ΚΟΥΙΖ

Τελικά ποιός έχει τα κότσια να πάει το στοίχημα - πρόκληση των € 15.000 με τον έγκριτο νομικό, ότι η Γνωμοδότηση Τσοβόλα έχει πάρει ήδη το δρόμο της στη Δικαιοσύνη και δεν απέχει ο καιρός για κλήσεις σε απολογία; Το «βαποράκι», τα φερέφωνα και τα «παπαγαλάκια» τι θα λένε από εδώ και πέρα για την πρόκληση του δικηγόρου που απορρίπτει το συσχετισμό της Γνωμοδότησης Τσοβόλα με το πόρισμα του ΔΕΚ;
Μόλις αποδεσμευθεί το χειρόγραφο να μετράμε πόσοι θα γίνουν αναστενάρηδες;
(030513)




Είπαν…

«Περιφερειάρχα Πέτρο Τατούλη θα πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι στο Λουτράκι πλέον φωνάζουν ανοικτά το όνομα του ιδιοκτήτη της κτηματικής περιουσίας, που προς χάριν του, θα ακούσουμε ακόμη ότι και ο ήλιος θα ανατείλει από τη Δύση, προκειμένου να δημιουργήσετε πέραν κι έξω από κάθε λογική σταθμό του προαστιακού σιδηροδρόμου στη θέση Α-Β Βασιλόπουλος, ακρωτηριάζοντας μια ολόκληρη πόλη και τους κατοίκους της από οποιαδήποτε στοιχειώδη προοπτική οικονομικής ανάπτυξης.»
Νομίζετε ότι τυχαία τη βουλιάξατε οι πολιτικοί την Ελλάδα;
Πέτρο Τατούλη είστε παιδί της κεντρικής πολιτικής σκηνής…
Μια ζωή η εξυπηρέτηση των επιχειρηματικών συμφερόντων, κόντρα στο εθνικό συμφέρον, κόντρα στην πρόοδο και την ανάπτυξη της κοινωνίας!
(030513)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




Ο ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ… ΤΩΝ ΑΝΟΗΤΩΝ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ
ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ!

