ΚΟΥΙΖ

Κώστα Λογοθέτη, ποια είναι η νέα βόμβα που έσκασε στη Λουτράκι Α.Ε. από την περασμένη Πέμπτη και την αποσιωπάς; Πόση τελικά είναι η καταστροφή που έχεις προκαλέσει στην εταιρεία;
(190513)




Είπαν…

«Ο "βετεράνος"(!) δήμαρχος Παύλος Παύλου είχε πει ότι δεν παραπέμπει κάποιον στη δικαιοσύνη για ποινικά αδικήματα, γιατί δεν θα μπορεί αύριο στο δρόμο να κοιτάξει κατά πρόσωπο τα παιδιά του. Καλά, όταν θα τους έχει στερήσει το… γάλα λόγω αστικών απαιτήσεων, αυτό δεν τον ενοχλεί για να προβληματίζεται πώς θα τα κοιτάζει τα παιδιά στο δρόμο κατά πρόσωπο;»
(190513)




ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ

ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΗΘΕΙ ΤΟ ΕΚΤΑΚΤΟ «ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟ» ΓΙΑ ΝΑ
ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΡΓΥΡΗ ΨΥΧΟΓΙΟ, ΣΠΥΡΟ ΝΙΚΟΛΑΟΥ;

Πότε θα στηθεί το έκτακτο "στρατοδικείο" του μεταλλαγμένου συνδυασμού "Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω", αφού πλέον ο δημοτικός σύμβουλος Αργύρης Ψυχογιός έδωσε δημόσια τα χέρια και συμφώνησε με τον επικεφαλής της Δημοτικής Ανανεωτικής Παρέμβασης Πολιτών Γιώργο Γκιώνη;
Πώς θα συνεδριάσουν πλέον τα «πρασινοκόκκινα χμερ» με μείον ένα μέλος, όταν θα πρέπει να προχωρήσουν μετά από αυτή τη διαφοροποίηση και στην καρατόμηση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Σπύρου Νικολάου;
Τελικά, σ’ αυτό το συνδυασμό που αριθμούσε 16 δημοτικούς συμβούλους, πόσοι θα μείνουν για να μπορέσει η δημοτική αρχή, αν και στην ουσία δεν κάνει τίποτα, τουλάχιστον για τους τύπους, να δείχνει ότι διοικεί τον τόπο;
Σήμερα, πάντως, ο Κώστας Λογοθέτης έχει μετατρέψει σε μπάχαλο το εσωτερικό του συνδυασμού του και τα «βαλσαμωμένα πουλιά» που θα του απομείνουν γι’ αυτό το διάστημα, θα περιορίζονται στο μυστικό αριθμό των 9 δημοτικών συμβούλων.
Το γεγονός αυτό λέγεται, ότι έχει δυσαρεστήσει το μέντορα του Κώστα Λογοθέτη που τον αποπαίρνει συνέχεια και του συμπεριφέρεται με οξύτατο τρόπο, αφού και ο ίδιος ο μέντορας διαπιστώνει πλέον για επιλογές που ευθύνεται και ο ίδιος, επίσης λόγω της ανικανότητάς του, ότι το μπάχαλο που έχει δημιουργηθεί είναι μη αναστρέψιμο!
(190513)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




ΕΣΠΑΣΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ «ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΠΕΣΚΑΡΑ», ΣΤΟΝ
ΑΕΡΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ!

