύμβουλό σας Γιώργο Γιαννιτσόπουλο την «πνίξατε»;
Γιατί ματαιώσατε την αγωγή με τις απαιτήσεις για το οικονομικό έτος 2006 που ήταν να συζητηθεί 29 Οκτωβρίου του 2011 και την υποβάλατε μετά από λίγο καιρό αόριστη κι αντιφατική για να ζημιωθεί η Λουτράκι Α.Ε.;
Γιατί οι αγωγές που έχουν κατατεθεί για τα έτη 2007 - 2008 - 2009 - 2010 είναι αόριστες και γνωστός δικηγόρος σας προκαλεί δημόσια κι ανοικτά υπονοώντας ότι έχουν συνταχθεί κατά τέτοιο τρόπο για να χαθούν;
Μόνον η αγωγή με τις απαιτήσεις του 2006 να είχε εισπραχθεί που σήμερα θα είχε τελειώσει και σε δεύτερο βαθμό, δεν θα είχατε επιτύχει να πληρώσετε τους πιστωτές και αποτύχει να φέρετε την καταστροφή στον τόπο;
«Η σημερινή Δημοτική Αρχή είναι έντιμη απέναντι στους πολίτες αυτού του τόπου και θα κάνει τα πάντα, ώστε να συνεχιστεί η λειτουργία μιας επιχείρησης που κρίνεται λίαν απαραίτητη για την στήριξη και προβολή του τουριστικού προϊόντος της ΠΟΛΗΣ μας.»
Σε τι είσθε έντιμοι απέναντι στους πολίτες; Με την παραπληροφόρηση και τον αποπροσανατολισμό για τη Γνωμοδότηση Τσοβόλα και να μην διεκδικεί ο τόπος όσα του ανήκουν;
Γιατί σταματήσατε να διεκδικείτε τη διαχείριση της Club Hotel Casino Loutraki; Τι άλλαξε ξαφνικά στις σχέσεις σας και δεν πάτε πια ούτε σε διαχειριστικό συμβούλιο;
Έχετε αντιληφθεί με τα όσα είπατε σήμερα προκαλείτε τον επιχειρηματία Γιώργο Βλάχο να περάσουν περιουσιακά στοιχεία της πόλης του Λουτρακίου στην κυριότητά του;
«Όποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες…και ο νοών νοείτω!»
Δήμαρχε Λουτρακίου Κώστα Λογοθέτη, έχετε αντιληφθεί ότι έχετε προκαλέσει και συνεχίζετε ακάθεκτος τη μεγαλύτερη καταστροφή στον τόπο;
Δήμαρχε Λουτρακίου Κώστα Λογοθέτη, έχετε αντιληφθεί ότι έχετε κολλήσει στο βυθό της θάλασσας το δήμο Λουτρακίου;
Τελικά, τι παίρνετε όλοι εσείς μαζί και δεν αντιλαμβάνεσθε αυτό που απλά αντιλαμβάνεται, όλη η υπόλοιπη κοινωνία;
(260513)




ΣΦΥΡΟΚΟΠΗΜΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ΤΟ LOUTRAKI THERMAL SPA!

Καταπέλτης κατά του δημάρχου Λουτρακίου και προέδρου - διευθύνοντος συμβούλου της Λουτράκι Α.Ε. Κώστα Λογοθέτη, εξαιτίας αφενός της κατάσχεσης των κινητών αξιών του Loutraki Thermal Spa, αφετέρου για τον τρόπο με τον οποίο άνοιξε, ένας τρόπος που δεν είναι βιώσιμος και αναπτυξιακός, είναι η κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν ο Σύλλογος Ξενοδόχων Λουτρακίου - Αγ. Θεοδώρων «Το Λουτράκι», τα Τουριστικά Γραφεία Λουτρακίου και ο όμιλος Sportcamp.
Η ανακοίνωση, στην ουσία μεταβάλλει σε… σκόνη και θρύψαλα τους επικοινωνιακούς πανηγυρισμούς του Κώστα Λογοθέτη επισημαίνοντας χαρακτηριστικά: «Η επίτευξη μιας προσωρινής ή μερικής λειτουργίας του Υδροθεραπευτηρίου όπως αυτής που προβάλλεται έως τώρα, δεν αποτελεί αποδεκτή  βιώσιμη και αναπτυξιακή λύση».
Το πόσο καλό επιχειρηματίας είναι ο άνθρωπος που έφερε την καταστροφή το επισημαίνει σε άλλο της σημείο η ανακοίνωση που τονίζει χαρακτηριστικά: «Δεδομένου ότι το μοντέλο διοίκησης και λειτουργίας της μονάδας που έως τώρα έχει εφαρμοστεί έχει καταφανώς αποτύχει, ζητάμε την λήψη απόφασης για την άμεση υπεκμίσθωση της μονάδας με τρόπο διαφανή και νόμιμο σε επιχειρηματίες ή επιχειρηματικά σχήματα -στην εργολήπτρια εταιρεία ή άλλους- με συγκεκριμένη τεχνογνωσία και επιχειρηματικό σχέδιο για το κοινό καλό αλλά και με παροχή πλήρους πληροφόρησης».
Καταλήγοντας η κοινή ανακοίνωση στέλνει τελεσίγραφο στον Κώστα Λογοθέτη υπογραμμίζοντας τα ακόλουθα: «Οποιαδήποτε περαιτέρω καθυστέρηση λήψης μέτρων, ισοδυναμεί με εφαρμογή καταστροφικών και κοντόφθαλμων πολιτικών, εξυπηρέτηση ατομικών συμφερόντων και εμπάθειας η οποία οδηγεί στην πλήρη απαξίωση του Υδροθεραπευτηρίου και θα μας βρει αντιμέτωπους».

