ΚΟΥΙΖ

Κώστα Λογοθέτη, πότε θα πληρωθούν οι εργαζόμενοι στο Loutraki Thermal Spa; Επιδιώκεις να μπουν στο χορό κι αυτοί και να προβούν σε επίσχεση εργασίας;
(200513)




Είπαν…

«Καθ’ οδόν βρίσκονται και τα τεκμήρια με τα € 1.500 που ελήφθησαν για να δοθούν σε δικηγόρο για την κατάθεση αγωγής.»
Καλά, τι αγωγή ήταν αυτή που κόστισε € 1.500;
(200513)




ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ

ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΕΣ ΣΕ ΕΡΓΟΛΗΠΤΡΙΑ
ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΘΕΙΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε.

Επί είκοσι οκτώ και πλέον μήνες, ο δήμαρχος Λουτρακίου και πρόεδρος - διευθύνων σύμβουλος της Λουτράκι Α.Ε. Κώστας Λογοθέτης, αρέσκεται να μην δίνει καμία λύση, αντίθετα να προσθέτει προβλήματα και κόστη στην εταιρεία κι όλα μαζί να έχει την αίσθηση ότι μπορεί να τα κρύβει κάτω από το χαλί.
Μπορεί ο ίδιος, τόσο καιρό να έκανε πώς δεν έβλεπε τα εξογκώματα κι όλοι οι υπόλοιποι να κοιτούσαν στο ταβάνι ή να παρακολουθούσαν τις πισίνες, ωστόσο, τα προβλήματα δεν χωράνε κάτω από το χαλί, αφού έχουν γίνει βουνό!
Προβλήματα, που έχουν να κάνουν κατ’ εξοχήν και κυρίαρχα με οικονομικής φύσεως θέματα, τις οφειλές της Λουτράκι Α.Ε. που διογκώνονται πλέον με ανεξέλεγκτη ταχύτητα.
Την Πέμπτη το μεσημέρι παρελήφθη από τη Λουτράκι Α.Ε. εξώδικο της Τράπεζας Πειραιώς για λογαριασμό της πρώην συνεργαζόμενης εργολήπτριας εταιρείας Ν. Γαλανόπουλος, και στην οποία επίσης η Λουτράκι Α.Ε. σταμάτησε να εξυπηρετεί τις οφειλές της. Πιο συγκεκριμένα ο πρώην αντιπρόεδρος Δημήτρης Κοντός, την άνοιξη του 2011 της είχε καταβάλλει ένα ποσό, έναντι της τότε απαίτησης, εξασφάλισε για ένα χρόνο την ανοχή της, αλλά έκτοτε την αγνόησαν…
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press δεν είναι απίθανο ανά πάσα ώρα και στιγμή να διακοπεί η παροχή ρεύματος, καθ’ ότι δεν εξυπηρετείται ο διακανονισμός με τη ΔΕΗ, ενώ η οφειλή εκτιμάται ότι υπερβαίνει τα € 130.000.
Ακόμη, σε σομπρέρο έχει μετατραπεί το φέσι στο συντηρητή των πισίνων, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες υπερβαίνει τα € 70.000 με τις πλέον συγκρατημένες εκτιμήσεις. Απλήρωτοι είναι και οι εργαζόμενοι για δεύτερο μήνα, ενώ κανείς δεν τους λέει αν πρόκειται και πότε να πληρωθούν.
Γενικά, πέραν το φέσι που έχει μπει στην Αλέξανδρος τεχνική Α.Ε. και διογκώνεται επιταχυνόμενο λόγω επιβάρυνσης των δικαστικών δαπανών, οι άλλες υποχρεώσεις της Λουτράκι Α.Ε., εκτιμάται ότι υπερβαίνουν τα € 2.000.000 κι έχει ο θεός!
Και εις ανώτερα Κώστα Λογοθέτη, το πλήρες μπάχαλο και διάλυση!
(040113)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




ΙΔΟΥ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΜΙΖΑΣ € 50.000!

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα στο Λουτράκι όζει κι όσο περνάει ο καιρός τα πράγματα ημέρα με την ημέρα γίνονται και πάρα πολύ χειρότερα, ενώ εξελίσσεται και η καταστροφή του τόπου με άπαντες θεατές και να μην ιδρώνει το αυτί κανενός.
Τα σκάνδαλα πλέον λαμβάνουν χώρα απροκάλυπτα και δεν τηρούνται ούτε καν τα προσχήματα, δεν γίνεται ούτε καν διερεύνηση προθέσεων με κολλητούς και φίλους του δημάρχου Λουτρακίου Κώστα Λογοθέτη να υπόσχονται μίζες.
Ο λόγος για το ποσό των € 50.000 που τις τελευταίες ημέρες συζητείται στην πόλη του Λουτρακίου, είναι πραγματικό περιστατικό κι έλαβε χώρα στο δεύτερο όροφο της Ιάσωνος. Μάλιστα, συνοδεύθηκε από την ακόλουθη φράση: «Τι λαμόγια είναι αυτά, θέλουν να μου δώσουν € 50.000!»
Η φράση διατυπώθηκε αυτούσια από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Σπύρο Νικολάου σε συνεργάτες του, σχολιάζοντας την πρόταση που του είχαν κάνει τα «παιδιά της Πεσκάρα».
Η υπόθεση αφορά τις υπό σύνταξη μελέτες με απευθείας ανάθεση ύψους € 200.000 στο πανεπιστήμιο της Πεσκάρα από τα χρήματα του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, προκειμένου να αναμορφωθεί το παραλιακό μέτωπο!
Σπύρο Νικολάου, το loutraki-press σας προκαλεί ανοικτά να διαψεύσετε το γεγονός και είναι εδώ να αποκαταστήσει την πραγματικότητα και να ζητήσει δημόσια συγγνώμην.
Η διάψευσή σας, αναμένεται με πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και ιδιαίτερη αγωνία.
Πάντως, καλόν θα είναι να μην αντιδράσετε με το γνώριμό σας, τραμπουκικό τρόπο…
Σπύρο Νικολάου κι ένα ερώτημα: Αφού κατ’ αρχήν αντιδράσατε και προς τιμήν σας μέχρι εκείνη την ώρα, μετά γιατί επαναστατήσατε και ζητούσατε κι εσείς την κεφαλή του Άρη Μαρίνη;
Τι συνέβη κι αλλάξατε ρότα;

Υ.Γ.: Όποιος δημοτικός σύμβουλος θέλει, από αύριο θα διατίθενται τα σχέδια του πανεπιστημίου της Πεσκάρα.
(200513)
Return top