Όσο η τύχη ευνόησε και από το πουθενά έκανε δήμαρχο Λουτρακίου τον Κώστα Λογοθέτη, άλλο τόσο αυτός την κλώτσησε όσο πιο μακριά μπορούσε. Ένας άνθρωπος που δεν μπορούσε να το φαντασθεί ούτε στα πιο απίθανα όνειρά του, κατάφερε υποβασταζόμενος και με «δεκανίκια» να γίνει δήμαρχος της παλαιότερης λουτρόπολης στην Ελλάδα. Ο Κώστας Λογοθέτης δεν μπόρεσε να δει ότι η δημαρχεία αυτή, αν αξιοποιούσε ορθά τη θεά τύχη, απλόχερα θα του χάριζε να απολάβει άλλα πέντε χρόνια.
Ο Κώστας Λογοθέτης, όπως άλλωστε ο κάθε ανίκανος και κυριότερα ο χωρίς μέσο νου άνθρωπος, επέλεξε να επιβεβαιώσει για άλλη μια φορά τη λαϊκή σοφία: Ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος. Κι όλα αυτά γιατί; Γιατί ο Κώστας Λογοθέτης, δεν είναι πολιτικός. Απλά είναι οπαδός του ΠΑΣΟΚ και μέλος τοπικών οργανώσεων. Αυτό, δεν αποτελεί το εχέγγυο που τον καθιστά πολιτικά σκεπτόμενο ον.
Έτσι, δεν πήρε στα σοβαρά το ρόλο του με γνώμονα να ανταποκριθεί με την ενδεδειγμένη επάρκεια των νέων απαιτήσεων στη ζωή του, αλλά ήλπιζε -με καλές, στην ουσία κακές για τον ίδιο παρέες, το συρφετό των φασιστοειδών της Ιάσωνος και τους επικίνδυνους συμβούλους του- ότι θα μπορούσε να αντεπεξέλθει χωρίς πρόβλημα των υποχρεώσεών του και θα ήταν αρεστός στην κοινωνία.
Κατ’ αρχήν, το μεγάλο λάθος του ήταν ότι όλους τους ανθρώπους που επιθυμούσε να συγκροτούν την αυλή του -τι παθογένεια κι αυτή;- επεδίωκε να είναι χαμηλότερης νοητικής ευστροφίας ή άνθρωποι εξαρτώμενοι με διαφόρων ειδών εξαρτήσεις. Πιο απλό παράδειγμα; Ο μηνιαίος μισθός.
Κατά δεύτερο λόγο ήθελε οι αυλικοί του να είναι και υποτακτικοί του και να συμπληρώνουν ένα παζλ χειροκροτητών που θα επευφημεί με την κάθε ευκαιρία τον κατά φαντασίαν «αυτοκράτορα».
Κατά τρίτη περίπτωση, δεν μπορούσε να έχει δίπλα του και να συναγελάζεται με ανθρώπους ικανότερους, πιο οξυδερκείς, πιο εύστροφους από αυτόν, που έβαζαν στόχους, αντιλαμβάνονταν, σχεδίαζαν κι επεδίωκαν να φέρουν το προσδοκώμενο αποτέλεσμα. Αυτούς τους ανθρώπους, παρακινούμενος από «εξαπτέρυγα και αυλικούς» που σε διαφορετική περίπτωση όλοι αυτοί δεν έκαναν για να σου ψωνίζουν εφημερίδες και τσιγάρα, είτε φρόντισε να τους απομακρύνει, είτε τους ώθησε να παραιτηθούν, είτε να τα βροντήξουν κάτω με τον πλέον ηχηρότατο τρόπο, διακωμωδώντας τελικά τον ίδιο.
Ο Κώστας Λογοθέτης από την πρώτη στιγμή καμάρωνε και απολάμβανε τα μπράβο και τα ζήτω της τοπικής κοινωνίας. Τελικά, αποδεικνύεται ότι στην ουσία αυτό έλειπε από τη ζωή του κι όχι πώς θα διοικήσει τον τόπο, να προσθέσει ένα λιθαράκι και να γράψει τη δική του ιστορία αφήνοντας ως παρακαταθήκη το όνομά του να το μνημονεύουν οι επόμενες γενεές. Αντ’ αυτού, αντί για λιθαράκι, επέλεξε να ταρακουνήσει συθέμελα και να τραυματίσει ανεπανόρθωτα τον τόπο, προσδοκώντας και προσβλέποντας σε εφήμερα οφέλη, που κι αυτά αν δεν μπορείς να τα αξιοποιήσεις χωρίς να σε αντιληφθούν, το μόνον που επιτυγχάνεις είναι να επιτείνεις μόνος την καταστροφή σου.
Στους δώδεκα και πλέον μήνες που υπολείπονται για την παράδοση της εξουσίας, ο Κώστας Λογοθέτης, μετά τις τελευταίες παραιτήσεις θα έχει τον απόλυτο έλεγχο του δήμου από αποκλειστικά δικούς του ανθρώπους, που πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι θα φέρουν ακόμη μεγαλύτερη καταστροφή.
Το δυστύχημα για τον Κώστα Λογοθέτη, που αδυνατεί να φαντασθεί τι του κρύβουν οι σύμβουλοί του και που τον έχουν εγκλωβίσει, είναι ότι έχει να χάσει και να υποστεί πάρα πολλά, πέραν όλων αυτών που φανταζόταν ότι θα απολάμβανε από το συγκεκριμένο θώκο.
Με τη Γνωμοδότηση Τσοβόλα κινήθηκε ενάντια στα συμφέροντα της εταιρείας που διοικεί, ενάντια στα συμφέροντα του τόπου, ενάντια στην προοπτική και την ανάπτυξή του και είναι πολύ πιθανό, η θεά τύχη που δεν την εκτίμησε την ώρα που έπρεπε και του χαρίσθηκε απλόχερα, τώρα να τον εγκαταλείψει…
(030513)
Return top