Δύο χωριών χωριάτες έχουν γίνει τα «παιδιά της Πεσκάρα», γιατί ενδεχομένως δεν τα βρήκαν στη μοιρασιά;
Ο λόγος για όλα τα πρόσωπα -Κώστας Λογοθέτης, Γιώργος Γιαννιτσόπουλος, Σπύρος Νικολάου, Γιάννης Γκεζερλής- που κινούνται στο παρασκήνιο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου κι έχουν προκαλέσει μια άνευ προηγουμένου απορρύθμιση στο δήμο Λουτρακίου, καθ’ ότι οι πληροφορίες του loutraki-press θέλουν να έχουν βγει τα μαχαίρια και να σφάζονται μεταξύ τους.
Στην κατοχή του loutraki-press έχει περιέλθει ο φάκελος με τα σχέδια του πανεπιστημίου της Πεσκάρα για την αναμόρφωση του παραλιακού μετώπου. Ο εν λόγω φάκελος από τη σχολή της Πεσκάρα, σύμφωνα πάντοτε με τις ίδιες πληροφορίες, απεστάλη στον Γιώργο Γιαννιτσόπουλο, απ’ όπου διέρρευσε κι όπως θέλουν οι εκτιμήσεις, στόχος ήταν να φθάσει για λόγους που μόνον αυτοί γνωρίζουν στο loutraki-press.
Το κουαρτέτο τα έχει «σπάσει» λένε οι πληροφορίες πριν το Πάσχα, η δυσαρέσκεια στον Γιώργο Γιαννιτσόπουλο είναι ιδιαίτερα έντονη, καθ’ ότι φημολογείται ότι τον αφήνουν εκτός… Δυσαρεστημένος επίσης, κρατώντας πλέον αποστάσεις είναι και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Σπύρος Νικολάου.
Η ζημιά έχει γίνει από το θόρυβο που δημιούργησαν αφενός οι € 200.000, αλλά κυρίαρχα το ποσόν των € 50.000, για το οποίο έχει γνώση όχι μόνον ο Κώστας Λογοθέτης, αλλά και όλοι τους, με το δήμαρχο να μη δημοσιοποιεί τι ακριβώς αφορούν αυτές οι € 50.000 από πού προέρχονται και για πού προορίζονται;

Πλήρης αδιαφορία, όλα στην τύχη τους
Οι πληροφορίες θέλουν, αύριο να αφικνείται στο Λουτράκι η αποστολή των φοιτητών που συμμετέχουν στη μελέτη αναμόρφωσης του Λουτρακίου και λόγω της διάσπασης που έχει σημειωθεί κανείς απολύτως δεν έχει ασχοληθεί μαζί τους.
Κι εδώ οι πληροφορίες θέλουν να μην έχει ενδιαφερθεί κανείς να τους κανονίσει το κατάλυμα και μόλις θα αφιχθούν το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν ξέρουν προς τα πού να πάνε!
Άλλη μια φορά, ο δήμαρχος Λουτρακίου Κώστας Λογοθέτης μαζί με τα «εξαπτέρυγά του» θα τρέχουν πίσω από τις εξελίξεις και δεν θα προλαβαίνουν…

Υ.Γ.: Πριν την πραγματοποίηση του προσεχούς δημοτικού συμβουλίου, η δημοσιοποίηση των σχεδίων, αν δεν το έχει πράξει η δημοτική αρχή!
(190513)




ΤΑ ’ΣΠΑΣΕ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ
ΚΑΙ ΤΟΥΣ Γ. ΓΛΥΚΟΦΡΥΔΗ, ΔΗΜ. ΔΕΔΕ, ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΚΟΥΡΟ

Έχει κόψει πλέον τον ομφάλιο λώρο με το δήμαρχο Λουτρακίου Κώστα Λογοθέτη και τους «υπασπιστές» του ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Σπύρος Νικολάου.
Αυτό γνωστοποίησε ο ίδιος ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου στους δημοτικούς υπαλλήλους των Αγ. Θεοδώρων, στους οποίους ξεκαθάρισε όταν θα έχουν κάποιο πρόβλημα θα καλούν μόνον τον ίδιο, δεδομένου ότι δεν έχει επαφή τόσο με τον Κώστα Λογοθέτη, όσο και με τους αντιδημάρχους Γιώργο Γλυκοφρύδη, Δημήτρη Δέδε, Γιάννη Κακούρο.
Την ανακοίνωση αυτή ο Σπύρος Νικολάου την έκανε στα γραφεία της τοπικής κοινότητας Αγ. Θεοδώρων και κανείς δεν έδειξε να εκπλήσσεται, δεδομένου ότι τα στοιχήματα στους Αγ. Θεοδώρους ήταν ο χρόνος που θα τα σπάσει και ο Σπύρος Νικολάου με τον Κώστα Λογοθέτη.
Φυσικά, ο Σπύρος Νικολάου δεν έκανε λόγο αν έχει πρόθεση να παραιτηθεί και από πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, λαμβανομένου υπόψη ότι ο μηνιαίος μισθός μετράει, οι εποχές είναι δύσκολες και ως εκ τούτου η μηνιαία αποζημίωση για έναν ακόμη χρόνο είναι μια χαρά!
(190513)
Return top