ΚΟΥΙΖ

Γιατί οι λαλίστατοι της δημοτικής αρχής και οι συνεργαζόμενοί τους δεν απαντούν στην πρόκληση του στοιχήματος των € 15.000 από τον έγκριτο δικηγόρο, αφού κομπορρημονούν ότι το δίκιο είναι με το μέρος τους, όσον αφορά τη σχέση που μπορεί να έχουν η Γνωμοδότηση Τσοβόλα με τον έλεγχο του Διαπεριφερειακού Ελεγκτικού Κέντρου; Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα!
(070513)




Είπαν…

«Είναι δυνατόν στο χαρμόσυνο εορτασμό της Αναστάσεως να μην υπάρχει στο μητροπολιτικό ναό του δήμου Λουτρακίου, τον ιερό ναό Αγ. Ιωάννου, εκπρόσωπος της δημοτικής αρχής έστω και για δείγμα;»
(070513)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




ΕΞΕΠΝΕΥΣΕ ΤΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Α.Τ.Ε.,
ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΑΝ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ…

Επιστροφή στην καθημερινότητα και την πραγματικότητα από σήμερα κι όλοι ας ελπίσουμε από το μπάχαλο που έχει δημιουργήσει ο δήμαρχος Λουτρακίου Κώστας Λογοθέτης, δεν θα συμβεί το αναπάντεχο κακό στον τόπο, αν και τα σημάδια από την Μεγάλη Εβδομάδα, προς αυτή την κατεύθυνση προοιωνίζουν.
Πιο συγκεκριμένα, η τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Λουτρακίου και ειδικότερα η έκτακτη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Λουτράκι Α.Ε., έχει αφήσει πίσω της πικρή γεύση και πλήρως απογοητευμένο τον πρόεδρο - διευθύνοντα σύμβουλο της εργολήπτριας Αλέξανδρος Τεχνική Α.Ε. Γιώργο Βλάχο.
Οι πληροφορίες του loutraki-press θέλουν ο Γιώργος Βλάχος να μην αποχώρησε μόνον απογοητευμένος, αλλά πλήρως εξοργισμένος, κάνοντας λόγο για προφανή εμπαιγμό, ενώ όπως επεσήμαινε ο ίδιος χαρακτηριστικά, υποστήριξε ότι οι άνθρωποι δεν ξέρουν τι τους γίνεται και δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.
Ως γνωστόν, ο Γιώργος Βλάχος είχε αποστείλει τελεσίγραφο που έληγε την Μεγάλη Πέμπτη το μεσημέρι προς το δήμαρχο Λουτρακίου, καθώς επίσης πρόεδρο - διευθύνοντα σύμβουλο της Λουτράκι Α.Ε. Κώστα Λογοθέτη με το οποίο ζητούσε σαφείς και ξεκάθαρες θέσεις των προθέσεων της Λουτράκι Α.Ε. για την κοινή συναινέσει επίτευξης συμφωνίας για επίλυση της εκκρεμότητας με την οφειλή των € 5.000.000 κεφάλαιο, τόκους και δικαστικά έξοδα της δημοτικής εταιρείας προς την κατασκευάστρια εταιρεία του Loutraki Thermal Spa.
Κάποιοι που συνομίλησαν μαζί του, επ’ ευκαιρία των εορτών του Πάσχα είχαν στην άλλη άκρη της γραμμής έναν άνθρωπο σφόδρα εκνευρισμένο που όπως τους έλεγε «η κοροϊδία έχει κι ένα όριο, με συνέπεια να με εξωθούν να τα δούμε τα πράγματα σε άλλη βάση κι ας αναλάβουν τις ευθύνες τους».
Ας ελπίσουμε ότι ο Κώστας Λογοθέτης με τους συμβούλους του θα αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και θα επιδείξουν την ενδεδειγμένη σοβαρότητα για την αντιμετώπιση - παρουσίαση ολοκληρωμένης τεκμηριωμένης ρεαλιστικής πρότασης, που δεν θα βάζει σε κίνδυνο και δεν θα τινάζονται στον αέρα τα περιουσιακά στοιχεία του δήμου Λουτρακίου, επιφέροντας μια ανείπωτη καταστροφή!
(070513)
Return top