Η κοινή ανακοίνωση των τουριστικών φορέων Λουτρακίου
Με αφορμή τις πρόσφατες εξελίξεις στο Υδροθεραπευτήριο Λουτρακίου, εκφράζουμε τον έντονο προβληματισμό και την δυσαρέσκειά μας απέναντι στις μέχρι τώρα αποφάσεις και ενέργειες της Διοίκησης της Τουριστικής Λουτρακίου ΑΕ, αναφορικά με την διαχείριση της επένδυσης.
Η δυσφήμιση που υφίσταται  το Λουτράκι σαν τουριστικός προορισμός και κατ’ επέκταση η ζημιά που προκαλείται στους επιχειρηματίες, επαγγελματίες  και εργαζόμενους σε αυτές, αλλά και στο ίδιο το δήμο είναι ανυπολόγιστη, δεδομένου ότι το -υπό κατάσχεση πλέον- Υδροθεραπευτήριο Λουτρακίου είναι αναπόσπαστο κομμάτι των υπηρεσιών μας αλλά και της εικόνας του θερμαλιστικού προορισμού.
Η επίτευξη μιας προσωρινής ή μερικής λειτουργίας του Υδροθεραπευτηρίου όπως αυτής που προβάλλεται έως τώρα, δεν αποτελεί αποδεκτή  βιώσιμη και αναπτυξιακή λύση. Η ανταλλαγή δημόσιων αντεγκλήσεων και η προσπάθεια μετάθεσης ευθυνών μεταξύ των νυν και πρώην Δημοτικών Αρχών, αποτελούν εμπαιγμό και προσβολή της νοημοσύνης μας προκαλώντας διχασμό, παρά λειτουργούν στην κατεύθυνση της ουσιαστικής και άμεσης επίλυσης του θέματος που είναι και το ζητούμενο. Το Υδροθεραπευτήριο δεν μπορεί και δεν πρέπει να γίνεται αντικείμενο μικροπολιτικής αντιπαράθεσης, ειδικά στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.
Ζητάμε από την Διοίκηση της Τουριστικής Λουτρακίου και το Δημοτικό Συμβούλιο να προχωρήσει σε άμεση λήψη αποφάσεων και μέτρων με σκοπό την πλήρη, διαρκή και ποιοτική  λειτουργία του συνόλου  των τμημάτων του Υδροθεραπευτηρίου, την ολοκληρωμένη οικονομική αξιοποίηση και  ανάδειξη της μονάδας ώστε να αποτελέσει τον θεμέλιο λίθο για την επανεκκίνηση του Λουτρακίου και της τουριστικής του ανάπτυξης, σε πλήρη συνεργασία με τους φορείς και τις επιχειρήσεις, για την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και ευκαιριών, επιτελώντας εν τέλει τους σκοπούς για τους οποίους αυτό κατασκευάστηκε.
Δεδομένου ότι το μοντέλο διοίκησης και λειτουργίας της μονάδας που έως τώρα έχει εφαρμοστεί έχει καταφανώς αποτύχει, ζητάμε την λήψη απόφασης για την άμεση υπεκμίσθωση της μονάδας με τρόπο διαφανή και νόμιμο σε επιχειρηματίες ή επιχειρηματικά σχήματα -στην εργολήπτρια εταιρεία ή άλλους- με συγκεκριμένη τεχνογνωσία και επιχειρηματικό σχέδιο για το κοινό καλό αλλά και με παροχή πλήρους πληροφόρησης. Σε περίπτωση, ωστόσο, που υφίσταται καλύτερο και άμεσα υλοποιήσιμο σχέδιο που να επιτυγχάνει  τους παραπάνω αναπτυξιακούς στόχους, αναμένουμε να μας γνωστοποιηθεί, καθώς και οι λόγοι για τους οποίους δεν έχει ακόμη τεθεί σε εφαρμογή.
Οποιαδήποτε περαιτέρω καθυστέρηση λήψης μέτρων, ισοδυναμεί με εφαρμογή καταστροφικών και κοντόφθαλμων πολιτικών, εξυπηρέτηση ατομικών συμφερόντων και εμπάθειας η οποία οδηγεί στην πλήρη απαξίωση του Υδροθεραπευτηρίου και θα μας βρει αντιμέτωπους.
Κλείνοντας, καλούμε και τους υπόλοιπους παραγωγικούς φορείς και επιχειρήσεις του Δήμου μας να ενεργήσουν ανάλογα με σκοπό την αξιοποίηση του Υδροθεραπευτηρίου προς το κοινό όφελος.
(260513)
Return top